τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 121
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 121 of 427 FirstFirst ... 2171111119120121122123131171221 ... LastLast
Results 1,801 to 1,815 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Eli μου σημερα το μεσημερι εφαγα απο το κανονικο φαγητο μας ψαρι με πατατες στο φουρνο , εφτιαξα και σαλατα και εφαγα ............ Αλλες φορες θα ετρωγα και ενα τονο ψωμι ............. Σημερα ειπα οχι και αντικατεστησα το ψωμι μου με το άμυλο που ειχαν οι πατατες ............ Κανω προοδους οπως βλεπεις ............χαχαχαχαχα
    Μπράβο ʼλμα μου . Η αλήθεια είναι ότι για εμάς που θέλουμε να χάσουμε κιλάκια το ψωμί είναι συνήθως περιττό. Εγώ συνήθως το τρώω πλέον μόνο στο πρωινό μου και είναι ολικής άλεσης. Στα γεύματα μου προτιμώ τα κρίθινα παξιμαδάκια που έχουν και περισσότερες φυτικές ίνες οπότε τρώω λιγότερο και με χορταίνω περισσότερο

Senior Member
    Magdalena μου καλημέρα!!! Εγώ έχω την εντύπωση ότι έρχεσαι από ανορεξία....μπορεί και να κάνω λάθος! Μετά βέβαια διάβασα και αυτό που έγραψες ότι τρως μέσα στη μέρα οπότε βεβαιώθηκα! Βλέπεις εμείς δεν ξέρουμε πως να χαλιναγωγήσουμε την όρεξή μας οπότε δύσκολα θα τρώγαμε ένα γιαουρτάκι το βράδυ!!! Εγώ χθες έφαγα μία μεγάλη σαλάτα μαρούλι με λάχανο με δύο μανιτάρια πλευρώτους που είχα ψήσει με μία σως σκόρδου, 2 ντοματίνια και λίγο ανθότυρο! Φούσκωσα λόγω του ότι είχα πολλά λαχανικά αλλά αυτό το αίσθημα φουσκώματος είναι που με κάνει να σταματάω, είναι και το μάτι μου που πρέπει να ικανοποιώ με την ποσότητα του φαγητού μου!
    Εκτός απ'το πρωινό που ανέφερες ότι τρως θέλεις να σου προτείνουμε και τίποτα άλλο? Το μεσημεριανό σου το τρως στη δουλειά? Παίρνεις απ'το σπίτι?
    Περιμένουμε νέα σου! Φιλάκια!

Κορίτσια προχθές το απόγευμα ήρθε ο φίλος μου να με πάρει απ'το σπίτι και μου είχε φέρει ένα τάπερ με κάτι που έφτιαξε, στην αρχή μου φάνηκε σαν μπιφτέκι!!!! χαχαχαχ, αλλά τελικά ήταν πιτάκι βρώμης, σαν κρέπα! Είχε βάλει 4-5 ασπράδια αυγού, βρώμη, κανέλα, ξηρούς καρπούς, λίγο μέλι και δαμάσκηνα!!Το έψησε στο τεφάλ! Μου άρεσε πολύ!!! Το έψαξα χθες και στο ιντερνετ και βρήκα ότι υπάρχουν αρκετές παραλλαγές της συνταγής! Μπορείς για παράδειγμα να μη βάλεις δαμάσκηνα, ξηρούς καρπούς, μέλι, κανέλα αλλά να το κάνεις αλμυρό, να το διπλώσεις σαν κρέπα και να βάλεις μέσα ντομάτα, γαλοπούλα, σως κ.τ.λ. Ή σαν γλυκό πάλι να βάλεις το μέλι, τους ξηρούς καρπούς και την κανέλα από πάνω όταν το βγάλεις και είναι ακόμα ζεστό. Εγώ σκέφτομαι να κάνω την αλμυρή εκδοχή! Πολλοί φτιάχνουν το μείγμα και το αφήνουν στο ψυγείο και για 2 μέρες βγάζουν κάθε πρωί μία δόση, την ψήνουν και την τρώνε για πρωινό!

Έχω ξεκινήσει την σπιρουλίνα και ελπίζω σήμερα να νιώθω καλύτερα γιατί την τελευταία βδομάδα δεν είχα πολλή ενέργεια!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου, το μεσημερι ζουζούκα μου τρωω στο σπιτι, ότι φαγητο ειναι πλεον δεν ειμαι κολλημενη στα κιλά..
    εχω βαλει και το ψωμι στη διατροφη μου υστερα από καποια χρονια, το προβλημα μου ειναι πως να σταθεροποιησω το βαρος μου σε ενα φυσιολογικό επίπεδο...
    Μεσα από τις συζητησεις σας, επέλεξα και εγω αυτη την εβδομαδα τα αυγα βραστα που ειχα 2 χρόνια να φαω..σας ςυχαριστω πολύ για τα σχολια και τις απαντησεις..οποιαδηποτε συμβουλη και σχολιο δεκτα

Senior Member
    Buongiorno αγαπουλες μου!!
    Μαγδαλενα μου καλωσηρθες:starhit:, ειμαι σιγουρη οτι αν τηρεις τη συγκεκριμενη διατροφη θα σε βοηθησει τρομερα στα παντα!
    ζουζουκα αυτο με το πιτακι βρωμης το ειχα διαβασει κι εγω αρκετες φορες -σε φορουμ μποντιμπιλνταραδων!!:lol:- αλλα δεν το εχω επιχειρησει ποτε! πολυ κακως.. άλλη μια συνταγη για πολύ ικανοποιηση λέμε και χωρις τυψεις!! :roll: σουπερ!!
    θα συμφωνησω με τη ζουζου οτι και για μενα παιζει πολυ ρολο η ποσοτητα που θα δω στο πιατο ή στα πιατα! γ αυτο μια μεγαλη σαλατα ειναι must! Για βραδυ μαζι με αυγο ή τυρι της αρεσκειας σου ή λιγο απο το μεσημεριανο, καμια σουπιτσα, κανα πιτακι αλμυρο ειναι ο,τι πρεπει..αναλογα και την ορεξη σου αν θες κατι σε γλυκο η αλμυρο εκεινη την ωρα.. υπαρχουν παντως πολλες εναλλακτικες και πολυ νοστιμες επισης! πες μας και σε τι φαση διατροφικα.. σε κοβω να εχεις ξεπερασει ο,τι θεμα ειχες! μακαρι!
    αα.. το πρωινο σου θελει ενισχυση!! το μεσημερι οταν γυρνας απτη δουλεια δεν θες πολυ να φας??

Senior Member
    εχει γουστο να ταχεις με καναν σφιχτερμαν!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:: bisou::bisou::bisou::bisou:

Senior Member
    και κατι αλλο.. οταν χρησιμοποιουν τοσα ασπραδια αυγου , τους κροκους τι τους κανουν οεο??? μασκες??:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: εγω λυπαμαι να τους πεταξω, εκτος αν ειναι αυγα τυπου καρφουρ, αλλα συνηθως εχουμε χωριατικα.

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    και κατι αλλο.. οταν χρησιμοποιουν τοσα ασπραδια αυγου , τους κροκους τι τους κανουν οεο??? μασκες??:bouncy::bouncy::bouncy::bouncy: εγω λυπαμαι να τους πεταξω, εκτος αν ειναι αυγα τυπου καρφουρ, αλλα συνηθως εχουμε χωριατικα.
    άσε μωρή τους πετάει!!!!!!! και εγώ κλαίω πάνω απ'τον σκουπιδοτενεκέ!!!! τι να πεις, μυαλό κουκούτσι οι σφίχτερμαν παιδί μου!!! τς τς τς τς

Senior Member
    Originally posted by ~aggelaki~
    εχει γουστο να ταχεις με καναν σφιχτερμαν!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:: bisou::bisou::bisou::bisou:
    κοίτα η αλήθεια είναι ότι κάποια πράγματα με πειράζουν, και κάποια άλλα τα εκτιμώ πολύ! Για παράδειγμα δε θα μπορούσα σε αυτή τη φάση της ζωής μου να είμαι με κάποιον που για πρωινό τρώει...έναν φραπέ σκέτο! Επίσης, είναι αυτός που με έμαθε να τρώω με τριάδες και τρίωρα γιατί μέχρι να με μυήσει έτρωγα όπως να'ναι!
    Αλλά μωρέ...ώρες ώρες είναι κολλημένος με το γυμναστήριο και μου τη δίνει!!!! ένα βιβλιαράκι δε μπορεί να ανοίξει???!!!?????????????????????????????? ?? θεό τον έχω κάνει....όλο του ψιθυρίζω "νους υγιής εν σώματι υγιή" (καλέ σωστά το γραψα???)....εεεε, τουλάχιστον του αρέσει να του διαβάζω εγώ τα βιβλία μου, κάτι είναι κι αυτό! τώρα τον ψήνω να πάμε θέατρο σε ένα μονόλογο! ελπίζω να μη με χωρίσει μετά απ'αυτό! χαχαχχαχαχα

Senior Member
    Καλημέρα ζουζούνες μου!
    Μου λείψατε χαθήκατε χθες! Αχ και εγώ δεν μπορώ να πετάω τους κρόκους από τα αυγά γι'αυτό προτιμώ να τρώω ένα ή δύο μελάτα ανάλογα με το γεύμα μου. Τις προάλλες πάντως που είχα χωριάτικα και έφαγα 2 για βραδινό παπάρα με παξιμάδι ήταν μούρλια!
    Επιτέλους ξημέρωσε μία καλή μέρα σήμερα με ήλιο, άντε να στεγνώσουμε λίγο και να φωτοσυνθέσουμε :lol:!!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Καλημέρα ζουζούνες μου!
    Μου λείψατε χαθήκατε χθες! Αχ και εγώ δεν μπορώ να πετάω τους κρόκους από τα αυγά γι'αυτό προτιμώ να τρώω ένα ή δύο μελάτα ανάλογα με το γεύμα μου. Τις προάλλες πάντως που είχα χωριάτικα και έφαγα 2 για βραδινό παπάρα με παξιμάδι ήταν μούρλια!
    Επιτέλους ξημέρωσε μία καλή μέρα σήμερα με ήλιο, άντε να στεγνώσουμε λίγο και να φωτοσυνθέσουμε :lol:!!!

ναιαιαιαιιαιαια, εμένα πάντως με βοηθάει πολύ ο ήλιος στην ψυχολογία μου κορίτσια! Είπαν πως και αύριο έτσι θα είναι! θα βγω για καφέδες λοιπόν! Όποια θέλει ας συμπληρώσει μία δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία! :shocked2:

Senior Member
    Καλημεραααααααααααααααααα ααα. Καλε με θυμάστε καθόλου?
    Κοριτσαρες μου λείπετε πολύ. Συγνώμη που δε γράφω αλλά λόγοι ανωτερας επαγγελματικη΄ς βίας. Απο σημερα το βράδυ επιτελους χαλαρώνουν τα πράγματα και ευελεπιστω να επανελθω στο καθημερινό μας παρεάκι. Καλέ ποσα εχετε γραψει και δε σας προλαβαίνω? Μαγδα καλώς ήρθες στο τόπικ. Πιστευω για την περίπτωση μας η συγκεκριμένη διατροφή είναι ταμαμ. Προσπαθησε να την εφαρμόσεις. Πσιτευω θα δεις διαφορα. Περιοδο δεν ξέρω αν θα δούμε αλλά σιγουρα δινουμε στον οργανισμό μας ολα οσα χρειαζεται.
    Γραψε μας μια διατροφική σου μέρα ετσι για να δουμε πως μπορουμε να τη βελτιώσουμε. Σε τι βάρος κινείσαι τώρΑ?
    Αχ αντε να δουμε αν θα δούμε φως.

Στα δικά μου παρολο που χω χαθεί σε γενικές γραμμές στέκομαι ΚΙΟΥΡΙΑ και πσιτέψτε με οι πειρασμοί ειναι παρα πολλοι. Πολλα επαγγελματικά δείπνα και ειλικρινά εχω κόψει τις φλέβες μου. Κρατημα και των γονέων.
    Λοιπον ας γραψω τα χτεσινά μου ετσι να μπαινω στο κλίμα. Αχ αχ και ερχεται η λαγάνα και ο χαλβάς και θα κλαίω πάλι

Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής με μπολικο μέλι και βιτάμ, γαλα, 1 ποτήρι χυμός
    Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, αμύγδαλα
    Μεσημέρι: Σνίτσελ στο τηγάνι, σαλάτα μαρούλι, 1 φετα πολύσπορο
    Απόγευμα: Δεν εκανα δυάδα. Ξεχασα να παρω την πραμάτεια μου και ήπια μόνο 4 καφέδες. χαχαχα
    Βράδυ: Γιαούρτι με ανανά, δημητριακά και μέλι.

Senior Member
    mariafc καλως την και ας αργησε χαχαχαχα!!!! για επαγγελματικα δειπνα μια χαρα σε βρισκω !!!! Αν και εγω εχω διαπιστωσει οτι οτνα ειμαι εξω κανω καταπληκτικες τριαδες με τις επιλογες που εχω , το ποτο μονο μου τα χαλαει λιγο ..............

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    Καλημεραααααααααααααααααα ααα. Καλε με θυμάστε καθόλου?
    Κοριτσαρες μου λείπετε πολύ. Συγνώμη που δε γράφω αλλά λόγοι ανωτερας επαγγελματικη΄ς βίας. Απο σημερα το βράδυ επιτελους χαλαρώνουν τα πράγματα και ευελεπιστω να επανελθω στο καθημερινό μας παρεάκι. Καλέ ποσα εχετε γραψει και δε σας προλαβαίνω? Μαγδα καλώς ήρθες στο τόπικ. Πιστευω για την περίπτωση μας η συγκεκριμένη διατροφή είναι ταμαμ. Προσπαθησε να την εφαρμόσεις. Πσιτευω θα δεις διαφορα. Περιοδο δεν ξέρω αν θα δούμε αλλά σιγουρα δινουμε στον οργανισμό μας ολα οσα χρειαζεται.
    Γραψε μας μια διατροφική σου μέρα ετσι για να δουμε πως μπορουμε να τη βελτιώσουμε. Σε τι βάρος κινείσαι τώρΑ?
    Αχ αντε να δουμε αν θα δούμε φως.

Στα δικά μου παρολο που χω χαθεί σε γενικές γραμμές στέκομαι ΚΙΟΥΡΙΑ και πσιτέψτε με οι πειρασμοί ειναι παρα πολλοι. Πολλα επαγγελματικά δείπνα και ειλικρινά εχω κόψει τις φλέβες μου. Κρατημα και των γονέων.
    Λοιπον ας γραψω τα χτεσινά μου ετσι να μπαινω στο κλίμα. Αχ αχ και ερχεται η λαγάνα και ο χαλβάς και θα κλαίω πάλι

Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής με μπολικο μέλι και βιτάμ, γαλα, 1 ποτήρι χυμός
    Δεκατιανό: 1 πορτοκάλι, αμύγδαλα
    Μεσημέρι: Σνίτσελ στο τηγάνι, σαλάτα μαρούλι, 1 φετα πολύσπορο
    Απόγευμα: Δεν εκανα δυάδα. Ξεχασα να παρω την πραμάτεια μου και ήπια μόνο 4 καφέδες. χαχαχα
    Βράδυ: Γιαούρτι με ανανά, δημητριακά και μέλι.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ???????????????????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????????????????????????????? ????????????

Αντε επιτέλους, τουλάχιστον μάθαμε ότι ζεις!!!!!
    4 καφέδες?????????????????????????????είσ� �ι τρελή???????? αχ μη μου λες τέτοια γιατί είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης απ'τον καφέ και πίνω μόνο έναν την ημέρα!!!!!!!!!!!!!! αχ, θεε μου, πόσο μ'αρέσει η μοιρωδιά του καφέ!!!!!!!!!!
    ʼσε ρε κοριτσάκι κι εγώ δεν τα μπορώ τα δείπνα!!!! Μπορεί να είμαι και η μόνη που κάθεται στο τραπέζι με ένα άγχος ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της!!!!

Εγώ θα κλαίω μόνο με τη λαγάνα..........έχω πει το ψωμί ψωμάκι!!! χαχαχαχχα

Senior Member
    πλάκα πλάκα αλμα δεν εχεις και άδικο. Οχι οτι δε μπορω να φαω ολη την ταβέρνα αλλά σε γενικές γραμμές ξαναβρηκα την αυτοσυγκρατηση μου στις εξόδους και τρωω πολύ σωστά. Μεσα στο σπίτι καταστρεφομαι. Απο τωρα σκεφτομαι τη λαγάνα.
    Αλμα μου καπου διαβασα για ενα προβλημα του συζυγου σου δεν ειμαι σιγουρη οτι διαβασα σωστά. Ελπίζω ολα να ειναι καλά τώρα.

Η Σμαρτ που ειναι να μου πει ποσα ζελέ έφαγε?

Καιτουλα σεξ καθολου ή αρχισες τη νηστεια απο τώρα? :lol:
    Αγγελάκι μου μαστερ σεφ των τριαδων ολα καλα?
    Λέσινγκ ηθικόν ακμαιον παρακαλώ.
    Ντοκτορ Ελι?

Senior Member
    mariafc μου σε ευχαριστω , συνεχιζει θεραπεια αλλα ειναι καλυτερα ............ η σμαρτουλα εκοψε τα ζελε πιστευω και εχασε και βαρος ............οσο για την λεσσινγκ ειναι λιγο απογοητευμενη, την εχει παρει απο κατω ..................... Οσο για την ντοκτορ ελι αναμενουμε καινουργιες συνταγες σε συνεργασια με το Αγγελακι ....... σε λιγο θα εκδωσουν και βιβλιο χαχαχαχαχα ...........