Results 1,816 to 1,830 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
24-02-2012, 11:54 #1816
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ???????????????????? ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????????????????????????????????????? ???????????? Αντε επιτέλους, τουλάχιστον μάθαμε ότι ζεις!!!!! 4 καφέδες?????????????????????????????είσ� �ι τρελή???????? αχ μη μου λες τέτοια γιατί είμαι σε διαδικασία απεξάρτησης απ'τον καφέ και πίνω μόνο έναν την ημέρα!!!!!!!!!!!!!! αχ, θεε μου, πόσο μ'αρέσει η μοιρωδιά του καφέ!!!!!!!!!! ʼσε ρε κοριτσάκι κι εγώ δεν τα μπορώ τα δείπνα!!!! Μπορεί να είμαι και η μόνη που κάθεται στο τραπέζι με ένα άγχος ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της!!!! Εγώ θα κλαίω μόνο με τη λαγάνα..........έχω πει το ψωμί ψωμάκι!!! χαχαχαχχα
Καιτουλα μου αγαπη μου τι κάνεις?
Ασε ρε και εγω απορω που ζω ακόμα. Εχω τεντώσει. Επεσε δουλειά μαζεμένη, πεσανε νεες αρμοδιοτητες και στα καπάκια κάτι σεμινάρια. Μπαινω σπίτι απλά να φαω και να κοιμηθώ. Ευτυχώς που κουτσα κουτσα τηρώ κανονικά το πρόγραμμα μου.
Καλε τι να σας λεω με τα σεμιναρια. Πολύ φαί ρε. Χαθηκα να τη βγαζαμε με τσαι και συμπάθεια?
Εξου και οι 4 καφέδες χτες. Ηταν ή καφές η κεικ και κατι κουλουράκια και κατι που δε θυμαμαι και εγω γιατι ειχα αληθωρίσει.
Και με συγχωρεις κοπελιά αλλά τον καφέ δεν τον κόβουμε ποτέ των ποτών. Απλά νιωθω ευτυχία με τη σκέψη του καφέ.
Εν τω μεταξύ μεγα σπάσιμο. Μια γαμωσυνήθεια εχω στη ζωή. Καθε απογευμα στη δουλειά φτιάχνω μια τεραστιων διαστασεων κουπα καφε και τον εχω εκει ολο το απόγευμα. Τωρα με τα σεμινάρια παει η συνηθεια και τη βγαζω σε χαρτινα κυπελλάκια. 5-5 τα γεμίζω. Ντροπή και αίσχος. Επρεπε να κουβαλάω την κούπα μου απο το σπίτι.
Οσο για το φαι εξω. Καλα ενταξει τις προαλλες που χε βραδινή έξοδο κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό. 6 πιατέλες ορεκτικά μόνο αυτο σας λέω. Πρεπει να χε ζωγραφιστει στο πρόσωπο μου το kill me now kill me now. Ειχα τρομοκρατηθεί λεμε.
Αυτα τα μανιτάρια πλευρώτους με κάψανε. Παρεπιπτόντως αγγελακι κανονισε θελω καλή συνταγή για μανιτάρια γιατι ξετρελαθηκα. Για τα υπολοιπα δε σας λεω να μη σας σκανδαλίσω. Ουτε για το επιδόρπιο το οποιο αναγκαστηκα να φαω γιατι θα γινομουν αντικειμενο σχολιασμού. Ενα θα πω κρεμα λεμονιου κρεμα καραμελε δεν καταλαβα καλα με καβουρδισμένη ζαχαρη απο πάνω. Πέθανα?????????
- 24-02-2012, 11:55 #1817
ΜΑρίαααααααααααααα MOYYYY!!!!!
ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!!!! :love::love::love:
Καλώς την να και ας άργησε! Όλα καλά εδώ όπως μας άφησες και λίγο καλύτερα. Το Αγγελάκι μας έφαγε φαγάκι της μαμάς, κοτόπουλο παρακαλώ με ρυζάκι και με βουτυράκι και λιωμένο κεφαλοτύρι!!! Ναι ναι ναι είχαμε εξελήξεις και είμαστε όλες πολύ περίφανες!
Και η Ζουζούκα μας τις προάλλες στην δουλεια παράγγειλαν πίτσες και ήταν μία κιουρία με τα όλα της! Έφαγε και την πίτσα της 2 κομμάτια παρακαλώ και την σαλάτα της και το ευχατιστήθηκε κιόλας!!!!
Όσο για μένα μία καλά μία στραβά ανάλογα με τις μέρες μου, σε γενικές γραμμές όμως περισσότερο καλά θα έλεγα.
H smart μας μπαίνει και βγαίνει λακονίζουσα τις τελέυταίες μέρες την έχουμε χάσει λίγοuzzled:
uzzled:
ʼντε κορίτσια έχουμε αρχίσει να τεμπελιάζουμε και να μην γράφουμε τι τρώμε. Για να ανασκουμπωθούμε λίγο τι σόι τόπικ δυάδων τριάδων είμαστε;;;
24-02-2012, 11:57 #1818
καλε ναι προσπαθώ τώρα να διαβασω παλιοτερα μηνυματα. Η ντοκτορ και το αγγελάκι εχουν βάλει κάτω την βεφα και το μαμαλάκη μαζί. Δωστε υλικό καλέ στο λαό
Πεινάωωωωωωωωωωωωωωωωωω. Θελω λαγάνα ζεστη ζεστη με μελάκι και λούρπακ. Ραφτε μου το στόμα καλέ. Και λίγη γραβιερίτσα
24-02-2012, 12:00 #1819
:lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ με τις λαγάνες δεν είχα ποτέ μεγάλο κόλλημα αλλά τώρα με τα μελάκια και με τα lurpak και τις γραβιέρες γαργαλίστηκα καλέεεεεε! Μαρή πολυ ορεξάτη μας ήρθες πίσω εσύ!
24-02-2012, 12:04 #1820
Μανάρια μου σας αφήνω να κάνω δουλίτσες! Μαράκι μου μην μας χάνεσαι τόσο πολυ ειλικρινά μας έλειψες αντέεεεε, άσε που έχουμε χαλαρώσει και περισσότερο συνταγές ανταλάσουμε παρά γράφουμε ημερίσιο πρόγραμμα. Για έλα να μας βάλεις σε τάξη γιατί έχουμε ξεφύγει! :lol:
Φιλιά αγαπημένες μου! Θα επιστρέψω αργότερα με ποστ με το τι έφαγα χθες και προχτές :crazy:
24-02-2012, 12:07 #1821
Ας ξεκινησω εγω να γραψω τα χθεσινα μου :
πρωι (τι πρωι δηλαδη 12.00μμ) σηκωθηκα : 1 πορτοκαλι , 1 τοστ , με ψωμι πολυσπορο , ενα γαλλικο με γαλα..
ενδιαμ: ---------------- (το πρωινο ηταν το ενδιαμεσο στην ουσια )
Γευμα: (15.30μμ) σαλατα μαρουλι με παντζαρι , ψαρι στο φουρνο με πατατες , οπως το ειχα μαγειρεψει ...........
απογευμα (18.45μμ): Μονο ενα πορτοκαλι
βραδυ22.00μμ) 1 activia με αμυγδαλα και λιγες σταφιδες , 2 ρυζογκοφρετες και........... μια πολυ μικρη κρεμα ανθος αραβοσιτου χωρις ζαχαρη (ηταν τελεια !!!!!)
πολυ αργα το βραδυ 12.30πμ): 1 μπαρα
Να σημειωσω οτι την τεταρτη ελειπα απο το σπιτι μου και χρειαστηκε να φαω σε φιλικο σπιτι ............παραγγειλαν απο burger για μεσημερι και αφου ξεσκονισα τον καταλογο βρηκα ενα πιατο με κοτοπουλο ψητο, λαχανικα ψητα και πουρε (τελεια τριαδα )..............ημουν ολη μερα στο φιλικο σπιτι παρολα αυτα εκανα τις τριαδες μου τελειες .......... ολα θεμα θελησης ειναι τελικα και αποφασης οτι ναι Μ Π Ο Ρ Ω!!!!
24-02-2012, 12:15 #1822
Μανάρια μου σας αφήνω να κάνω δουλίτσες! Μαράκι μου μην μας χάνεσαι τόσο πολυ ειλικρινά μας έλειψες αντέεεεε, άσε που έχουμε χαλαρώσει και περισσότερο συνταγές ανταλάσουμε παρά γράφουμε ημερίσιο πρόγραμμα. Για έλα να μας βάλεις σε τάξη γιατί έχουμε ξεφύγει!
Ναι προσεξε εγω θα σας βαλω σε ταξη που μόνο που δεν ανοιγει ο υπολογιστης με φοντο το σαιτ των συνταγών της παρέας. Ετοιμαστείτε. Θα γινει πανικός. Απο αυριο θα μαι στις επάλξεις.
Και το ξαναλεω θελω συνταγη για πλευρώτους οπωσδήποτε.
Λοιπον σας φιλώ γιατι πρεπει να φυγω σε λιγάκι. Τα λέμε το βραδακι.
Σας θελω σεμνές.
24-02-2012, 12:38 #1823
Originally posted by mariafc
Μανάρια μου σας αφήνω να κάνω δουλίτσες! Μαράκι μου μην μας χάνεσαι τόσο πολυ ειλικρινά μας έλειψες αντέεεεε, άσε που έχουμε χαλαρώσει και περισσότερο συνταγές ανταλάσουμε παρά γράφουμε ημερίσιο πρόγραμμα. Για έλα να μας βάλεις σε τάξη γιατί έχουμε ξεφύγει!
Ναι προσεξε εγω θα σας βαλω σε ταξη που μόνο που δεν ανοιγει ο υπολογιστης με φοντο το σαιτ των συνταγών της παρέας. Ετοιμαστείτε. Θα γινει πανικός. Απο αυριο θα μαι στις επάλξεις.
Και το ξαναλεω θελω συνταγη για πλευρώτους οπωσδήποτε.
Λοιπον σας φιλώ γιατι πρεπει να φυγω σε λιγάκι. Τα λέμε το βραδακι.
Σας θελω σεμνές.
Λοιπόν, τα απλώνεις σε ένα ταξί και κόβεις κόκκινη πιπεριά ροδέλες και τα περιχύνεις με ένα μείγμα λαδιού, λεμονιού και λιωμένου σκόρδου!!Όταν τα βγάλεις τρίβεις σκληρό τυράκι αν θες από πάνω! Βρες το!
Λοιπόν εγώ χθες θα προσπαθήσω να τα θυμηθώ.......χμμμμ:
πρωί ένα τοστ μαύρο ψωμάκι, 2 φέτες κοτόπουλο ψητό 1% λιπαρά(είναι τέλειο, το παίρνω απ'τον βερόπουλο αντί για γαλοπούλα!!!), λίγο ανθότυρο και μαρούλι
ενδιάμεσο μία μπάρα και ένα πράσινο μήλο!
μεσημέρι μία σαλάτα μαρούλι, κόκ.πιπεριά, καρότο, ένας τόνος νερού, 2 ελιές, μία φέτα ψωμί μαύρο.....αυτά νομίζω....
ενδιάμεσο ένα πράσινο μήλο
2ο ενδιάμεσο 2-3 κριτσίνια πολύσπορα! (είχα ένα μακρύ απόγευμα...)
βράδυ σαλάτα μαρούλι λάχανο, 2 μεγάλα πλευρώτους, λίγο ανθότυρο, 2 ντοματίνια!
περιμένω να διαβάσω τα δικά σας!!!
ασε ρε Μαράκι....την έχω δει λίγο well being, well living, λίγο ενεργειακά, λίγο εσωτερική επικοινωνία, λίγο αποτοξίνωση...και τα σχετικά! Γι'αυτό προσπαθώ να αποκτήσω μία ισορροπημένη σχέση με τους μεγαλύτερους εθισμούς....τσιγάρο, φαγητό, καφές...
πάντως νιώθω καλύτερα!
:spin:
24-02-2012, 12:45 #1824
Χθες αγόρασα αυτή τη ζακέτα
http://www.bsbfashion.com/Uploads/Re...14-enlarge.jpg
δεν ξέρω αν σας την εμφανίζει όμως, για πείτε μου
24-02-2012, 13:11 #1825
Ζουζουκα ειναι τελεια!!!!!!!!! με γεια σου !!!! Λατρευω τετοιες ζακετες και ειδικα με τζιν πηγαινουν πολυ !!!
24-02-2012, 14:59 #1826
Πάρα πολύ ωραία ζακέτα ζουζούκα μου :smirk:
Να τη χαρείς :smilegrin:
24-02-2012, 15:03 #1827
αχ κορίτσια κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!!!! την ερωτεύτηκα!!!!! άσε που την είχαν σε εξευτελιστική τιμή!
Εσύ Αστερόσκονη μη μιλάς γιατί μου έχουν πει ότι στο Λονδίνο έχει φοβερή μόδα.....για πες για πες!!! Για φτιάξε μας λίγο!!!
Εγώ πάντως όσο ήμουν στο εξωτερικό συνέχεια ψώνιζα αλλά μωρέ είχαν κάθε 20 μέρες εκπτώσεις και προσφορές, έβρισκα και παζάρια υπαίθρια απ'όπου έπαιρνα φοβερά πράγματα που ακόμη τα φοράω και όλοι νομίζουν ότι έχω δώσει μία περιουσία!
24-02-2012, 15:20 #1828
Πολύ fashion έπεσε στο φόρουμ σήμερις χιχιχιχι. Ωραία η ζακέτα σου ζουζούκα μου να την χαρείς καλοφόρετη
. Μου αρέσουν τέτοια ρουχαλάκια, κάπως ανέμελα, λίγο κάζουαλ με τζινάκι ή με κολάν και μπότες είμαι σίγουρη ότι θα σου πάει πολύ!
Συνεχίζω με τις δουλίτσες μου... φιλιαααααα
24-02-2012, 15:37 #1829
Η αλήθεια είναι ότι έχει ζουζούκα μου!!! Και τέλεια και σε όλες τις τιμές από πολύ φθηνά αλλά σούπερ μοντέρνα (PRIMARK είναι μια μεγάλη αλυσίδα τύπου ΖΑΡΑ αλλά με πιό φθηνά και πολύ μοντέρνα ρούχα σε τεράστια ποικιλία) μέχρι πανάκριβα....ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ!!!!
24-02-2012, 16:05 #1830
Originally posted by ASTEROSKONI
Η αλήθεια είναι ότι έχει ζουζούκα μου!!! Και τέλεια και σε όλες τις τιμές από πολύ φθηνά αλλά σούπερ μοντέρνα (PRIMARK είναι μια μεγάλη αλυσίδα τύπου ΖΑΡΑ αλλά με πιό φθηνά και πολύ μοντέρνα ρούχα σε τεράστια ποικιλία) μέχρι πανάκριβα....ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ!!!!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή