Results 616 to 630 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
26-01-2012, 10:01 #616
Καλημέρα σε όλες τις κούκλες!!!
Σήμερα είμαι σπιτάκι γιατί χθες μετά το γυμναστήριο ήρθα σπίτι με πυρετό....Ακόμα δεν έχει πέσει κάτω από 38.....Γενικά είχα χρόνια να κάνω πυρετό! Μου έχει κοπεί και η όρεξη..
Τα χθεσινά μου:
7 π.μ.: ένα τοστ με γαλοπούλα και ντομάτα
10π.μ.: κριτσίνια πολύσπορα και 2 μανταρίνια (ακούς γιατρέ???)
1μ.μ.: κοτόπουλο και βραστα λαχανικά και μία πατάτα βραστή..
Φούσκωσα αλλά όχι πάρα πολύ.....βασικά πρέπει να είχα ήδη πυρετό γιατί πονούσε το κεφάλι μου και κρύωνα...πήρα ένα ντεπόν και ήμουν καλύτερα
4 μ.μ.: ένα κόκκινο μήλο
6.30-8.30 ήμουν στο γυμναστήριο, έκανα ασκήσεις για πλάτη, μία ώρα χορό και μισή ώρα κοιλιακούς και στρέτσινγκ
πήγα στο σούπερ μάρκετ και πήρα κεφίρ και μου άρεσε πολύ!!!!! είναι ίδια η γεύση του με το γιαούρτι!!!
το βράδυ βασικά δεν μπορούσα να φάω απ'τον πυρετό και ήπια ένα ποτήρι κεφίρ!:spin:
Επίσης αγόρασα από τα βιολογικά ράφια έναν στιγμιαίο καφέ από δημητριακά και φρούτα και είναι μούρλια!!!!
Επίσης ζυγίστηκα....και μετά από πολλά χρόνια είδα το νούμερο 6!!!! Μαράκι την άνοιξα την σαμπάνια!!!! :wink1:
- 26-01-2012, 10:33 #617
καλημερα ομορφα κορίτσια. Πεθαινω. Εχω συναχωθει και ειμαι χαλια.
Κεφιρ?????? Θεε μου. Το χα αγορασει και εγω οπως και ξινόγαλα γιατι μου χαν πει οτι βοηθαει στη δυσκοιλιοτητα και στην αναιμία.
Ενταξει με το που καταπινω την πρωτη γουλια νόμιζα οτι θα ψοφησω. Οτι ήπια τουλάχιστον ποντικοφαρμακο. Μου φανηκε τοσο μα τοσο ανοστο. Δεν ξερω τι ειναι αυτο που με χαλασε μιας και τα ξινουλικα μου αρεσουν. Ισως πρεπει να του δωσω αλλη μια ευκαιρια αλλα πειτε ρε σεις κατι να το συνδυασω
Χτεσινα:
Πρωινο: Γαλα με δημητριακα και μελι μην ξεχνιομαστε λεμε, χυμός
Δεκατιανό: Αμυγδαλα, 1 μηλο
Μεσημεριανό: Τι εγινε τι εγινε μας κλεψατε δεσποινις Καιτη και εμεις βραστο κοτοπουλο φαγαμε με σαλατιτσα και ψωμακι
Απογευμα: 2 αποξ σύκα με μερικες σταφιδες, καφες
Βραδυ: Τοστ τυρι γαλοπουλα (λιθοβοληστε με εβαλα διπλο τυρί) για έξτρα απολαυση και 1 πορτοκαλι
26-01-2012, 10:35 #618
Καιτη μου τωρα διαβασα το ποστ σου. Περαστικά σου κουκλα μου. Αστα και εγω συναχι. Χτες με ειχε πιασει μια δυσπνοια να πεθανω.
Κανε καμια σουπίτσα να φας. Και προσθεού μη μεινεις νηστική.
Οσο για το 6αρακι φιλεναδα αστα και σε νιωθω. Την πρωτη φορα που το ειδα μετα απο χρονια νομια οτι απλά θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα.
Τωρα το παιρνω ψυχραιμα. Εσυ πως εισαι καλα? Επουδενι μην το αφησεις να σε επηρεασει. Θα συνεχισεις την πολύ καλή διατροφη σου αλλωστε μια χαρα ειναι το βαρος σου κανονικότατο.
26-01-2012, 10:51 #619
Originally posted by mariafc
Καιτη μου τωρα διαβασα το ποστ σου. Περαστικά σου κουκλα μου. Αστα και εγω συναχι. Χτες με ειχε πιασει μια δυσπνοια να πεθανω.
Κανε καμια σουπίτσα να φας. Και προσθεού μη μεινεις νηστική.
Οσο για το 6αρακι φιλεναδα αστα και σε νιωθω. Την πρωτη φορα που το ειδα μετα απο χρονια νομια οτι απλά θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα.
Τωρα το παιρνω ψυχραιμα. Εσυ πως εισαι καλα? Επουδενι μην το αφησεις να σε επηρεασει. Θα συνεχισεις την πολύ καλή διατροφη σου αλλωστε μια χαρα ειναι το βαρος σου κανονικότατο.
άλλωστε κανείς δεν το 'χει καταλάβει!!! και εγώ το βλέπω μόνο στο στήθος μου και λίγο στην κοιλίτσα μου...
πιστεύω ότι σιγά σιγά θα φτιάξει ο μεταβολισμός μου, απλά θέλει χρόνο
ε εντάξει, 1,70 είμαι....60 κιλά είναι τα κανονικά μου!!!
26-01-2012, 11:06 #620
αν δε βαρεθω, παιζει καποια στιγμη να γραψω κ εγω τι εφαγα χθες.....
να δουμε, αμα συνεχισω ετσι, ποσα θα παρω!!!!!
26-01-2012, 11:16 #621
πες καλε σμαρτ μη μας αφηνεις στην αγνοια. Ελα πες μας να μαζοχιστουμε ετσι πρωι πρωι με φαγια. Πες μας να γουσταρουμε καλεεεεεεεε. Γραψτα σε τριαδες και δυαδες για να ακουστουν πιο ωραια
26-01-2012, 11:27 #622
Originally posted by smart
αν δε βαρεθω, παιζει καποια στιγμη να γραψω κ εγω τι εφαγα χθες.....
να δουμε, αμα συνεχισω ετσι, ποσα θα παρω!!!!!
26-01-2012, 11:42 #623
καλα λοιπον.... οριστε.... κ περαστικα σας :P
7,15:γάλα λαητ+δημητριακα+4-5 δαμάσκηνα αποξηραμένα.
10,15: τοστ με psixa τοστ ψωμί+ 1 φέτα τυρι λαητ+1 φέτα ζαμπόν/ 2 μανταρινια!!
1,15:1 μπανάνα
3:φασολιά γιγαντες+λιγο τυρί φετα+5 ελιές+ 1 φέτα ψωμι/1 ζελέ.
7:1 χούφτα καρύδια ψιχα+1 χούφτα σταφίδες.
10: ½ μερίδα γιγαντες+σαρδελα κονσερβα+αγγουρι+λιγο ψωμι/1 ζελέ.
12:περίπου 70 γρ σοκολάτα κουβερτούρα :P
(αυτα κ 3 καφεδες )
26-01-2012, 11:44 #624
αει μαρη και περιμενα και εγω να διαβασω για μακαρονια, τουρτες και μπακλαβάδες.
Ειμαι η μονη που μου φαινονται νορμαλ η πραγματικά εχω τοσο μεγαλο στομάχι?
26-01-2012, 11:47 #625
αχαχαχα!!
κοιτα, θα μπορουσαν λειπουν τα 2 μπωλ ζελε κ η σοκολατα...
κατα τ αλλα, θα ηταν καλο προγραμμα για διατηρηση βαρους, αλλα οχι γι απωλεια !!
(εκτος αν ειχα τεντωθει στη γυμναστικη-πραγμα που δνε εκανα, γιατι σαπισα στον υπνο :P)
κδεν ειμαι σε θεση να πω οτι δε με νοιαζει αν θα χασω!!!
απλα δεν ελπιζω πια οτι θα χασω, οποτε ειπα να το γλεντησω :P
26-01-2012, 12:00 #626
Καλημέρα κορίτσια και περαστικά στις άρρωστες! Και εδώ έχει πέσει επιδημία και προς το παρόν την έχω σκαπουλάρει ξώφαλτσα δεν ξέρω όμως για πόσο ακόμη... όλοι γύρω μου αρρωσταίνουν και κρεβατώνονται!
Χθες εγώ:
Πρωινό 8.30: Μία κρέμα βρώμης με ξηρούς καρπούς και μέλι και 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 12.00: 1/2 μπανάνα και ένα μπισκότο βρώμης
Μεσημεριανό 15.00: 2 μπριός ολικής άλεσης με τυρί spread, κάπαρη και ψιλοκομμένες ελιές, 1/2 μπολ χορτόσουπα
Απογευματινό 18.00: 1 μήλο και 2κ.σ. ξηροί καρποί
Βραδινό 20.00: 1 μπολ τραχανά σούπα, πράσινη σαλάτα, 3 μίνι κρίθινα παξιμαδάκια και 2 δάχτυλα φέτα
Προ ύπνου 23.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ
Αν και πεινούσα πολύ το βράδυ ΠΑΛΙ! το πάλεψα με περισσότερους ξηρούς καρπούς το απόγευμα και το βράδυ με τη σούπα μου κότσαρα και την σαλατούλα μου για να με γεμίσει. Τέλος καλό όλα καλά. Γυμναστική γιοκ πάλι, τεμπελιάζωωωω
Smart Μία χαρά ήταν η μέρα σου κορίτσι μου, έφαγες και την μαύρη σοκολατίτσα σου οκ αλλά σε μία νορμάλ ποσότητα σα κανονικότατος άνθρωπος! Μπράβο σου!
Ο γιατρός είναι ήσυχος όταν βλέπει μανταρίνια και μηλάκια και μπανάνες να δίνουν και να παίρνουν στα σνακ χιχιχιχι
26-01-2012, 12:09 #627
Βραδυ: Τοστ τυρι γαλοπουλα (λιθοβοληστε με εβαλα διπλο τυρί) για έξτρα απολαυση και 1 πορτοκαλι
Μπράβο Μαρία μου τολμάς να απολαύσεις!έστω και σε μικρέ δόσεις!
26-01-2012, 12:16 #628
Originally posted by zouzouka
Επίσης ζυγίστηκα....και μετά από πολλά χρόνια είδα το νούμερο 6!!!! Μαράκι την άνοιξα την σαμπάνια!!!! :wink1:
Χαίρομαι που λάτρεψες το κεφίρ! ʼντε σε περιμένω να σου δώσω κατοικίδιο μύκητα :lol:. Εγώ προτημώ να τον πίνω σκέτο και ειδικά το βράδυ προ ύπνου γιατί μου κόβει και πάσης φύσεως λιγούρες οπότε διπλό κέρδος. ʼλλοι το τρώνε με δημητριακά (δεν το προτιμώ) και άλλοι το βάζουν και ως ντρέσινγκ σε σαλάτες.
26-01-2012, 12:26 #629
σμαρτακι κανεις διαιτα? Νομιζω παντως οτι ακομα και οταν κανουμε διαιτα χρειαζονται τετοιου ειδους μερες οπου παιρνουμε θερμίδες συντηρησης ας πουμε.
Εχω διαβασει και νομίζω οτι ειναι και σωστό οτι πρεπει να το κανουμε αυτο για να δινουμε ετσι καποια ωθηση στον μεταβολισμό μας καθώς δεν πρεπει επουδενί να συνηθιζει σε ενα συγκεκριμενο αριθμό θερμίδων. Αμα τρωμε καθε μερεα 1400 θερμίδες ε πολύ λογικά αμα αυξησουμε εστω και λίγο θα υπαρχει πρόβλημα.
Εγω δεν μετραω θερμίδες. Βεβαια εγω ειμαι αλλη περιπτωση εσυ δεν εχεις θεματα διαταραχων απλά θελω να σου πω οτι το σημαντικό ειναι να ακολουθουμε ενα σωστό πρόγραμμα διατροφής και οπως λεει και η ντοκτορ Ελι θα μας ανταμειψει ειπε αυτη που δεν το πιστευει και θα παθει υστερια οταν ξαναζυγιστει:roll:
Ελι με το μεσημεριανό σου χόρτασες? Γιατι σκεφτομαι μηπως η πεινα η βραδυνη ερχεται γιατι τις 2 τελευταιες μερες βλεπω πιο ελαφριά γεύματα
Εν τω μεταξυ περιττο να σου πω οτι γελαω μονη μου καθε φορα που διαβαζω ενα δαχτυλο, δυο δαχτυλα φέτα. Εγω παιρνω το μαχαιρι και οπου κάτσει η μπίλια. χαχαχα Ενταξει πλακα κανω ξερω πανω κατω τη σωστη μεριδα απλά φαντασιωνομαι την εικονα να μετραω δαχτυλα και ψοφαω στο γέλιο.
26-01-2012, 12:31 #630
Καλημέρα κορίτσια . Να τα γράφω κι εγώ εδώ μια και προσπαθώ ν΄ακολουοώ κι εγώ αυτό το πρότυπο ? Ναι βοηθαέι !! Είναι αλήθεια !!!
Λοιπόν χθες
09.00 γιαούρτι 2% και corn flakes ολικης - 1 μανταρίνι
Λίγο μετά τις 12 1 κρίτσίνι ολικής - μισό μήλο
15.00 μισό στηθος κοτόπουλο με μανιτάρια λαι πιπεριες - μια φέτα ψωμί πολύσπορο - 1 μικρό αγγουράκι
16.30 ρόφημα κακάο με 1 γαλατάκι ελαφρύ και ζαχαρίνη
18.30 1 κριτσίνι - μισό μήλο
21.30 λίγο απ΄το μεσημεριανό που είχα αφήσει - 1 φέτα πολύσπορο - 1 ντομάτα με λίγο λάδι -3 πηρουνιες φέτα
αργότερα 1 κουταλιά αρακά και αγγινάρες που μαγείρεψα χθες για σήμερα
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή