Results 706 to 720 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
28-01-2012, 21:47 #706
Αγγελάκι θα μπορούσες να μας γράψεις την συνταγή για τα παξιμαδάκια με αλεύρι Ζέας; Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω. Προσπαθώ να αποφεύγω το πολύ ψωμί και να το αντικαθιστώ με παξιμάδια κρίθινα που έχουν πιο πολλές φυτικές ίνες. Γενικά προσπαθώ να αποφεύγω τα επεξεργασμένα τρόφιμα και θέλω ιδέες για ποικιλία. Επίσης και εγώ θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες για το ψωμί Εσσαίων, το παίρνεις από βιολογικά; Και τι ακριβώς είναι;
- 28-01-2012, 21:53 #707
Καλα μιλαμε για περιπτωση βλαβης, οχι αστεια! Τις περισσοτερες φορες ετρωγα κατι υγιεινο και επειδη μου αρεζε πολυ πχ γιαουρτι με μελι+ταχινι η και μεσημεριανο,με ο,τιδηποτε δεν σταματουσα να τρωω , συνεχιζα συνεχιζα ωσπου καταλαβαινα οτι εχω φαει παρα πολυ και ελεγα δε @μιεται ας φαω κι αλλα και τα βγαζω μετα.. ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ!!! Οσο για τα ακτινιδια, το κεφιρ και πολλα αλλα μαλλον τα εχει συνηθισει πολυ ο οργανισμος και δν εχω κανενα προβλημα! 1 φορα την ημερα και συνηθως την ιδια ωρα!
Το ξερω αργησα να φαω το σνακ μου, αλλα ελειπα λαϊκη, ασε που δεν ειχα πεινασει καθολου και οταν γυρισα σπιτι επειδη ειχα ξυλιασει το μονο που ηθελα ενα τσαγακι..! ΑΑΑΑΑ! για να καταλαβετε ποσο χαζη ειμαι, το καλοκαιρι ετρωγα καρπουζι, ετρωγα , ετρωγα , ετρωγα κ μετα ειχα τυψεις! ετρωγα και κατι αλλο,ελεγα ευκολα θα βγουν και την εκανα τη μαλακια μου. Και μετα κλαιγομουνα..
Οσο για το ψωμι εσσαιων υπαρχει μονο στα καταστηματα με βιολογικα δυστυχως, ειναι πεντανοστιμο (γλυκιζει) ειναι οτι πιο φυσικο παιζει σε ψωμι. Ειναι σιταρι φυτρωμενο, επειτα αφου φυτρωσει το αλεθουν και το ψηνουν σε πολυ μικρη θερμοκρασια πχ 40-50 βαθμους για πολλες ωρες. Και ειναι ετοιμο. Δεν εχει καθολου γλουτενη, παρα πολυ ευπεπτο, εχει πολυ μεγαλυτερη ποσοστα σε πρωτεινες, βιταμινες και ενζυμα και δεν ξερω καν αν κατηγοριοποιειται στα "ψωμια", επειδη εχει φυτικες ινες οπως τα λαχανικα. επειδη γινεται βλασταρι το σιταρι, ξαναζωντανευει ενα πραγμα.. στο ιντερνετ θα βρειτε πληροφοριες.. ειναι πολυ ευκολο να φτιαξετε και μονες! εγω το επιχειρησα 1 φορα, αλλα με εκραζε η μανα μου γτ το εψηνα κανα 8ωρο και μου ειπε "κοριτσι μου καλυτερα αγοραζε το,,πιο φθηνα βγαινει"..
28-01-2012, 22:00 #708
Θα σας γραψω αυριο συνταγη για τα κριτσινια γιατι θελω να φυγω!! Καλο βραδακι κοριτσια, να ειστε χαρουμενες και να σκεφτεστε οτι τα ομορφα πραγματα στη ζωη δεν ειναι ενα σωμα η ενα προσωπο. Δεν θα μας κανουν αυτα χαρουμενες! Ολες ειμαστε ομορφες, η καθε μια για με διαφορτικο τροπο :starhit:
28-01-2012, 22:04 #709
σημερα το παρακανα!!!δεν ειμαι να καθομαι στο σπιτι!!!
-γαλα+δημητριακα+3-4 αποξηραμεναδαμασκηνα.
-1 φλιτζανι τσαγιου αριανι+1/2 παξιμαδι μετριο.
-σαλατα μαρουλι+παστιτσιο (ΜΕΓΑΛΟ κομματι!!!)
-1 μπισκοτακι μετον καφε
-αγγουρι + παστιτσιο (αυτο το θεωρω υπερβολη!!!)
το μονο που με παρηγορει ειναι οτι σπανια τρωω παστιτσιο!!!
αυτο που με τρομαζει ειναι οτι ειναιακομη 10 η ωρα!!!!
