τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 72
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 72 of 427 FirstFirst ... 2262707172737482122172 ... LastLast
Results 1,066 to 1,080 of 6392
    Senior Member
    καμιά κατακράτηση θα ναι λογικά άλμα μου μην απογοητευεσαι. Μπορει να ναι υγρά και αν λες οτι εφαγες και πολλά αλμυρά λογικά θα συνετελεσε και αυτό. Δεν ξανανεβαινεις στη ζυγαρια γιατι μη νομιζεις και αυτες τρελαινονται καμιά φορά.
    Α μηπως περιμενεις περιοδο?

Senior Member
    mariafc σε ευχαριστω ......... μαλλον ειναι τα αλμυρα που εφαγα χτες εξω ...... Εγω τρωω σε καθημερινη βαση τα παντα αναλατα ......... Απλα ενα οικογενειακο γεγονος με εχει ριξει ηρθε και αυτο και εδεσε το γλυκο ............ τελος παντων ελπιζω την άλλη εβδομαδα να ειμαι παλι μειον..........

Senior Member
    Καλημέρα!

ʼλμα και εγώ έχω πάρει πολλές απογοητεύσεις από την ζυγαριά και μερικές φορές η ενδείξεις της μου έχουν ρίξει την ψυχολογία αλλά με έχουν ρίξει και στο φαγητό πφφφφφ. Πάντως να πω το εξής για να πάρεις λίγο θάρρος ότι από τότε που ξεκίνησα αυτή τη διατροφή δεν έχω βάλει γραμμάριο!!! Ακόμη και σε φάσεις διακοπών και γιορτών, ή αν μια μέρα φάω πολύ παραπάνω μπορεί για λίγο η ζυγαριά να δείξει παραπάνω αλλά οι πόντοι μου δεν αυξάνονται. Θεωρώ πολυ καλύτερο μέτρο την μεζούρα παρά την ζυγαριά και αυτήν ακολουθώ πλέον. Όχι ότι δεν ζυγίζομαι αλλά προσπαθώ να μην δίνω και τόση σημασία στις ενδείξεις της. Στην τελική παρόλο που τρώω φυσιολογικά και υπάρχουν και φορές που τρώω και αρκετά παραπάνω το γενικό ρεζουμέ είναι ότι έχω χάσει δεν έχω βάλει. Βέβαια αυτό που θα πρέπει οπωσδήποτε όπως και να χει να βάλεις στη ζωή σου είναι κάποιου είδους άσκηση γιατί θα σε βοηθήσει να έχεις λιγότερες κατακρατήσεις, περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση και πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Βλέπω ότι γενικά δεν τρως πολύ και μία άνοδος της ζυγαριάς κατά 1.5 κιλό είναι ΣΙΓΟΥΡΑ πλασματική, δεν παίζει απλά να έχεις παχύνει με αυτά που έχεις φάει τις τελευταίες μέρες

Senior Member
    Να γράψω και την Κυριακή μου

Πρωινό 11.00: 1 τοστ με 2 φέτες τυρί, 1 ποτήρι φρεσκοστριμμένο χυμό πορτοκάλι

Μεσημεριανό 14.00: 2 κομμάτια κρεατόπιτα σπιτική, λίγο σαλάτα λάχανο - καρότο

Απογευματινό 17.00: 2 μανταρίνια, 20γρ παστέλι
    18.30: 1 μινι κρίθινο παξιμάδι, 1 μπουκιά γραβιέρα (πεινούσα
    σα λύκος!)

Βραδινό 20.00: 1 ρυζόγαλο με 1/2 μπανάνα

Σνακ 23.00: 1 μπουκιά μπανάνα, 1 καρύδι, 1 μακαντέμια

Χθες κατακερμάτισα τα γεύματα μου από το μεσημέρι και μετά και μπορώ να πω ότι ενώ ένιωθα ότι έτρωγα συνεχώς τελικά δεν έφαγα και τόσο πολύ! Ένιωσα να έχω περισσότερο έλεγχο το βράδυ και το τελευταίο σνακ το έφαγα περισσότερο από ανασφάλεια μην τυχόν και με πιάσει αργότερα καμιά βραδινή υπερφαγική τάση. Κοιμήθηκα στη 1.00. Θα μπορούσα να είχα φάει το μεσημέρι ένα κομμάτι πίτα αντί για δύο αλλά βρε παιδιά ήταν τόσο νόστιμη (της μαμάς) και μόλις είχε βγει από τον φούρνο! Καταλαβαίνετε ... πάλι καλά που σταμάτησα στα δύο!!!
    Γυμναστική δεν έκανα αλλά περπάτησα και έπαιξα με την ανιψιά μου αρκετή ώρα στην παιδική χαρά. Κάτι ήταν και αυτό

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Σήμερα η ζυγαρια μου εδειξε πολυ επανω,:shocked2: 1.500 kg .Δεν ξερω αν οφειλετε στα αλμυρα που εφαγα χτες το μεσημερι παντως καποια παρασπονδια δεν εχω κανει ........... ελπιζω μεσα στην εβδομαδα να επανελθω ............
    Alma μου κι εγώ πρέπει να σου πω ότι βρίσκω τη διατροφή σου πολύ μετρημένη, ίσως παίρνεις λιγότερες θερμίδες κι από μένα....δεν μπορώ να πιστέψω ότι με αυτή την διατροφή πήρες 1,5 κιλό.....ξέχνα λίγο την ζυγαριά και συνέχισε σαν να μην είδες τίποτα! οκ?

Senior Member
    Εli μου σε ευχαριστω ............Οντως δεν εχω φαει πολυ απλα χτες εφαγα αλμυρα ............Οσο για ασκηση σημερα αφησα το αυτοκινητο και εκανα τις δουλειες μου με τα ποδια .....Ειναι μια αρχη και αυτη ............

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    Καλημερες. Τι εγινε τι εγινε με ζηλεψες γιατρινα? Ειδατε μωρε πως σας εμπνέω?

Ελι ντοκτορ για το πρασινο τσαι τι άποψη έχεις?
    Να σας πω τσούπρες μην με πειράζετε με διάφορους χαρακτηρισμούς τύπου Δρ γιατί ααααα θα σταματήσω να σας γράφω χιχιχιχιχιιχι unk:
    Πάντως για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους δεν το παίζω ειδική και είναι πιθανόν κάτι από αυτά που λέω να είναι και λάθος, αλλά μοιράζομαι τις εμπειρίες μου και τα όσα έχω διαβάσει και μάθει από τον διατροφολόγο μου. Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου

Το ρυζογαλάκι ήταν υπέρχο Μαράκι μου και να σαι καλά για την ιδέα που μου έδωσες γιατί δεν ήξερα τι να φάω χθες το βράδυ :thumbup::thumbup:. Και ελαφρύ και πεντανόστιμο!
    Όσο για το πράσινο τσάι δεν έχω κάποια ιδιαίτερη άποψη, γνωρίζω ότι είναι αντιοξειδωτικό και καλό είναι να πίνουμε ένα φλιτζάνι ειδικά μετά από κυρίως γεύμα μας. Μας χορταίνει περισσότερο αλλά κάτι έχω ακούσει ότι βοηθάει στην καλύτερη καύση θερμίδων; Ισχύει κάτι τέτοιο; Έτσι νομίζω. Γενικά ο διατροφολόγος μου μου έχει πει ότι είναι καλό μετά το φαγητό να πίνουμε ένα τσαγάκι ή ένα καφεδάκι χωρίς γάλα, βοηθάει. Προσωπικά δεν τρελαίνομαι κιόλας, μου αρέσουν άλλα ροφήματα περισσότερο, αλλά πάντα έχω στο ντουλάπι μου
    ʼλλοι πάλι λένε όχι στα ροφήματα αμέσως μετά το φαγητό, τελικά δεν ξέρω τι ισχύει uzzled:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Εli μου σε ευχαριστω ............Οντως δεν εχω φαει πολυ απλα χτες εφαγα αλμυρα ............Οσο για ασκηση σημερα αφησα το αυτοκινητο και εκανα τις δουλειες μου με τα ποδια .....Ειναι μια αρχη και αυτη ............
    έτσι ξεκίνησα και εγώ ʼλμα μου και σιγά σιγά το δούλεψα...

Senior Member
    προτιμάς το "dr. Eli" ή απλά το "master"?????:tumble:

Senior Member
    ʼμα σε πιάσω ζωντόβολο !!! :lol: τίποτα από τα δύο just Eli!:kiss:

Senior Member
    Εγω σημερα αγορασα το βιβλιο διατροφικη νοημοσυνη ............. και ειδα (μια και εχω φακες ) οτι μπορω να φαω φακες με κοτατζ τζηζ και μπροκολο σαλατα .............Μου λειπει λιγο το ψωμι αλλα δεν πειραζει!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    ʼμα σε πιάσω ζωντόβολο !!! :lol: τίποτα από τα δύο just Eli!:kiss:

εεεε, κόσμια!!!! Μη ρίχνεις το επίπεδο! Μη ρίχνεις το επίπεδο!!!!
    τς τς τς τς

:saint:

Senior Member
    Τα σημερινα μου :

Πρωι: 1 πορτοκάλι , 1 τοστ με ψωμι πολυσπορο , και ενα γαλλικο με stevia

Ενδιαμ: 1 μπαρα

Γευμα: Σαλατα μπροκολο , κοτατζ τζηζ , 5 μικρα παξιμαδακια

Απογευμα: 1 φρουτο και 1 μπαρα

Βραδυ: το ιδιο με το μεσημεριανο.

Member
    καλησπέρα σε όλους! σήμερα έφαγα πολύ...και νιώθω τύψεις..πφφφ

λοιπόν έφαγα :

πρωινό : γαλα 1,5% με μουσλι 3 ξερα δαμάσκηνα και ενα μπισκότο(το ζήλεψα)

δεκατιανο : μήλο, μανταρίνι, ακτινίδιο και 2 μπισκότα

μεσημεριανό : σούπα με λαχανικά

ενδιάμεσα : μανταρίνι και καρότο

πριν από μία ώρα έφαγα φακές με ρύζι(πολύχρωμες)

μετά έχω σκοπό να φάω ένα γκρέιπφρουτ

Senior Member
    χθε βαρεθηκα να γραψω τι εφαγα.... αλλωστε ειχα τοσον εκνευρισμο που εφαγα αυτον :P

σημερα επισης ειχα μια αρνηση... ποικιλοτροπη νατην πω....?

-γαλα+δημητριακα
    -τοστ (με τυρι λαητ κ ζαμπον λαητ)
    -χοιρινη+σαλατα ντοματα+ ψωμι (αρκετο!!)
    -1 μπανανα
    - 1 γιαουρτακι προβειο + 1 παξιμαδι κριθινι μετριο
    -2-3 κουταλακια γλυκου μουρα σε σιροπι (γιατααντιοξειδωτικα :P)
    k φυσικα..... ζελε :P