Results 1,186 to 1,200 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
09-02-2012, 11:02 #1186
Eli moy θελει υπομονη τελικα ............κανε υπομονη και συντομα θα ανταμειφθεις .......... ο οργανισμος χρειαζετε χρονο προσαρμογης ...........δεν το καταλαβαινουμε και μας πιανει ανυπομονησια αλλα πρεπει να οπλιστουμε για αλλη μια φορα το λεω με υπομονη ........
- 09-02-2012, 11:04 #1187
Originally posted by Eli
Να πω και το θετικό της υπόθεσης, χθες μετά από σκέψη διαπίστωσα ότι πλέον νιώθω φυσιολογικός άνθρωπος ως προς το φαγητό... δεν ξέρω αν με "πιάνετε". Δηλαδή δεν νιώθω το φαγητό ως εχθρό μου, δεν το φοβάμαι και το κυριότερο δεν φοβάμαι ότι θα το στερηθώ
. Οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω πιο δραστικά μέτρα!
Eli μου αυτό προσπαθώ τα τελευταία χρόνια....έχω δει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το φαγητό αλλά έχω τα σκαμπανευάσματά μου...σαν μία ασθένεια του μυαλού που με το πρώτο κρυολόγημα επανέρχεται...
09-02-2012, 11:05 #1188
Καίτη μου η Break είναι μια χαρά. Την πήρα χθες τηλέφωνο για να δω πως είναι
και αν και απογοητευμένη από αυτά που της συμβαίνουν στα επαγγελματικά της είναι καλά. Γενικά με την διατροφή της το παλεύει και είναι σε καλό δρόμο και σε καλή ψυχολογία, ειδικά με τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Έχει ανακοινώσει το θέμα σε άλλο τόπικ οπότε θα πάρω το θάρρος να σας τα πω και εγώ εδώ. Πρόσφατα παραιτήθηκε από την δουλειά της από την οποία δεν την πληρώνανε. Σπούδασε και πήρε δεύτερο πτυχίο για να έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν τομέα που λογικά δεν θα είχε δυσκολίες αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης πλέον κανένα επάγγελμα δεν είναι πλέον "ασφαλές". Ξεκίνησε πριν 2 μήνες να δουλεύει και τελικά κατέληξε να μην υπογράψει ποτέ σύμβαση και ούτε και να πληρωθεί για τους 2 μήνες που δούλεψε. Έτσι με βαριά καρδιά αποφάσισε να παραιτηθεί και να ψάξει για κάτι άλλο. Η πλάκα είναι ότι και στην επιθεώρηση εργασίας που πήγε δεν έβγαλε άκρη ούτε βρήκε υποστήριξη.
Παρόλα αυτά είναι καλά και το παλεύει, Break μας λείπεις ακούς;;;;
09-02-2012, 11:09 #1189
Originally posted by Eli
Καίτη μου η Break είναι μια χαρά. Την πήρα χθες τηλέφωνο για να δω πως είναικαι αν και απογοητευμένη από αυτά που της συμβαίνουν στα επαγγελματικά της είναι καλά. Γενικά με την διατροφή της το παλεύει και είναι σε καλό δρόμο και σε καλή ψυχολογία, ειδικά με τις προσωπικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Έχει ανακοινώσει το θέμα σε άλλο τόπικ οπότε θα πάρω το θάρρος να σας τα πω και εγώ εδώ. Πρόσφατα παραιτήθηκε από την δουλειά της από την οποία δεν την πληρώνανε. Σπούδασε και πήρε δεύτερο πτυχίο για να έχει καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση σε έναν τομέα που λογικά δεν θα είχε δυσκολίες αλλά δυστυχώς λόγω κρίσης πλέον κανένα επάγγελμα δεν είναι πλέον "ασφαλές". Ξεκίνησε πριν 2 μήνες να δουλεύει και τελικά κατέληξε να μην υπογράψει ποτέ σύμβαση και ούτε και να πληρωθεί για τους 2 μήνες που δούλεψε. Έτσι με βαριά καρδιά αποφάσισε να παραιτηθεί και να ψάξει για κάτι άλλο. Η πλάκα είναι ότι και στην επιθεώρηση εργασίας που πήγε δεν έβγαλε άκρη ούτε βρήκε υποστήριξη.
Παρόλα αυτά είναι καλά και το παλεύει, Break μας λείπεις ακούς;;;;
Πραγματικά δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα απ'αυτό....αλλά ειδικά αυτό που έγραψες για την επιθεώρηση εργασίας με εντυπωσιάζει, είχα την ψευδαίσθηση(?) ότι κάνανε καλή δουλειά....
break μου σου εύχομαι ολόψυχα από 'δω και πέρα μόνο επιτυχίες...
09-02-2012, 11:10 #1190
Originally posted by zouzouka
Δε θέλω να βιαστώ να πω ότι συμφωνώ γιατί δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα σαν αίσθηση μέσα μου....απλά θα πω πως θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό που έγραψες σήμερα....
Eli μου αυτό προσπαθώ τα τελευταία χρόνια....έχω δει μεγάλη διαφορά στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι το φαγητό αλλά έχω τα σκαμπανευάσματά μου...σαν μία ασθένεια του μυαλού που με το πρώτο κρυολόγημα επανέρχεται.... Και έχω την αισιοδοξία και την πίστη ότι με την διατροφή αυτή σύντομα τα βήματα προς τα μπροστά θα υπερτερήσουν σημαντικά ώστε να καταφέρω να δω και στην ζυγαριά τα ανάλογα. Εξάλλου από τη στιγμή που νιώθω ότι δεν απειλούμαι ακόμη και όταν βλέπω την ζυγαριά να ανεβαίνει κάτι πρέπει να λέει έτσι δεν είναι;
09-02-2012, 11:59 #1191
alma ΜΠΡΑΒΟ!!
τελεια τα νεα σου :roll: πηρες δυναμη εσυ, πηραμε κ εμεις μαζι σου
ελλη, εννοειται οτι δεν σε καμπτει μια παροδικη ανοδος, αν ειναι δυνατον!!!
δινεις δυναμη κ ενθαρρυνση σε πολλους εδω μεσα, ειναι κριμα να μην εισπρατεις κ εσυ λιγο
09-02-2012, 12:29 #1192
Κορίτσια καλημέρα!!!!!
Εδώ είμαι:roll::roll::roll:
zouzouka πολλά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
Όπως σας είπε η Eli έχω πάρει μια γερή απογοήτευση! Μπράβο Eli καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω :thumbup: σε ορίζω κ επίσημα ''εκπρόσωπο'':lol::lol::lol: (πλάκα κάνω μη παρεξηγηθείς οκ?)
alma μπράβο κ για το κιλάκι :thumbup: είδες που δουλεύουν τα τρίωρα για την απώλεια βάρους?
ʼλλωστε γιατί να μην δουλεύουν εφόσον κάνουμε σωστές επιλογές!
09-02-2012, 12:33 #1193
Originally posted by Alma libre
monahoiot μου σε ευχαριστω . δεν ξερεις ποσο χαρουμενη ειμαι , γιατι δεν ήξερα αν δουλευουν οι τριαδες για χασιμο βαρους ........ τωρα εχω λιγοτερο αγχος που βεβαιωθηκα ............και δεν ασχολούμαι .
09-02-2012, 12:34 #1194
ω ρε... τι γαιδουρα που ειμαι!!!
break, μ αρεσει που ρωταγα...
θελω να εκφρασω τη λυπη μου αλλα κ τη συμπαρασταση μου!!!
προσπαθησε να μην απογοητευεσαι...
κατι μεσα μου αρνειται πεισματικα να δεχθει αυτο που προσαθουν να μας περασουν οτι δλδ δεν υπαρχει ελπιδα.... θα βρεις κατι ΤΕΛΕΙΟ!!!
τελεια κ παυλα!!!
:thumbup:
09-02-2012, 12:35 #1195
dora_th σε ευχαριστω ...........και μενα ανεβηκε ενα κιλο η ζυγαρια μου οποτε επι της ουσιας νοιωθω οτι εχασα δυο κιλα !!!! τις μερες που ανεβαινει τη στολιζω και εγω πιστεψε με !!!
09-02-2012, 12:41 #1196
δωρα 20 κιλα σε 5 μηνες ε?
υπερτελεια!!!! :thumbup:
09-02-2012, 12:42 #1197
οσο για την οπισθοχωρηση της ζυγαριας ... κ σε μενα το κανει... οοοοοοταν κατεβαινει δλδ :P
09-02-2012, 12:44 #1198
Originally posted by break
Όπως σας είπε η Eli έχω πάρει μια γερή απογοήτευση! Μπράβο Eli καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω :thumbup: σε ορίζω κ επίσημα ''εκπρόσωπο'':lol::lol::lol:
09-02-2012, 12:45 #1199
Originally posted by smart
κατι μεσα μου αρνειται πεισματικα να δεχθει αυτο που προσαθουν να μας περασουν οτι δλδ δεν υπαρχει ελπιδα.... θα βρεις κατι ΤΕΛΕΙΟ!!!
τελεια κ παυλα!!!
:thumbup:
09-02-2012, 12:48 #1200
Originally posted by Eli
Originally posted by break
Όπως σας είπε η Eli έχω πάρει μια γερή απογοήτευση! Μπράβο Eli καλύτερα δεν θα μπορούσα να τα γράψω :thumbup: σε ορίζω κ επίσημα ''εκπρόσωπο'':lol::lol::lol:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή