Results 1,396 to 1,410 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
13-02-2012, 21:10 #1396
Τι έγινε βρε Αλμάκι μου; Έλα δεν πειράζει μία μέρα ήταν θα περάσει. Ακόμη και όταν έχεις τέτοια όρεξη που θέλεις να φας και τους τοίχους κοίτα να τηρείς τα τρίωρα απλά ας τρως παραπάνω. Αύριο είναι μία καινούρια μέρα ξεκίνησε με όρεξη και καλή διάθεση. Που θα πάει θα έρθει και η ριμάδα η περίοδος και θα ηρεμήσεις. Γ@μώ τα ορμονικά μας!
- 13-02-2012, 21:20 #1397
Originally posted by connie
αυτοσχεδιαζω και δεν ξερω αν κανω σωστα..
πρωι: γάλα, 2 weetabix
ενδιαμεσα: μήλο, 5 αμύγδαλα
ενδιάμεσα: μισο τοστ μοτσαρελα-γαλοπούλα
μεσημέρι: χοιρινο, ρύζι με αρακα-καλαμπόκι
ενδιάμεσα:1 αποξηραμένο σύκο, 1 ακτινίδιο, 2 καρύδια
βράδυ: σαλάτα καρότο-λάχανο, 1 αυγό
Δεν είναι άσχημο το πρόγραμμά σου αν και σηκώνει βελτιώσεις. Με την λογική της διατροφής με δυάδες (σνακ) και τριάδες (γεύματα) καλό θα ήταν στο πρωινό σου να είχες προσθέσει και ένα φρουτάκι. Επίσης στο ενδιάμεσο με το μισό τοστ μία μπουκιά φρούτο όπως π.χ. ένα μανταρίνι θα το έκανε μία μικρή τριαδούλα και θα σε "κρατούσε" καλύτερα. Στο μεσημεριανό σου παρέλειψες την σαλάτα, θα μπορούσες να είχες συμπληρώσει π.χ. ένα καρότο. Τέλος στο βραδινό σου δεν συμπλήρωσες υδατάνθρακα για παράδειγμα ένα παξιμαδάκι ή λίγο από το μεσημεριανό ρύζι. Για να είναι τα κυρίως γεύματα σου πλήρη καλό είναι να έχεις το νου σου να έχεις κάτι φρέσκο (σαλάτα ωμή ή βραστή ή φρούτο) την πρωτεΐνη σου (κρέας, γαλακτοκομικό, αυγό κτλ) και τον υδατάνθρακα (ρύζι, πατάτα, ψωμί, παξιμάδι, βρώμη κτλ).
Ελπίζω να μην σε κούρασα και να βοήθησα
13-02-2012, 23:09 #1398
εννοειται δεν κουρασες...προσπαθω να βγαλω οσο μπορω τον πολυ υδατανθρακα γιατι χωρις παρασπονδιες εχω τσιμπησει βαρος...βεβαια δεν εχω μεταβολισμο καλο και ειμαι και κλινικη περιπτωση αλλα ενω οι 3αδες λειτουργησαν τελεια μεχρι πριν λιγο καιρο, τωρα συνειδητοποιω οτι οταν μειωνω η κοβω καποιον υδατρανθρακα κατι γινεται.Δηλαδη το τοστ ηταν ολοκληρο και το βραδυ υπηρχε και μια βραστη πατατα στο ανω προγραμμα.Τωρα τη σαλατα τη παρελειψα εν γνωση μου, βλακωδως ημουν τοσο χωμα που δεν ειχα διαθεση να κοψω...Το πρωινο παλι δεν ειχα ποτε καποιο φρουτο...ισως το ενταξω τωρα...παντως θερμα ευχαριστω!
13-02-2012, 23:11 #1399
αλμα κουραγιο!!!!!
θα περασουν οι λιγουρες!!!
εισαι τοσο συνεπης κ μετρημενη συνηθως.... μη βασανιζεσαι
13-02-2012, 23:44 #1400
Originally posted by smart
αλμα κουραγιο!!!!!
θα περασουν οι λιγουρες!!!
εισαι τοσο συνεπης κ μετρημενη συνηθως.... μη βασανιζεσαι
13-02-2012, 23:47 #1401
Connie εγώ αυτό που κάνω όταν βαριέμαι να κόψω σαλάτα καθαρίζω ένα καρότο ή αγγούρι το κόβω μπαστουνάκια και συνοδεύω με αυτό το φαγητό μου
. Είναι μεγάλη ευκολία δοκίμασε το. Τι εννοείς ότι είσαι κλινική περίπτωση δεν κατάλαβα;
uzzled:
13-02-2012, 23:48 #1402
Connie εγώ αυτό που κάνω όταν βαριέμαι να κόψω σαλάτα καθαρίζω ένα καρότο ή αγγούρι το κόβω μπαστουνάκια και συνοδεύω με αυτό το φαγητό μου
. Είναι μεγάλη ευκολία δοκίμασε το. Τι εννοείς ότι είσαι κλινική περίπτωση δεν κατάλαβα;
uzzled:
13-02-2012, 23:57 #1403
Originally posted by Eli
Μπράβο Αγγελάκι μου χαίρομαι που έγινες δημιουργική :thumbup:
Έχω εγώ κάτι κάστανα και όλο λέω να τα βράσω και όλο το αμελώ, θα χαλάσουν στο τέλος! Προς το παρόν τρώω τα γιουβαρλάκια μου που μαγείρεψα με τα χεράκια μου :bigsmile:
14-02-2012, 00:11 #1404
Αγγελάκι μου είσαι εγκυκλοπαίδεια διατροφικών γνώσεων! Χαίρομαι τόσο πολύ που ανταλλάσσουμε ιδέες! :starhit::starhit::starhit:
14-02-2012, 00:29 #1405
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μου είσαι εγκυκλοπαίδεια διατροφικών γνώσεων! Χαίρομαι τόσο πολύ που ανταλλάσσουμε ιδέες! :starhit::starhit::starhit:
14-02-2012, 01:19 #1406
κ εμενα μου αρεσει που ανταλλασσετε ιδεες
14-02-2012, 09:03 #1407
Originally posted by Eli
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! ΠΑΠΥΡΟς LAROUSSE!!!!
Aggelaki κι εμείς σ'αγαπάμε!!!!! Μακάρι να ήσουν κοντά!!!
:starhit:
14-02-2012, 09:14 #1408
Καλημέρα!!!!
Σήμερα έφερα στη δουλειά για μεσημεριανό μία σαλατάρα με φαγόπυρο (βρε αγγελάκι διάβασα ότι θέλει βράσιμο σε χαμηλή φωτιά για 20', αλλά μου μαλάκωσε πολύ και άνοιξε το σποράκι) !!! Το πρωί έφαγα και τα αυγά μου, που τα είχα βγάλει τον τελευταίο καιρό απ'τη διατροφή μου!
Αν και έχω καθυστέρηση και κανονικά θα έπρεπε να πέφτω με τα μούτρα στο φαγητό, μπορώ να πω ότι πάει πολύ καλά! έχω βρει κολπάκια να απασχολώ το μυαλό μου και να μην σκέφτομαι το φαγητό....:sniffle: (αχ, παναγία μου, πως έχω καταντήσει έτσι!!!)
Το απόγευμα θα πάω γυμναστήριο και μετά θα πάω σε ένα κατάστημα με βιολογικά στη γειτονιά μου να πάρω βαλσαμόλαδο και σπιρουλίνα! Ε λέω πριν μου κόψουν το μισθό να τον γλεντήσω!!!! χαχαχαχαχ
Αφήστε τα κορίτσια....πρέπει να βάλω σιδεράκια .....και γενικά το στόμα μου θα γίνει εργοτάξιο με όλα όσα πρόκειται να του κάνω....
14-02-2012, 09:41 #1409
Καλημέρα καλημέρα!!!
Σήμερα ξύπνησα με μία γλυκιά διάθεση! Αχ κορίτσια μου και εγώ σας έχω αγαπήσει πάρα πολύ και αποτελείτε πλέον μία χαρούμενη καθημερινή συντροφιά για μένα. Το πρωί με το πρωινό μου πάντα ανοίγω τον υπολογιστή για να δω τι γράφετε με τόση χαρά! Με έχετε βοηθήσει πάρα πολύ και νιώθω μεγάλη συμπαράσταση :starhit:
Ζουζούκα μου τι έγινε καλέ με τα δόντια σου; Τώρα σου προέκυψαν τα σιδεράκια; Ελπίζω να είναι μασελάκια και όχι τα σταθερά ουφ! Αν είναι σταθερά τουλάχιστον πλέον έχουν βγει κάποια που είναι πολύ μικρά και δεν φαίνονται γιατί πριν 15 χρόνια θα ήσουν σαν ρόμποκοπ :lol:. Στο λύκειο είχα βάλει και εγώ σιδεράκια ευτυχώς μόνο για ένα χρόνο γιατί έκανα θεραπεία εξπρές! Πήγα αργά και ο χρόνος για να επέμβει ο ορθοδοντικός ήταν περιορισμένος. Μου είχε δώσει ένα μασελάκι τραγικό να το φοράω νύχτα μέρα και το έβγαζα μόνο για να φάω ή για να μιλήσω. Ναι ναι δεν μπορούσα ούτε να μιλήσω με το μασελάκι αφήστε τα πάνδεινα είχα τραβήξει.
Περιμένουμε εντυπώσεις για το φαγόπυρο φιλενάδα! Θέλω και εγώ όταν θα έχουμε λεφτά να πάω στο βιολογικό να ψωνίσω κάνα δυο πράγματα. ʼστα ζουζούκα και εγώ το τι λεφτά δίνω σε συμπληρώματα από τότε που αποφάσισα να φτιάξω την διατροφή μου... Αν και το λέω προτιμώ να τα δίνω σε συμπληρώματα παρά σε γιατρούς αργότερα
14-02-2012, 09:47 #1410
Τα χθεσινά μου Δευτέρα:
Πρωινό 12.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 3 μίνι κρίθινα παξιμαδάκια, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 15.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί
Μεσημέρι 18.00: 1 μερίδα γιουβαρλάκια, 2 παξιμαδάκια, φέτα, 1 καρότο
Απόγευμα 20.00: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 22.45: 1 κρέμα με βρώμη και λιναρόσπορο (αλεσμένο), γάλα, σουσάμι, μέλι και κανελίτσα + 1/2 μπανάνα
Επιτέλους σήμερα νιώθω πιο ανάλαφρη και χωρίς πρηξίματα. Ελπίζω να διατηρήσω αυτή την καλή αίσθηση όλη την ημέρα!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή