τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 115
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 115 of 427 FirstFirst ... 1565105113114115116117125165215 ... LastLast
Results 1,711 to 1,725 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by ASTEROSKONI
    Καλημέρα κοριτσάκια!!!Πωπω, όλες με τα γυμναστήριά σας, τις μπάλες, τα λάστιχα κι εγώ με ένα ταπεινό ελλειπτικούλι 15' τη μέρα....Τι τεμπέλω που είμαι μον ντιε!!! Λοιπόν σε 35 μέρες που έρχομαι Ελλάδα και θα κάτσω για ένα τριβδόμαδο , το πρόγραμμα έχει αμέσως παουερ πλειτ, μπας και δω άσπρη μέρα και σας φτάσω...!!!

Κατά τα άλλα, καλά!!Με τα 89 μου από χτες σταθερά και εμένα να νιώθω λίγο πιο ξαλαφρωμένη...:bouncy:
    Μπραβο αστεροσκονη!! τα 15 λεπτα ελλειπτικο τη μερα δεν ειναι λιγο παντως!! πολυ καλα! ακολουθεις και τα τριωρα??

Senior Member
    Κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο :crazy:

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    ναι.. θα θελα πολυ να παω κανα χορο, ή καποειρα, ή pole dance στην καλυτερη περιπτωση που θα με κανει να νιωσω και πιο sexy, γιατι τοχω χασει τελειως! αλλα σκεφτομαι τα λεφτα..οποτε αρκουμε στο τρεξιματακι.. και ποδηλατο αλλα εχω καιρο να κανω ποδηλαταδα..μονο μικρες αποστασεις. εχουμε και μπαλες εδω στο σπιτι, αλλα τις χρησιμοποιω για να τεντωνπομαι!!
    για το pole dance το 'χω σκεφτεί κι εγώ ρε αγγελάκι για τον ίδιο ακριβώς λόγο, μπας και ανέβει λίγο η λίμπιντο!!! αλλά φοβάμαι ότι θα σκαλώσω με αυτόν τον στύλο και θα κομπλάρω!
    φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πας Θεσσαλονίκη για όλα αυτά ε?
    σπίτι εμείς έχουμε διάδρομο(+μία δική μου συλλογή από λάστιχα, βαράκια και ένα σχοινάκι) αλλά τον βαριέμαι αρκετά, γενικά μ'αρέσει να βλέπω κόσμο όταν γυμνάζομαι, μου δίνει ώθηση!

Senior Member
    Τα 15 λεπτα είναι όσο ακριβώς αντέχω αυτή τη στιγμή...Ειλικρινά δεν μπορώ παραπάνω!!!:exclamation:

Τα τρίωρα... Αγγελάκι μου σχεδόν, σχεδόν!!!!Ξυπνάω ψιλοαργά οπότε τρώω πρωινό κατά τις 12...Στις 4 περίπου τρώω μεσημεριανό και κάτι λίγο μέχρι τις 7-8...

Senior Member
    Κάνω το μεταπτυχιακό μου στο Λονδίνο :crazy:
    οπότε θα έρθεις για ένα διαλειμματάκι ή απλά θα τελειώσει το μεταπτυχιακό?
    τι σπουδάζεις?????????????????????????????? ???????
    (όσα ερωτηματικά βάζω τόση είναι η περιέργεια μου!!!)

Senior Member
    Θα έρθω για Πάσχα ζουζούκα μου!!! Σπουδάζω Συγκριτική Πολιτική, δηλαδή Ποσοτικές και Ποιοτικές Μεθόδους Ανάλυσης επάνω στην Παγκόσμια και Συγκριτική Πολιτική :dork:

Χαχαχ curiosity killed tha cat που λένε και οι φίλοι μας τα αγγλάκια, αλλά στην περίπτωσή σου δεν ισχύει μιας και γελάω πολύ με τα...λιγοστά.... ερωτηματικά σου!!!

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    Originally posted by ~aggelaki~
    ναι.. θα θελα πολυ να παω κανα χορο, ή καποειρα, ή pole dance στην καλυτερη περιπτωση που θα με κανει να νιωσω και πιο sexy, γιατι τοχω χασει τελειως! αλλα σκεφτομαι τα λεφτα..οποτε αρκουμε στο τρεξιματακι.. και ποδηλατο αλλα εχω καιρο να κανω ποδηλαταδα..μονο μικρες αποστασεις. εχουμε και μπαλες εδω στο σπιτι, αλλα τις χρησιμοποιω για να τεντωνπομαι!!
    για το pole dance το 'χω σκεφτεί κι εγώ ρε αγγελάκι για τον ίδιο ακριβώς λόγο, μπας και ανέβει λίγο η λίμπιντο!!! αλλά φοβάμαι ότι θα σκαλώσω με αυτόν τον στύλο και θα κομπλάρω!
    φαντάζομαι ότι θα πρέπει να πας Θεσσαλονίκη για όλα αυτά ε?
    σπίτι εμείς έχουμε διάδρομο(+μία δική μου συλλογή από λάστιχα, βαράκια και ένα σχοινάκι) αλλά τον βαριέμαι αρκετά, γενικά μ'αρέσει να βλέπω κόσμο όταν γυμνάζομαι, μου δίνει ώθηση!
    ναι Θεσσαλονικη αναγκαστικα, και να δωσω κανα 50ρι για 2 φορες τη βδομαδα.. ενω τρεξιμο παω εξω ή στο διαδρομο σπιτι με μουσικη και το κανω οσο συχνα θελω χωρις εξοδα.. pole θα κανω φιλεναδα παντως!! δε θα μου ξεφυγει! απλα στην αρχη δε θα μπορουμε να κανουμε τιποτα,θελει τρελη δυναμη!!

Senior Member
    Εγώ πάντως κορίτσια με την Zumba έχω βρει την χαρά μου! Μία ώρα απίστευτου ιδρώματος και δεν καταλαβαίνω πως περνάει, είναι πολύ διασκεδαστικό και εκτονωτικό! Στο τέλος πονάνε τα πνευμόνια μου και παρόλα αυτά θέλω κι άλλο! Κανένα άλλο είδος γυμναστικής δεν μου έχει τραβήξει τόσο το ενδιαφέρον!

Senior Member
    Πού μπορεί να μάθει κανείς pole dance???Εννοώ που απευθύνεται??? Από περιέργεια...

Senior Member
    Σπουδάζω Συγκριτική Πολιτική, δηλαδή Ποσοτικές και Ποιοτικές Μεθόδους Ανάλυσης επάνω στην Παγκόσμια και Συγκριτική Πολιτική :dork:
    Τι είναι πάλι τούτο!!! uzzled:uzzled:
    Αυτό είναι που λέμε άααααλλο φρούτο!!! :lol:

Senior Member
    Η Συγκριτική Πολιτική Έλι μου, είναι η επέκταση της Πολιτικής Επιστήμης. Πλέον, μέσα από τη Σύγκριση θεωριών και πρακτικών στην Πολιτική Επιστήμη καταλήγουμε σε συμπεράσματα αλλά και σε νέες μεθόδους άσκησης πολιτικής...Από οικονομική πολιτική, κοινωνική πολιτική κοκ...Και συλλογικά πρόκειται για τη μελέτη συμπεριφορών, ιστορικών δεδομένων και πολιτικής κατάστασης ούτως ώστε να ξεφύγει πιά η παγκόσμια κοινότητα από τα στερεότυπα του παρελθόντος όπου μία χώρα χαρακτηριζόταν απλώς "κομμουνιστική" ή "καπιταλιστική" ή "σοσιαλιστική"...Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις ένα πολύ μικρό κομμάτι της επιστήμης που επέλεξα σαν συνέχεια μετά τις Πολιτικές Επιστήμες που σπούδασα στην Αθήνα...

Senior Member
    Θα έρθω για Πάσχα ζουζούκα μου!!! Σπουδάζω Συγκριτική Πολιτική, δηλαδή Ποσοτικές και Ποιοτικές Μεθόδους Ανάλυσης επάνω στην Παγκόσμια και Συγκριτική Πολιτική :dork:

Χαχαχ curiosity killed tha cat που λένε και οι φίλοι μας τα αγγλάκια, αλλά στην περίπτωσή σου δεν ισχύει μιας και γελάω πολύ με τα...λιγοστά.... ερωτηματικά σου!!!
    προσπαθώ πολύ ώρα να φανταστώ τι είναι αυτό που σπουδάζεις! πφφφ, παρέδωσα τα οπλά!!!! απλά συνέχισε να το σπουδάζεις και δεν ξαναρωτάω τίποτα!!!!χαχχαχαχχα

το ελλειπτικό να φανταστώ ότι το έχεις σπίτι, σωστά?
    τα γυμναστήρια σου αρέσουν Αστερόσκονη ή είσαι απ'αυτούς που δεν τα συμπαθούν???? :starhit:

Senior Member
    Η Συγκριτική Πολιτική Έλι μου, είναι η επέκταση της Πολιτικής Επιστήμης. Πλέον, μέσα από τη Σύγκριση θεωριών και πρακτικών στην Πολιτική Επιστήμη καταλήγουμε σε συμπεράσματα αλλά και σε νέες μεθόδους άσκησης πολιτικής...Από οικονομική πολιτική, κοινωνική πολιτική κοκ...Και συλλογικά πρόκειται για τη μελέτη συμπεριφορών, ιστορικών δεδομένων και πολιτικής κατάστασης ούτως ώστε να ξεφύγει πιά η παγκόσμια κοινότητα από τα στερεότυπα του παρελθόντος όπου μία χώρα χαρακτηριζόταν απλώς "κομμουνιστική" ή "καπιταλιστική" ή "σοσιαλιστική"...Ελπίζω να σου έδωσα να καταλάβεις ένα πολύ μικρό κομμάτι της επιστήμης που επέλεξα σαν συνέχεια μετά τις Πολιτικές Επιστήμες που σπούδασα στην Αθήνα...
    δηλαδή ενα παράδειγμα οικονομικής πολιτικής μπορείς να μου δώσεις???? συγγνώμη που σε ρωτάμε συνέχεια αλλά όλες εδώ μέσα είμαστε άάάάάλο φρούτο!!!! χαχαχχαχαχα

Senior Member
    το pole dancing στην αθήνα μέχρι τώρα το βρίσκεις σε ειδικά κέντρα που έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό(στύλους δηλαδή!), και όχι σε γυμναστήρια, όπου μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα εκτός απ'αυτό!
    ρε Eli έχεις γίνει η αποκλειστική διαφήμιση του ζούμπα!!!! ααααα, έχεις αρχίσει να με πείθεις κι εμένα που είμαι κολλημένη με το αερόμπικ και τον μοντέρνο χορό!
    αλλά να σε ρωτήσω κάτι? έχει συγκεκριμένα βηματα που μπορεί να με δυσκολέψουν στην αρχή?? ή μοιάζει με το αερόμπικ στα βήματα?

Senior Member
    Να σου δώσω ζουζούκα μου...Οικονομική πολιτική είναι οποιαδήποτε πολιτική απόφαση η οποία αφορά την κατανομή των πόρων μίας χώρας, κάτω από ένα γενικότερο πλαίσιο ενδιαφέροντος προς αυτόν τον τομέα από τη μεριά της κυβέρνησης. Για παράδειγμα η οικονομική πολιτική της Μεγάλης Βρετανίας σε σχέση με την κατανομή των κονδυλίων για την εκπαίδευση είναι η ίδια τα τελευταία χρόνια: χρήματα για φαγητό εντός του σχολείου, επέκταση σχολικών κτιρίων (η ΜΒ έχει πολλά σχολικά συγκροτήματα), τεχνολογική αναβάθμιση.

Αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα του πως η ΜΒ αποφασίζει να διαθέσει τους οικ. πόρους που διαθέτει σχετικά με την εκπαίδευση. Οικονομική πολιτική υπάρχει και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, σε επίπεδο χωρών , όταν αποφασίζεται από που θα περικοπούν δαπάνες και που θα δωθούν ε[πιπλέον πόροι. Η ανάπτυξη μιάς χώρας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής πολιτικής της. Είναι τεράστιο θέμα και προσπάθησα να σου δώσω ένα απλουστευμένο παράδειγμα...