Results 1,666 to 1,680 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
19-02-2012, 17:29 #1666
Παρασκευη..
07 40 σπιρουλινα+νερο
08 00 1 μπανανα + 2 ακτινιδια + κεφιρ + σικαλη φυτρωμενη
10 45 1 μπανανα μικρη + σικαλη φυτρωμενη
14 30 αρακα(πολυ..) + πολυ λιγο πατατα + 1 μανιταρι + σπανακι σαλατα + 2 παξιμαδακια ζεας
17 50 2 ακτινιδια + ανανα + λιγο κεφιρ + 2 παξιμαδακια ζεας + λιγο ψωμι σικαλης
20 30 σπιρουλινα
21 00 σπανακι σαλατα + 1 μανιταρι + τυρι κατσικισιο + ρεβυθια + 3 παξιμαδακια ζεας
Σαββατο..
08 30 σπιρουλινα+νερο
09 00 3 ακτινιδια + 1 μπανανα μικρη + κεφιρ + ψωμι φυτρων σικαλης + μελι
11 15 3 ακτινιδια + 2 παξιμαδακια ζεας
14 30 2 τσιπουρες (μικρες θα τις ελεγα..) + λαδολεμονο + σπανακι-μαρουλι-ροκα + 2 παξιμαδακια ζεας
18 00 ανανα + 2 ακτινιδια + 3-4 παξιμαδακια ζεας
20 00 μιση ωρα τρεξιμο
21 00 κουνουπιδι σαλατα + τυρι κατσικισιο + 1-2 παξιμαδακια ζεας
- 19-02-2012, 18:27 #1667
ειμαι καλα, με τη διατροφη τα παω καλα αν κ ειναι λιγο ζορικες οι μερες με γλεντια κλπ, θαλειψω για λιγες μερες, ναειστε φρονιμες κ να τηρρειται τις τριαδες σας :P
φιλια, smart, stop!
19-02-2012, 23:58 #1668
zouzouka.. check your u2u!!!
20-02-2012, 02:01 #1669
Κοριτσια μια πληρης αποτυχια:Ημουνα σε 3ημερο σεμιναριο παλι,οπου δεν προνοησα να παρω τιποτα μαζι μου τυπου σνακ.Τα ειχα αφησει ολα στην τυχη κ το πρωι εφευγα βιαστικη κ νηστικη,τρωγοντας 2 γευματα ενα εξω το μεσημερι σε εστιατοριο,κ ενα στο σπιτι πολυ ΑΡΓΑ το βραδυ χρησιμοποιωντας το φαγητο σαν υπνωτικο-ηρεμιστικο γιατι ειχα υπερενταση κ δεν μπορουσα να κοιμηθω.Αποτελεσμα:Οχι μονο πηρα πισω το 1 κιλο που ειχα χασει,αλλα μολις ζυγιστικα κ το πηρα Χ3!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν σας κανω πλακα!Σε 3 μερες!!!!!!
Βριστε με!!
20-02-2012, 11:07 #1670
Καλημέρα κορίτσια!!!
Πέρασα τέλειο σκ και τώρα είμαι στο γραφείο, παρακαλώντας να είναι μία ήρεμη βδομάδα!!!!
Έχω μπει στο tsai.gr και έχω πάθει την πλάκα μου!!!
Λέω να πάρω αυτό:
http://www.tsai.gr/teaball-with-coas...gin=2&cPath=47
και ένα εκατομμύριο τσάγια να βάζω μέσα!!! Ακριβά όμως τα έξοδα αποστολής μωρέ...anyway! Λέω να πάρω και στέβια φυσική! Όλο ακούω γι'αυτήν αλλά δεν έχω δοκιμάσει!
Αγγελάκι μου μου έδωσες τροφή να περάσω την υπερωρία που έχω να κάνω σήμερα!!! χαχαχχαχα (αν δεν έχω κανέναν πάνω απ'το κεφάλι μου!) Δε θα πάω και γυμναστήριο σήμερα λόγω περιόδου οπότε προβλέπεται ένα χαλαρό απόγευμα...μάλλον θα σιδερώσω ή θα πάω απ'το γιατρό μου να κανονίσω μία λαπαροσκόπηση που πρέπει να κάνω και φοβάμαι....
Χθες το βράδυ μαζευτήκαμε στο σπίτι της κολλητής μου με άλλες δύο κοπέλες, την μία τη γνώριζα πρώτη φορά...ήταν σκελετωμένη και τη ρώτησα πόσα κιλά είναι και μου είπε "40" αλλά αμέσως μετά μου είπε "45"....μάλλον κάπου στο ενδιάμεσο ήταν και αν και ήθελα να την ρωτήσω αν έχει περίοδο...είπα να μην γίνω αδιάκριτη! Αλλά βρε κορίτσια αν είναι 45, σημαίνει ότι εγώ εγώ έχω υπάρξει λίγα κιλά παραπάνω και δε θέλω να πιστέψω ότι έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και έλεγα "ε, ας χάσω λίγα ακόμα", είναι αυτό που λέμε διαστρεβλωμένη εικόνα σώματος...
Τουλάχιστον τώρα κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω "φτου σου κοπελάρα μου!!!"χαχαχχα, κι ας φουσκωσε λιγάκι το μπουτάκι!
Μωρέ αυτές τις μέρες που είχα καθυστέρηση φούσκωσε το στήθος μου και μου άρεσε τόσο πολύ!!!! Κάνω παραπονάκια τώρα....!!! :saint::saint:
Το Σάββατο βγήκαμε με την κολλητή και μιάς και δεν πήρα το αμάξι είχα τη δυνατότητα να πιώ...αλλά δεν ξέρω τι μ'έπιασε, πρώτη φορά σκεφτόμουν τις κενές θερμίδες! Δε μ'αρέσει όμως να μου γίνεται ψύχωση η σωστή διατροφή, παλιά ούτε που το σκεφτόμουν!!! Δε θα σας πω τι ήπια για να μη με απογοητεύσετε αλλά δύο γυναίκες μόνες τους όλοι τις κερνάνε...ε δεν ήθελα να φανώ αγενής!!
φιλάκια σε όλες!
αγγελάκι καλή επιτυχία σήμερα κουκλί μου! να μας πεις πως πήγε!
20-02-2012, 11:09 #1671
Originally posted by ~aggelaki~
Ενταξει!! Κοριτσια μολις εκανα μπισκοτακια-κουλουρακια, δεν ξερω ακριβως τι θα βγει!- με χαρουπαλευρο, το οποιο εχει γευση σοκολατας και ειναι γλυκο!! μαλλον αυριο προβλεπεται πρωιναρα!! και θα με ακολουθουνε σε καθε σνακ!! χαχα ελπιζω να βγουνε καλα.. θα σας πω αυριο:bouncy: φιλακια!
20-02-2012, 13:11 #1672
Originally posted by zouzouka
Καλημέρα κορίτσια!!!
Πέρασα τέλειο σκ και τώρα είμαι στο γραφείο, παρακαλώντας να είναι μία ήρεμη βδομάδα!!!!
Έχω μπει στο tsai.gr και έχω πάθει την πλάκα μου!!!
Λέω να πάρω αυτό:
http://www.tsai.gr/teaball-with-coas...gin=2&cPath=47
και ένα εκατομμύριο τσάγια να βάζω μέσα!!! Ακριβά όμως τα έξοδα αποστολής μωρέ...anyway! Λέω να πάρω και στέβια φυσική! Όλο ακούω γι'αυτήν αλλά δεν έχω δοκιμάσει!
......
ζουζου κι εγω οταν το πρωτοβρηκα ειχα παθει πλακα!! εχω μεγαλη συλλογη τσαγιων απο εκει και οταν θελω "γευσεις" και δεν θελω να φαω, καταφευγω στα αρωματικα μου τσαγακια.
εχω παρει μια απιθανη γυαλινη τσαγιερα που εχει με γυαλινο φιλτρο και μια γυαλινη κουπα με γυαλινο φιλτρο (αν ψαξεις θα τα βρεις) και τα εχω λιωσει στην χρηση
λοιπον, για την στεβια.
αυτη που εχει το τσαι, η φυσικη δλδ , ειναι μια πρασινη πουδριτσα που εχει πολυ ιδιαιτερη γευση. στον καφε πχ, δεν την βαζω με τπτ. σε τσαι και αφεψηματα, παει καλυτερα αλλα και παλι θελει δοκιμη (εγω τα τσαγια τα θελω αγλυκα εξαλλου) ... εγω προς το παρον την εχω και καθεται...
γιαυτο σου προτεινω αν την παρεις να παρεις μια πολυ μικρη ποσοτητα, να δεις αν σου κανει.
υπαρχει μια αλλη κρυσταλλικη μορφη της, επεξεργασμενη με μια αλλη (φυσικη) ουσια που την κανει πιο συμβατικη σαν μορφη και γευση και την βαζεις παντου. αυτη , δεν την εχει το "τσαι" αλλα αν ψαξεις στο ιντερνετ θα την βρεις.
για τα εξοδα αποστολης, συνηθως με μεγαλουτσικη παραγγελια στα χαριζουν. αν η παραγγελια σου ειναι μικρη, δες μηπως ενδιαφερεται και καμια φιλη σου να παρει ,για να μεγαλωσετε την παραγγελια, η μηπως παρεις κανενα δωρακι για φιλο απο εκει.
αυτα
καλες τσαγοποσιες!!!!
20-02-2012, 14:05 #1673
Originally posted by 2sweet2b4go10
χα!!!!!
ζουζου κι εγω οταν το πρωτοβρηκα ειχα παθει πλακα!! εχω μεγαλη συλλογη τσαγιων απο εκει και οταν θελω "γευσεις" και δεν θελω να φαω, καταφευγω στα αρωματικα μου τσαγακια.
εχω παρει μια απιθανη γυαλινη τσαιγερα που εχει με γυαλινο φιλτρο και μια γυαλινη κουπα με γυαλινο φιλτρο (αν ψαξεις θα τα βρεις) και τα εχω λιωσει στην χρηση
λοιπον, για την στεβια.
αυτη που εχει το τσαι, η φυσικη δλδ , ειναι μια πρασινη πουδριτσα που εχει πολυ ιδιαιτερη γευση. στον καφε πχ, δεν την βαζω με τπτ. σε τσαι και αφεψηματα, παει καλυτερα αλλα και παλι θελει δοκιμη (εγω τα τσαγια τα θελω αγλυκα εξαλλου) ... εγω προς το παρον την εχω και καθεται...
γιαυτο σου προτεινω αν την παρεις να παρεις μια πολυ μικρη ποσοτητα, να δεις αν σου κανει.
υπαρχει μια αλλη κρυσταλλικη μορφη της, επεξεργασμενη με μια αλλη (φυσικη) ουσια που την κανει πιο συμβατικη σαν μορφη και γευση και την βαζεις παντου. αυτη , δεν την εχει το "τσαι" αλλα αν ψαξεις στο ιντερνετ θα την βρεις.
για τα εξοδα αποστολης, συνηθως με μεγαλουτσικη παραγγελια στα χαριζουν. αν η παραγγελια σου ειναι μικρη, δες μηπως ενδιαφερεται και καμια φιλη σου να παρει ,για να μεγαλωσετε την παραγγελια, η μηπως παρεις κανενα δωρακι για φιλο απο εκει.
αυτα
καλες τσαγοποσιες!!!!
http://www.tsai.gr/glass-chic-simple...gin=2&cPath=47
μ'έβαλες σε σκέψεις τώρα!!!!
Έλλη, ακούς τι λέει? να πάρω και για καμιά φίλη μου...λοιπόν, όποιον συνάδελφο ρώτησα δε θέλει, τις φίλες μου δεν τις ρωτάω καν, είναι άδικος κόπος! Έσύ φίλη μου μήπως θέλεις τίποτα να σου πάρω και να στο δώσω από κοντά?
στέβια έχω την εντύπωση ότι πουλάνε και στα σούπερ μάρκετ...ή κάνω λάθος?
20-02-2012, 14:18 #1674
οχι, λεω αυτην την κουπα
http://www.tsai.gr/tea-mug-zyclo-p-3...gin=2&cPath=47
εχει και γυαλινο καπακι που κραταει το τσαγακι σου ζεστο, κι οταν αφαιρεσεις το φιλτρο, το ακουμπας σε αυτο (σαν σε πιατακι) για να μην λερωνει.
κι αυτην την απιθανη τσαγεριτσα!!!
http://www.tsai.gr/teapot-glass-miko...gin=2&cPath=47
για την στεβια, οποτε εριξα μια ματια σε σμ, δεν βρηκα, αλλα προσφατα πηρε αδεια σαν ουσια να κυκλοφορησει στην ελλαδα και την εχει ηδη βγαλει σε κυκλοφορια η καντερελ.αν δεν ειναι στα σμ, θα ερθει συντομα.
20-02-2012, 14:26 #1675
καλημερα σε ολους!!
μια ωραία σειρά να δείτε είναι Supersize.vs.Superskinny!!! έχει στο youtube μερικά επεισόδια! δυστυχώς δεν έχω βρει μεταφρασμένα
http://www.youtube.com/watch?v=pOx9u...eature=related
20-02-2012, 14:33 #1676
Originally posted by lessing
Κοριτσια μια πληρης αποτυχια:Ημουνα σε 3ημερο σεμιναριο παλι,οπου δεν προνοησα να παρω τιποτα μαζι μου τυπου σνακ.Τα ειχα αφησει ολα στην τυχη κ το πρωι εφευγα βιαστικη κ νηστικη,τρωγοντας 2 γευματα ενα εξω το μεσημερι σε εστιατοριο,κ ενα στο σπιτι πολυ ΑΡΓΑ το βραδυ χρησιμοποιωντας το φαγητο σαν υπνωτικο-ηρεμιστικο γιατι ειχα υπερενταση κ δεν μπορουσα να κοιμηθω.Αποτελεσμα:Οχι μονο πηρα πισω το 1 κιλο που ειχα χασει,αλλα μολις ζυγιστικα κ το πηρα Χ3!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν σας κανω πλακα!Σε 3 μερες!!!!!!
Βριστε με!!
20-02-2012, 14:39 #1677
lessing μου κι εγώ συμφωνώ με την Κatie στο ότι δεν γίνεται να πάρουμε 3 κιλά λίπους σε 3 μέρες! Απλά δεν γίνεται! Δεν γνωρίζω να σου πω πως μπορεί να αντέδρασε ο οργανισμός σου σ'αυτήν την απότομη αλλαγή του διατροφικού προγράμματος, αλλά για ένα πράγμα είμαι σίγουρη, πως αν κάνεις τώρα που είναι νωρίς λίγη γυμναστικούλα θα κάψεις τις επιπλέον θερμίδες πριν σταθεροποιηθούν ως λίπος και άρα ως κιλά...πάντως θα το δεις και μόνη σου πως αν ζυγιστείς στο τέλος της βδομάδας θα δεις ότι το χ3 δεν ήταν αληθινό! Σίγουρα!
20-02-2012, 14:40 #1678
Originally posted by eri_k
καλημερα σε ολους!!
μια ωραία σειρά να δείτε είναι Supersize.vs.Superskinny!!! έχει στο youtube μερικά επεισόδια! δυστυχώς δεν έχω βρει μεταφρασμένα
http://www.youtube.com/watch?v=pOx9u...eature=related
20-02-2012, 16:33 #1679
Originally posted by zouzouka
Originally posted by ~aggelaki~
Ενταξει!! Κοριτσια μολις εκανα μπισκοτακια-κουλουρακια, δεν ξερω ακριβως τι θα βγει!- με χαρουπαλευρο, το οποιο εχει γευση σοκολατας και ειναι γλυκο!! μαλλον αυριο προβλεπεται πρωιναρα!! και θα με ακολουθουνε σε καθε σνακ!! χαχα ελπιζω να βγουνε καλα.. θα σας πω αυριο:bouncy: φιλακια!
Το μαθημα δεν το περναω μαλλον..:thumbdown:
Οταν γυρισα σπιτι το μεσημερι , ειχαν περασει 3 ωρες απτο σνακ και πεινουσα..Η μαμα ειχε κανει κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο.. Καποτε ουτε που θα το αγγιζα.. Σημερα ειπα ας του δωσω μια ευκαιρια! Και οχι μονο το εφαγα, εβαλα κι αλλο απο αυτο που μου εβαλα στην αρχη, ειδικα το ρυζι ηταν σουπερ.. Κατι τυψεις με ζαλισαν λιγο αλλα ξεχαστηκα μετα.. δεν φουσκωσα κιολας καθολου, ικανοποιθηκα και γευστικα πολυ.. μεγαλο βημα σημερα. καθε μερα βασικα ολα και κατι τρωω απο πραγματα που δεν ετρωγα. Ααα! σε καποια φαση , επειδη το ρυζι ηταν πεντανοστιμο και ειχε μια κρουστα απο πανω ρωτησα τη μαμα μου αν ειχε βαλει βουτυρο και μου ειπε (λιγο διστακτικα για να μη με ξενερωσει..!!) εε ναι λιγο εβαλα στο ρυζακι.. στο λεπτο καταλαβαινω τη γευση απο κεφαλοτυρι ή κατι σχετικο ακι συνηδειτοποιησα οτι η κρουστα ηταν μαλλον απο αυτο! τη ρωτησα και οντως ειχε βαλει ΚΑΙ κεφαλοτυρι! εκει δαγκωθηκα λιγο αλλα συνεχισα να τρωω και σκεφτομουν οτι μου αρεσει, οποτε ας το απολαυσω.. αυτα!
Lessing ασε τη ζυγαρια και δωσε βαση στο να τρως με μετρο καθε 2,5 -3 ωριτσες. Να μην πεινας πολυ. πανε για περπατημα, κουνησου γενικα οσο μπορεις περισσοτερο, πριν μπουν σε λιπος τα κιλα, κι αυτο οχι μονο τωρα αλλα καθε μερα! θα τρως και επειτα κατι θα κανεις..δεν αξιζει να στεναχωριεσαι, τι κανουμε απο δω και περα θα λες!
20-02-2012, 17:24 #1680
σε καταλαβαίνω αγγελάκι μου...κι εγώ ακόμα δεν έχω καταφέρει να φάω κάτι με βούτυρο και τυρί....εκτός από ένα κομμάτι πίτσας που έφαγα πριν λίγο καιρό!
μπράβο σου όμως....ξέρω πόσο δύσκολο μπορεί να ήταν..
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή