Results 871 to 885 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
01-02-2012, 10:52 #871
Αλμα μου μην πτοείσαι καμάρι μου κάνεις πολύ καλή διατροφή και μάλιστα και πάραααα πολύ προσεκτική. Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Το μόνο που θα σου πρότεινα και θα επιμείνω σε αυτό είναι να ανέβεις επιτέλους στον διάδρομο σου
. Καλά δε θυμάμαι; Έχεις διάδρομο σωστά;
Όπως και να έχει βοήθησε λίγο το σώμα σου να πάρει μπρος! ʼντε δεν είναι τόσο δύσκολο! Εγώ ξέρεις τι κάνω; Συνδέω το Netbook στην τηλεόραση και βάζω youtube χορευτικά κομμάτια που έχω μαζέψει και κάνω το ελλειπτικό μου. Ή βάζω μουσικούλα και του δίνω και καταλαβαίνει. ʼντε σήκω τι περιμένεις!!! ;;;
- 01-02-2012, 11:16 #872
Χθες Τρίτη έφαγα:
Πρωινό 10.30: 1 κρέμα βρώμης με μέλι (έβαλα και αλεσμένο λιναρόσπορο) με 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα: 1 μήλο και 1κ.σ. ξηρούς καρπούς
Μεσημέρι 15.30: 1 φέτα σολομό ψητό, λίγες πατάτες ψητές, 2 κρίθινα παξιμάδια μίνι, πράσινη σαλάτα
Απόγευμα 19.00: 1 ελληνική μπάρα (με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς)
21.00 - 22.30 Yoga
Βραδινό 23.00: 1 μπολ φακές, 2 κρίθινα παξιμάδια μίνι, 3 γάβρους μαρινάτους, 1 ελιά
Προ ύπνου 1.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ
ʼρχισα να ηρεμώ λίγο και να μπαίνω σε μία τάξη ελπίζω και σήμερα να έχω μία καλή μέρα
01-02-2012, 11:21 #873
Καλημερα κοριτσια:sniffle:
Θα θελα πολυ να σας χαμογελασω αλλα δε μου βγαινει..Καταρχην ζουζουκα σουπερ, εχεις ξεπερασει το προβλημα! Εγω χθες την εκανα τη μαλακια μου.. Ας σας διηγηθω τη μερα απο την αρχη..
08 30 νερο + σπιρουλινα
09 00 1 ροδι+3 ακτινιδια+4 κρακερς+ κεφιρ(400 μλ) +μελι + κανελα
μιση ωρα τραξιμο
12 15 1 ροδι+ λιγο κεφιρ + 1 παξιμαδακι κριθινο
14 30 βατο αχνιστο + 3 παξιμαδακια κριθινα + σπανακι-ροκα-μαιντανο
μετα πηγα σχολη, βαρεθηκα τρελα..ειχα παρει μαζι μου και 1 μπανανα κι ενα παξιμαδακι αν ημουν σχολη μεχρι τις 6 αλλα τελικα δεν αντεξα και γυρισα σπιτι..
18 00 1κιλο γιαουρτι! + νιφαδες σικαλης +ακτινιδια +μελι +κανελα. Στην αρχη δεν ειχα σκοπο να το φαω ολο φυσικα αλλα δεν αντιστατθηκα.. και απλα συνεχισα να τρωω. απο ενα σημειο και μετα σκεφτομουν οτι σε λιγο θα ανοιγε και η λεσχη , και οτι θα ετρωγα και εκει. Ηξερα οτι κανω μαλακια αλλα δε μπορουσα να σταματησω, σκεφτομουν οτι εφαγα πολυ, και οτι ηθελα να ικανοποιηθω με καποιον τροπο.. αυτο βασικα κυριως..να ικανοποιηθω μεσω του φαγητου.. ποσο ψευτικη ικανοποιηση ομως..Μετα κατεβασα διαφορα. 1λιτρο γαλα με 1 κουτι cheerios , 5 κρουασαν μεγαλα βουτυρου, μακαρονια και περκα στο φουρνο με σαλτσα. Αν ειχα κι αλλα θα τρωγα κ αλλα. Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω το πως νιωθω.. Αφου τα εβγαλα μετα απο καμια ωρα κοιμηθηκα και ξυπνησα στις 2 μισι επειδη πεινουσα..Αδυνατο να περιμενω μεχρι το πρωι. Και εκανα μια μεγαλη σαλατα με σπανακι ροκα και εφαγα λιγο απο τον βατο που ειχε περισσεψει με ψωμι. Ξανακοιμηθηκα κατα τις 4 + και 8 μισι ορθια παλι, παλι με πεινα! Να φυγω, να παω λιγο στους δικους μου+ ψυχιατρο που εχω να παω καιρο, τι να κανω?? Να τα βλεπετε αυτα για να μην κανετε υπερφαγικα, δεν οδηγουν πουθενα! μονο χειροτερα μπορουν να σε κανουν να νιωσεις..:sniffle:
01-02-2012, 11:37 #874
Αγγελάκι μου γλυκό! Καλέ δεν πειράζειιιιι έλα και δεν θέλω στεναχώριες! Εντάξει έκανες ένα υπερφαγικό και έναν εμετό αλλά το σημαντικό είναι να προσπαθείς να ξαναμπείς στο πρόγραμμα της διατροφής σου όσο πιο γρήγορα μπορείς. Μόνο αυτό θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ήρεμη γιατί ανακτώντας τον έλεγχο νιώθεις και πάλι ασφάλεια. Στο έγραψα και χθες δεν γίνεται τα υπερφαγικά και οι εμετοί να κοπούν μαχαίρι καρδιά μου, θα συμβαίνει που και που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Από τη στιγμή που το παλεύεις και το ελαττώνεις με τον καιρό έχεις κάνει πρόοδο και εκεί πρέπει να επικεντρώνεσαι στην πρόοδο! Είναι καλό ότι θέλεις να απαλλαγείς από τα υπερφαγικά και τους εμετούς και έχεις πλέον καταλάβει ότι ακόμη και να είσαι χάλια δεν θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερα. Κάνε μία σύγκριση του εαυτού σου προ λίγων μηνών και τώρα και δες πόση βελτίωση έχεις καταφέρει!
Χαίρομαι που το μοιράστηκες μαζί μας και εύχομαι να λειτουργήσει και σε σένα λυτρωτικά αυτή η εξομολόγησή σου. Μπράβο Αγγελάκι μου είναι μεγάλο βήμα να γράψεις και να παραδέχεσαι το στραβοπάτημα σου, και φαντάζομαι ότι θα σου ήταν πολύ δύσκολο να γράψεις όλα αυτά που έγραψες. Μπράβο σου που τόσο καιρό κάνεις βήματα μπροστά, συνέχισε την προσπάθεια σου, προσπάθησε σήμερα να φας κανονικά με τις ώρες σου και τους συνδυασμούς σου, φάε και λίγο παραπάνω αν πεινάς πολύ μην φοβηθείς και προσπάθησε να δουλέψεις μέσα σου τον λόγο που σε οδήγησε στο υπερφαγικό. Την επόμενη φορά θα είσαι πιο προετοιμασμένη
01-02-2012, 11:54 #875
Originally posted by ~aggelaki~
Καλημερα κοριτσια:sniffle:
Θα θελα πολυ να σας χαμογελασω αλλα δε μου βγαινει..Καταρχην ζουζουκα σουπερ, εχεις ξεπερασει το προβλημα! Εγω χθες την εκανα τη μαλακια μου.. Ας σας διηγηθω τη μερα απο την αρχη..
08 30 νερο + σπιρουλινα
09 00 1 ροδι+3 ακτινιδια+4 κρακερς+ κεφιρ(400 μλ) +μελι + κανελα
μιση ωρα τραξιμο
12 15 1 ροδι+ λιγο κεφιρ + 1 παξιμαδακι κριθινο
14 30 βατο αχνιστο + 3 παξιμαδακια κριθινα + σπανακι-ροκα-μαιντανο
μετα πηγα σχολη, βαρεθηκα τρελα..ειχα παρει μαζι μου και 1 μπανανα κι ενα παξιμαδακι αν ημουν σχολη μεχρι τις 6 αλλα τελικα δεν αντεξα και γυρισα σπιτι..
18 00 1κιλο γιαουρτι! + νιφαδες σικαλης +ακτινιδια +μελι +κανελα. Στην αρχη δεν ειχα σκοπο να το φαω ολο φυσικα αλλα δεν αντιστατθηκα.. και απλα συνεχισα να τρωω. απο ενα σημειο και μετα σκεφτομουν οτι σε λιγο θα ανοιγε και η λεσχη , και οτι θα ετρωγα και εκει. Ηξερα οτι κανω μαλακια αλλα δε μπορουσα να σταματησω, σκεφτομουν οτι εφαγα πολυ, και οτι ηθελα να ικανοποιηθω με καποιον τροπο.. αυτο βασικα κυριως..να ικανοποιηθω μεσω του φαγητου.. ποσο ψευτικη ικανοποιηση ομως..Μετα κατεβασα διαφορα. 1λιτρο γαλα με 1 κουτι cheerios , 5 κρουασαν μεγαλα βουτυρου, μακαρονια και περκα στο φουρνο με σαλτσα. Αν ειχα κι αλλα θα τρωγα κ αλλα. Δεν χρειαζεται να σας αναλυσω το πως νιωθω.. Αφου τα εβγαλα μετα απο καμια ωρα κοιμηθηκα και ξυπνησα στις 2 μισι επειδη πεινουσα..Αδυνατο να περιμενω μεχρι το πρωι. Και εκανα μια μεγαλη σαλατα με σπανακι ροκα και εφαγα λιγο απο τον βατο που ειχε περισσεψει με ψωμι. Ξανακοιμηθηκα κατα τις 4 + και 8 μισι ορθια παλι, παλι με πεινα! Να φυγω, να παω λιγο στους δικους μου+ ψυχιατρο που εχω να παω καιρο, τι να κανω?? Να τα βλεπετε αυτα για να μην κανετε υπερφαγικα, δεν οδηγουν πουθενα! μονο χειροτερα μπορουν να σε κανουν να νιωσεις..:sniffle:
Μη νομίζεις, κι εγώ τρομάζω στην σκέψη ότι σε λίγες μέρες θα περιμένω περίοδο και συνήθως δεν μπορώ να συγκρατηθώ με τίποτα, υποφέρω....
Όλοι έχουμε τις άσχημες στιγμές μας, μην σε παίρνει από κάτω...το 'χαμε καταλάβει απ'την αρχή ότι δε θα 'ναι εύκολο, έτσι δεν είναι?
01-02-2012, 12:02 #876
Originally posted by Eli
Καλημέρα!!!! Ωωωω τι ακούω θα έχουμε αφίξεις σήμερα; ʼντε βρε Μαράκι έλα και μας έλειψες!
Καίτη μου τι ευχάριστα νέα είναι τούτα;;; Πω πω διάβαζα και χαμογελούσα μέχρι τα αυτιά! Τι υπέροχη αίσθηση να βλέπεις το όλον σου στον καθρέπτη και να χαμογελάς! Μπράβο κορίτσι μου συγχαρητήρια και σου εύχομαι από εδώ και πέρα και για το υπόλοιπο της ζωής σου να νιώθεις έτσι όταν αντικρίζεις την εικόνα σου. Αυτή η λάμψη που λες έρχεται από μέσα σου από την ψυχούλα σου που γλύκανε επιτέλους
αυτή είναι η πραγματική ομορφιά! Πρόσεχε τα καμάκια στον δρόμο αυτές τις μέρες χαχαχαχαχα ξέρεις όταν η αύρα είναι λαμπερή τραβάς και κόσμο γύρω σου
. Και ναι κοπελιά να κάνεις και σεξ! Τι περιμένεις ακριβως;;; Τον γκόμενο σε εφεδρεία τον έχεις βάλει; :lol::lol::lol:
Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες είναι στα πόδια μου τώρα τελευταία!!! αχαχαχχαχαχα!!!! δεν κάνω πλάκα!!!!
Πραγματικά βρε κορίτσια βιώνω μία περίεργη φάση, μία δύναμη ανανεωτική μέσα μου, είναι πολύ πρωτόγνωρο...
Και σε 'σας όλες εύχομαι μια μέρα να αντικρίσετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και να νιώσετε ότι τον αγαπάτε πολύ έτσι όπως είναι.....
Σήμερα θα πάω κι εγώ γυμναστήριο!!! yioupiiiii!!!!! Θα κάνω χορό! Μια βδομάδα κάθομαι...:wow:
01-02-2012, 12:23 #877
Κοριτσια τα φωτα σας : Εχω αρακα με πατατες σημερα , πως θα κανω για γευμα τριαδα ;;; μπορει καποια να μου πει τον αρακα προς τι τον μετραμε ;;;;
01-02-2012, 12:51 #878
Kαλημερα αλμα μου! ο αρακας ειναι λαχανικο με μια ποσοτητα πρωτεινων οχι ομως υψηλης βιολογικης αξιας γ αυτο χρειαζεσαι και τυρακι μαζι! Γιουπιιιιι!!!! Μαζι με μια σαλατιτσα, αρκει να μην φας ψωμακι, αφου εχεις την πατατα.. Καλη ορεξη:roll:
01-02-2012, 12:53 #879
Aggelaki moy σε ευχαριστω πολυ ............ Αν φαω αρακα με σαλατα μαρουλι και ανθοτυρο ειναι οκ δηλαδη ;;
01-02-2012, 12:54 #880
Σας ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση, δεν θα το αφησω να με παρει απο κατω..
01-02-2012, 12:55 #881
Ναι σουπερ αλμα μου!
01-02-2012, 12:57 #882
Αggelaki σε υπερ ευχαριστω .......
01-02-2012, 13:02 #883
Originally posted by ~aggelaki~
Σας ευχαριστω κοριτσια για την συμπαρασταση, δεν θα το αφησω να με παρει απο κατω..
01-02-2012, 13:16 #884
zouzouka κι εσυ αθηνα μενεις???
01-02-2012, 13:39 #885
αισθανομαιαυρα ανανεωσης κ αισιοδοξιας στο τοπικ , καινουρια ωθηση προς τα εμπρος κ πολυ μ αρεσει
μπραβο αγγελακι, ζουζουκα, αλμα , ελη...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή