Results 856 to 870 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
31-01-2012, 23:15 #856
-γαλα+δημητριακα+σταφιδες
-1 τοστ+ 1 μπανανα
-καφες εξω+ κουλουρακι συνοδευτικο
-1 τσιπουρο +2 μικρα κομματια χορτοπιτα με καλαμποκαλευρο+4-5 μικρα ψαρακια τηγανητα
-κοτοπουλο+κριθαρακι+2-3 ελιες (αυτες ηταν η σαλατα ταχα :P) /ζελε
-σαπισα στον υπνο-ευτυχως γιατι αλλιως μαλλον δε θα σταματουσα να τρωω :P
-καφες
-σαλατα ντοματα(ελαχιστο ελαιολαδο)+κοτοπουλο+1-1,5φ. ψωμι.
γενικα νιωθω πολυ δυσαρεστημενη κ πολυ θυμωμενη με μενα.... ηλπιζα να μειωσω σιγα σιγα αυτα που σαβουρωνω αλλα νιωθω οτι εκτροχιαζομαι...
- 31-01-2012, 23:27 #857
Και εγώ smart μου πολλές φορές έτσι νιώθω :flaming:
Βασικά όχι ότι σαβουρώνω παραπάνω από παλιότερα, βασικά σπάνια σαβουρώνω αλλά ότι τρώω παραπάνω απ' ότι θα έπρεπε, το νιώθω πολύ συχνά αυτό. Αλλά προτιμώ να νιώθω αυτό και να τρώω έτσι παρά να νιώθω ότι χάνω τον έλεγχο. Τουλάχιστον με αυτές τις ποσότητες που τρωω είμαι ήρεμη, οπότε λέω στον εαυτό μου ότι θα έρθει η στιγμή που θα νιώσω έτοιμη να τις μειώσω...απλά δεν έχει έρθει ακόμη αυτή η στιγμή σνιφ κλαψ!
31-01-2012, 23:37 #858
Σμαρτούλα και Ελλη κρατηστε γερα ........... φταιει και ο χειμώνας που αναζητας λιγη τροφη παραπανω . Σε λιγο καιρο μπαινει η άνοιξη και θα νοιωσετε πιο ανανεωμενες και ορεξατες για πιο σωστη διατροφη ................
01-02-2012, 00:10 #859
Eli αυριο θα ειμαι στο σεμιναριο.Ελπιζω να σε δω!!:yes:
01-02-2012, 00:11 #860
μακαρι αλμα... αυτο ειναι ομως... να κρατησουμε κ μη κυλησουμε εντελως... γιατι μετα.... αντε να επανελθεις!!
θα θελα απο μενα για λιγο καιρο να ελεγχω τη διατροφη μου οπως πρεπει (τριαδες-δυαδες δλδ) κ ας μην ειναι τετοια ωστε αν χασω, αλλα σε λιγο καιρο να μπορεσω νε μπω σε μουντ λιγοτερων θερμιδων ωστε να χασω κιολας....
αμα απελπιστω ξερω οτ θα το χασω το παιχνιδι.. θα παιρνω, θα απελπιζομαι, θα αγχωνομαι, θα τρωω κλτ κτλ κτλ...
01-02-2012, 00:25 #861
Smart μου έχω κολλήσει εδώ και μήνες στα ίδια κιλά, δεν πάω ούτε κάτω αλλά ευτυχώς ούτε και πάνω. Μιλάμε ακίνητη είναι η άτιμη η ζυγαριά αφού έχω βαρεθεί να ζυγίζομαι μιλάμε δεν έχει νόημα! :lol:
Είμαι βέβαια ευτυχισμένη που για μία φορά στην ζωή μου παραμένω σταθερή έστω και στα κιλά που είμαι, είναι και αυτό μια ανακούφιση. Που θα μου πάει θα καταφέρω να μειώσω τις ποσότητες. Κάθε μέρα που ξεκινάει την πιάνω με την καλύτερη διάθεση για να προσπαθήσω για κάτι καλύτερο, δεν πιέζομαι ούτε χάνω το κουράγιο μου, είμαι ήρεμη. Από τη στιγμή που έχω βγει από τον φαύλο κύκλο της υπερφαγίας μπορώ να είμαι ψύχραιμη και αισιόδοξη ότι θα τα πάω και καλύτερα κάποια στιγμή. Έτσι σκέφτομαι και προχωράω
Lessing μου και εγώ θα είμαι εκείθα τα πούμε επιτέλους!
01-02-2012, 00:52 #862
eli η ψυχραιμια, ηυπομονη κ η επιμονη σου ειναι πραγματικα αξιοθαυμαστες!!!
01-02-2012, 00:59 #863
smart μου σε ευχαριστώ! Προσπαθώ και εγώ να το θυμίζω στον εαυτό μου συχνά γιατί πολλές φορές με πιάνει το παράπονο ότι δεν κάνω αρκετά ή ότι δεν προσπαθώ αρκετά. Μετά σκέφτομαι από που έρχομαι και προς τα που πάω και λέω ουφ εντάξει καλά είμαι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα γυρίσω πίσω, τα βήματα που κάνω είναι αργά αλλά πολύ σταθερά και συνειδητά και πάνω απ όλα μου ταιριάζουν και δεν πιέζομαι. Βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα χάσω τα περιττά μου κιλά χωρίς κάποια πίεση αλλά ελπίζω ότι όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα δεν θα με ενοχλεί να ασκώ περισσότερη πειθαρχεία στον εαυτό μου. Βλέποντας και κάνοντας.... Δεν έχω άλλη επιλογή από το να πάω μπροστά
Σας φιλώ και σας καληνυχτίζω, τα λέμε το πρωί αγαπημένες μου! Όνειρα γλυκά :love:
01-02-2012, 01:01 #864
ονειρα γλυκα ελη :love:
(τουλαχιστον αυτα δεν παχαινουν :P )
01-02-2012, 01:02 #865
ονειρα γλυκα eli .............
01-02-2012, 01:08 #866
Originally posted by smart
μακαρι αλμα... αυτο ειναι ομως... να κρατησουμε κ μη κυλησουμε εντελως... γιατι μετα.... αντε να επανελθεις!!
θα θελα απο μενα για λιγο καιρο να ελεγχω τη διατροφη μου οπως πρεπει (τριαδες-δυαδες δλδ) κ ας μην ειναι τετοια ωστε αν χασω, αλλα σε λιγο καιρο να μπορεσω νε μπω σε μουντ λιγοτερων θερμιδων ωστε να χασω κιολας....
αμα απελπιστω ξερω οτ θα το χασω το παιχνιδι.. θα παιρνω, θα απελπιζομαι, θα αγχωνομαι, θα τρωω κλτ κτλ κτλ...
01-02-2012, 09:57 #867
lessing, σημερα το πρωι ειδα την ζυγαρια μου και ηταν πανω ενα κιλο (γιατι δεν το ξερω .......) , αμεσως θυμηκα αυτο που ειχε γραψει:
"Μην πεφτεις στην παγιδα της απελπισιας-στο λεω γιατι την ειχα πατησει κ γω.Η υποτιθεμενη απελπισια μου ηταν μια δικαιολογια μου για να τα παραταω γεγονος που φυσικα με βολευε αφου το να μην τα παρατησω φανταζε δυσκολοτερο."
σκεπτομενη αυτο που εχεις γραψει ειπα κιλο ειναι και θα ξαναφυγει ............ η ζυγαρια ειναι και κολλαει, θα ξεκολησει που θα παει θα δω και το 88 καποτε.............Νασαι καλα lessing μου για τα δωρεαν μαθηματα ψυχολιας που μας προσφερεις !!!!!
01-02-2012, 10:11 #868
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!
Σήμερα είμαι κουρασμένη πολυ πνευματικά...3 συνεχόμενα ξενύχτια μπροστα απ'τον υπολογιστή...και πάνω που είχα αρχίσει να λέω ότι νιώθω σούπερ και ότι δεν μου χρειάζεται ούτε καφές για να ξυπνήσω!
Βασικά δυσκολεύομαι να θυμηθώ τι έφαγα χθες!
Νομίζω τα εξής:
8 π.μ.: γάλα με δημητριακά και λίγο μέλι
11 π.μ.: ακτινίδιο
1 μ.μ.: φακές με λίγο ψωμί και βραστά λαχανικά
5 μ.μ.: μία μπάρα δημητριακών και ένα μανταρίνι
8 μ.μ.: κοτόπουλο φούρνου με ρύζι και μπρόκολο
12 μ.μ. : ένα πορτοκάλι
2 π.μ.: δύο αποξηραμένα σύκα
Ήθελα επίσης να μοιραστώ μαζί σας κάποια συναισθήματα απέναντι στον καθρέφτη μου...
Ότι τώρα τελευταία νιώθω λες και έχω ένα καινούργιο σώμα, μου φαίνεται πολύ διαφορετικό , πιο όμορφο, πιο γυναικείο, πιο συμμετρικό.
Πρόσφατα αποφάσισα να βγάλω ένα piercing που είχα για χρόνια, ίσως παίζει και αυτό το ρόλο του, όπως και τα 3 κιλάκια που έχω βάλει και τα αγαπώ πολύ!
Επίσης είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κυκλοφορώ εντελώς άβαφτη και μου αρέσει το προσωπό μου, έχει λάμψη...
Γενικά βρε κορίτσια έγω βλέπω αλλαγές και πιστεύω πως όλες μας θα δούμε αλλαγές, μικρές ή μεγάλες, οι οποίες πάντα ξεκινάνε απ'το μέσα μας και σιγά σιγά βγαίνουν και προς τα έξω...
Πιστεύω ότι με τον καιρό θα καταφέρω να βρω και τη δύναμη μου, εννοώντας την αυτοεκτίμησή μου...
Επίσης, χθες αποφάσισα πως πρέπει να κάνω σεξ! Γιατί ο λαός λέει "τρώγοντας έρχεται η όρεξη!"
Καλό μήνα σε όλες!
Φιλάκια
01-02-2012, 10:13 #869
Η Μαρία από χθες έχει ίντερνετ όπως ενημερώθηκα! Αναμένουμε!
01-02-2012, 10:48 #870
Καλημέρα!!!! Ωωωω τι ακούω θα έχουμε αφίξεις σήμερα; ʼντε βρε Μαράκι έλα και μας έλειψες!
Καίτη μου τι ευχάριστα νέα είναι τούτα;;; Πω πω διάβαζα και χαμογελούσα μέχρι τα αυτιά! Τι υπέροχη αίσθηση να βλέπεις το όλον σου στον καθρέπτη και να χαμογελάς! Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια και σου εύχομαι από εδώ και πέρα και για το υπόλοιπο της ζωής σου να νιώθεις έτσι όταν αντικρίζεις την εικόνα σου. Αυτή η λάμψη που λες έρχεται από μέσα σου από την ψυχούλα σου που γλύκανε επιτέλους
αυτή είναι η πραγματική ομορφιά! Πρόσεχε τα καμάκια στον δρόμο αυτές τις μέρες χαχαχαχαχα ξέρεις όταν η αύρα είναι λαμπερή τραβάς και κόσμο γύρω σου
. Και ναι κοπελιά να κάνεις και σεξ! Τι περιμένεις ακριβως;;; Τον γκόμενο σε εφεδρεία τον έχεις βάλει; :lol::lol::lol:
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή