Results 1,171 to 1,185 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
09-02-2012, 10:11 #1171
Originally posted by mariafc
Καλημερα κοριτσάρες. Σας εχω αφήσει τόσες μέρες δυστυχώς γινεται της π... με τη δουλειά και εχουν προκύψει και νεες αρμοδιότητες τρομάρα μου και αυτη την εβδομάδα δεν εχω βαλει κώλο κατω. Σας σκέφτομαι και μου λείπετε. Ελπιζω να στε όλες καλα. Δεν εχω προλαβει να σας διαβάσω. καιτουλα δε σε έχω ξεχάσει. Θα σου απαντησω στο ινμποξάκι μόλις μπορέσω.
Αντε να γράψω τα χτεσινά μου.
Πρωινό: Γάλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
Δεκατιανό: 1 μηλο, σταφίδες
Μεσημεριανό: πανσετάκια στο φουρνο, σαλατα μαρούλι, 1 φέτα ψωμί
Απογευμα 2 μανταρίνια, καφες, 1 κουλουράκι
Βράδυ: Βραστα λαχανικά σαλάτα, 1 κομματι τυρί και 1 φέτα ψωμί
Σμαρτάκο βλέπω ειμαστε στον ισιο δρόμο. Μαρη ο ζουμπανέας είναι περηφανος για σένα.
Aggelaki, alma ολα καλα? Καιτουλα ασε το μαυροσίταρο και κάνε σεξ. Μάστερ Εli εισαι καλύτερα γιατρίνα μου. Δε θελω να σε διαβάζω στενοχωρημενη. Ελα γρηγορα να γυρισει η αγαπημενη μας Ελι πίσω.
Take care! Φιλάκια!!!
- 09-02-2012, 10:12 #1172
Originally posted by Eli
Δοκίμασε ζουζούκα να βάλεις βρώμη στα μπιφτέκια όπως είπε και το Αγγελάκι, θα εκπλαγείς πολύ ευχάριστα. Τα κάνει πιο αφράτα και πιο μαλακά. Εγώ πλέον έχω καταργήσει το ψωμί ή τη φρυγανιά στα μπιφτέκια και επίσης πολλές φορές βάζω αλεσμένα λαχανικά στον κιμά, δηλαδή εκτός από το κλασσικό κρεμμύδι, αλέθω και μία κόκκινη πιπεριά και πολλές φορές και καρότο.
Γενικά η βρώμη έχει ουδέτερη γεύση και ναι μεν γλυκίζει αλλά με το αλάτι εξουδετερώνεται η γλυκύτητα της αυτή. Πράγματι επίσης μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και σε σούπες γιατί τις χυλώνει. Τόλμησε να κάνεις πειράματα θα εκπλαγείς θετικά
Eli περιμένουμε νέα από τον διατροφολόγο!!!!
09-02-2012, 10:16 #1173
Βρε βρε καλώς το Μαράκι μας το απασχολημένο! Αφού χάνεσαι λόγω δουλειάς και τρεξίματος θα στο συγχωρήσουμε!
Καλύτερα είμαι και εγώ άρχισε να υποχωρεί το πρήξιμο αλλά δυστυχώς μετά από μήνες σταθερότητας χθες και η ζυγαριά αλλά το βασικότερο η μεζούρα έδειξαν ότι έχω πάρει βάρος :grind:. + 1,5 κιλό έδειξε η νεκροψία και με έβαλε σε σκέψεις αλλά παράλληλα με πείσμωσε. Δεν τρελαίνομαι γιατί ξέρω ότι είναι πρόσκαιρο και σε κάνα 2 βδομάδες θα έχω στρώσει. Συζήτησα με τον διαιτολόγο μου και δεν μπορώ να πω ότι έχω λάβει κάτι παραπάνω από πληροφορία από αυτά που ξέρω ήδη :crazy:, απλά αποφάσισα να προσθέσω πιο θρεπτικές τροφές στο διαιτολόγιο μου από βιολογικά για να δω αν με χορταίνουν περισσότερο και καταφέρω έτσι να περιορίσω τις ποσότητες (δημητριακά ζέας, φαγόπυρο κτλ) . Επίσης μου είπε ότι εφόσον πεινάω το βράδυ να βάζω περισσότερη πρωτεΐνη στα βραδινά μου γεύματα και θα το δοκιμάσω και αυτό.
Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να γίνω πιο αυστηρή με την διατροφή μου και να το παλέψω πιο δυναμικά, αρκετά με έχω χαϊδέψει καιρός για δυναμικές κινήσεις!!! Να πω και το θετικό της υπόθεσης, χθες μετά από σκέψη διαπίστωσα ότι πλέον νιώθω φυσιολογικός άνθρωπος ως προς το φαγητό... δεν ξέρω αν με "πιάνετε". Δηλαδή δεν νιώθω το φαγητό ως εχθρό μου, δεν το φοβάμαι και το κυριότερο δεν φοβάμαι ότι θα το στερηθώ
. Οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω πιο δραστικά μέτρα!
09-02-2012, 10:25 #1174
εχω την αμυδρη εντυπωση οτι ο φιλιππαρας δεν γνωριζει οτι η ζουζουκα προερχεται απο το χωρο της ανορεξιας κ οτι αυτες οι σκεψεις ειναι ο τροπος να παλευει τους δικους της δαιμονες (υπανθυμιζεοι στον εαυτο της οτι το λιγο βαρος που πιθανως πηρα δε σηματοδοτει κατι αρνητικο ΑΛΛΑ ισα ισα κατι θετικο!)
09-02-2012, 10:30 #1175
μαρακι σ ευχαριστω
:starhit:
09-02-2012, 10:33 #1176
Μαρακι σε ευχαριστω ολα καλα ............καλοριζικες οι καινουργιες αρμοδιοτητες !!!
09-02-2012, 10:50 #1177
Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::rol l::roll::roll::roll:
Εσπασα το 89!!!! ειχα φτασει μεχρι 91.2 τις προηγουμενες μερες ............ Σήμερα ομως η ζυγαρια με αποζημιωσε με 88.200kg και ειμαι εν αναμονη αδιαθεσιας της επομενες μερες .................
09-02-2012, 10:52 #1178
Originally posted by Alma libre
Κοριτσια ειμαι πολυ χαρουμενη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll::roll::roll::roll::rol l::roll::roll::roll:
Εσπασα το 89!!!! ειχα φτασει μεχρι 91.2 τις προηγουμενες μερες ............ Σήμερα ομως η ζυγαρια με αποζημιωσε με 88.200kg και ειμαι εν αναμονη αδιαθεσιας της επομενες μερες .................
09-02-2012, 10:54 #1179
Originally posted by Eli
Βρε βρε καλώς το Μαράκι μας το απασχολημένο! Αφού χάνεσαι λόγω δουλειάς και τρεξίματος θα στο συγχωρήσουμε!
Καλύτερα είμαι και εγώ άρχισε να υποχωρεί το πρήξιμο αλλά δυστυχώς μετά από μήνες σταθερότητας χθες και η ζυγαριά αλλά το βασικότερο η μεζούρα έδειξαν ότι έχω πάρει βάρος :grind:. + 1,5 κιλό έδειξε η νεκροψία και με έβαλε σε σκέψεις αλλά παράλληλα με πείσμωσε. Δεν τρελαίνομαι γιατί ξέρω ότι είναι πρόσκαιρο και σε κάνα 2 βδομάδες θα έχω στρώσει. Συζήτησα με τον διαιτολόγο μου και δεν μπορώ να πω ότι έχω λάβει κάτι παραπάνω από πληροφορία από αυτά που ξέρω ήδη :crazy:, απλά αποφάσισα να προσθέσω πιο θρεπτικές τροφές στο διαιτολόγιο μου από βιολογικά για να δω αν με χορταίνουν περισσότερο και καταφέρω έτσι να περιορίσω τις ποσότητες (δημητριακά ζέας, φαγόπυρο κτλ) . Επίσης μου είπε ότι εφόσον πεινάω το βράδυ να βάζω περισσότερη πρωτεΐνη στα βραδινά μου γεύματα και θα το δοκιμάσω και αυτό.
Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να γίνω πιο αυστηρή με την διατροφή μου και να το παλέψω πιο δυναμικά, αρκετά με έχω χαϊδέψει καιρός για δυναμικές κινήσεις!!! Να πω και το θετικό της υπόθεσης, χθες μετά από σκέψη διαπίστωσα ότι πλέον νιώθω φυσιολογικός άνθρωπος ως προς το φαγητό... δεν ξέρω αν με "πιάνετε". Δηλαδή δεν νιώθω το φαγητό ως εχθρό μου, δεν το φοβάμαι και το κυριότερο δεν φοβάμαι ότι θα το στερηθώ
. Οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω πιο δραστικά μέτρα!
09-02-2012, 10:54 #1180
monahoiot μου σε ευχαριστω . δεν ξερεις ποσο χαρουμενη ειμαι , γιατι δεν ήξερα αν δουλευουν οι τριαδες για χασιμο βαρους ........ τωρα εχω λιγοτερο αγχος που βεβαιωθηκα ............
09-02-2012, 10:55 #1181
Originally posted by Alma libre
09-02-2012, 10:56 #1182
Επιτέλους ʼλμα μου!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Πόσο κουράγιο φαντάζομαι πήρες γλυκιά μου!!! Γελάνε ακόμη και τα μουστάκια μου από την χαρά μου!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!
Χαίρομαι τόσο που κατάφερες να συγκρατηθείς και να μείνεις πιστή στην διατροφή σου και που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ανταμείφθηκες για αυτό! Συνέχισε την καλή σου δουλειά και είμαι σίγουρη ότι θα δεις και άλλες κατηφόρες σύντομα!
09-02-2012, 10:57 #1183
zouzouka μου ευχαριστω, ευχαριστω , ευχαριστωωωωω
09-02-2012, 10:58 #1184
Βρε κορίτσια υπάρχει κάτι που με ανησυχεί.....
......η break που είναι???? Θυμάστε τα τελευταία τις post?
09-02-2012, 10:58 #1185
Originally posted by monahoiot
Προχωράς δυναμικά γλυκό μου Ελάκι, να μη σε πτοεί το αποτέλεσμα της ζυγαριάς, είναι στο χέρι σου να είναι πρόσκαιρο! Σε πιστεύω πολύ, έχεις ό,τι χρειάζεται για να πας τη διάθεση και το βάρος σου στο επιθυμητό!, μόλις πήρα ακόμη περισσότερο κουράγιο και από την ʼλμα μας! Θα βρω και εγώ τον δρόμο μου πολύ σύντομα το νιώθω...
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή