τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 88
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 88 of 427 FirstFirst ... 3878868788899098138188 ... LastLast
Results 1,306 to 1,320 of 6392
    Senior Member
    Ας γράψω τα σημερινά

10:00 ~~~ γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα ξερά

13:30 ~~~ φυσικό χυμό(από 1 πορτοκάλι κ 1 μανταρίνι) + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + 1 babybel

16:00 ~~~ 1 πολυσαλάτα ρίο μάρε την ενίσχυσα με μαρούλι, ντομάτα κ αγγούρι + 1 παξιμάδι

18:30 ~~~ 1 μπανάνα +1digestive

To βράδυ είμαι καλεσμένη σε μια φίλη οπότε δεν ξέρω τι θα φάω,ότι προκύψει :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Εφαγα εγω σνακ και για τις 2 μας!!! 1 γιαουρτι, 3 ακτινιδια, 1 ροδι και παξιμαδακια ζεας (δεν τα μετρησα,,καμια 4-5..!) πολλα δεν ειναι ρε κοριτσια?? Και με το ζορι σταματησα..
    ε πεινουσες
    δεν εφαγες δα κανα ζαχαροπλαστειο!!!

Senior Member
    break ως εδω τελεια!!!
    το βραδινο απολαυσε το

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Το ρίξαμε έξω χθες ʼλμα ε; χιχιχιχι πως βλέπεις τον εαυτό σου με αυτή τη διατροφή; Θέλω να πω νιώθεις να ελέγχεις καλύτερα τον εαυτό σου σε τραπέζια;

Να πω και εγώ και τα χθεσινά μου

Πρωινό 11.00: 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, 1 αυγό βραστό, 1 τοστ με 1 φέτα τυρί.

Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί

Μεσημεριανό 16.00: 1 μπούτι κοτόπουλο ψητό, 1φλιτζάνι ρύζι, μπρόκολο σαλάτα

Απογευματινό 19.00:1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί

Μετά το γυμναστήριο 22.00: 1 μπουκιά ελληνική μπάρα

Βραδινό 23.00: Μαρουλοσαλάτα με στήθος κοτόπουλο, 2 κρίθινα παξιμαδάκια, σως με γιαούρτι, βαλσάμικο, μουστάρδα, ελαιόλαδο

Από γυμναστική η καθιερωμένη Παρασκευιάτικη Ζούμπα

Εσύ φτιάχνεις τη συγκεκριμένη σως?

Senior Member
    Originally posted by break
    aggelaki τα παξιμάδια ζέας είναι ωραία? που τα βρίσκεις?
    Nαι ειναι απο το πιο νοστιμο αλευρι που εχω δοκιμασει. Εξαρταται απο σενα τι γευση θα του δωσεις εξτρα, αν το ενισχυσεις με μπαχαρικα, λαδι, σταφιδες, ο,τιδηποτε..Σαν υφη παντως το ζυμαρι βγαινει τελειο..σαν το λευκο το σταρενιο..το βιλουδο!
    συνταγη εχω γραμμενη εδω στο φορουμ καμια 10ρια σελιδες πισω..Απο βιολογικα το παιρνω.. Ειναι ακριβο αλλα και παξιμαδια απτο σουπερ μαρκετ να παιρνω το ιδιο θα μου βγει..εχω συνταγη στη σελιδα 33!! Μπορεις να χρησιμοποιησεις ο,τι αλευρι θελεις.. αν εχεις βρωμη , μπορεις να την αλεσεις στο μουλτι, γινεται σαν πουδρα και μπορεις να την προσθεσεις στα παξιμαδια σου. Οπως επισης και αλεσμενο λιναροσπορο!! τελειο..

Senior Member
    Originally posted by smart
    γεια σας κοριτσια

εχω ερωτηση... πιθανον να φανει χαζη... αλλα την εχω..
    στον υπολογισμο χρονου για τα 3ωρα,τι γινεται με τον υπνο?
    και φυσικα δεν εννοω να βαλω ξυπνητηρι να σηκωθω μες στη νυχτα ωστε να τηρηθει το 3 ωρο
    αλλα αν κοιμηθουμε μετα το μεσημεριανο ο χρονςο υπνου υπολογιζεται ?
    η επειδη λογικα το σωμα δεν καταναλωνει ΤΗΝ ενεργεια, μετραει διαφορετικα?
    Eλα σμαρτ..Καμια απορια δεν ειναι χαζη!!
    πρωτον οταν κοιμαμαστε κανουμε καυσεις απλα λιγοτερες.. αν κοιμηθεις , οταν ξυπνησεις θα φας κανονικα το σνακ σου, θα σε ξυπνησει κιολας καλυτερα! απλα εχε υποψην σου οτι ειναι καλο να μην κοιμομαστε το επομενο 2ωρο μετα το μεσημεριανο(το οποιο ειναι μεριδα κανονικα + σαλατα κτλ..δεν ειναι κατι ελαφρυ εννοω..) για πολλους λογους. Αν το κανεις συστημα ειναι πιθανον να εχεις καουρες - μπορω και να σου εξηγησω γιατι, αλλα δεν ειναι της παρουσης..! Γενικοτερα ο οργανισμος πρεπει να πεψει την τροφη και ο υπνος δεν ειναι ο,τι καλυτερο.. κι εγω σημερα γυρω στο 2ωρο μετα το μεσημεριανο κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα κατευθειαν εφαγα-πιο πολυ απο αλλες φορες μαλιστα. Και μολις παρατηρησα οτι τα μεσημεριανα δεν τα εχω χωνεψει ακομα γιατι μου ανεβαιναν τωρα που ετρεχα..κι εχουν περασει ποσες ωρες.. Να μας πει και η ΕΙΔΙΚΟΣ τη γνωμη της ομως..!

Senior Member
    aggelaki σου εχω στειλει u2u.............ευχαριστω .........

Senior Member
    Εli οσο αναφορα αυτο που με ρωτησες εχει να κανει με το ποσο θα συγκρατηθω να πιω ..........Αν δεν πιω (με πιανει ευκολα το ποτο ) τρωω μεθοδευμενα οτι με ωφελει ..........Αν ομως χαλαρωσω στο ψωμι ειδικα του δινω και καταλαβαινει ...........ειναι το αδυνατο σημειο μου ......τα υπολοιπα τα ελεγχω πιο ευκολα .........

Senior Member
    Μπραβο, μπραβο, μπραβο (και στις 2 σας..)!!! Αλμα πολυ καλα ξηγηθηκες με τη φασολαδα.. Αν ετρωγες μονο τυρι θα ταν λιγο για μεσημερι.. Ρε κοριτσια να σας ρωτησω..με τα οσπρια τι συνδυαζουμε για να παρουμε ολα τα αμινοξεα?? ξερεω για τη φακη κατι τυπου ρυζι ή ψωμι? Με τα ρεβυθια ομως το τυρι. Με τη φασολαδα? Σημερα ειχαμε ρεβυθια και τα εφαγα με λιγο τυρακι κ λιγο παξιμαδι. Αν ξερει καμια ας δωσει τα φωτα της..:starhit:
    Καλησπέρα τσούπρες μου!
    Αγγελάκι μου επειδή και εγώ είχα την ίδια απορία το ρώτησα στον διαιτολόγο μου και μου είπε ότι πρέπει να τα συνδυάζουμε με κάτι ζωικό. Δηλαδή μου είπε ότι ο συνδυασμός όσπριο με ρύζι δεν φτάνει και καλό είναι να προσθέτουμε ένα κομμάτι τυρί ή τόνο ή ψάρια παστά ή κάτι ανάλογο. Μετά τον ρώτησα πως οι χορτοφάγοι παίρνουν όλα τα αμινοξέα και μου είπε ότι κάνουν αρκετά περίπλοκους συνδυασμούς για να καταφέρουν να καλύψουν την ανάγκη τους για όλα τα αμινοξέα. Ο συνδυασμός πάντως όσπριο με ρύζι δεν φτάνει κατά την γνώμη του.

Senior Member
    γεια σας κοριτσια

και φυσικα δεν εννοω να βαλω ξυπνητηρι να σηκωθω μες στη νυχτα ωστε να τηρηθει το 3 ωρο
    σμαρτάκι μου απ' όσο γνωρίζω τα κάνεις κανονικά τα σνακ σου. Βέβαια αν ξυπνήσεις και δεν έχεις πολύ όρεξη απλά τρως κάτι πολύ λίγο δηλαδή π.χ. μία μπουκιά φρούτο με 1 αμύγδαλο. Δεν λέω να βάλεις βέβαια ξυπνητήρι για να σηκωθείς στο τρίωρο προς Θεού!!! :lol: απλά όταν ξυπνήσεις με το καλό αν έχουν περάσει οι τρεις ώρες κάνεις το σνακ σου κανονικά.

Senior Member
    Originally posted by break
    Εσύ φτιάχνεις τη συγκεκριμένη σως?
    Ναι καλέ
    Είναι πανεύκολη, βάζεις σε ένα μπολάκι και ανακατεύεις λίγο γιαούρτι με μουστάρδα και λίγο βαλσάμικο και ελαιόλαδο

Επίσης η σως που λατρεύω και τη συνδυάζω με ρόκα και σπανάκι ωμό είναι σως με μέλι, ελαιόλαδο και βαλσάμικο πασπαλίζω και από πάνω λίγο ψημένο σουσάμι και γίνεται μούρλια. Η σαλάτα αυτή συνδυάζεται υπέροχα με ντοματίνια και αποξηραμένα σύκα

Senior Member
    γεια σας κοριτσια

Eλα σμαρτ..Καμια απορια δεν ειναι χαζη!!
    πρωτον οταν κοιμαμαστε κανουμε καυσεις απλα λιγοτερες.. αν κοιμηθεις , οταν ξυπνησεις θα φας κανονικα το σνακ σου, θα σε ξυπνησει κιολας καλυτερα! απλα εχε υποψην σου οτι ειναι καλο να μην κοιμομαστε το επομενο 2ωρο μετα το μεσημεριανο(το οποιο ειναι μεριδα κανονικα + σαλατα κτλ..δεν ειναι κατι ελαφρυ εννοω..) για πολλους λογους. Αν το κανεις συστημα ειναι πιθανον να εχεις καουρες - μπορω και να σου εξηγησω γιατι, αλλα δεν ειναι της παρουσης..! Γενικοτερα ο οργανισμος πρεπει να πεψει την τροφη και ο υπνος δεν ειναι ο,τι καλυτερο.. κι εγω σημερα γυρω στο 2ωρο μετα το μεσημεριανο κοιμηθηκα και οταν ξυπνησα κατευθειαν εφαγα-πιο πολυ απο αλλες φορες μαλιστα. Και μολις παρατηρησα οτι τα μεσημεριανα δεν τα εχω χωνεψει ακομα γιατι μου ανεβαιναν τωρα που ετρεχα..κι εχουν περασει ποσες ωρες.. Να μας πει και η ΕΙΔΙΚΟΣ τη γνωμη της ομως..!

Εεεεε κομμένο το δούλεμα εεεε :P
    Μια χαρά τα λες Αγγελάκι μου

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Εli οσο αναφορα αυτο που με ρωτησες εχει να κανει με το ποσο θα συγκρατηθω να πιω ..........Αν δεν πιω (με πιανει ευκολα το ποτο ) τρωω μεθοδευμενα οτι με ωφελει ..........Αν ομως χαλαρωσω στο ψωμι ειδικα του δινω και καταλαβαινει ...........ειναι το αδυνατο σημειο μου ......τα υπολοιπα τα ελεγχω πιο ευκολα .........
    Ναι ρε μαμώτι και εγώ με το ψωμί καμιά φορά έχω θέμα ειδικά άμα παίζει χωριάτικη με λαδάκι ουυυυυ εκεί μπορώ να χάσω την μπάλα χιχιχιχι, αλλά γενικά βλέπω ότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό και εγώ συγκρατούμαι πολύ καλύτερα, όχι πάντα όμως. Με το ποτό όντως χάνω και εγώ πιο εύκολα τον έλεγχο και είναι λογικό, δυστυχώς το αλκοόλ έχει αυτή την παρενέργεια χιχιχιχι
    ρε συ δεν έχω λάβει μήνυμα...uzzled:

Senior Member
    γεια σας κοριτσια

Aν εχουν περασει κ παραπανω απο 3 ωρες δεν τρεχει τιποτα.Αρκει αν ερθει η ωρα για το επομενο γευμα να φας το σνακ πριν.

Senior Member
    Eli μου ,στο aggelaki εστειλα μνμ για να μου πει για τη σπιρουλινα .