Results 1,786 to 1,800 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
23-02-2012, 20:07 #1786
Καλησπέρα κορίτσια!! Να προσθεθώ και εγω στην παρεα σας??
Σας διαβαζω μέρες τωρα και μαθαίνω πολλά μεσα από τισ συζητήσεις σας.. Θελω τη βοηθεια σας. Εχετε να μου προτείνετε ιδεες για βραδινό?
Είμαι σε φαση θεραπείας ακόμα με αντισυλληπτικά και πρεπει να διατηρησω το φυσιολογικό βαρος που εχω και όχι να χάσω πάλι (δηλαδή στο βραδινό μου δεν αρκεί ενα γιαουρτακι μόνο αντε και κανενα φρουτακι) αλλα ελα μου που καμια φορά κολλάει το μυαλό και δεν ξέρω τι να ετοιμασω για φαγητο!!
- 23-02-2012, 20:11 #1787
Originally posted by Alma libre
Καλησπερα και πλαι κοριτσια ,εγώ για να πω την αληθεια χρησιμοποιω γλυκαντικα ............ τωρα εφτιαξα κρεμα ανθος αραβοσιτου , εβαλα ομως ελαχιστη ............ Αληθεια τη κρεμα πως την μετραμε , ξερετε να μου πειτε ;;;;;;;
lessing αληθεια τωρα που ηρεμησες ξαναζυγιστηκες , ηταν τελικα πλασματικα τα κιλα που εδειξαν με το σεμιναριο ;;;;
23-02-2012, 20:31 #1788
lessing μου μην σε παιρνει απο κατω , σιγουρα δεν ειναι απο φαγητο .............. αυτο να σκεφτεσαι ............. θα το χασεις το 1.1/5 κιλο γρηγορα .............. κανε λιγο υπομονη ...........
23-02-2012, 20:33 #1789
Magdalena καλως ορισες στην παρεα μας .............. για βραδινα ας ελπισουμε να δει το μνμ σου η Eli μας που ειναι εξπερ στην κουζινα ............ Εγω τη βγαζω σπαρτατιατικα γιατι θελω να χασω βαρος ........ Καλως ορισες και παλι ...............
23-02-2012, 20:38 #1790
Alma μου, σε ευχαριστω για το θερμό καλωσόρισμα στο τόπικ, ειλικρινα σε ευχαριστω που μπήκες στον κόπο να μου απαντησεις!! θελεις να χασεις πολυ ακόμα? ακολουθείς διατροφή από κάποιο διαιτολόγο? καλή συνέχεια στην προσπαθεια σου
23-02-2012, 20:46 #1791
Mαγδαλενα καλως ηρθες!Αλμα δεν στα ειπα ολα!Μετα απο 2 μερες απο το καταραμενο 3ημερο βγηκα με τους κουμπαρους μου κ φαγαμε τον αμπακο!!Κ μετα απο αυτο σταματησα να προσπαθω εννοω σημερα γιατι το φαγοποτι εγινε χτες.Αφου εδω δε μιλαμε για 1 ατασθαλια τη βδομαδα,μιλαμε για μια μερα καλη,3 χαλια,ι καλη,2χαλια αρα στη βδομαδα 2 καλες μερες κ οι υπολοιπες οχι!Τι να πω!Εχω βαρεθει(τον εαυτο μου!)
23-02-2012, 20:49 #1792
Καλώς σας βρηκα lessing!! εσυ τι ακριβως αντιμετωπίζεις?θελεις να χασεις και εσυ βαρος?
23-02-2012, 21:03 #1793
Magdalena μου καλώς (ξανά?)όρισες....
Αν κατάλαβα καλά θέλεις κάποιες ιδέες για το βραδινό σου, με σχετικά λίγες θερμίδες...Με κάθε επιφύλαξη θα σου πω αυτά που θα σκεφτόμουν για εμένα και πάντα στο πλαίσιο των τριάδων...
1 αυγό βραστό με αγγουράκι ή ντομάτα κι ένα παξιμάδι/κριτσίνι/φρυγανιά
1 φ.ψωμί με -καπνιστό σολωμό/τόνο
-τυρί
-προσούτο/ζαμπόν/γαλοπούλα/μικρό φιλέτο κοτόπουλο
και κάποιου είδους σαλατικό (μαρούλι, αγγούρι/άνιθο, ντοματάκια...)
Ντάκο κρητικό μουσκεμένο σε λίγο νερό και ελαιόλαδο με φέτα χαμηλών λιπαρών και ντομάτα (/κρεμμύδι)
Τονοσαλάτα με τόνο σε νερό και ψωμί/παξιμάδι/φρυγανιά
Πατάτα ψητή (ή στα μικροκύματα) με λίγη φρέσκια κρέμα, τυρί στο κέντρο και σαλατούλα
κλασικά μικρό φιλετο κοτόπουλο/γαλοπούλα -με σαλάτα
-ψητά λαχανικά
και λίγο ρύζι, πατάτα ή ψωμί
Ρύζι με γιαούρτι και παξιμαδάκι
Τάρτα με λαχανικά και τυρί φτιαγμένη με λίγο λάδι
Γιαούρτι με φρούτα και δημητριακά, ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα
Οι ιδέες και οι συνδυασμοί είναι άπειροι εγώ αυτό έχω καταλάβει με τις τριάδες...Δεν ξέρω αν όλα όσα σου έγραψα είναι σωστά θα μας το πει η Έλι αυτό!!!! Πάντως, καλή αρχή και μη σε φοβίζει τίποτα.... :spin::spin::spin::spin::spin::spin:
23-02-2012, 21:06 #1794
Magdalena @ εχω ακομα πολυ δρομο ............αλλα παω σιγα σιγα ...........Δεν με παρακολουθει καποιος διατροφολογος γιατι δεν μπορω να κανω ακριβως οπως μου τα λενε , με κουραζει .........κανω ομως τριωρα και τριαδες που παρακολουθησα απ ΄ολο το topic ..........και με βοηθαει αφανταστα να μην πειναω και μου αφηνει πολλες επιλογες ...........
Για παραδειγμα σημερα εφαγα το πρωινο , ενδιαμεσο και το μεσημερι που ειχα πατατες με ψαρι , υπολογισα το ψαρι πρωτεινη την πατατα αμυλο και το συνοδευσα με μια σαλατα . Σε άλλη περιπτωση θα ετρωγα και ψωμι και μαλιστα αρκετο , τωρα μπορω και ελεγχωμαι και ξερω οτι το πολυ σε 2,1/2 με 3 ωρες το αργοτερο θα ξαναφαω και αυτο δεν με αφηνει να κανω υπερφαγικο . .............Οτι θες ρωτησε μας χωρις ντροπη .......... απο σημερα ανηκεις στην παρεα μας και μολις συνδεθουν και τα αλλα κοριτσια θα σε καλως ορισουν με τη σσειρα τους ............
lessing μου @ και εγω αυτη την εβδομαδα ετρωγα εξω αλλα ηταν απιστευτο βαρομετρο για μενα με το φαγητο . Αναλυτικοτερα διαπιστωσα οτι στην ταβερνα και γενικοτερα εξω εαν εχω κανει τριαδες και τριωρα ελεγχω τη τρωω ............. δυο φορες βγηκα αυτη τη εβδομαδα και ημουν τυπος και υπογραμμος ...........μια φορα δεν εκανα τριαδες και γυρισα σπιτι οπου εφαγα τοσο ωστε να θελω να κανω εμετο ...............το στομαχι μου αντεδρασε ασχημα και εγω που δεν εχω κανει ποτε εμετο πηγα στο μπανιο απο το υπερφαγικο .........οπως καταλαβαινεις δεν ευχαριστηθηκα το οτι εφαγα πολυ .............. Προσπαθησε να μην μενεις πολλες ωρες νηστικη ............ ειναι σωτηριο αυτο ................
23-02-2012, 21:14 #1795
Alma μου, να συνεχισεις την προσπαθεια σου και θα φτάσεις στο στόχο σου..
Και εγω εχω δρόμο μπροστά μου, όι 2 μηνες που ακολουθουν ειναι καθοριστικοί για μενα, θα σταματησω τα χάπια και θα πρεπει να διατηρησω το βαρος μου
Το ασχημο με εμενα ειναι ότι δεν τρωω τίποτα για δεκατιανό, δηλαδη πίνω ενα γαλα το πρωί και μια φρυγανιά κατα τησ 8 και μετά τρωω πάλι το μεσημερι γυρω στησ 2 κ εικοσι.. σκεφτομαι να παιρνω κατι από το σπίτι....Βασικά η διατροφή μου θελει βελτίωση ακόμα....
ASTEROSKONI καλώς σε βρηκα (πρωτη φορα γραφω σε αυτό το τόπικ.. σε ευχαριστώ για τις συμβουλες σου..όταν λες πατατες στα μικροκύματα πως ακριβως τις φτιάχνεις? εχω φουρνο μικροκυμάτων αλλά δεν τον αξιοποιώ περα από το να ζεσταίνω το φαγητό!!!
23-02-2012, 21:18 #1796
Originally posted by Magdalena
Alma μου, να συνεχισεις την προσπαθεια σου και θα φτάσεις στο στόχο σου..
Και εγω εχω δρόμο μπροστά μου, όι 2 μηνες που ακολουθουν ειναι καθοριστικοί για μενα, θα σταματησω τα χάπια και θα πρεπει να διατηρησω το βαρος μου
Το ασχημο με εμενα ειναι ότι δεν τρωω τίποτα για δεκατιανό, δηλαδη πίνω ενα γαλα το πρωί και μια φρυγανιά κατα τησ 8 και μετά τρωω πάλι το μεσημερι γυρω στησ 2 κ εικοσι.. σκεφτομαι να παιρνω κατι από το σπίτι....Βασικά η διατροφή μου θελει βελτίωση ακόμα....
ASTEROSKONI καλώς σε βρηκα (πρωτη φορα γραφω σε αυτό το τόπικ.. σε ευχαριστώ για τις συμβουλες σου..όταν λες πατατες στα μικροκύματα πως ακριβως τις φτιάχνεις? εχω φουρνο μικροκυμάτων αλλά δεν τον αξιοποιώ περα από το να ζεσταίνω το φαγητό!!!
Αφού πλύνεις πολύ καλά την πατάτα τη βάζεις για περίπου 10 λεπτά στο φουλ πρόγραμμα του φούρνου μικροκυμάτων. Δεν την τρυπάς, τίποτα!!! Μόλις ψηθεί (πρόλαβέ την πριν "ζαρώσει" η φλούδα, την πρώτη φορά ελέγχέ την κάθε 3 λεπτά περίπου μέχρι να δεις πόσο θέλει στο δικό σου φούρνο) την ανοίγεις στη μέση και βάζεις ό,τι θέλεις...:spin::spin::spin::spin:
23-02-2012, 21:19 #1797
Magdalena μου εγω για πρωινο επινα δυο καφεδες απο τοτε που εβαλα το πρωινο στην διατροφη μου και ειδικοτερα τα φρουτα εχω δει μεγαλη διαφορα ..............Ο καφες μου ειναι σχεδον αχρηστος ................Ειναι θεμα συνηθειας και οργανωσης........ δεν φευγω τωρα ποτε για οπουδηποτε χωρις προμηθεεις , με βοηθαει απιστευτα .............
23-02-2012, 22:39 #1798
Originally posted by Alma libre
Magdalena καλως ορισες στην παρεα μας .............. για βραδινα ας ελπισουμε να δει το μνμ σου η Eli μας που ειναι εξπερ στην κουζινα ............ Εγω τη βγαζω σπαρτατιατικα γιατι θελω να χασω βαρος ........ Καλως ορισες και παλι ...............
Δεν έχω προλάβει να σου γράψω, επιφυλάσσομαι για αύριο το αργότερο να σου ρίξω και εγώ μερικές ιδέες. Είχα δώσει μερικές σε προηγούμενες σελίδες αλλά θα πρέπει να τις ψάξω λίγο...
ʼλμα μου το ότι την βγάζουμε με ελαφριά γεύματα δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε δημιουργικά και νόστιμα. Όλα στην ποσότητα παίζουνε. Θέλει απλά φαντασία και λίγο περισσότερο food styling για να χορταίνει και το ματάκι μας!
23-02-2012, 22:47 #1799
Eli μου σημερα το μεσημερι εφαγα απο το κανονικο φαγητο μας ψαρι με πατατες στο φουρνο , εφτιαξα και σαλατα και εφαγα ............ Αλλες φορες θα ετρωγα και ενα τονο ψωμι ............. Σημερα ειπα οχι και αντικατεστησα το ψωμι μου με το άμυλο που ειχαν οι πατατες ............ Κανω προοδους οπως βλεπεις ............χαχαχαχαχα
23-02-2012, 22:51 #1800
Μαγδαλένα μου να σε ρωτήσω για να μην σου δώσουμε και λάθος συμβουλές, εσύ δεν χρειάζεται να χάσεις βάρος, αλλά να το διατηρήσεις σταθερό σωστά; Είσαι από τα κορίτσια μας με νευρική βουλιμία;
Ρωτάω γιατί είμαστε δύο περιπτώσεις μέσα στο συγκεκριμένο τόπικ αυτές που έχουμε αδηφαγική διαταραχή και πολυφαγία χωρίς εμετούς που έχουμε περιττά κιλά και προσπαθούμε να ελέγξουμε την διατροφή μας ώστε να χάσουμε και κιλά και υπάρχουν και τα κορίτσια μας με νευρική βουλιμία που κάνουν διατροφή για να σταματήσουν τα υπερφαγικά και τους εμετούς. Επειδή ουσιαστικά η διατροφή μας είναι ίδια προκειμένου να καταπολεμήσουμε την υπερφαγία γράφουμε μαζί τις εμπειρίες μας και τις ιδέες μας. Η διαφορά είναι ότι εσείς που θέλετε να σταθεροποιήσετε βάρος ή ενδεχομένως να βάλετε και λίγο για να σας έρθει και πάλι η περίοδος θα πρέπει να μην έχετε τόση αυστηρότητα στην ποσότητα του φαγητού.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή