τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 427 FirstFirst ... 42829091929394102142192 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    Καλημερα ζουζου!!! :spin:
    Σημερα κοιμηθηκα μονο 6 μισι ωρες!! ειχα κοιμηθει και μεσημερι χθες..δεν εκανα και τπτ μονο σπιτι, ουτε καν ενα τρεξιμο, απλα διαβασα λιγο..
    απο τι να κουραστω η καψερη? Γ αυτο ενιωσα και λιγο ασχημα με το φαι χθες.. επειδη μονο ετρωγα και ελεγα δεν καιω τπτ..
    Κάλωσηρθες ,λοιπον, κι εμας μας ελειψες:love: !!
    Απο τη διατροφη πολυ αμφιβαλλω αν παιρνουμε οσες βιταμινες και μεταλλα χρειαζομαστε. Να μην πω για τα αντιοξειδωτικα..ειδικα για σας που ζειτε Αθηνα.. Η σπιρουλινα ειναι φυσικη τελειως, κι εγω ο,τιδηποτε αλλο θα σκεφτομουν πολυ για να το παρω γιατι αποτι εχω διαβασει κιολας πολυ λιγες πολυβιταμινες (φτιαχτες απο τον ανθρωπο) ειναι ικανες να απορροφηθουν εξολοκληρου απο τον οργανισμο μας.. Κι ας εχουν μεσα τα παντα.. Στην συστηνω γιατι καταρχην μου δινει πιο πολυ ενεργεια.. φοβαμαι μην παθω καμια υπερβιταμινωση ρε κοριτσια. ειδικα απο βιταμινη Α η οποια υπαρχει παντου γαμωτο σ αυτα που τρωω!! κ ειναι συσσωρευτικη, δεν αποβαλλεται με τα ουρα, και μπορει να γινει και τοξικη για το συκωτι αν λαμβανεις πολυ. εχει και η σπιρουλινα και ολα αυτα που τρωω.. μια φορα ειχα γινει πορτοκαλι απο τα πολλα καροτα-αβοκαντο+goji berries!! ντόινγκ..!!! οταν τα εκοψα μετα απο μερικες βδομαδες επανηλθα..(καλα τοτε δεν ετρωγα και τιποτα αλλο-πω πω.. μονο λιπαρα και υδατανθρακα απο λαχανικα! ελεος..)
    Δηλαδή μου λες ότι την σπιρουλίνα την παίρνεις σε φυσική μορφή? Είχα την εντύπωση πως μόνο απ'το φαρμακείο μπορώ να τη βρω σε μορφή χαπιού..Όσο για τις πολυβιταμίνες τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά, γι'αυτό και κάθε φορά που καταπίνω μία βιταμίνη σκέφτομαι πως ίσως την παίρνω άσκοπα...

λιπαρά από πού έπαιρνες?
    εγώ θυμάμαι πως όταν η βουλιμία ήταν στα φόρτε της, δηλαδή στην τρυφερή ηλικία των 16-18, έτρωγα μόνο κορν φλέικς με γάλα.. Μονοφαγία... :sniffle:
    Τότε το γάλα δε με πείραζε, τι να πω...

Senior Member
    Σημερα κοιμηθηκα μονο 6 μισι ωρες!! ειχα κοιμηθει και μεσημερι χθες..δεν εκανα και τπτ μονο σπιτι, ουτε καν ενα τρεξιμο, απλα διαβασα λιγο..
    απο τι να κουραστω η καψερη? Γ αυτο ενιωσα και λιγο ασχημα με το φαι χθες..

Διάβασες καλά τουλάχιστον? Για πες μας τι διάβασες!!!???? Να νιώσουμε κι εμείς λίγο φοιτήτριες!!! Αχ, τα καλύτερά μου χρόνια!!!
    Να ξέρεις κοριτσάκι πως ο εγκέφαλος καταναλώνει το έως το 1/3 των θερμίδων που προσλαμβάνουμε στα γεύματά μας, μόνο που έχει το κακό να μην μπορεί να αποθηκεύσει θερμίδες, οπότε όταν του τελειώνουν να ζητάει κι άλλες

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    ζουζουκα.. οσον αφορα στο τεστ δυσανεξιας.. Εχω κανει πριν απο κανα 2 χρονια ~ ειχα συνεχως τυμπανισμους - λογω εμετων ομως σιγουρα αλλα ακομη δεν το ειχα πει στη μητερα μου και ειχαμε παει να κανουμε , εγω ηλπιζα οτι θα με πειραζαν μερικες τροφες και οχι η βουλιμια..~ εγω βγηκα δυσανεξικη στα παντα!! Δεν υπηρχε, πραγματικα..μου επιτρεποντουσαν και καλα καποια τροφιμα που μονο στα βιολογικα τα βρισκεις. λιγες μερες αργοτερα πετυχα ενα επειδοδιο απο εκπομπη ( τυπου ευαγγελατος) που ο ιδιος ανθρωπος εκανε τεστ δυσανεξιας σε 2 γιατρους και εβρισκαν διαφορετικα αποτελεσματα.. και ελεγαν οτι ειναι σκετη κοροιδια ολα..θυμαμαι για κανα μηνα ομως ετρωγα μονο ο,τι επιτρεποτανε αλλα δεν ειχα δει καμια διαφορα-αφου δεν ειχα σταματησει τους εμετους..- και να σου πω το πιστευω γιατι εμενα προσωπικα πλεον που τρωω φυσιολογικα δεν παθαινω τιποτα, μονο οταν τρωω μεγαλες ποσοτητες φουσκωνω, και ειναι λογικο. 50 ευρω βεβαια ειναι πολυ τζαμπα, εμεις ειχαμε πληρωσει 160?? καπου εκει.. τραγικο ποσο.. το βλεπω παντως σαν ακομη κολπακι των βιομηχανιων - των βιολογικων προιοντων- να βγαλουν φραγκα..το ιδιο και οι γιατροι. Η αυτοπαρατηρηση ειναι το καλυτερο πραγμα παντως.. παρατηρεις τι δεν σου "καθεται" καλα και το κοβεις.. Για παραδειγμα εμενα το λαχανο δεν μου καθεται καλα. φουσκωνω στανταρ. + αερια.. οποτε δεν το προτιμω.. βεβαια στη λαχανοσουπα δεν ειχα προβλημα:spin:
    aggelaki μου η αυτοπαρατήρηση με έχει βοηθήσει κι εμένα πολύ! Είναι πάνω από χρόνος τώρα που προσπαθώ να τρώω 5 γεύματα μες στη μέρα...πέρισυ δεν είχα πρόβλημα, καθόλου. Φαντάσου ότι χρόνια τώρα ήμουν δυσκοίλια!! Όμως απ'το καλοκαίρι και μετά παρουσιάζω συμπτώματα ευερέθιστου εντέρου...Το γάλα το έχω βγάλει απ'τη διατροφή μου, τρώω μόνο γιαούρτια που μου πέφτουν πολύ ελαφριά στο στομάχι. Δεν τρώω πικάντικα φαγητά , το πιό έντονο τρόφιμο που βάζω στο στομάχι μου είναι η πιπεριές και τα κρεμμύδια και μετά υποφέρω!!!
    Δεν ξέρω βρε aggelaki μου, ανησυχώ κιόλας...μήπως κάτι δεν πάει καλά εκεί μέσα..
    Με το που ανεφερες το κρεμμυδι ψιλοκαταλαβα.. Ο αδερφος μου δεν μπορει να φαει τετοια,οπως και σκορδο και καρυκευματα..εχει καουρες μετα και γενικα νιωθει οτι του καθονται βαρια.. εχει ερεθιστε πολυ ολος ο γαστρεντερικος σωληνας 1ον επειδη απο μικρος σηκωνε βαρυ, κι επειτα επειδη καπνιζει και πινει αρκετα πολυ και αυτα χειροτερευουν την κατασταση. ειχε παθει και γαστριτιδα. το ιδιο και η μανα μου, αυτη απο τα πολλα φαρμακα μαλλον! κ ο μπαμπας μου επισης , απο τα βαρη κι επειδη μετα το φαι -ειδικα αν φαει πολυ- ξερενεται στον υπνο και δεν πρεπει.. χαλαρωνει ο σφυχτιρας που υπαρχει και ανεβαινουν τα γαστρικα υγρα και ερεθιζεται ο σωληνας.. εγω απορω πως εχω γλιτωσει με τοσους εμετους χρονια- και ο γαστρεντερολογος ειχε απορησει.. Πιστευω παντως πως πρεπει να αναψω κερι στη αλοη γιατι τοσα χρονια συνεχεια επαιρνα ολοκληρο το φυτο (κακτος ειναι) και ετρωγα ετσι κατευθειαν - συνηθως μετα απο καθε επεισοδιο μπας και επανορθωσω κατι.. εχει επουλωτικες ιδιοτητες και ειναι τελειο για το στομαχι μας και τα εντερα.. ψαξε στο ιντερνετ.. επισης υπαρχει και το βαλσαμολαδο η αλλιως σπαθολαδο που ειναι επισης "βαλσαμο" για τετοιες περιπτωσεις.
    Αφου νιωθεις παντως οτι δεν λειτουργουν καλα τα εντερα σου κατι κανε γιατι πολυ πιθανον να μην μπορουν να απορροφησουν και θρεπτικα συστατικα.. η πεψη μας γενικα ειναι το Α και το Ω.. Αν πας σε γιατρο μαλλον θα σου δωσει φαρμακα τα οποια δεν ξερω αν λυνουν ριζικα το προβλημα..δεν τα εμπιστευομαι παντως.. Ξερεω παντως ατομα που μονο με το σπαθολαδο (1 κουταλακι τη μερα το πρωι νηστικος) του περασε το ελκος..
    φετος το καλοκαιρι εφτιαξα κι εγω και μυριζει πολυ τελεια, ειναι σαν να εχεις βαλει σε ελαιολαδο λιαστες ντοματες!!

Senior Member
    απο τι να κουραστω η καψερη? Γ αυτο ενιωσα και λιγο ασχημα με το φαι χθες.. επειδη μονο ετρωγα και ελεγα δεν καιω τπτ..
    Κάλωσηρθες ,λοιπον, κι εμας μας ελειψες:love: !!
    Απο τη διατροφη πολυ αμφιβαλλω αν παιρνουμε οσες βιταμινες και μεταλλα χρειαζομαστε. Να μην πω για τα αντιοξειδωτικα..ειδικα για σας που ζειτε Αθηνα.. Η σπιρουλινα ειναι φυσικη τελειως, κι εγω ο,τιδηποτε αλλο θα σκεφτομουν πολυ για να το παρω γιατι αποτι εχω διαβασει κιολας πολυ λιγες πολυβιταμινες (φτιαχτες απο τον ανθρωπο) ειναι ικανες να απορροφηθουν εξολοκληρου απο τον οργανισμο μας.. Κι ας εχουν μεσα τα παντα.. Στην συστηνω γιατι καταρχην μου δινει πιο πολυ ενεργεια.. φοβαμαι μην παθω καμια υπερβιταμινωση ρε κοριτσια. ειδικα απο βιταμινη Α η οποια υπαρχει παντου γαμωτο σ αυτα που τρωω!! κ ειναι συσσωρευτικη, δεν αποβαλλεται με τα ουρα, και μπορει να γινει και τοξικη για το συκωτι αν λαμβανεις πολυ. εχει και η σπιρουλινα και ολα αυτα που τρωω.. μια φορα ειχα γινει πορτοκαλι απο τα πολλα καροτα-αβοκαντο+goji berries!! ντόινγκ..!!! οταν τα εκοψα μετα απο μερικες βδομαδες επανηλθα..(καλα τοτε δεν ετρωγα και τιποτα αλλο-πω πω.. μονο λιπαρα και υδατανθρακα απο λαχανικα! ελεος..)
    Δηλαδή μου λες ότι την σπιρουλίνα την παίρνεις σε φυσική μορφή? Είχα την εντύπωση πως μόνο απ'το φαρμακείο μπορώ να τη βρω σε μορφή χαπιού..Όσο για τις πολυβιταμίνες τα έχω ακούσει κι εγώ αυτά, γι'αυτό και κάθε φορά που καταπίνω μία βιταμίνη σκέφτομαι πως ίσως την παίρνω άσκοπα...

λιπαρά από πού έπαιρνες?
    εγώ θυμάμαι πως όταν η βουλιμία ήταν στα φόρτε της, δηλαδή στην τρυφερή ηλικία των 16-18, έτρωγα μόνο κορν φλέικς με γάλα.. Μονοφαγία... :sniffle:
    Τότε το γάλα δε με πείραζε, τι να πω...
    κι εγω απο φαρμακειο την πηρα- χαπι ειναι αλλα τελειςσ φυσικο, ειναι η σκονη συμπιεσμενη..-
    εχω και σκονη, την εχω παρει χυμα, την ετρωγα ενα φεγγαρι αλλα να σου πω δεν ξερω τι ποιοτητας ειναι.. ουτε σε σκουρο μπουκαλακι και τετοια για να μην χανει τα στοιχεια της..πιο πολυ για μασκα για το προσωπο τη χρησιμοποιουσα. ειναι καταπληκτικη!!!
    το αβοκαντο ειναι φουλ στα λιπαρα.. εβαζα και λαδι επιπλεον!! κι εκανα μια σαλαταρα πολυ απολαυστικη. ο,τιδηποτε αλλο το εβγαζα.. αρα λογω βουλιμιας αποθηκευα και λιπος απο ο,τιδηποτε αλλο εμενε μεσα μου..

Senior Member
    c διαβασα!! και τηνν εβγαλα.. θα την περασω στανταρ!!!:roll:

Senior Member
    if (result = "success")
    {
    printf("\nBravo aggelaki!!!\n");
    }
    else
    {
    printf("\naggelaki should study more!!!\n");
    }

Καλή επιτυχία κούκλα μου!

Senior Member
    if (result = "success")
    {
    printf("\nBravo aggelaki!!!\n");
    }
    else
    {
    printf("\naggelaki should study more!!!\n");
    }

Καλή επιτυχία κούκλα μου!
    hahahah!!!!
    Σευχαριστω μικρη μου:starhit:

Senior Member
    hahahah!!!!
    Λέω να το καθιερώσω μέχρι να γράψεις να σου μιλάω με κώδικα για να συνηθίσεις!! χαχαχχα
    Διάβασα για το βαλσαμόλαδο...θα πάω να το πάρω
    μπορεί να πάω και για έλεγχο πεπτικού συστήματος...αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να πάρω χάπια...με τρόμαξες λίγο να σου πω την αλήθεια....ελπίζω να πάνε όλα καλά...

Senior Member
    hahahah!!!!
    Λέω να το καθιερώσω μέχρι να γράψεις να σου μιλάω με κώδικα για να συνηθίσεις!! χαχαχχα
    Διάβασα για το βαλσαμόλαδο...θα πάω να το πάρω
    μπορεί να πάω και για έλεγχο πεπτικού συστήματος...αλλά δεν είμαι διατεθειμένη να πάρω χάπια...με τρόμαξες λίγο να σου πω την αλήθεια....ελπίζω να πάνε όλα καλά...
    Μην τρομαζεις, ειναι πολυ συχνο το φαινομενο.. πολυ λιγοι ανθρωποι κανουν σωστη πεψη και γενικα ειναι καλα "εντερικα".. Ευχομαι να σε βοηθησει το σπαθολαδο.. ειναι και ο,τι πρεπει για πληγες. ονομαζεται ετσι επειδη λενε το εβαζαν καποτε για να επουλωσουν πληγες και ουλες απο σπαθι! δες και για την αλοη..εμενα αυτη με εσωσε..

Senior Member
    Καλημερα!! Θα μουλιασεις για τουλαχιστον 8 ωρες τα αμυγδαλα (οσο πιο ανοιχτοχρωμη ειναι η φλουδα τους τοσο πιο φρεσκα ειναι..αν παρεις με τσοφλι και τα σπασεις εσυ ειναι προτιμοτερο..) και μετα στο μπλεντερ τα αλεθεις με νερο και επειτα τα σουρωνεις..η ψιχα που θα σου μεινει δεν πετιεται! γινονται υπεροχα μπισκοτακια! φουλ ενεργεια και πεντανοστιμα! προσθετεις μελι και κανελα και στο φουρνο! και ψιλοκομμενα αποξηραμενα φρουτα μπορεις να προσθεσεις..
    Πες μου στο περιπου τι τροφες της απαγορευσε της ξαδερφης σου.. αυτη τη διατροφη την εδινε δλδ σε ολους οσους ειχαν ακμη?Η ηταν μα βαση το προβλημα που ειχε η ξαδερφη σου?
    Καλημέρααααααα!!!!
    Αααααα Αγγελάκι μου τέλεια σε ευχαριστώ τι υπέροχη ιδέα τα μπισκοτάκια και όλο σκεφτόμουν μωρέ τόση ψίχα να πάει τζάμπα;;; Θα πάω να πάρω αμύγδαλα και θα το κάνω και θα σου πω εντυπώσεις!
    Αγγελάκι μου δεν την θυμάμαι την διατροφή που έκανε η ξαδέρφη μου, έχουν περάσει πολλά χρόνια, απλά θυμάμαι ότι οι επιλογές της για τροφή ήταν πολύ περιορισμένες ούτε τσάι δεν μπορούσε να πιει! Και στο κάτω κάτω ακόμη και η ίδια η οποία ήταν πάντα της διατροφής και της γυμναστικής, με φοβερό αυτοέλεγχο, αποφάσισε ότι ήταν φοβερά ψυχαναγκαστική και στερητική για να συνεχίσει να την κάνει. Τελικά κατέληξε μετά από χρόνια γυμναστηρίου και πειραματισμούς στην διατροφή της να κάνει απλά μία ισορροπημένη διατροφή που να περιλαμβάνει τα πάντα και να ασκείται όσο μπορεί στην φύση που την ευχαριστεί. Συνέχισε λοιπόν αυτό που κάνεις με το γιατρό σου και μην σου μπαίνουν τώρα ιδέες ιδιαίτερα στερητικές διατροφές που στο κάτω κάτω δεν έχουν και μακροχρόνιο αποτέλεσμα

Senior Member
    παιδια προσοχη με το βαλσαμολαδο... δεν μπορω τωρα να διαβασω ολα τα κατεβατα που εχετε γραψει :P , γιατι ειμαι στη δουλεια, αλλα να ξερετε οτι ειναι τοξικο κ πρεπει να χηρισμοποιειται σα φαρμακο κ οχι αλογιστα!!

Senior Member
    εριξα μια γρηγορη ματια...
    ζουζουκα καλως ηρθες κ ευχαριστω για την απαντηση

ωραια η ιδεα για τα μπισκοτα με την ψιχα
    μπορει επισης να χρησιμοποιηθει κ σε σαλατας (η ψιχα, οχι το μπισκοτο :P)
    για τα εντερικο-στομαχικα δειξτε λιγη εμπιστοσυνη κ στο κεφιρ....
    για το βαλσαμολαδο κ εγω ακουσει οτι κανει αλλα δεν ξερω ποια ποσοτητα κ διαρκεια ειναι ασφαλης !!!

Senior Member
    Originally posted by smart
    εριξα μια γρηγορη ματια...
    ζουζουκα καλως ηρθες κ ευχαριστω για την απαντηση

ωραια η ιδεα για τα μπισκοτα με την ψιχα
    μπορει επισης να χρησιμοποιηθει κ σε σαλατας (η ψιχα, οχι το μπισκοτο :P)
    για τα εντερικο-στομαχικα δειξτε λιγη εμπιστοσυνη κ στο κεφιρ....
    για το βαλσαμολαδο κ εγω ακουσει οτι κανει αλλα δεν ξερω ποια ποσοτητα κ διαρκεια ειναι ασφαλης !!!
    Smartaki χεις δίκιο, κι εγώ λίγο που έψαξα στο ίντερνετ βρήκα ότι είναι λίγο επικίνδυνο, όσο για τη δοσολογία αυτό που διάβασα είναι μισό κουταλάκι του γλυκού κάθε πρωί...
    Το κεφίρ προς το παρόν δεν το δέχεται εύκολα ο οργανισμός μου, μπορεί όμως να είναι αρχή ακόμα και να το συνηθίσει μετά, δεν ξέρω...

aggelaki αγόρασα αποξηραμένους χουρμάδες, εσύ δεν είσαι που τους έτρωγες ή κάνω λάθος? Μου αρέσουν πολύ!!!!!

Senior Member
    Εγώ εγώ τους πήρα τους ζουρμάδες και είχα πάθει ντελίριο! Είχα βρει μάλιστα χουρμάδες αποξηραμένους με φυσικό τρόπο χωρίς πρόσθετα και ήταν μούρλια! Θα πάω να ξαναπάρω χιχιχιχι!
    Καλωσόρισες Καίτη μας!!! Πως τα πέρασες το ΠΣΚ σου όμορφα;; Μας έλειψες :bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Εγώ εγώ τους πήρα τους ζουρμάδες και είχα πάθει ντελίριο! Είχα βρει μάλιστα χουρμάδες αποξηραμένους με φυσικό τρόπο χωρίς πρόσθετα και ήταν μούρλια! Θα πάω να ξαναπάρω χιχιχιχι!
    Καλωσόρισες Καίτη μας!!! Πως τα πέρασες το ΠΣΚ σου όμορφα;; Μας έλειψες :bigsmile:
    αχ κι εμένα μου λείψατε κοριτσάκια μου, αν και σας διάβαζα με κάθε ευκαιρεία!!! Όμορφα πέρασα, μείναμε σε φοβερό ξενοδοχείο , είχαμε τζάκι στο δωμάτιο και μπαλκόνι κλειστό με τζαμαρία που είχε απίστευτη θέα στον Βουραΐκό!! Α, και σοφίτα στην κρεβατοκάμαρα!!! 60 ευρώ τη βραδιά το είχανε, προσφορά!
    Την Παρασκευή χιόνιζε πάρα πολύ! Ξετρελάθηκα! Βάλαμε αλυσίδες, γλιστρούσαν οι πίσω ρόδες, είχαμε περιπέτεια!! Είδαμε και δύο ταινίες το Σάββατο το βράδυ στο δωμάτιο, γενικά χουχουλιάσαμε πολύ στο τζάκι.
    Έκανα και σνόουμπορντ, πολύ γέλιο! Χρησιμοποιούσα τον κόλο μου ως φρένο(σαβουριάστηκα πολύ όπως καταλαβαίνετε!!!)