τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 71
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 71 of 427 FirstFirst ... 2161697071727381121171 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα Αγγελάκι μου!
    Τι ώρα θα φάτε μεσημεριανό κατά τις 14.00; Αν ναι τότε μην φας σνακ και φάε κανονικά το μεσημεριανό σου. Τώρα αν καθυστερήσει περισσότερο π.χ. κατά τις 15.00 φάε ένα μικρό σνακ να σε κρατήσει στο 3ωρο μετά το πρωινό σου και μετά φάε κανονικά ότι ώρα γίνει το οικογενειακό σας τραπέζι ότι ώρα και αν είναι αυτό έστω και μισή ώρα αργότερα. Σε κάθε περίπτωση μην αφήσεις να περάσουν παραπάνω από 3 1/2 ώρες χωρίς να βάλεις κάτι στο στόμα σου.
    Εννοείται πως ειδικά τα οικογενειακά μας τραπέζια δεν τα σνομπάρουμε και ας μην μας βγαίνουνε ακριβώς οι ώρες. Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από την τήρηση των τριώρων . Μετά το μεσημεριανό σου ξεκίνα και πάλι να μετράς τα τρίωρα σου κανονικά :grin:
    OK σ ευχαριστω ελακι μου! Τελικα τα κανονισα πολυ σουπερ! εφαγα μετα απο 2μισι ωριτσες ενα πρασινο μηλο με ενα μικρο παξιμαδακι ζεας και ακομα δεν πειναω πολυ, σε καμια ωριτσα θα φαω μεσημεριανο. Η μαμα εχει πονοκεφαλο και δε θα τρωγαμε μαζι, οποτε δεν χαλασα την παρεα! Μια χαρα, και παρατηρω οτι το φαι καθε 2 μισι ωρες ειναι πολυ σουπερ γιατι δεν πεινας πολυ, οποτε το σνακ σου ειναι μικρο. Καλη σας μερα.. εδω μουντιλα αλλα αμα εχεις διαθεση μια χαρα ειναι! Φιλια..

Senior Member
    Καλησπέρα!

aggelaki τις Κυριακές που ξυπνάω αργά παραλείπω κ εγώ το πρόγευμα!
    Σήμερα όμως τα πρόλαβα όλα :lol:

Ας γράψω τα χθεσινά κ τα σημερινά

Σάββατο

11:00 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα ξερά

14:00 ~~~ χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές + γραβιέρα

17:00 ~~~ τόνο + βίδες + αγγούρι + ντοματίνια

19:30 ~~~ 1 μπανάνα + 1 digestive λίγο αργότερα λίγο χαλβά σιμιγδαλένιο

22:00 ~~~ 1 τόστ μόνο με τυρί + αγγούρι είδες Eli πιάνουν τόπο οι συμβουλές σου, δεν ξέχασα το φρέσκο γιατί συνήθως το τόστ το έτρωγα σκέτο

Σήμερα

09:30 ~~~ χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές, η μία με μαρμελάδα κ η άλλη με γραβιέρα, εκεί που έτρωγα το πρωινό σκέφτομαι ωχ που είναι η πρωτείνη?:crazy:

12:00 ~~~ χυμό από ένα πορτοκάλι + 1 βρωμομπίσκοτο

14:30 ~~~ κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες :bouncy: + σαλάτα λάχανο

17:30 ~~~ 1/2 μπανάνα + λίγο παστέλι

το βράδυ δεν ξέρω, αναλόγως την όρεξη!!!! θα σας ενημερώσω

Senior Member
    Originally posted by break
    22:00 ~~~ 1 τόστ μόνο με τυρί + αγγούρι είδες Eli πιάνουν τόπο οι συμβουλές σου, δεν ξέχασα το φρέσκο γιατί συνήθως το τόστ το έτρωγα σκέτο
    :lol: μα τι γίνεται με έχετε πάρει όλες από φόβο;;; Για να βγάλω το μαστίγιο να βουρδουλίσω καμία! Ποια ξέχασε να φάει την σαλάτα της ή το φρουτάκι της εεεεε;;;; :lol::lol:
    Εσύ break μου την γλίτωσες για την ώρα! :lol: καλό κορίτσι μουχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    Βραδυ: Χτες τα χαλάσαμε λιγο. Ε μα συγνωμη φτιαξαμε ρυζογαλο. Να μην τιμηθει? Με κανελίτσα απο πάνω που σαι κλικλίκω.Τι σκατα το μετραμε αλήθεια? αργοτερα εφαγα 1 φρυγανια και 1 πορτοκάλι. Ψιλοάκυρος ο συνδυασμός αλλα μυριζε το ατιμο δε φταιω.
    Ντοκτωρ Ελι δηλωνω ενοχη
    Τι είπαμε;;;; Δεν υπάρχουν "απαγορευμένες τροφές"!!!! Μα καλά έφαγες και εσύ ένα ρυζόγαλο και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι που λεν και στο χωρίο μου! :lol:
    Καταρχήν τι το τόσο τραγικό έχει ένα ρυζόγαλο δεν έχω καταλάβει. Γάλα με ρύζι με λίγο ζάχαρη και κορν φλάουρ είναι συνεπώς είναι γαλακτοκομικό με υδατάνθρακα. Αν το φας και με ένα φρούτο έχεις κάνει ένα εξαιρετικό πλήρες γεύμα καθόλα νόστιμο και ελαφρύ! Κοίτα να δεις που ζήλεψα και θα πάω να κάνω και εγώ για βραδινό ρυζόγαλο χιχιχιχιχι. Εγώ τρώω τόσες φορές κρέμα βρώμης με γάλα ξηρούς καρπούς, μπανάνα και μέλι και είναι ένα άριστο πρωινό ή βραδινό και δεν πιστεύω ότι θερμιδικά έχουν κάποια διαφορά

Senior Member
    Ντοκτωρ eli κατοχυρωνεται ο τιτλος !!!!! Πολυ μου αρεσε χαχαχα .............

mariafc , στειλε ενα ρυζογάλο και σε μενα που τρελαινομαι !!!! (τι εχει μονο πρωτεινες και υδαταανθρακες εχει !!!!!)

Να γρααψω και εγω τα σημερινα μου που μονο τριαδες δεν ηταν ........... προεκυψε φαγητο σεε μεζεδοπωλειον!!!

Πρωι: 1 πορτοκάλι, 1 φετα πολυσπορο μαυρο ψωμι , μια φετα τυρι κιτρινο ενα γαλλικο γαλα ...... (9.30πμ.)

Ενδιαμ: 1/2 πορτοκαλι , 2 ρυζογκοφρετες με μαρμελαδα (με το ζορι εφαγα , δεν πεινουσα καθολου ) (12.30μμ)

Γευμα : Φαγητο εξω :
    ʼφθονη σαλατα, πατατα γεμιστη , κοτοπουλο ψητο, 1/4 μπιφτεκι, ψωμι ψητο και 4-5 ποτηρακια κρασι (4.00μμ)
    Κρατησαα δε χαρακτηρα και εφαγα μονο δυο κουτ . μικρα απο ενα θεικο εκμεκ που μας εφεραν !!!!!

Απογευμα και βραδυ κατι ελαφρυ ........νοιωθω να σκασω ..........

Senior Member
    Bravo σε ολες μας εχω να πω!!! :spin:

Senior Member
    aggelaki τι καλο εφαγες εξω !!!!!

Senior Member
    Εξω??? Βγηκα εξω και δεν το θυμαμαι? :crazy: οεο??? Θα γραψω σε λιγο για χθες και για σημερα..

Senior Member
    Μπερδευτηκα aggelaki γραψε λαθος !!!!! χαχαχαχα

Senior Member
    χθες Σαββατο λοιπον..
    08 00 νερο-λεμονι-μελι - ιποοφαες!
    08 30 1/2 μπανανα + 3 ακτινιδια + κεφιρ + 1,5 φετα σικαλης , κανελα
    11 00 1 πρασινο μηλο + 1 παξιμαδακι κριθινο
    14 30 τοπανι ( ψαρι ) στο φουρνο + σπανακι σαλατα + μπροκολο + 1 παξιμαδακι κριθινο ( με βουτα στο λαδι!!!! σουπερ..)
    18 30 παντζαρι με λιγο λαδι + 1 κριθινο παξιμαδακι
    ημουν μπροστα στον υπολογιστη και εφαγα πααρα πολλα παντζαρια και κατα τις 19 30 1 παξιμαδι "ζεας"
    21 30 λαχανο σαλατα + λιγο παντζαρι + τυρι κατσικισιο + 1 παξιμαδακι "ζεα" + 2 γουλιες κοκκινο κρασι ( μην γελασετε, δεν μου κατεβαινε αλλο! )
    23 00 1 κομματι πρασινο μηλο

Σημερα...
    09 45 παντζαροζουμο!!
    10 15 κεφιρ + 1/2 μπανανα + λιιιγο ψωμι σικαλης + παξιμαδακια "ζεα", κανελα
    13 00 1 πρασινο μηλο + 1 παξιμαδακι "ζεα"
    15 15 ψαρι (τοπανι) +φακη κοκκινη + σαλατα απο παντζαροφυλλα + 2 παξιμαδακια "ζεα"
    18 00 μιση ωρα τρεξιμο
    18 50 2 μανταρινια + λιγο γιαουρτι
    21 30 λιγο τυρι κατσικισιο + παντζαρια σαλατα + παντζαροφυλλα ωμα + 2 παξιμαδακια "ζεα"

βραδυ δεν εχω ιδεα, αναλογα την ορεξη, θα ενημερωσω!
    Αχ ρε κοριτσια οταν τρεφομαι σωστα και δεν κανω μαλ@κιες ειμαι τοόσο χαρουμενη!! Χωρις να συντρεχει καποιος αλλος λογος. Απλα επειδη δεν τα βγαζω.. Και ικανοποιουμαι και γευστικα,,εχω και ενεργεια φουλ! Ειμαι σιγουρη οτι συμβαινει και με σας το ιδιο:starhit: Θα γινουμε καλααααάαααααά!!! Να σαι καλα Doctor Eli που μας μηυσες στο σωστο δρομο!

Senior Member
    Μπράβο σε εσάς κοριτσάρες μου που με υπομονή και επιμονή παλεύετε τόσο όμορφα και τόσο καλή διατροφή!!! Μωρέ εγώ λάθος τομέα σπούδασα να πάρει, λετε να πάω ξανά να σπουδάσω;;; Ααααχ καταραμένη κοινωνία !! :lol:

Εγώ πάντως το ρυζόγαλο το έφτιαξα και μόλις το έφαγα!!! Παιδιά πολύ ελαφρύ το βρίσκω ουσιαστικά το μπολ μου περιείχε 1 φλιτζάνι γάλα, 1κ.σ. ρύζι, 1 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη, λίγο κορν φλαόυρ, κανέλα και βανίλια αυτά ! Το συνόδευσα και με μισή μπανανούλα και ήταν Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!! Τα ακούς Μαρία ε ε ;;;;
    Είχα να φτιάξω ρυζόγαλο χρόνια και απορώ γιατί;;;;

Senior Member
    Και εγώ Αγγελάκι μου τα ίδια νιώθω όταν κάνω καλή διατροφή. Έχω καλύτερη διάθεση, έχω περισσότερη ενέργεια εμ και λογικό είναι άμα δίνεις καλά καύσιμα στο σώμα και αυτό θα δουλεύει καλύτερα

Member
    Kαλησπέρα σε όλους! ειχα πει οτι θα γραφω καθημερινα τα γευματα μου αλλα ειχα ενα προβλημα με τη συνδεση μου με το ιντερνετ οποτε απο σημερα θα ξεκινησω!

πρωινο : γαλα 1,5% με μουσλι, πρασινο τσαι, 3 ξερα δαμασκηνα και 2 φρυγανιες

δεκατιανο : 1 κακτινιδιο και ενα μανταρινι

μεσημεριανο : ρυζι με ντοματοσαλατα

απογευματιονο : τυρι κοταζ με 1 φρυγανια και 1 φετα ψωμι

βραδυνο : 1 μηλο και ενα μανταρινι

Senior Member
    Εγώ πάντως το ρυζόγαλο το έφτιαξα και μόλις το έφαγα!!! Παιδιά πολύ ελαφρύ το βρίσκω ουσιαστικά το μπολ μου περιείχε 1 φλιτζάνι γάλα, 1κ.σ. ρύζι, 1 1/2 κ.γ. καστανή ζάχαρη, λίγο κορν φλαόυρ, κανέλα και βανίλια αυτά ! Το συνόδευσα και με μισή μπανανούλα και ήταν Θ-Ε-Ι-Κ-Ο!!!! Τα ακούς Μαρία ε ε ;;;;
    Είχα να φτιάξω ρυζόγαλο χρόνια και απορώ γιατί;;;;

Καλημερες. Τι εγινε τι εγινε με ζηλεψες γιατρινα? Ειδατε μωρε πως σας εμπνέω?
    Ρε καθολου τυψεις δεν ειχα που έφαγα το ρυζογαλο. Σιγα τα ωα καλέ απλά δεν ηξερα σε ποια διαολο κατηγορια να το καταταξώ και ετσι δεν ηξερα πως να κανω την τριαδα και δεν ηθελα να χαλάσω το συνδυασμό τρομάρα μου. Μονο γι αυτο δυσανασχετησα γιατι κατα τα αλλα τι να λεμε τώρα. Ζεστο ζεστο με την κανελίτσα του ηταν θεαρεστο. οργασμός σκέτος.

Ελα τα χτεσινά μου
    Πρωινο: 2 φρυγανιες ολικής με βιταμ και μέλι, ενα φλυτζανι γάλα, 1 ποτήρι χυμός
    Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, καρύδια
    Μεσημέρι: Αρακάς με κρεμμυδάκι φρέσκο, μάραθο, 1 κομμάτι ανθότυρο, 1 φέτα ψωμί και λιγη σαλάτα μαρούλι για να μην ξεχάσουμε τη φρεσκαδούρα και τη βοσκή. Κατευθειαν τουαλετα μετά.
    Απόγευμα: Χεστε με καναμε κουλουράκια παει η δυάδα. 2 κουλουράκια και λιγο μειγμα ετσι για να τσεκαρω αν ειναι καλή η ζύμη :lol: καφές.
    Βράδυ: ντοματοσαλάτα, φέτα και 1 φετα ψωμί

Ελι ντοκτορ για το πρασινο τσαι τι άποψη έχεις?

Senior Member
    Σήμερα η ζυγαρια μου εδειξε πολυ επανω,:shocked2: 1.500 kg .Δεν ξερω αν οφειλετε στα αλμυρα που εφαγα χτες το μεσημερι παντως καποια παρασπονδια δεν εχω κανει ........... ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να επανελθω ............