28-01-2012, 22:05 #710
Originally posted by ~aggelaki~
Οσο για το ψωμι εσσαιων υπαρχει μονο στα καταστηματα με βιολογικα δυστυχως, ειναι πεντανοστιμο (γλυκιζει) ειναι οτι πιο φυσικο παιζει σε ψωμι. Ειναι σιταρι φυτρωμενο, επειτα αφου φυτρωσει το αλεθουν και το ψηνουν σε πολυ μικρη θερμοκρασια πχ 40-50 βαθμους για πολλες ωρες. Και ειναι ετοιμο. Δεν εχει καθολου γλουτενη, παρα πολυ ευπεπτο, εχει πολυ μεγαλυτερη ποσοστα σε πρωτεινες, βιταμινες και ενζυμα και δεν ξερω καν αν κατηγοριοποιειται στα "ψωμια", επειδη εχει φυτικες ινες οπως τα λαχανικα. επειδη γινεται βλασταρι το σιταρι, ξαναζωντανευει ενα πραγμα.. στο ιντερνετ θα βρειτε πληροφοριες.. ειναι πολυ ευκολο να φτιαξετε και μονες! εγω το επιχειρησα 1 φορα, αλλα με εκραζε η μανα μου γτ το εψηνα κανα 8ωρο και μου ειπε "κοριτσι μου καλυτερα αγοραζε το,,πιο φθηνα βγαινει"..
Είχα βρει κι εγώ κάτι συνταγές και έλεγα να το δοκιμάσω αλλά, οκ, σε εμπιστεύομαι ότι μάλλον δεν αξίζει!
28-01-2012, 22:09 #711
Αχ Αγγελάκι μου να ξερες πόσα άτομα κάνουν υπερφαγικά με υγιεινές τροφές και μετά καταλήγουν να τα βγάζουν... ουυυυυυ! Ειδικά με φρούτα και δημητριακά. Δεν είναι περίεργο είναι σύνηθες φαινόμενο σε άτομα με νευρική βουλιμία και ανορεξία που έχουν την τάση να κατατάσσουν τα τρόφιμα σε υγιεινά και όχι , σε ασφαλή και μη. Γι αυτό σου λέω να χαλαρώσεις λίγο με τα υγιεινά και με τα βιολογικά γιατί δεν θα πρέπει μετά αν χρειαστεί μία μέρα να φας π.χ. άσπρο ψωμί να νιώθεις ότι για κάποιο λόγο χάλασες την διατροφή σου. Και βεβαίως να μην περιορίζεσαι στις εξόδους σου. Είναι καλό σε γενικές γραμμές να τρώμε όσο πιο σωστά και υγιεινά γίνεται και να προτιμούμε όσο μπορούμε τα βιολογικά προϊόντα αλλά στο σημείο που δεν μας γίνεται εμμονή και μονόδρομος. Το ακραίο σε κάθε του εκδοχή είναι κακό ακόμη και αν αυτό συνεπάγεται την απόλυτη προσήλωση σε βιολογικές και υγιεινές τροφές. Γιατί μετά καταλήγεις να στερείσαι ή να γίνεσαι ψυχαναγκαστική το οποίο σε καμία περίπτωση δεν βοηθάει στην ίαση από διατροφικές διαταραχές. Όλα θέλουν το μέτρο τους
. Θα το δοκιμάσω το ψωμί όταν θα πάω στο κατάστημα με τα βιολογικά της γειτονιάς μου. Ακούγεται πολύ ωραίο και είμαι περίεργη για νέες γευστικές εμπειρίες!
28-01-2012, 22:10 #712
Originally posted by Eli
Σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ στα 25 μου ένα συναισθηματικό χάος ζούσα! :lol::lol:
Το μόνο που μπορώ να σου πω για να σου δώσω δύναμη είναι ότι συνήθως μετά τα 28-30 όλα αυτά αρχίζουν σιγά σιγά να ξεκαθαρίζουν. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου από τότε άρχισα να βλέπω λίγο φως στο τούνελ και δεν ήταν επειδή οι καταστάσεις ήταν καλύτερες, ίσα ίσα πιο δύσκολες ήταν, αλλά μέσα μου πλέον είχα αρκετά εφόδια για να μπορέσω να καταλάβω καλύτερα τι ήταν αυτό που ήθελα. Θέλει δουλίτσα και κουβεντούλα αρκετή με τον εαυτό σου και με άτομα που εμπιστεύεσαι αλλά με τα χρόνια έρχεται και η γνώση που λένε.... Και οι διακοπές καλές είναι που και πού ναι ναι τις χρειαζόμαστε! Αν τα όνειρα σου και οι κινήσεις σου είναι απλά μία προσπάθεια για να προχωρήσεις δεν είναι κακό, ίσα ίσα καμιά φορά πρέπει να ρίχνουμε μαύρη πέτρα σε πράγματα που μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ. Εξάλλου δεν θα τα λύσεις όλα τα θέματά σου τώρα, τα αφήνεις και για μετά. ʼκου τις ανάγκες σου, τα θέλω σου και βάλε πλώρη για νέα πιο όμορφα πράγματα :kiss:
Αν και να σου πω την αλήθεια μου.....θα θελα στα 30 μου ένα μπεμπε....ένα μικρό αγοράκι, να μοιάζει στον μπαμπά του!!!!!! Αχου, τι γλυκανάλατο!!!! Οκ ρε, κράξτε με δυνατά!!!!!! Όχι, δεν είμαι κορίτσι sex and the city!!!!! xaxaxaxaxax
Πλάκα στην πλάκα, καλά που είστε κι εσείς εδώ και μπορείτε να νιώσετε το κάτι παραπάνω απ'όσα λέω....
Φιλάκια σε όλες, καληνύχτα!
28-01-2012, 22:12 #713
Originally posted by smart
σημερα το παρακανα!!!δεν ειμαι να καθομαι στο σπιτι!!!
-γαλα+δημητριακα+3-4 αποξηραμεναδαμασκηνα.
-1 φλιτζανι τσαγιου αριανι+1/2 παξιμαδι μετριο.
-σαλατα μαρουλι+παστιτσιο (ΜΕΓΑΛΟ κομματι!!!)
-1 μπισκοτακι μετον καφε
-αγγουρι + παστιτσιο (αυτο το θεωρω υπερβολη!!!)
το μονο που με παρηγορει ειναι οτι σπανια τρωω παστιτσιο!!!
αυτο που με τρομαζει ειναι οτι ειναιακομη 10 η ωρα!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
κοπελιά πεθαίαιαιαιαίνω!!!!!! Γέλασα πάρα πολύ!!!! ναι είναι 10 μόνο!!!! Τι θα κάνουμε??? Που θα την καταχονιάσουμε την λυγούρα πες μου!!!!!!!
Λοιπόν, τέρμα οι μαλακίες, από Δευτέρα θα φάω παστίτσιο!!!
28-01-2012, 22:14 #714
Όχι, δεν είμαι κορίτσι sex and the city!!!!! xaxaxaxaxax
Έλεος με τα πρότυπα που μας μοστράρουν!!!!
28-01-2012, 22:17 #715
ασε zouzouka,ειναι κρισιμα τα πραγματα!!!
ο,τι απεμεινε απ το παστιτσιο μπηκε εσπευσμενα στον καταψυκτη... δεν ξερω ομως αν θα προλαβει να παγωσει..... η θα προλαβω ετω!!!!
πολυ λιγουρα λεμε!!!
28-01-2012, 22:20 #716
Smart μου δεν εφαγες ολο το ταψι ενα κομματι εφαγες γιατι το κανεις θεμα !!!
28-01-2012, 22:20 #717
O Dr θα βγάλει τον χάρακα και θα βαρέσει χεράκια!!!! Πια παρέληψε το φρουτάκι στα σνακ της;;;; Μήπως η Smart; Χεχεχεχε σε τσακώσαμε κοπελιά! Σαβουριάζεις τα παστίτσια και ξεχνάς τα φρουτάκια σου;:lol::lol::lol:
Πέραν της πλάκας μια χαρά σε βρίσκω smart μου το έφαγες εις διπλούν το παστίτσιο στα κυρίως γεύματα σου και το καταευχαριστήθηκες κοπέλα μου! Αλλά τα φρουτάκια τστστστσ ντροπή να τα ξεχάσεις
28-01-2012, 22:23 #718
γιατρε μου, δεν προκανα!!!!! (μεγαλη πολιτικη ατακα του παρελθοντος :P)!!!
πριν το μεσημεριανο ειχα μαγειρεμα k σουπερ μαρκετ κ μετα το μεσημεριανο, οταν ηταν για σνακ ηρθε κοσμος για καφε!!! ε τι να λεγα, μισο λεπτο να φαω την δυαδα μου???
(αν κ θα χε πολυ πλακα να το κανα αυτο)
με αλλα λογια, ημουν λιγο ανοργανωτη!!!
αλλωστε.... η νυχτα ειναι μπροστα μου
28-01-2012, 22:27 #719
Originally posted by smart
γιατρε μου, δεν προκανα!!!!! (μεγαλη πολιτικη ατακα του παρελθοντος :P)!!!
πριν το μεσημεριανο ειχα μαγειρεμα k σουπερ μαρκετ κ μετα το μεσημεριανο, οταν ηταν για σνακ ηρθε κοσμος για καφε!!! ε τι να λεγα, μισο λεπτο να φαω την δυαδα μου???
(αν κ θα χε πολυ πλακα να το κανα αυτο)
με αλλα λογια, ημουν λιγο ανοργανωτη!!!
αλλωστε.... η νυχτα ειναι μπροστα μου
όχι ρεεεε, μη μου το κάνεις αυτό!!!! κράτα γερά!!!!
κράτα σου λέω γιατί θα μας πάρει μαζί η κατηφόρα!!!!!
28-01-2012, 22:29 #720
οχι καλε!!! για το φρουτο μιλαω παντα!!!!
ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΖΟΥΖΟΥΚΑ!!!
ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ Κ ΔΕ ΦΑΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΠΟΨΕ!!!!
αλλα αν κοιμηθω κατα τις 2, ε δε θα θελησω κανα σνακακι?
να μη φαω καμια μπανανιτσα , που εχει κ μαγνησιο για να μην το ζηταω απο σοκολατα?
ε?
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή