Results 1,381 to 1,395 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
13-02-2012, 12:59 #1381
Σχετικά με το κεφίρ.
Εγώ έχω το εξής πρόβλημα, πρώτον με πιάνουν εύκολα δυσπεψίες και πολλά τρόφιμα αν το στομάχι μου δεν είναι καλά μου φέρνουν καούρες και παλινδρομήσεις. Επίσης είχα θέματα δυσκοιλιότητας και πόνου στο έντερο. Με πιάσανε και κολικοί ειδικά τα τελευταία χρόνια μάλλον από την ενδομητρίωση, γιατί παρατήρησα ότι συνέβαιναν συνήθως στα μέσα του κύκλου μου.
Με την διατροφή όλα αυτά τα συμπτώματα τα είχα περιορίσει πάρα πολύ. Αν φάω κάτι πολύ αλμυρό ή αν πλακωθώ και φάω μεγάλες ποσότητες εκτός του ότι κάνω κατακρατήσεις, το στομάχι μου επιβαρύνεται και αρχίζει να μου κάνει καούρες και τα σχετικά. Οπότε με τα μικρά και συχνά γεύματα, βοήθησα το πεπτικό μου να λειτουργεί καλύτερα. Επίσης με αυτό τον τρόπο απαλλάχθηκα από την δυσκοιλιότητα, αλλά και πάλι καμιά φορά είχα θέμα με την τουαλέτα.
Όταν ξεκίνησα να πίνω κεφίρ στην αρχή είχα λίγο πιο έντονα συμπτώματα, δεν είχα βέβαια αέρια ή υπερκινητικότητα στο έντερο απλά πήγαινα πιο συχνά τουαλέτα. Μετά όταν το συνήθισα αυτά που παρατήρησα ήταν ότι πρώτον μου απάλυνε την ευερεθιστότητα του στομάχου μου και με πήγαινε ρολόι κάθε πρωί στην τουαλέτα. Από ένα σημείο και μετά το ενίσχυσα και με προβιοτικά συμπληρώματα για να στρώσω περισσότερο. Τώρα είμαι καλύτερα πλέον αλλά αν το σταματήσω για ένα διάστημα βλέπω και πάλι το στομάχι μου να γίνεται πιο ευαίσθητο οπότε προς το παρόν προσπαθώ να το πίνω όσο πιο συχνά γίνεται αν και δεν με τρελαίνει σα γεύση. Με δυσκολεύει να πίνω κεφίρ π.χ. το πρωί αντί να τρώω τυράκιαλλά μπρος τα καλό που μου κάνει χαλάλι του!
- 13-02-2012, 13:02 #1382
Αχ Καίτη μου τι ωραίο που ακούγεται το δωμάτιο!!! Ένας παράδεισος πραγματικά! Χαίρομαι που το χάρηκες και πέρασες όμορφα, ελπίζω να μην σε πονάει ο ποπός σου από τα πολλά φρένα! :lol::lol::lol:
13-02-2012, 13:57 #1383
Originally posted by Eli
Αχ Καίτη μου τι ωραίο που ακούγεται το δωμάτιο!!! Ένας παράδεισος πραγματικά! Χαίρομαι που το χάρηκες και πέρασες όμορφα, ελπίζω να μην σε πονάει ο ποπός σου από τα πολλά φρένα! :lol::lol::lol:
έκανα και σεξ! αλλά μόνο δύο φορές...νομίζω πως δεν είμαστε όπως παλιά και ελπίζω να μη φταίω εγώ σ'αυτό....1,5 χρόνο είμαστε μαζί :sniffle:
13-02-2012, 14:19 #1384
Καμιά φορά η ποιότητα είναι καλύτερη από την ποσότητα
. Εξάλλου και εγώ μπορώ να πω ότι ειδικά στις διακοπές το σεξ πολλές φορές μπαίνει σε δεύτερη μοίρα όταν είμαστε με παρέα μιας και έχουμε ένα σωρό πράγματα να κάνουμε και δεν προλαβαίνουμε χιχιχιχιχι. Τι να πρωτοπρολάβεις μέσα σε 2 μέρες οεο;;;
Λοιπόν τα χθεσινά μου Κυριακή:
Πρωινό 12.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 2 μίνι κρίθινα παξιμαδάκια, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 14.30: 1/2 μπανάνα και 1 ελληνική μπάρα
Μεσημεριανό 17.30: 1 μερίδα πέρκα στο φούρνο με πατάτες, μπρόκολο+κολοκύθι βραστό σαλάτα
Απόγευμα 20.00: 1/2 μπανάνα, 20γρ μαύρη σοκολάτα
Βραδινό 23.00: 1/2 μπανάνα, 1 ρυζόγαλο και 1 παξιμαδάκι
Λίγο περπάτημα
Πήρα σοκολάτα με περισσότερο κακάο και αν και είναι πικρή νομίζω με καλύπτει καλύτερα στις υπογλυκαιμίες. Να φανταστείτε το ΣΚ έπαιζαν στο σπίτι σοκολάτες ΙΟΝ γάλακτος αμυγδάλου, μπισκότα παπαδοπούλου γεμιστα, μέχρι και μία σακούλα γαριδάκια πέρασε από το σπίτι και εγώ δεν είχα όρεξη ούτε να τα ακουμπήσω, ήμουν απλά αδιάφορη :crazy:. ʼβυσσος η ψυχή μου τι να πω. ʼλλες φορές δεν με νοιάζουν καθόλου και άλλες φορές απλά δεν μπορώ να κρατηθώ. Μάλλον είναι επειδή νιώθω και αρκετά πρησμένη αυτές τις μέρες και η καλή διατροφή είναι το βάλσαμο μου :yes:
Χαίρομαι πάντως που περνάω και τέτοιες φάσεις όπου λαχταράω την υγιεινή μου διατροφή και αποφεύγω συνειδητά και απροβλημάτιστα ότι μπορεί να μου διαταράξει την ηρεμία μου. Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου τέτοιες μέρες! :bigsmile:
Ελπίζω να μου κρατήσει αυτή η διάθεση και να δω και αποτέλεσματα απτά σύντομα :saint:
Αν απορείτε για τις πολλές μπανάνες που τρώω αυτές τις μέρες είναι επειδή έχω τις κατακρατήσεις και είναι το μόνο φρούτο που με ηρεμεί και δεν μου προκαλεί δυσφορία
13-02-2012, 14:28 #1385
Originally posted by zouzouka
[Όμορφα πέρασα, μείναμε σε φοβερό ξενοδοχείο , είχαμε τζάκι στο δωμάτιο και μπαλκόνι κλειστό με τζαμαρία που είχε απίστευτη θέα στον Βουραΐκό!! Α, και σοφίτα στην κρεβατοκάμαρα!!! 60 ευρώ τη βραδιά το είχανε, προσφορά!
13-02-2012, 14:33 #1386
Aπορω πως δεν σας αρεσει το κεφιρ..Εγω το λατρευω σε γευση!! μηπως δεν το τρωτε σςτσα ρε κοριτσια? εγω πχ για πρωινο κοβω σε πολυ μικρα κομματακια ο,τι φρουτο εχω (με μπανανα και ακτινιδιο ειναι τελειο..με μουρα επισης.. με φραουλες επισης! ) και χυνω μεσα κεφιρ.- εγω το φτιαχνω μονη μου βασικα, δεν παιρνω του εμποριου, εχω μηκυτες βαζω γαλα και σε 1 μερα γινεται..ειναι οντως πιο νοστιμο αλλα και του εμποριου νοστιμο μου φαινεται- αν ριξεις μεσα και μελακι γινεται σουπερ! και η κανελα ταιριαζει.. ααα!και τα αποξηραμενα ταιριαζουν τρελα με το κεφιρ.. ζουζου πιες κεφιρ με χουρμαδες να παθεις πλακα! ναι, παιρνω κι εγω χουρμαδες αλλα τους βασιλικους, ειναι "αντε γεια"!! αν οι κανονικοι σου αρεσουν τους αλλους θα τους λατρεψεις.. αλλα εχουν σιγουρα υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.. με μετρο θελει! Εναν βασικα να φας σε λιγωνει τοσο που νομιζεις οτι εφαγες γλυκο! τελειος,τελειος, δεν εχω λογια!
Σμαρτ την ψιχα δεν την εχω δοκιμασει ποτε σε σαλατα-γενικα ομως το αμυγδαλο δεν μου ταιριαζει στη σαλατα προσωπικα, προτιμω κουκουναρι η κανα ηλιοσπορο.. αααντε το πολυ καρυδι! εμφανισιμο σιγουρα δεν θα ειναι παντως.. τα μπισκοτα παντως ειναι ο,τι πρεπει. Ελη θα φτιαχνεις μπαρες και θα αρχισεις να τις πουλας!
Το βαλσαμολαδο εννοειται δεν ειναι για καθημερινη χρηση, αλλα αν εχεις προβλημα απο τα φαρμακα ειναι σιγουρα προτιμοτερο..
Καλα Ελη ναι,,δεν θα εκανα καμια αλλη διατροφη "απαγορευτικη" πια.. ʼ-πα-πα.. Αντε απο κει..βρηκαμε την υγεια μας τωρα και θα τη χασουμε..!!
13-02-2012, 14:56 #1387
Και εγώ Αγγελάκι τον μήκυτα έχω και φτιάχνω το κεφίρ μου :bigsmile:. Ίσως θα πρέπει να πειραματιστώ πιο πολύ μαζί του. Εγώ γενικά δεν αγαπάω ότι έχει να κάνει με γιαούρτι ή γεύση γιαουρτιού. Μου ξινίζουν βρε παιδί μου πως να το πω. Δεν είναι ότι τα συχαίνομαι απλά δεν με ευχαριστούν κιόλας. Το μόνο που αγαπάω από γιαούρτι είναι το στραγγιστό και το πρόβειο το χωριάτικο με την πέτσα γιατί και τα δύο γλυκίζουν. Βέβαια με το κεφίρ το καλό είναι ότι όταν το φτιάχνεις μόνος σου επιλέγεις πόσο ξινό το θέλεις ανάλογα με το πόσες ώρες το αφήνεις με το μύκητα και με το τι γάλα βάζεις για να ζυμωθεί. Οπότε σίγουρα δεν με δυσαρεστεί η γεύση του
. Θα το δοκιμάσω με φρουτάκια, μελάκι και κανέλα
.
13-02-2012, 15:20 #1388
Originally posted by ~aggelaki~
Aπορω πως δεν σας αρεσει το κεφιρ..Εγω το λατρευω σε γευση!! μηπως δεν το τρωτε σςτσα ρε κοριτσια? εγω πχ για πρωινο κοβω σε πολυ μικρα κομματακια ο,τι φρουτο εχω (με μπανανα και ακτινιδιο ειναι τελειο..με μουρα επισης.. με φραουλες επισης! ) και χυνω μεσα κεφιρ.- εγω το φτιαχνω μονη μου βασικα, δεν παιρνω του εμποριου, εχω μηκυτες βαζω γαλα και σε 1 μερα γινεται..ειναι οντως πιο νοστιμο αλλα και του εμποριου νοστιμο μου φαινεται- αν ριξεις μεσα και μελακι γινεται σουπερ! και η κανελα ταιριαζει.. ααα!και τα αποξηραμενα ταιριαζουν τρελα με το κεφιρ.. ζουζου πιες κεφιρ με χουρμαδες να παθεις πλακα! ναι, παιρνω κι εγω χουρμαδες αλλα τους βασιλικους, ειναι "αντε γεια"!! αν οι κανονικοι σου αρεσουν τους αλλους θα τους λατρεψεις.. αλλα εχουν σιγουρα υψηλο γλυκαιμικο δεικτη.. με μετρο θελει! Εναν βασικα να φας σε λιγωνει τοσο που νομιζεις οτι εφαγες γλυκο! τελειος,τελειος, δεν εχω λογια!
Σμαρτ την ψιχα δεν την εχω δοκιμασει ποτε σε σαλατα-γενικα ομως το αμυγδαλο δεν μου ταιριαζει στη σαλατα προσωπικα, προτιμω κουκουναρι η κανα ηλιοσπορο.. αααντε το πολυ καρυδι! εμφανισιμο σιγουρα δεν θα ειναι παντως.. τα μπισκοτα παντως ειναι ο,τι πρεπει. Ελη θα φτιαχνεις μπαρες και θα αρχισεις να τις πουλας!
Το βαλσαμολαδο εννοειται δεν ειναι για καθημερινη χρηση, αλλα αν εχεις προβλημα απο τα φαρμακα ειναι σιγουρα προτιμοτερο..
Καλα Ελη ναι,,δεν θα εκανα καμια αλλη διατροφη "απαγορευτικη" πια.. ʼ-πα-πα.. Αντε απο κει..βρηκαμε την υγεια μας τωρα και θα τη χασουμε..!!
αλλά τι να κάνουμε...με πειράζει πολύ κυρίως στο έντερο, στο στομάχι είναι μια χαρά...
βασιλικούς? αμάν βρε αγγελάκι, που πας και τα βρίσκεις όλα αυτά! μας έχεις βάλει τα γυαλιά!!!!! τι είναι μωρέ αυτό????? με έχεις τρελάνει σήμερα!!!!!! έχε χάρη που σου 'χω αδυναμία!!!
13-02-2012, 15:26 #1389
Originally posted by Eli
Και εγώ Αγγελάκι τον μήκυτα έχω και φτιάχνω το κεφίρ μου :bigsmile:. Ίσως θα πρέπει να πειραματιστώ πιο πολύ μαζί του. Εγώ γενικά δεν αγαπάω ότι έχει να κάνει με γιαούρτι ή γεύση γιαουρτιού. Μου ξινίζουν βρε παιδί μου πως να το πω. Δεν είναι ότι τα συχαίνομαι απλά δεν με ευχαριστούν κιόλας. Το μόνο που αγαπάω από γιαούρτι είναι το στραγγιστό και το πρόβειο το χωριάτικο με την πέτσα γιατί και τα δύο γλυκίζουν. Βέβαια με το κεφίρ το καλό είναι ότι όταν το φτιάχνεις μόνος σου επιλέγεις πόσο ξινό το θέλεις ανάλογα με το πόσες ώρες το αφήνεις με το μύκητα και με το τι γάλα βάζεις για να ζυμωθεί. Οπότε σίγουρα δεν με δυσαρεστεί η γεύση του. Θα το δοκιμάσω με φρουτάκια, μελάκι και κανέλα
.
13-02-2012, 15:50 #1390
Originally posted by zouzouka
Originally posted by Eli
Και εγώ Αγγελάκι τον μήκυτα έχω και φτιάχνω το κεφίρ μου :bigsmile:. Ίσως θα πρέπει να πειραματιστώ πιο πολύ μαζί του. Εγώ γενικά δεν αγαπάω ότι έχει να κάνει με γιαούρτι ή γεύση γιαουρτιού. Μου ξινίζουν βρε παιδί μου πως να το πω. Δεν είναι ότι τα συχαίνομαι απλά δεν με ευχαριστούν κιόλας. Το μόνο που αγαπάω από γιαούρτι είναι το στραγγιστό και το πρόβειο το χωριάτικο με την πέτσα γιατί και τα δύο γλυκίζουν. Βέβαια με το κεφίρ το καλό είναι ότι όταν το φτιάχνεις μόνος σου επιλέγεις πόσο ξινό το θέλεις ανάλογα με το πόσες ώρες το αφήνεις με το μύκητα και με το τι γάλα βάζεις για να ζυμωθεί. Οπότε σίγουρα δεν με δυσαρεστεί η γεύση του. Θα το δοκιμάσω με φρουτάκια, μελάκι και κανέλα
.
Τους βασιλικους τους πουλανε σε μαγαζια με μπαχαρικα / ξηρους καρπους..
Επισης αλλο τελειο γλυκακι ειναι τα χαρουπια κοριτσια!!! ανετα αντικαθιστα την σοκολατα για μενα.. τα πουλανε κ αυτα στα ξηροκαρπαδικα (παμφθηνα) . Ειναι καφε σαν κερατα και σκληρα. Το μονο που κανεις ειναι τα ζεστανεις λιγο , ειτε πανω στο καλοριφερ ειτε στο ματι της κουζινας , μαλακωνουν λιγο και το τρως.. ειναι γλυκα με μια αισθηση σοκολατας. το εχω δοκιμασει με τι αλλο, με γιαουρτι και μου αρεσε πολυ..
13-02-2012, 15:55 #1391
Ααααααααα!! Ευρηκα καινουργιο σνακ!!! χαχαχχα
τα καστανα ειναι συνθετος υδατανθρακας..ξηρος καρπος με πολλες βιταμινες, θερμιδες αρκετουτσικες και καθολου λιπαρα.. μαζι με ενα φρουτακι πολυ καλο, πολυ καλο!! εβρασα χθες κι εφαγα 3. μερικες φορες τα προσθετω και στο πρωινο, ειναι πολυ παουερ τα καστανα! και μου αρεσουν , ειδικα μαζι με μπανανα:smilegrin:
13-02-2012, 16:14 #1392
Originally posted by ~aggelaki~
Ααααααααα!! Ευρηκα καινουργιο σνακ!!! χαχαχχα
τα καστανα ειναι συνθετος υδατανθρακας..ξηρος καρπος με πολλες βιταμινες, θερμιδες αρκετουτσικες και καθολου λιπαρα.. μαζι με ενα φρουτακι πολυ καλο, πολυ καλο!! εβρασα χθες κι εφαγα 3. μερικες φορες τα προσθετω και στο πρωινο, ειναι πολυ παουερ τα καστανα! και μου αρεσουν , ειδικα μαζι με μπανανα:smilegrin:
13-02-2012, 17:50 #1393
Μπράβο Αγγελάκι μου χαίρομαι που έγινες δημιουργική :thumbup:
Έχω εγώ κάτι κάστανα και όλο λέω να τα βράσω και όλο το αμελώ, θα χαλάσουν στο τέλος! Προς το παρόν τρώω τα γιουβαρλάκια μου που μαγείρεψα με τα χεράκια μου :bigsmile:
13-02-2012, 19:14 #1394
αυτοσχεδιαζω και δεν ξερω αν κανω σωστα..
πρωι: γάλα, 2 weetabix
ενδιαμεσα: μήλο, 5 αμύγδαλα
ενδιάμεσα: μισο τοστ μοτσαρελα-γαλοπούλα
μεσημέρι: χοιρινο, ρύζι με αρακα-καλαμπόκι
ενδιάμεσα:1 αποξηραμένο σύκο, 1 ακτινίδιο, 2 καρύδια
βράδυ: σαλάτα καρότο-λάχανο, 1 αυγό
13-02-2012, 20:49 #1395
Σήμερα τι εφαγα;;;;
τον πατερα μου και τη μανα μου !!!! και ο Θεος να βάλει το χερι του .............αλλα τι να σου κανει και αυτος , που να πρωτοκοιταξει..............
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή