Results 556 to 570 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
24-01-2012, 10:10 #556
Καλημέρα κορίτσια εγώ προσέχω την μικρή μου ανηψιά σήμερα που είναι 2 ετών και αρρωστούλα. Οπότε είμαι στην αδερφής μου το σπίτι, βλέπουμε παιδικά και ζωγραφίζουμε :starhit:
Χθες είχαμε:
Πρωινό 11.00: 1 τοστ με 1 φέτα τυρί και μία ζαμπόν, 1 μικρό μπολ με σπόρια από ρόδι
Πρόγευμα (επίσκεψη) 13.30: 1 μικρό μήλο και 1 μικρό τοστ με ζαμπόν τυρί
Μεσημέρι (επίσκεψη) 17:00: Σαλάτα πράσινη με 1 δάχτυλο φέτα και 1/2 μερίδα αρακά, 1 ελιά και 1 φέτα ψωμί
Απογευματινό 20:30: 1/3 μπανάνα και μία μπουκιά μπισκότο βρώμης
Βραδινό 22.30: 1 μπολ κρεατόσουπα με λαχανικά και πατάτα
κατά τις 23.30: 3 κάστανα
- 24-01-2012, 10:16 #557
Καλώς ήρθες στην παρέα μας evelynkar! Συγχαρητήρια στην διακοπή του καπνίσματος άντε και στα δικά μας! Εύχομαι με τις 2άδες 3άδες να καταφέρεις να μην βάλεις αυτά τα τόσο σπαστικά κιλά της διακοπής του καπνίσματος, όπως και να έχει έχεις κάνει ένα τεράστιο καλό στην υγεία σου! Εύχομαι να βρω και εγώ τη δύναμη να το κόψω σύντομα.
24-01-2012, 10:34 #558
Ρε Μαρία δηλαδή λες να το παράκανα χθες.....???
Οχι καλε οταν εγραψα χορταστικότατη δεν το εννοουσα με την κακη εννοια. Μια χαρουλα ηταν η διατροφη σου. Δε βλεπω κατι περιττο καλε.
Eli μου καλημερα. Τι ομορφη εικόνα που περιγραφεις. Να βλεπεις παιδικά και να ζωγραφιζεις. Αχ αχ μη με παρεξηγεις αλλα ειναι το σαρακι που με τρωει με την κωλοπεριοδο οτι δε θα κανω παιδιά και οταν διαβαζω και τετοια με πιανει μια εξτρα ανησυχια και προβληματισμός.
Ωραιοτατο και το δικό σου μενού. Εν τω μεταξύ μου αρεσει που μετραμε και τις ελιές. Που φτασαμε Χριστε μου. χαχαχα Τι εφαγες το μεσημερι? Μια ελια
24-01-2012, 10:44 #559
Originally posted by mariafc
Ρε Μαρία δηλαδή λες να το παράκανα χθες.....???
Οχι καλε οταν εγραψα χορταστικότατη δεν το εννοουσα με την κακη εννοια. Μια χαρουλα ηταν η διατροφη σου. Δε βλεπω κατι περιττο καλε.
Eli μου καλημερα. Τι ομορφη εικόνα που περιγραφεις. Να βλεπεις παιδικά και να ζωγραφιζεις. Αχ αχ μη με παρεξηγεις αλλα ειναι το σαρακι που με τρωει με την κωλοπεριοδο οτι δε θα κανω παιδιά και οταν διαβαζω και τετοια με πιανει μια εξτρα ανησυχια και προβληματισμός.
Ωραιοτατο και το δικό σου μενού. Εν τω μεταξύ μου αρεσει που μετραμε και τις ελιές. Που φτασαμε Χριστε μου. χαχαχα Τι εφαγες το μεσημερι? Μια ελια
24-01-2012, 10:54 #560
εγω απλά δεν τρωω γιατι με πιανει θλίψη να μετραω και τις ελιες.
24-01-2012, 11:00 #561
Που φτασαμε Χριστε μου. χαχαχα Τι εφαγες το μεσημερι? Μια ελια
24-01-2012, 11:11 #562
ένα άρθρο για την νευρική ορθορεξία που αναφέρθηκε πρόσφατα εδώ
http://www.iatronet.gr/article.asp?art_id=17069
24-01-2012, 11:12 #563
Αχ αχ μη με παρεξηγεις αλλα ειναι το σαρακι που με τρωει με την κωλοπεριοδο οτι δε θα κανω παιδιά και οταν διαβαζω και τετοια με πιανει μια εξτρα ανησυχια και προβληματισμός.η ψυχούλα σου θα γιάνει και το σώμα σου και όταν νιώσει έτοιμο θα σου το δείξει
.
24-01-2012, 15:02 #564
eli ακολουθω εδω και λιγο καιρο το προγραμμα δυαδες /τριαδες. δεν ξερω αν εχω χασει κιλα και ειλικρινα δεν με νοιαζει πια ....
αλλα ΔΕΝ πειναω, ΔΕΝ κανω υπερφαγικα πλεον , εχω σουπερ διαθεση και πανω απο ολα τρωω χωρις να σκεφτομαι διαιτητικα . αυτο δεν σημαινει οτι ορμαω σαν να μην υπαρχει αυριο αλλα ελεγχομενες μεριδες. ειμαι πολυ πολυ ευχαριστημενη και ευχομαι να το διατηρησω!!!!
24-01-2012, 15:17 #565
Τοn μου πόσο χαίρομαι για σένα!!! Αυτό είναι που σου χαρίζει αυτή η διατροφή και όσο πιο πολύ την κάνεις τόσο λιγότερο θα πέφτεις με τα μούτρα στο φαί! Είναι πραγματικά λυτρωτικό το να νιώθεις ότι έχεις και πάλι τον έλεγχο της διατροφής σου και να μην νιώθεις την ανάγκη να ορμήξεις σε ότι βρεθεί μπροστά σου. Σίγουρα θα σου συμβεί να βρεθείς και σε μία μέρα αδυναμίας και να μην φας όπως είχες στο μυαλό σου αλλά ακόμη και αυτό να συμβεί σίγουρα δεν θα φας τις ποσότητες που έτρωγες πριν. Εγώ έκανα πάρα πολλά υπερφαγικά κυρίως βραδινά με τροφές όπως πατατάκια, γαριδάκια, σοκολάτες, μπισκότα και παγωτά. Τώρα πια έχω να φάω σε ποσότητα υπερφαγικού τέτοιες τροφές πάνω από 4 μήνες και την τελευταία φορά που το έκανα ήταν γιατί είχα απολυθεί από τη δουλειά μου και ήμουν κάπως ψυχολογικά. Από τότε εννοείται πως έχω ξαναφάει τέτοιου είδους τροφές αλλά όχι σε μεγάλη ποσότητα και όχι μόνη μου!
Είναι πραγματικά λυτρωτική αυτή η διατροφή και όπως λες και εσύ έτσι και εγώ δεν με νοιάζει αν θα χάσω κιλά τώρα ή μετά γιατί όπως και να έχει πλέον ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΎΜΑΙ!!! Νιώθω ότι μπορώ να φάω τα πάντα και να μην παχύνω και αυτό για εμένα είναι πρωτόγνωρο γι αυτό έχω λατρέψει αυτή τη διατροφή. Θέλω να ικανοποιήσω πλήρως τον εαυτό μου από όλα όσα στερήθηκε αυτά τα χρόνια ή δεν απόλαυσε λόγω τύψεων και είμαι σίγουρη ότι και το αδυνάτισμα θα έρθει κάπου στον δρόμο...:saint2:
24-01-2012, 22:38 #566
ton μπράβο κορίτσι μου, είδες τι κάνει αυτή διατροφή? Θαύματα θα έλεγα!!!!
Εγώ αυτό το χρονικό διάστημα δεν είμαι κ στη καλύτερη ψυχολογία ώστε να κάνω το παραμικρό!
Θα περάσει...............
25-01-2012, 09:48 #567
Καλημέρα κοριτσάρες!!!
Αν και έχω συμπτωματα αλτσχαιμερ σήμερα (μάλλον θέλω την καφείνη μου για να λειτουργήσω!) θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι έφαγα χθες!
8π.μ.: ένα τοστ με 2 φέτες γαλοπούλας, τυρί κότατζ και 2 μανταρίνια???? δεν είμαι και σίγουρη!!! anyway!
11π.μ.: ένα γιαούρτι 2% με δημητριακά
2μ.μ.: ψάρι ψητό με μαρούλι και πατζάρι και 3-4 κρίθινα παξιμαδάκια
5.30 μ.μ.: ένα πράσινο μήλο
8.30 μ.μ. :λίγα κριτσίνια πολύσπορα
11.00 μμ: ένα γιαούρτι 2% με δημητριακά και λίίίίγο μέλι(ακούς Μαρία??? λίγο μέλι!)
Ό,τι να 'ναι δηλαδή!!!! χαχαχαχαχαχ
Αν υπάρχει ασθένεια "υπεργιαούρτωση" είναι σίγουρο ότι θα την πάθω!
Πάντως ενώ στις 5.30 το μήλο το 'φαγα με μεγάλη δυσκολία αφού ήμουν ακόμα φουσκωμένη απ'το μεσημεριανό(να σας θυμήσω ότι ποτέ οι μερίδες μου δεν είναι μεγάλες!!), και μάλιστα έφαγα το μισό, στις 8 πεινούσα, γεγονός που μου αναπτέρωσε λιγάκι το υθικό.....γιατί έχω αρχίσει να προβληματίζομαι μήπως η ποσότητα του φαγητού στο σύνολο της ημέρας είναι μεγάλη για τις ανάγκες μου....
Χθες δεν γυμνάστηκα γιατί έτρεχα όλη μέρα σε κάτι δουλειές στο κέντρο της Αθήνας! Σήμερα όμως...θα γίνω πάλι fit!
25-01-2012, 11:01 #568
Ειπε καμάι για μέλι? Ακουσα καλα? Ειπα καποια για λίγο μέλι? Ωραιο ανεκδοτο γελασα. Να στε καλα γιατι σημερα ειμαι νταουνιασμενη. χαχαχα
Τι θα πει λίγο?
Ας γραψω και τα δικά μου να σας κολλησω στον τοιχο πάλι χαχα
Πρωινο: Δημητριακά με γαλα και λίγο μέλο χαχαχα, 1 ποτηρι χυμός
Δεκατιανό: 1 αχλαδι και αμύγδαλα
Μεσημερι: Μαυρομάτικα φασόλια σαλάτα με φρεσκο κρεμμυδάκι, ανηθο λαδακι και λεμόνι, 1 κομματι ανθοτυρο και 1 φετα ψωμί
Απογευμα: 2 αποξ σύκα, καφές δεν εκανα διαδα ημουνα εκτος και ξεχασα το ξηροκάρπι
Βραδυ: Γιαουρτι με ανανα, σταφίδες και 1 κουταλιά σούπας μελιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Πηγα και τζυμ και σημερα εχω σαπακιασει τελειως.
Καιτη γι αυτο που λες για την ποσοτητα το χω σκεφτει και εγω απειρες φορες οτι τρωω παραπανω αλλα τελικά νομίζω ειναι στο μυαλό μας επειδη εχουμε και ενα ιστορικο. Μια χαρα τρως.
Μετρας ποσοτητες και ετσι?
25-01-2012, 11:21 #569
μία κουταλιά της σούπας μέλι????????????? της σούπας????? καλά, κάτσε να μπει η Ελη να σου πει για την συνιστόμενη μερίδα.....!!! χοχοχοχοχο
Ρε φιλενάδα μετράω με το μάτι και με την πείνα μου...χθες για παράδειγμα όταν έκατσα να φάω το μεσημεριανό δεν πεινούσα ιδιαίτερα.... το απόγευμα δεν κατάφερα να φάω παραπάνω από μισό μήλο.....οπότε άρχισα να σκέφτομαι μήπως πρέπει να μειώσω λίγο την ποσότητα των 2 πρώτων γευμάτων...σήμερα την μείωσα και θα δω πως θα πάει....απλά φοβάμαι ότι αν μειώσω τις ποσότητες των πρώτων γευμάτων, θα με πιάσει λιγούρα το βράδυ....θα κάνω το πείραμα σήμερα και θα σου πω...
το σίγουρο πάντως είναι ότι δε θα μετρήσω για παράδειγμα 2 κουταλιές της σούπας λάδι στη σαλάτα μου, θα το υπολογίσω με το μάτι....
μωρέ εμάς το στομάχι μας είναι περίεργο, δεν δέχεται πολλά πολλά, φαντάσου ότι προτιμώ όταν τρώω το βραδινό αμέσως να πέφτω στο κρεβάτι για να μη νιώθω το στομάχι μου βαρύ....
είναι βέβαια και στο μυαλό μου, έχω ξεχάσει πως είναι να είμαι φουλ φουσκωμένη απ'το φαγητό!!!
δηλαδή εγώ αν φάω ένα σουβλάκι και μία μπύρα θα νιώθω σαν να έφαγα ένα γουρουνόπουλο!!!
ε και γενικά προσπαθώ να αποφεύγω αυτήν την αίσθηση γιατί τον τελευταίο χρόνο ο κύριος λόγος για τον οποίον θα έκανα εμετό ήταν το αίσθημα φουσκώματος και όχι κάποιο υπερφαγικό επεισόδιο, αλλά για να ανακουφίσω το αίσθημα φουσκώματος ακόμα και από μία φυσιολογική μερίδα φαγητού....
κατάλαβες καθόλου τι εννοώ ή μιλάω άπταιστα κινέζικα???????????????
25-01-2012, 11:32 #570
γιατι καλε με μαλώνεις? Μια κουταλια της σουπας 64 θερμίδες δεν εχει? Σιγα το έγκλημα. Ελι με το μαλακο το ξεχεσμα. Ενταξει συνηθως βαζω 2 κγ αλλα χτες ειχα αναγκη γλυκου. Ηταν ή αυτο ή μπακλαβάς. χαχαχα
μήπως πρέπει να μειώσω λίγο την ποσότητα των 2 πρώτων γευμάτων...σήμερα την μείωσα και θα δω πως θα πάει....απλά φοβάμαι ότι αν μειώσω τις ποσότητες των πρώτων γευμάτων, θα με πιάσει λιγούρα το βράδυ....θα κάνω το πείραμα σήμερα και θα σου πω...
το σίγουρο πάντως είναι ότι δε θα μετρήσω για παράδειγμα 2 κουταλιές της σούπας λάδι στη σαλάτα μου, θα το υπολογίσω με το μάτι....
Νομιζω οτι δεν πρεπει να μειωσεις κατι γιατι πολυ σωστα λες μετα θα σε πιασει λιγουρα και στα υπολοιπα γευματα σου θα τρως περισσοτερο εστω και ασυναισθητα.
Ειδικα το πρωινό πιστευω οτι πρεπει να ναι οσο πιο ενισχυμενο γινεται σε νορμαλ βεβαια πλαίσια. Ουτε και εγω δεν μετραω τοσο πολυ ποσοτητες πλεον εχει εξασκηθει το μάτι και γενικοτερα εγω το κανω και για αλλο σκοπο. Θελω να αισθανομαι φυσιολογικός άνθρωπος. Δε μπορω να στεκω ολη μερα με ζυγαριες και κουταλακια.
δηλαδή εγώ αν φάω ένα σουβλάκι και μία μπύρα θα νιώθω σαν να έφαγα ένα γουρουνόπουλο!!!
ε και γενικά προσπαθώ να αποφεύγω αυτήν την αίσθηση γιατί τον τελευταίο χρόνο ο κύριος λόγος για τον οποίον θα έκανα εμετό ήταν το αίσθημα φουσκώματος και όχι κάποιο υπερφαγικό επεισόδιο, αλλά για να ανακουφίσω το αίσθημα φουσκώματος ακόμα και από μία φυσιολογική μερίδα φαγητού....
κατάλαβες καθόλου τι εννοώ ή μιλάω άπταιστα κινέζικα???????????????
Εγω παλι νομιζω οτι εχει ανοιξει το στομάχι μου και δε φουσκώνω με τιποτα οσο και να φαβ. Μονο αμα πιω λιτρα νερο συνεχομενα φουσκωνω. Για φαι παντα θα υπαρχει έξτρα χώρος. χαχαχαχα
Παντως ναι καλό ειναι για τη δικη σου περιπτωση να αποφευγεις τετοιου ειδους φουσκώματα που θα σε οδηγησουν σε ακταστασεις που προσπαθούμε να αποτρεψουμε. Το στομαχι μας ειναι ταλαιπωρημενο και πολλες φορες δε δεχεται με τον ιδιο τροπο καποιες τροφές με αποτελεσμα να ρχεται ο κορεσμος ακομα και με μικρη ποσοτητα.
Τεσπα κανε σημερα μια δοκιμή αν και εγω πραγματικά δε θεωρω οτι πρεπει να μειωσεις ποσοτητες ειδικα απο τη στιγμη που γυμναζεσαι κιολας
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή