τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 427 FirstFirst ... 2937383940414989139 ... LastLast
Results 571 to 585 of 6392
    Senior Member
    Τι να πω και εγώ που χθες το βράδυ με έπιασε μία πείνα και ενώ έκανα δύο μερίδες πατατοσαλάτα μία για το βράδυ και μία για σήμερα τελικά τις έφαγα και τις δύο χθες και έσκασα !:lol::lol: Εντομεταξύ τι γίνεται και με πιάνουν τα διαόλια μου πάντα το βράδυ και μου ανοίγει η όρεξη δεν μπορώ να το καταλάβω, το παλεύω τόσο καιρό και ακόμη να το περιορίσω όσο θα ήθελα γκρρρρρρρρ θυμώνω!!!

Τις καλημέρες μου όμορφες πάω ΟΑΕΔ να βγάλω κάρτα ανεργίας :fake sniffle:

Senior Member
    Originally posted by ria
    καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους.

λοιπόν , τα οσπρια τα συνδυαζουμε με ψάρι για καλή απορρόφηση του σιδήρου...

στις τριάδες οταν τρώμε όσπριο το συνδυάζουμε πχ με σαρδέλα κ 5 ελιες στα φασόλια (κατα προτιμηση) κ τις φακές με ενα μικρο τονο σε νερό κ ελιες...
    και τα ρεβυθια?
    με τι τα τρωμε?
    εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????
    θελω να μου απαντησει η ρια παρακαλω :smilegrin: :tumble: :spin: :kiss:

Senior Member
    καλημερα κοριτσια, δεν αποκλειω τις υπολοιπες απλα θελω να προ(σ)καλεσω τη ρια :cul:

Senior Member
    Originally posted by smart
    Originally posted by ria
    καλησπέρα κ καλή χρονιά σε όλους.

λοιπόν , τα οσπρια τα συνδυαζουμε με ψάρι για καλή απορρόφηση του σιδήρου...

στις τριάδες οταν τρώμε όσπριο το συνδυάζουμε πχ με σαρδέλα κ 5 ελιες στα φασόλια (κατα προτιμηση) κ τις φακές με ενα μικρο τονο σε νερό κ ελιες...
    και τα ρεβυθια?
    με τι τα τρωμε?
    εεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????
    θελω να μου απαντησει η ρια παρακαλω :smilegrin: :tumble: :spin: :kiss:
    γλυκιά μου μπορώ να πω γνώμη????
    πρόσφατα διάβασα για τα ρεβύθια ότι είναι το μόνο όσπριο που δεν χρειάζεται συνοδεία!!! Δηλαδή είναι ολοκληρωμένο, και περιέχει όλα τα αμινοξέα, ψαξτο στον θεό google, εγώ βρήκα πολλές πληροφορίες για τα ρεβύθια και με έκαναν να τα δω με άλλο μάτι!!! :wink1:

Senior Member
    αγαπαμε ρεβυθια

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τι να πω και εγώ που χθες το βράδυ με έπιασε μία πείνα και ενώ έκανα δύο μερίδες πατατοσαλάτα μία για το βράδυ και μία για σήμερα τελικά τις έφαγα και τις δύο χθες και έσκασα !:lol::lol: Εντομεταξύ τι γίνεται και με πιάνουν τα διαόλια μου πάντα το βράδυ και μου ανοίγει η όρεξη δεν μπορώ να το καταλάβω, το παλεύω τόσο καιρό και ακόμη να το περιορίσω όσο θα ήθελα γκρρρρρρρρ θυμώνω!!!

Τις καλημέρες μου όμορφες πάω ΟΑΕΔ να βγάλω κάρτα ανεργίας :fake sniffle:
    ρε μπουμπού ίσως είναι αυτό που είπα, μήπως πρέπει να βάλεις στο απογευματινό κάτι παραπάνω?

κάρτα ανεργίας ε? αντε, κοίτα μην πέσει η ψυχολογία σου στα τάρταρα.....

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    αγαπαμε ρεβυθια
    μμμμμ, λέω ρεβύθια και ερεθίζομαι!!! χαχχαχαχαχαχχαχα
    lol
    lol
    :tumble:

Senior Member
    με ζεστο ψωμακι και φετιτσα απο διπλα. Εχω παθει οργασμό

Senior Member
    πωπω!!
    κοριτσια κ εμενα μ αρεσουν τα ρεβυθια αλλα μαλλον δε συγκρινομαι μ εσας

ζουζουκα, φυσικα κ να πεις γνωμη, αλλοιμονο
    παλιοτερα μια διατροφολογα μου ειχε πει οτι και τα ρεβυθια, οπως κ τις φακες τις συνδυαζω με ρυζι για να δωσουν ολα τ αμινοξεα του κρεατος...
    τωρα σκεφτηκα εγω, αφου εχει προταση για τις φακες (που πανε με ρυζι) θα χει κ γιατα ρεβυθια!!!
    αν ειναι ολοκληρωμενο απο μονο του, φυσικα ειναι κ πιο βολικο :P

Senior Member
    σμαρτ και εμενα η δικη μου διαιτολόγος μου χε πει να τα συνδυαζω με ρυζακι. Εγω συνηθως το συνδυαζω με λιγη φετουλα.
    Επισης τις φακες μου χε πει για καλυτερη απορροφηση σιδηρου να τις συνδυαζω με σαρδέλες ή κατι ψαρικό πχ τόνος.

Senior Member
    Να ρωτησω κατι επειδη δεν το εχω ξεκαθαρισει κοριτσια . στις τριαδες γευματων συνδιαζουμε μια πρωτεινη , υδατανθρακες και αμυλο;;;; οι υδατανθρακες πρεπει να ειναι απο λαχανικα , σαλατα;;;;
    Και στις δυαδες τι ακριβως συνδιαζουμε ;;;;;
    Σας ευχαριστω ......

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Να ρωτησω κατι επειδη δεν το εχω ξεκαθαρισει κοριτσια . στις τριαδες γευματων συνδιαζουμε μια πρωτεινη , υδατανθρακες και αμυλο;;;; οι υδατανθρακες πρεπει να ειναι απο λαχανικα , σαλατα;;;;
    Και στις δυαδες τι ακριβως συνδιαζουμε ;;;;;
    Σας ευχαριστω ......
    Πρωτεινη,λαχανικα και αμυλο.Υδατανθρακες περνεις απο τις αμυλουχες τροφες(πατατα,ψωμι,μακαρον� �α).
    Τα ενδιαμεσα ειναι μια μεριδα φρουτο ή φρεσκος χυμος και συνθετος υδατανθρακας(μπαρα δημητριακων, αψητοι ξηροι καρποι κτλ).

Senior Member
    Γειά σας κορίτσια!Τι ωραία παρείτσα κάνατε εδώ!
    Καταρχάς ευχαριστούμε πολύ Eli και Lessing που μοιραστήκατε μαζί μας τα link για τις διατροφικές διαταραχές. Ήταν πολύ χρήσιμα όλα.
    Σκέφτομαι να ξεκινήσω κι εγώ με τη συγκεκριμένη διατροφή, αφού δεν αντέχω άλλο με το θέμα της βουλιμίας, και όπως φαίνεται ο συγκεκριμένος τρόπος είναι ο πλέον ιδανικός.
    Alma επειδή μόλις τελείωσα τα βίντεο και κράτησα ασφαλώς τις σημειώσεις μου νομίζω πως μπορώ να σου απαντήσω και αν κάνω λάθος με διορθώνουν τα κορίτσια!
    Στις 3άδες(πρωί, μεσημέρι, βράδυ) συνδυάζουμε πάντα πρωτείνη με άμυλο(πατάτα, ρύζι, προιόντα ολικής άλεσης) και κάτι φρέσκο δηλαδή λαχανικά!
    Στις 2άδες(σνακ) συνδυάζουμε κάποιο φρούτο με ένα ακόμα σνακ όπως λίγους ξηρούς καρπούς, 1-2 κριτσίνια ολικής, μια μπάρα δημητριακών, ένα κουλούρι σουσαμένιο, ένα γιαούρτι, 1-2 μπισκότα ολικής κλπ. Δηλαδή το στάνταρ είναι το φρούτο ,και από εκεί και πέρα ένα σνακ που διαλέγουμε εμείς.

*sourkouna μάλλον γράφαμε την ίδια ώρα και δεν είδα ότι απάντησες:wink2:

Senior Member
    To πρωι αν δεν κανω λαθος ειναι μια μεριδα φρουτου ή φρεσκoυ χυμου
    μια μεριδα με πληρη δημητριακα (ψωμι,φρυγανια, δημητριακα)
    και μια μεριδα γαλακτοκομικων (γαλα, γιαουρτι, τυρι)

Senior Member
    Originally posted by sourkouna
    To πρωι αν δεν κανω λαθος ειναι μια μεριδα φρουτου ή φρεσκoυ χυμου
    μια μεριδα με πληρη δημητριακα (ψωμι,φρυγανια, δημητριακα)
    και μια μεριδα γαλακτοκομικων (γαλα, γιαούρτι, τυρι)
    Ναι βασικά το φρέσκο αναφέρεται και σε λαχανικά και σε φρούτα!Δικό μου λάθος γιατί σκεπτόμενη το μεσημεριανό το μυαλό μου πήγε στα λαχανικά.