Results 1,306 to 1,320 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
11-02-2012, 18:56 #1306
Ας γράψω τα σημερινά
10:00 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα ξερά
13:30 ~~~ φυσικό χυμό(από 1 πορτοκάλι κ 1 μανταρίνι) + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1 babybel
16:00 ~~~ 1 πολυσαλάτα ρίο μάρε την ενίσχυσα με μαρούλι, ντομάτα κ αγγούρι + 1 παξιμάδι
18:30 ~~~ 1 μπανάνα +1digestive
To βράδυ είμαι καλεσμένη σε μια φίλη οπότε δεν ξέρω τι θα φάω,ότι προκύψει :smilegrin:
- 11-02-2012, 18:59 #1307
Originally posted by ~aggelaki~
Εφαγα εγω σνακ και για τις 2 μας!!! 1 γιαουρτι, 3 ακτινιδια, 1 ροδι και παξιμαδακια ζεας (δεν τα μετρησα,,καμια 4-5..!) πολλα δεν ειναι ρε κοριτσια?? Και με το ζορι σταματησα..
δεν εφαγες δα κανα ζαχαροπλαστειο!!!
11-02-2012, 19:00 #1308
break ως εδω τελεια!!!
το βραδινο απολαυσε το
11-02-2012, 19:00 #1309
Originally posted by Eli
Το ρίξαμε έξω χθες ʼλμα ε; χιχιχιχι πως βλέπεις τον εαυτό σου με αυτή τη διατροφή; Θέλω να πω νιώθεις να ελέγχεις καλύτερα τον εαυτό σου σε τραπέζια;
Να πω και εγώ και τα χθεσινά μου
Πρωινό 11.00: 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, 1 αυγό βραστό, 1 τοστ με 1 φέτα τυρί.
Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί
Μεσημεριανό 16.00: 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό, 1φλιτζάνι ρύζι, μπρόκολο σαλάτα
Απογευματινό 19.00:1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί
Μετά το γυμναστήριο 22.00: 1 μπουκιά ελληνική μπάρα
Βραδινό 23.00: Μαρουλοσαλάτα με στήθος κοτόπουλο, 2 κρίθινα παξιμαδάκια, σως με γιαούρτι, βαλσάμικο, μουστάρδα, ελαιόλαδο
Από γυμναστική η καθιερωμένη Παρασκευιάτικη Ζούμπα
Εσύ φτιάχνεις τη συγκεκριμένη σως?
11-02-2012, 19:33 #1310
Originally posted by break
aggelaki τα παξιμάδια ζέας είναι ωραία? που τα βρίσκεις?
συνταγη εχω γραμμενη εδω στο φορουμ καμια 10ρια σελιδες πισω..Απο βιολογικα το παιρνω.. Ειναι ακριβο αλλα και παξιμαδια απτο σουπερ μαρκετ να παιρνω το ιδιο θα μου βγει..εχω συνταγη στη σελιδα 33!! Μπορεις να χρησιμοποιησεις ο,τι αλευρι θελεις.. αν εχεις βρωμη , μπορεις να την αλεσεις στο μουλτι, γινεται σαν πουδρα και μπορεις να την προσθεσεις στα παξιμαδια σου. Οπως επισης και αλεσμενο λιναροσπορο!! τελειο..
11-02-2012, 21:10 #1311
Originally posted by smart
γεια σας κοριτσια
εχω ερωτηση... πιθανον να φανει χαζη... αλλα την εχω..
στον υπολογισμο χρονου για τα 3ωρα,τι γινεται με τον υπνο?
και φυσικα δεν εννοω να βαλω ξυπνητηρι να σηκωθω μες στη νυχτα ωστε να τηρηθει το 3 ωρο
αλλα αν κοιμηθουμε μετα το μεσημεριανο ο χρονςο υπνου υπολογιζεται ?
η επειδη λογικα το σωμα δεν καταναλωνει ΤΗΝ ενεργεια, μετραει διαφορετικα?
πρωτον οταν κοιμαμαστε κανουμε καυσεις απλα λιγοτερες.. αν κοιμηθεις , οταν ξυπνησεις θα φας κανονικα το σνακ σου, θα σε ξυπνησει κιολας καλυτερα! απλα εχε υποψην σου οτι ειναι καλο να μην κοιμομαστε το επομενο 2ωρο μετα το μεσημεριανο(το οποιο ειναι μεριδα κανονικα + σαλατα κτλ..δεν ειναι κατι ελαφρυ εννοω..) για πολλους λογους. Αν το κανεις συστημα ειναι πιθανον να εχεις καουρες - μπορω και να σου εξηγησω γιατι, αλλα δεν ειναι της παρουσης..! Γενικοτερα ο οργανισμος πρεπει να πεψει την τροφη και ο υπνος δεν ειναι ο,τι καλυτερο.. κι εγω σημερα γυρω στο 2ωρο μετα το μεσημεριανο κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα κατευθειαν εφαγα-πιο πολυ απο αλλες φορες μαλιστα. Και μολις παρατηρησα οτι τα μεσημεριανα δεν τα εχω χωνεψει ακομα γιατι μου ανεβαιναν τωρα που ετρεχα..κι εχουν περασει ποσες ωρες.. Να μας πει και η ΕΙΔΙΚΟΣ τη γνωμη της ομως..!
11-02-2012, 21:32 #1312
aggelaki σου εχω στειλει u2u.............ευχαριστω .........
11-02-2012, 21:36 #1313
Εli οσο αναφορα αυτο που με ρωτησες εχει να κανει με το ποσο θα συγκρατηθω να πιω ..........Αν δεν πιω (με πιανει ευκολα το ποτο ) τρωω μεθοδευμενα οτι με ωφελει ..........Αν ομως χαλαρωσω στο ψωμι ειδικα του δινω και καταλαβαινει ...........ειναι το αδυνατο σημειο μου ......τα υπολοιπα τα ελεγχω πιο ευκολα .........
11-02-2012, 21:43 #1314
Μπραβο, μπραβο, μπραβο (και στις 2 σας..)!!! Αλμα πολυ καλα ξηγηθηκες με τη φασολαδα.. Αν ετρωγες μονο τυρι θα ταν λιγο για μεσημερι.. Ρε κοριτσια να σας ρωτησω..με τα οσπρια τι συνδυαζουμε για να παρουμε ολα τα αμινοξεα?? ξερεω για τη φακη κατι τυπου ρυζι ή ψωμι? Με τα ρεβυθια ομως το τυρι. Με τη φασολαδα? Σημερα ειχαμε ρεβυθια και τα εφαγα με λιγο τυρακι κ λιγο παξιμαδι. Αν ξερει καμια ας δωσει τα φωτα της..:starhit:
Αγγελάκι μου επειδή και εγώ είχα την ίδια απορία το ρώτησα στον διαιτολόγο μου και μου είπε ότι πρέπει να τα συνδυάζουμε με κάτι ζωικό. Δηλαδή μου είπε ότι ο συνδυασμός όσπριο με ρύζι δεν φτάνει και καλό είναι να προσθέτουμε ένα κομμάτι τυρί ή τόνο ή ψάρια παστά ή κάτι ανάλογο. Μετά τον ρώτησα πως οι χορτοφάγοι παίρνουν όλα τα αμινοξέα και μου είπε ότι κάνουν αρκετά περίπλοκους συνδυασμούς για να καταφέρουν να καλύψουν την ανάγκη τους για όλα τα αμινοξέα. Ο συνδυασμός πάντως όσπριο με ρύζι δεν φτάνει κατά την γνώμη του.
11-02-2012, 21:48 #1315
γεια σας κοριτσια
και φυσικα δεν εννοω να βαλω ξυπνητηρι να σηκωθω μες στη νυχτα ωστε να τηρηθει το 3 ωρο
11-02-2012, 21:54 #1316
Originally posted by break
Εσύ φτιάχνεις τη συγκεκριμένη σως?
Είναι πανεύκολη, βάζεις σε ένα μπολάκι και ανακατεύεις λίγο γιαούρτι με μουστάρδα και λίγο βαλσάμικο και ελαιόλαδο
Επίσης η σως που λατρεύω και τη συνδυάζω με ρόκα και σπανάκι ωμό είναι σως με μέλι, ελαιόλαδο και βαλσάμικοπασπαλίζω και από πάνω λίγο ψημένο σουσάμι και γίνεται μούρλια. Η σαλάτα αυτή συνδυάζεται υπέροχα με ντοματίνια και αποξηραμένα σύκα
11-02-2012, 21:57 #1317
γεια σας κοριτσια
πρωτον οταν κοιμαμαστε κανουμε καυσεις απλα λιγοτερες.. αν κοιμηθεις , οταν ξυπνησεις θα φας κανονικα το σνακ σου, θα σε ξυπνησει κιολας καλυτερα! απλα εχε υποψην σου οτι ειναι καλο να μην κοιμομαστε το επομενο 2ωρο μετα το μεσημεριανο(το οποιο ειναι μεριδα κανονικα + σαλατα κτλ..δεν ειναι κατι ελαφρυ εννοω..) για πολλους λογους. Αν το κανεις συστημα ειναι πιθανον να εχεις καουρες - μπορω και να σου εξηγησω γιατι, αλλα δεν ειναι της παρουσης..! Γενικοτερα ο οργανισμος πρεπει να πεψει την τροφη και ο υπνος δεν ειναι ο,τι καλυτερο.. κι εγω σημερα γυρω στο 2ωρο μετα το μεσημεριανο κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα κατευθειαν εφαγα-πιο πολυ απο αλλες φορες μαλιστα. Και μολις παρατηρησα οτι τα μεσημεριανα δεν τα εχω χωνεψει ακομα γιατι μου ανεβαιναν τωρα που ετρεχα..κι εχουν περασει ποσες ωρες.. Να μας πει και η ΕΙΔΙΚΟΣ τη γνωμη της ομως..!
Εεεεε κομμένο το δούλεμα εεεε :P
Μια χαρά τα λες Αγγελάκι μου
11-02-2012, 22:00 #1318
Originally posted by Alma libre
Εli οσο αναφορα αυτο που με ρωτησες εχει να κανει με το ποσο θα συγκρατηθω να πιω ..........Αν δεν πιω (με πιανει ευκολα το ποτο ) τρωω μεθοδευμενα οτι με ωφελει ..........Αν ομως χαλαρωσω στο ψωμι ειδικα του δινω και καταλαβαινει ...........ειναι το αδυνατο σημειο μου ......τα υπολοιπα τα ελεγχω πιο ευκολα .........
ρε συ δεν έχω λάβει μήνυμα...uzzled:
11-02-2012, 22:02 #1319
γεια σας κοριτσια
11-02-2012, 22:06 #1320
Eli μου ,στο aggelaki εστειλα μνμ για να μου πει για τη σπιρουλινα .
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή