τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 114
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 114 of 427 FirstFirst ... 1464104112113114115116124164214 ... LastLast
Results 1,696 to 1,710 of 6392
    Senior Member
    Δεν εγραψα καλα, εβαλε θεματα διαφορετικα απο αυτα που βαζει παντα και δεν τα ειχα δει καν.. Ημουν μες την τσατιλα χθες, γτ εκανα ολοκληρο ταξιδι, οντας σιγουρη οτι παω να σικσω και επεσα απτα συννεφα.. απογοητευση.. εκλαψα, εκλαψα στερεψα, οχι μονο για το μαθημα, ηταν η αφορμη βασικα! σημερα ξυπνησα πολυ καλα, διαβαζω αλλο μαθημα, η ζωη συνεχιζεται.. παλευω με την ψυχολογια μου γενικα, προσπαθω να βρισκω πραγματα που θα με ωθουν στο να θελω να ζω, γιατι, δεν το κρυβω.., ωρες ωρες επειδη δυσκολευομαι ακομα και στο να χαμογελασω σκεφτομαι οτι δε βρισκω τη ζωη ωραια, οτι εχω κουραστει, οτι δεν εχω τη δυναμη να ξαναγινω καλα, αλλα - ευτυχως!!!- καταλαβαινω απο μονη μου οτι ειμαι λαθος, οτι η ζωη ειναι ωραια και ειναι στο χερι μου να ξανανιωσω ομορφα :starhit: Αν και νιωθω πολυ αδυναμη, ξερω οτι εχω πολυ δυναμη μεσα μου και μονο που μπηκα στη διαδιακασια της βουλιμιας, να τρωω και μετα να τα βγαζω..Θα ξαναβρω τον εαυτο μου, ειμαι σιγουρη! --τι ηταν αυτο? μηνυμα αισιοδοξιας?? :love: μακαρι να βοηθαμε εκτος απο εμας και κοπελες που μπορει να μην γραφουν, αλλα μας διαβαζουν..

Senior Member
    Καλησπέρα ʼλμα μου!
    Ναι ήταν λυτρωτικό καθώς ήταν και ο μεγαλύτερος φόβος μου! Έχω μεγάλο πρόβλημα αντίστασης στα μπινελίκια και ας ξέρω ότι στο τέλος θα με αρρωστήσουν. Συνεπώς ναι ήταν μία μεγάλη νίκη αν και πήγαινα για μεγαλύτερη χιχιχιχι, είχα μεγαλύτερες προσδοκίες . Ένα βήμα την φορά, αυτή τη φορά δεν έφυγα βαρυστομαχιασμένη, την επόμενη φορά θα παραγγείλω τον δικό μου μεζέ και θα είναι υγιεινός και ελαφρύς χωρίς καν να ακουμπήσω τα τηγανιτά λουκάνικα και τα κεφτεδάκια .
    Καλή επιτυχία στο δικό σου τεστ και εύχομαι να τα καταφέρεις! Καλή οργάνωση εεεε; Όπως είπαμε .
    Όσο για το θέμα υγείας του άντρα σου εύχομαι ξανά περαστικά και οριστικά χωρίς άλλες περιπέτειες κυρίως νοσοκομειακές!
    ʼλμα μου μην χάνεις το κουράγιο σου απ' ότι καταλαβαίνω αυτόν τον καιρό τρέχεις για όλα και για όλους. Να σκέφτεσαι ότι ο πολύτιμος χρόνος που αφιερώνεις στην οργάνωση της διατροφής σου θα σου δώσει ενέργεια και δύναμη να ανταπεξέλθεις καλύτερα στην καθημερινότητα σου και με καλύτερη ψυχολογία. Τουλάχιστον για εμένα αυτό είναι ένα σημαντικό κίνητρο και δουλεύει πολύ!

Senior Member
    Αγγελάκι μου μην μου στεναχωριέσαι! Εμπρός προς την Δόξα τραβάμε!!! Αχ αυτές οι εξεταστικές ποτέ δεν τις χώνεψα, είχα πάντα θέμα σοβαρό με το διάβασμα και με το σύστημα της παιδείας μας. Υπομονή είναι λίγα τα μαθήματα, θα τα καταφέρεις καρδιά μου! Καλή συνέχεια!

Χθες έφαγα πρόβειο γιαουρτάκι και μου άρεσε!
    Βρήκα ένα μαγαζάκι στην γειτονιά μου που πουλάει χειροποίητα γιαουρτάκια φρέσκα πρόβεια και αγελαδινά και χάρηκα πολύ!

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Αggelaki πως εγραψες χτες;;;;;;
    Αlma μου δεν έγραψε καλά το μωρό μας, αλλά θα προσπαθήσει για το επόμενο...
    Eli μου thanks...

Αλμάκι πολλές χάρες βλέπω τώρα τελευταία...δεν πιστεύω να είσαι θύμα?????? εγώ ήμουν παλιά...και τώρα λίγο, δε μπορώ να πώ, αλλά ξέρω ότι αυτές οι καταστάσεις επηρεάζουν πολύ άσχημα την ψυχολογία μας...να προσπαθείς να τις αποφεύγεις, οκ?

Κοριτσάκια μου χθες πήγα στον γυναικολόγο μου για να κανονίσουμε μία μικροεπέμβαση που πρέπει να κάνω, τίποτα σημαντικό....αλλά σχολιάσαμε την διαταραχή που είχα στον τελευταίο κύκλο μου και μου είπε πως είναι καθαρά ψυχολογικό και πως πρέπει να χαλαρώσω γιατί το τελευταίο διάστημα συναντάει συνεχώς γυναίκες των οποίων τα ορμονικά καταστρέφονται καθημερινά απ'την κακή ψυχολογία τους. Μου είπε ότι για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είναι γιατρός, παρατηρεί ραγδαία αύξηση των αποβολών, ακόμη και περιστατικά πρώιμης εμμηνόπαυσης(στην ηλικία των 30) και θεωρεί πως είναι καθαρά ψυχολογικά αίτια...
    στεναχωρήθηκα λιγάκι γιατί ψάχνω να βρω τι μου έφταιξε τόσο πολύ.....να βρω γιατί πλέον το θεωρώ πολυτέλεια το να φροντίσω το μέσα μου, το να γαληνέψω την ψυχή μου..

ήρθα στη δουλειά με κατεβασμένα μούτρα και λίγο μετά η προϊσταμένη μου ξεκίνησε μία κουβέντα ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε τώρα τελευταία, ότι ίσως είμαι λιγάκι αφηρημένη...αλλά δεν νομίζω να είμαι, νομίζω πως απλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί αυτή έχει πρόβλημα έκφρασης! αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω...κι έτσι παραδέχτηκα ότι είμαι λιγάκι αφηρημένη!

Senior Member
    Να γράψω και τι έφαγα αυτές τις μέρες:

Κυριακή:
    Πρωινό 11.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1/2 μήλο, 1 τοστ με μέλι και βούτυρο
    Πρόγευμα 14.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί
    Μεσημέρι 17.30: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. μουλιασμένοι ξηροί καρποί
    Απόγευμα 20.00: 1 μερίδα μουσακά (από τα χεράκια μου!), σαλάτα ρόκα με 2 καρύδια, μέλι, ελαιόλαδο, βαλσάμικο, λιναρόσπορο
    Βράδυ 22.00: (έξω σε μεζεδοπωλείο) 1 καραφάκι ρακόμελο περίπου, 5-6 πιρουνιές από μεζέδες (1κεφτεδάκι, 1 φέτα αλλαντικό, μισό κριτσίνι, ντομάτα, αγγούρι, 1 κομμάτι κίτρινο τυρί, 1/2 κολοκυθοκεφτέ, 1 κροκέτα κοτόπουλο, 1 λουκανικάκι)

Το μεσημέρι δεν έφαγα γεύμα γιατί μετά από λίγο πήγα γυμναστήριο και έκανα 1 1/2 ώρα pilates. Μου έφυγε η μαγκιά!!! Καταπιάστηκα αλλά πολύ καλή γυμναστική ενδυνάμωσης! Πρώτη φορά δοκίμασα.

Δευτέρα:
    Πρωινό 11.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 3 κ.σ. δημητριακά, 1κ.σ. βρώμη, 2 χουρμάδες και λίγα κράνα
    Πρόγευμα 13.00: 1 μπουκιά ελληνική μπάρα
    Μεσημέρι 16.00: 1 μερίδα μουσακά, σαλάτα ρόκα με 2 καρύδια, μέλι, ελαιόλαδο, βαλσάμικο, λιναρόσπορο
    Απόγευμα 20.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
    Βραδινό 22.30: 1 γιαούρτι πρόβειο (250γρ) με μέλι, 3 καρύδια, 2κ.σ. δημητριακά βρώμης, 1/2 μπανάνα

Γυμναστική: 1 ώρα ασκήσεις ενδυνάμωσης με μπάλα, βάρη και λάστιχα, 20' ελλειπτικό

Senior Member
    Ζουζούκα μου και εμένα πολλές φορές με λέγανε αφηρημένη στην δουλειά μου και με πείραζε αφάνταστα! Βασικά είναι μάλλον το ότι έχουμε πολλά στο κεφάλι μας, γυναίκες γαρ! Είχα καταφέρει με πολύ προσπάθεια και εγρήγορση να αποφεύγω τέτοιου είδους σχόλια αλλά είχε και το τίμημα του. Εγώ αυτό που προσπαθώ να θυμίζω κάθε μέρα στον εαυτό μου είναι ότι δεν αξίζει για κανένα λόγο να χαλάσω την υγεία μου, δεν το καταφέρνω πάντα αλλά όταν αρχίζει το σώμα μου να χτυπάει καμπανάκια επανέρχομαι σε ευθυγράμμιση . Ελπίζω αυτή η ανωμαλία στον κύκλο σου να σε ταρακούνισε και να σου δώσει τα σωστά κίνητρα ώστε να σταματήσεις να πιέζεσαι και να προσέχεις πιο πολύ τον εαυτό σου .
    Ελπίζω να μην φταίμε εμείς οι φορουμίτσες για την επίπληξη της προϊσταμένης σου :bigsmile::bigsmile:

Senior Member
    όχι καλέ!!! το ότι είναι λίγο alien φταίει!!! χαχαχαχχαχαχαχα
    πλάκα κάνω!!!! αλλά αφήστε με να τα λέω σε 'σας για να νιώσω καλύτερα τουλάχιστον!
    πάντως φιλενάδα σε βρίσκω πολύ power, με τα λάστιχα και τις μπάλες σου και με τους κούκλους γυμναστές, χρειάζεσαι άλλη αφορμή???? θα πάω κι εγώ σήμερα γυμναστήριο αλλά θα μου κάνει μία γυμνάστρια φράου με σπαστά ελληνικά και σιλικόνη στο β*ζί!!!! καμία αφορμή όπως καταλαβαίνετε για την ζουζούκα σήμερα!

θα πάτε πουθενά το τριήμερο κοριτσάκια μου?

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Καλόοοοοοοοοοοο! Βασικά το πρόγραμμα που είχα κλείσει για τρεις μήνες είχε προσφορά μαζί και 5 personal training οπότε τα εκμεταλλεύομαι για να μάθω νέες ασκήσεις ενδυνάμωσης και να θυμηθώ ξανά να δουλεύω μπάρες και όργανα γυμναστικής. Τα τρία πρώτα τα είχα κάνει με μία κοπέλα και δουλέψαμε κλασσικά όργανα γυμναστηρίου και βάρη. Έλειπε χθες η κοπέλα και με ανέλαβε το παλικάρι. Αν και δεν είναι η καλύτερη μου να γυμνάζομαι με άντρα λέω δε βαριέσαι ας το τολμήσω! :lol: Έχω ένα πρόβλημα και με τον δεξί μου ώμο από την χρόνια χρήση υπολογιστή στην δουλειά μου και δουλέψαμε αυτό στην αρχή με ασκήσεις με βάρη. Μετά πιάσαμε την μπάλα και μου άρεσε τόσο πολύ που τελικά μείναμε όλη την ώρα στο δωμάτιο του personal training να κάνω ασκήσεις πάνω στην μπάλα! Βρε παιδιά ντράπηκα αλλά ήταν πολύ καλή γυμναστική και λέω στα κομμάτια θα το απολαύσω! Για εμένα που έχω περισσότερο βάρος να κουβαλήσω επάνω μου οι ασκήσεις με μπάλα υποστηρίζουν τέλεια την σπονδυλική στήλη και έτσι κάνεις τις ασκήσεις πιο σωστά χωρίς τον φόβο να τραυματιστείς... αρκεί να έχεις καλή ισορροπία και να μην τσουλήσεις και πέσεις! :lol:
    Την Τετάρτη έχω το τελευταίο μου για να δούμε τι θα με βάλουν πάλι να κάνω! :shocked2:
    Πάντως ο γυμναστής αν και γλυκούλης δεν ήταν ο τύπος μου :smug:, αλλά και πάλι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! :lol: Είμαι και παντρεμένη γυναίκα μην ξεχνιόμαστε! Είμαι μια κιουρία! :lol:

Senior Member
    η προϊσταμένη μου ξεκίνησε μία κουβέντα ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε τώρα τελευταία, ότι ίσως είμαι λιγάκι αφηρημένη...αλλά δεν νομίζω να είμαι, νομίζω πως απλά δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί αυτή έχει πρόβλημα έκφρασης! αλλά αυτό δεν μπορώ να το πω...κι έτσι παραδέχτηκα ότι είμαι λιγάκι αφηρημένη! [/quote]

:tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    θα πάω κι εγώ σήμερα γυμναστήριο αλλά θα μου κάνει μία γυμνάστρια φράου με σπαστά ελληνικά και σιλικόνη στο β*ζί!!!! καμία αφορμή όπως καταλαβαίνετε για την ζουζούκα σήμερα! [/quote]

:spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin:
    η αφορμη θα ειναι οτι μετα θα νιωσεις σιγουρα καλυτερα!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
    Καλόοοοοοοοοοοο! Βασικά το πρόγραμμα που είχα κλείσει για τρεις μήνες είχε προσφορά μαζί και 5 personal training οπότε τα εκμεταλλεύομαι για να μάθω νέες ασκήσεις ενδυνάμωσης και να θυμηθώ ξανά να δουλεύω μπάρες και όργανα γυμναστικής. Τα τρία πρώτα τα είχα κάνει με μία κοπέλα και δουλέψαμε κλασσικά όργανα γυμναστηρίου και βάρη. Έλειπε χθες η κοπέλα και με ανέλαβε το παλικάρι. Αν και δεν είναι η καλύτερη μου να γυμνάζομαι με άντρα λέω δε βαριέσαι ας το τολμήσω! :lol: Έχω ένα πρόβλημα και με τον δεξί μου ώμο από την χρόνια χρήση υπολογιστή στην δουλειά μου και δουλέψαμε αυτό στην αρχή με ασκήσεις με βάρη. Μετά πιάσαμε την μπάλα και μου άρεσε τόσο πολύ που τελικά μείναμε όλη την ώρα στο δωμάτιο του personal training να κάνω ασκήσεις πάνω στην μπάλα! Βρε παιδιά ντράπηκα αλλά ήταν πολύ καλή γυμναστική και λέω στα κομμάτια θα το απολαύσω! Για εμένα που έχω περισσότερο βάρος να κουβαλήσω επάνω μου οι ασκήσεις με μπάλα υποστηρίζουν τέλεια την σπονδυλική στήλη και έτσι κάνεις τις ασκήσεις πιο σωστά χωρίς τον φόβο να τραυματιστείς... αρκεί να έχεις καλή ισορροπία και να μην τσουλήσεις και πέσεις! :lol:
    Την Τετάρτη έχω το τελευταίο μου για να δούμε τι θα με βάλουν πάλι να κάνω! :shocked2:
    Πάντως ο γυμναστής αν και γλυκούλης δεν ήταν ο τύπος μου :smug:, αλλά και πάλι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! :lol: Είμαι και παντρεμένη γυναίκα μην ξεχνιόμαστε! Είμαι μια κιουρία! :lol:
    γιατί ντράπηκες όμως, δεν κατάλαβα! επειδή ήταν άντρας? πάντως κοριτσάκι, μη νομίζεις, κι εγώ περνάω δύσκολα με τις μπάλες, συνέχεια είμαι στο χείλος του γκρεμού, γλιστράω, πέφτω, αγκομαχώ και κυρίως με πιάνουν τα γέλια και γελάω μόνη μου!!!!
    πάντως κι εμένα οι ώμοι είναι το πιό αδύναμο σημείο μου, δεν ξέρω γιατί! λες απ'τον υπολογιστή?
    καλέ παντρεμένη είσαι, όχι τυφλή!:wink1:

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    :spin::spin::spin::spin::spin::spin::spin:
    η αφορμη θα ειναι οτι μετα θα νιωσεις σιγουρα καλυτερα!!
    ναιαιαιαιαιαι!!!! βασικά περισσότερο κομάντο νιώθω μετά παρά άνθρωπος με αυτά που μας βάζει να κάνουμε!
    αγγελάκι εσύ μόνο για τρεξιματάκι πας ε?

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πωπω, όλες με τα γυμναστήριά σας, τις μπάλες, τα λάστιχα κι εγώ με ένα ταπεινό ελλειπτικούλι 15' τη μέρα....Τι τεμπέλω που είμαι μον ντιε!!! Λοιπόν σε 35 μέρες που έρχομαι Ελλάδα και θα κάτσω για ένα τριβδόμαδο , το πρόγραμμα έχει αμέσως παουερ πλειτ, μπας και δω άσπρη μέρα και σας φτάσω...!!!

Κατά τα άλλα, καλά!!Με τα 89 μου από χτες σταθερά και εμένα να νιώθω λίγο πιο ξαλαφρωμένη...:bouncy:

Senior Member
    ναι.. θα θελα πολυ να παω κανα χορο, ή καποειρα, ή pole dance στην καλυτερη περιπτωση που θα με κανει να νιωσω και πιο sexy, γιατι τοχω χασει τελειως! αλλα σκεφτομαι τα λεφτα..οποτε αρκουμε στο τρεξιματακι.. και ποδηλατο αλλα εχω καιρο να κανω ποδηλαταδα..μονο μικρες αποστασεις. εχουμε και μπαλες εδω στο σπιτι, αλλα τις χρησιμοποιω για να τεντωνπομαι!!

Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πωπω, όλες με τα γυμναστήριά σας, τις μπάλες, τα λάστιχα κι εγώ με ένα ταπεινό ελλειπτικούλι 15' τη μέρα....Τι τεμπέλω που είμαι μον ντιε!!! Λοιπόν σε 35 μέρες που έρχομαι Ελλάδα και θα κάτσω για ένα τριβδόμαδο , το πρόγραμμα έχει αμέσως παουερ πλειτ, μπας και δω άσπρη μέρα και σας φτάσω...!!!

Κατά τα άλλα, καλά!!Με τα 89 μου από χτες σταθερά και εμένα να νιώθω λίγο πιο ξαλαφρωμένη...:bouncy:
    που μένεις????????????????????????????????????