Results 1,921 to 1,935 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-02-2012, 00:37 #1921
Ναι Lessing μου αυτό εννοώ, το συγκεκριμένο το έκανα με 1/2 φλιτζάνι γάλα, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό, 3κ.σ. νιφάδες βρώμης και μία κουταλιά της σούπας αποξηραμένα κράνα και goji τα έβρασα όλα μαζί και τα έριξα σε ένα μπολ που είχα ψιλοκόψει μισό μήλο. Έβαλα κανέλα και έτριψα από πάνω λίγο από την μηλόπιτα και 2 καρύδια και τα ανακατάτεψα όλα μαζί. Έγινε σούπερ η κρεμούλα!
- 29-02-2012, 00:44 #1922
Κοριτσια θελω να μοιραστω μαζι σας ενα λαθος που εκανα:Οπωσδηποτε το να μην μετρας μανιωδως θερμιδες ειναι φοβερα απελευθερωτικο κ καθολου ψυχαναγκαστικο .Ομως εγω ειχα φτασει στο αλλο ακρο να τρωω ποσοτητες.Σημερα που εφαγα μικρες ποσοτητες αισθανθηκα πολυ ελαφρυτερη κ καλυτερα γενικα.Θα μου πειτε χαιρω πολυ ομως νομιζω οτι τοσο καιρο κοροιδευα τον εαυτο μου διοτι με το αλλοθι των 3αδων-2αδων ξεχνουσα τις ποσοτητες.Και αυτο παιζει ρολο πολυ σπουδαιο φυσικα.Επισης για καποια περιεργη αιτια που δεν τη γνωριζω ακομα , οταν αρχιζει η μερα μου με πρωινο που περιεχει κουακερ,ολη η μερα παει καλυτερα διατροφικα.Ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι.
Συνοψιζω για σημερα:
Πρωι~~~~Κουακερ με γαλα κ μιση μπανανα
Ενδιαμεσα~~~Μιση Ελληνικη μπαρα
Μεσημερι~~~3 μεγαλους λαχανοντολμαδες με τυρι φετα κ μια φετα ψωμι
Ενδιαμεσα~~~Ελληνικη μπαρα
Βραδι~~~2φετες ψωμι του τοστ με 1φετα κιτρινο τυρι κ 2 παντζαρια με λαδι κ λεμονι.
Απο μενα αυτα.Καληνυχτα σε ολες σας,σας φιλω κ περιμενω νεα σας.
29-02-2012, 00:58 #1923
Lessing μου και εγώ στην αρχή έτρωγα μεγαλύτερες μερίδες γιατί πεινούσα ή γιατί φοβόμουν ότι μετά δεν θα μπορούσα να κρατηθώ και θα έτρωγα παραπάνω και ότι να ναι. Στην πορεία άρχισα σιγά σιγά να μειώνω τις ποσότητες. Έχω βέβαια δρόμο ακόμη μπροστά μου αλλά πριν λίγο καιρό το να φάω για βραδινό μία κρέμα βρώμης μου φαινόταν πολύ λίγο!
Για μένα ο πειραματισμός στις τροφές και στην ποσότητα με έχουν βοηθήσει πολύ. Πάντως η βρώμη είναι πολύ χορταστική και με κρατάει και εμένα.
Η σημερινή σου μέρα ήταν πάρα πολύ καλή Lessing μου, σου εύχομαι να έχεις πάντα τέτοιες μέρες!
29-02-2012, 01:23 #1924
Κοριτσάκια μου ελπίζω να είστε όλες καλά!
Σήμερα που έλεγα να επανέλθω στο ρυθμό μου αρρώστησα!!!!!!!!! με την ιδέα κ μόνο ο οργανισμός μου εντέδρασε :lol::lol: πλάκα κάνω, θέλω πολύ να μπω στο πρόγραμμα με τις τριαδες-δυάδες γιατί με κάνουν να αισθάνομαι σούπερ!
Αύριο λοιπόν ζυγίζομαι κρύβω τη ζυγαριά γιατί αυτη μου την έκανε, πήγαινα καλά κ λέω:"έλα μωρέ αφού το έχω ας φάω κ μια μέρα, δεν πειράζει" κ εαν πέσω προσωπικά αργώ πολύ να σηκωθώ κ ο διαιτολόγος που πήγαινα αυτό είχε παρατηρήσει κ μου είχε πει να προσπαθώ να επανέρχομαι αμέσως από το επόμενο κιόλας γεύμα, αυτό δεν το έχω καταφέρει!
Τώρα όμως που το σκέφτομαι παλάιοτερα κάθε φορά που έπεφτα έκανα κ ένα μήνα να σηκωθώ γι αυτό άλλωστε έφθασα κ τόσα κιλά :no: το τωρινό μου πέσιμο μου πήρε δυο βδομάδες :crazy:
όσο να ΄ναι έχω κάνει μια πρόοδο:bigsmile: κ με έχετε βοήθησει κ εσείς πολύ, μου δίνεται δύναμη να ξανασηκωθώ, βλέπω κ εσάς κορίτσια με την ανορεξία πως το παλεύεται, βέββαια είναι δύο διαφορετικές καταστάσεις αλλά με κοινό παρανομαστή!
Elaki μου πολλά :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
29-02-2012, 01:24 #1925
Εli ευχαριστούμε για τη συνταγή του κέικ, θα τη φτιάξω το ΣΚ!
Τη μηλόπιτα που την έγραψες ή δεν κατάλαβα καλά?
29-02-2012, 09:30 #1926
Originally posted by break
Εli ευχαριστούμε για τη συνταγή του κέικ, θα τη φτιάξω το ΣΚ!
Τη μηλόπιτα που την έγραψες ή δεν κατάλαβα καλά?
break μου δε μας την έγραψε την συνταγή αλλά αν θες μπορείς να κοιτάξεις αυτή που ανέβασα εγώ στο link.
Eli είσαι ο γιατρός μας!!!!
:spin::tumble::spin::tumble:
θέλω να σας γράψω αυτά που έφαγα χθες να μου πείτε τη γνώμη σας γιατί προβληματίστηκα πολύ απ'το γεγονός ότι κατά τις 5.30 ένιωσα πείνα μεγάλη....και κρατήθηκα με νύχια και με δόντια και γενικά τον τελευταίο καιρό έχω προσέξει πείνα το απόγευμα....ήμουν γυμναστήριο και με ρώτησε μία κοπέλα αν θα συνεχίσω με τη δεύτερη ώρα (αερόβιο πρόγραμμα) και της είπα "όχι, πεινάω!!!"
λοιπόν
το πρωί πεταχτά: και στο πόδι έφαγα μισή κούπα κουάκερ με γάλα(δεν είχα άλλο κουάκερ!), μισό μήλο, 2 μανταρίνια
ενδιάμεσο: ένα μήλο, μισό ντόνατ με σοκολάτα
μεσημέρι 1μ.μ.: πράσινη σαλάτα και μαυρομάτικα φασόλια και 1,5 φέτα μαύρο ψωμί
ενδιάμεσο 4μ.μ.: ένα πορτοκάλι με το ζόρι
5.30μ.μ. την ώρα της γυμναστικής η πείνα με γαργαλούσε
6.15 μ.μ.: 2-3 αποξηραμένα δαμάσκηνα
8μ.μ. στο σπίτι κυκλοφορούσε μία κρέπα με αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς...έφαγα λίγη
9.30 μ.μ. σαλάτα λάχανο-καρότο και μπρόκολο με λάδι και λεμόνι και 3 παξιμαδάκια....
προβληματίστηκα....
29-02-2012, 10:07 #1927
Καλημέρα κοριτσάρες μουυυυ!
Τα χθεσινά μου
Πρωινό 11.00: 1 κομμάτι μηλόπιτα (ολικής αλ.) + 1 φλιτζάνι κεφίρ + λίγο μπανάνα
Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1 μίνι παξιμαδάκι, 1 φέτα τυρί
Μεσημέρι 17.00: Γαριδομακαρονάδα, 1/2 φλιτζάνι μαυρομάτικα φασόλια, 1κ.σ. σκορδαλιά, 1 πιπεριά φλωρίνης, 2 δάχτυλα γραβιέρα
Απόγευμα 20.00: 1 ελληνική μπάρα
Βραδινό 23.00: 1 κρέμα βρώμης (1/2φλιτζάνι τσαγιού νερό, 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα, 3 κ.σ. νιφάδες βρώμης) με 1/2 μήλο, λίγα κράνα, 2 καρύδια και 2κ.σ. τριμμένη μηλόπιτα
ʼσκηση Yoga 1 1/2h'
29-02-2012, 10:11 #1928
Ζουζούκα μου είναι απλό το πρόβλημα σου όπως το βλέπω, έχεις παραλήψει την μερίδα της πρωτεΐνης σου και το μεσημέρι και το βράδυ.
Επίσης το ντόνατ μπορεί να συνέβαλε και αυτό. Την άλλη φορά που στο σνακ θα θέλεις να τσιμπήσεις κάτι τόσο γλυκό φάε πρώτα το φρούτο σου αλλά μαζί με λίγους ξηρούς καρπούς και μετά το ντόνατ. Θυμάσαι το τρικ που σου έλεγα με τα γλυκά; Πρώτα τρώμε το σνακ μας ή το γεύμα μας και μετά το γλυκάκι μας για να μην ανεβάσουμε απότομα την γλυκόζη στο αίμα και μετά έχουμε απότομη πτώση άρα και ακατάσχετη πείνα
29-02-2012, 10:35 #1929
Originally posted by Eli
Ζουζούκα μου είναι απλό το πρόβλημα σου όπως το βλέπω, έχεις παραλήψει την μερίδα της πρωτεΐνης σου και το μεσημέρι και το βράδυ.
Επίσης το ντόνατ μπορεί να συνέβαλε και αυτό. Την άλλη φορά που στο σνακ θα θέλεις να τσιμπήσεις κάτι τόσο γλυκό φάε πρώτα το φρούτο σου αλλά μαζί με λίγους ξηρούς καρπούς και μετά το ντόνατ. Θυμάσαι το τρικ που σου έλεγα με τα γλυκά; Πρώτα τρώμε το σνακ μας ή το γεύμα μας και μετά το γλυκάκι μας για να μην ανεβάσουμε απότομα την γλυκόζη στο αίμα και μετά έχουμε απότομη πτώση άρα και ακατάσχετη πείνα
πρωτείνη όντως δεν είχα πολύ και τώρα που μου το 'πες το πρόσεξα...αν και τα μαυρομάτικα έχουν καλή δόση πρωτείνης και ουσιαστικά γι'αυτό τα τρώω και τα βάζω στη σαλάτα μου...απλά δεν έφαγα τόση πρωτείνη όση χρειαζόμουνα...
Σήμερα το 'χω ξεκινήσει καλύτερα πάντως
Επίσης κάτι με πείραξε χθες απ'αυτά που έφαγα και δεν το 'χω ανακαλύψει ακόμα αλλά σήμερα το πρωί μετά το πρωινό μου κόλλησα στην τουαλέτα μισή ώρα!!!! με μεγάλο παράπονο κοιλιάς που δεν ήξερα πως να την παρηγορήσω!!!
Χθες το απόγευμα μετά το γυμναστήριο πέρασα και απ'το ψηροκαρπάδικο και ακούμπησα 17 ευρώ!!! πήρα κιλά τα κορν φλέικς και λίγα κράνα και λίγα goji και 4-5 μπαρούλες....επίσης εντόπισα έναν ξηρό καρπό του οποίου την ύπαρξη αγνοούσα μέχρι το προηγούμενο σκ, είναι σαν ογκώδες αμύγδαλο, αλλά είναι καρύδια Βραζιλίας!
http://gr.photaki.com/picture-brazil...elsa_52540.htm
Eli τον ρώτησα επίσης αν τα κορν φλέικς του έχουν καθόλου ζάχαρη και μου είπε κατηγορηματικά όχι! Στο λέω απλά για να βεβαιωθείς κι εσύ!
Μωρέ στο γυμναστήριο μου η yoga με βολεύει μόνο τις Πέμπτες...που συνήθως δεν πάω γυμναστήριο...αλλά θα βρω ευκαιρία...θα πάω γιατί μου 'χει λείψει και ελπίζω να είναι καλός ο γυμναστής-στρια!
29-02-2012, 10:44 #1930
Ζουζούκα μου όταν είχα κάνει αυτή την κουβέντα με τον διαιτολόγο μου ήταν κατηγορηματικός. Τον ρώτησα αφού τα όσπρια είναι καλή πηγή αμινοξέων, αν τα συνδυάσω με ρύζι δεν είναι πλήρη τα αμινοξέα, άρα πλήρης πρωτείνη; Γιατί να πρέπει να φάω π.χ. και τυρί; Μου είπε ότι θέλει να καταναλώνω οπωσδήποτε μία μερίδα πρωτεΐνης και δεν εμπιστεύεται μόνο τα όσπρια για να πάρω όλα τα αμινοξέα που χρειάζομαι, έστω και αν είναι συνδυασμένα με ρύζι. Και τον ξαναρωτάω μα οι χορτοφάγοι τότε πως ζουν!!!;;; Εεεε αυτοί μου λέει κάνουν τρελούς συνδυασμούς για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Τι να σου πω τώρα;
Πάντως εμένα μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να τρώω και λίγο τυρί ή ψάρι (τόνο, παστό κτλ) με τα όσπρια μου, ακόμη και όταν τα συνδυάζω με ρύζι. Ε και εγώ λέω άσε μην κάνω αλχημείες, κάτσε να στρώσουμε την διατροφή μας και μετά βλέπουμε...
Brazil nuts ρε συυυυ!!!! Μπράβο και δεν θυμώμουν με τίποτα πως τα λένε τα σκασμένα!!!! Δεν είναι τέλεια;;;; :smug:
Ωραία μπορεί να πάρω και εγώ τα μούσλι την επόμενη φορά. Προς το παρόν δεν θέλω να περάσω ούτε απ' έξω χιχιχιχι άσε πολλά τα λεφτά ʼρηηηηηη! :lol:
29-02-2012, 10:54 #1931
Originally posted by Eli
Ζουζούκα μου όταν είχα κάνει αυτή την κουβέντα με τον διαιτολόγο μου ήταν κατηγορηματικός. Τον ρώτησα αφού τα όσπρια είναι καλή πηγή αμινοξέων, αν τα συνδυάσω με ρύζι δεν είναι πλήρη τα αμινοξέα, άρα πλήρης πρωτείνη; Γιατί να πρέπει να φάω π.χ. και τυρί; Μου είπε ότι θέλει να καταναλώνω οπωσδήποτε μία μερίδα πρωτεΐνης και δεν εμπιστεύεται μόνο τα όσπρια για να πάρω όλα τα αμινοξέα που χρειάζομαι, έστω και αν είναι συνδυασμένα με ρύζι. Και τον ξαναρωτάω μα οι χορτοφάγοι τότε πως ζουν!!!;;; Εεεε αυτοί μου λέει κάνουν τρελούς συνδυασμούς για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Τι να σου πω τώρα;
Πάντως εμένα μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να τρώω και λίγο τυρί ή ψάρι (τόνο, παστό κτλ) με τα όσπρια μου, ακόμη και όταν τα συνδυάζω με ρύζι. Ε και εγώ λέω άσε μην κάνω αλχημείες, κάτσε να στρώσουμε την διατροφή μας και μετά βλέπουμε...
Brazil nuts ρε συυυυ!!!! Μπράβο και δεν θυμώμουν με τίποτα πως τα λένε τα σκασμένα!!!! Δεν είναι τέλεια;;;; :smug:
Ωραία μπορεί να πάρω και εγώ τα μούσλι την επόμενη φορά. Προς το παρόν δεν θέλω να περάσω ούτε απ' έξω χιχιχιχι άσε πολλά τα λεφτά ʼρηηηηηη! :lol:
λοιπόν, κατάλαβα για τα όσπρια, οπωσδήποτε με συνδυασμό πρωτεΐνης....ελπίζω αυτό που έχω διαβάσει για τα ρεβιθιά να σου το 'χει επιβεβαιώσει ο διατροφολόγος σου, ότι δηλαδή είναι το μόνο όσπριο με πλήρη αμινοξέα και δεν χρειάζεται συνδυασμό....ρώτησέ τον την επόμενη φορά αν δε σου κάνει κόπο σε παρακαλώ...
να σε ρωτήσω και κάτι άσχετο, επειδή από αύριο θα είμαι όλη μέρα σπίτι και λέω να το ρίξω στη μαγειρική, στη μηλόπιτα έβαλες νυφάδες βρώμης(αυτές δηλαδή που χρησιμοποιούμε για την κρεμούλα) ή πιο σκληρή μορφή βρώμης? γιατί κάποιες συνταγές πρότειναν πιο σκληρή βρώμη για πιο τραγανό αποτέλεσμα...γενικά διάβασα πολλές ιδέες γι'αυτή τη συνταγή και έχω αγονία να δω πως θα μου βγεί!
29-02-2012, 10:57 #1932
ας μοιραστώ μαζί σας και αυτό το κείμενο για τα αποξηραμένα φρούτα.....μου αρέσουν πάααααρα πολύ αλλά έχω μάθει ότι μου αρέσει να το φοβάμαι!!!! χαχχαχαχαχχα
http://2gym-kater.pie.sch.gr/index.p...-19&Itemid=195
29-02-2012, 10:57 #1933
Διαβαζω κι ακομα δεν τελειωσα και εχω απορροφηθει τελειως γιατι εχουν ζουμι! στις εστιες που μενω δεν ειχαμε ιντερνετ και ξενερωσα.. ηθελα να μπω να μιλησουμε! και τωρα ηρθα πανεπιστημιο, γιατι σε λιγο γραφω κιολας, αλλα δε θελω να παω!! προτιμω να κατσω εδω να μιλησουμε.. δεν θα το περασω κιολας το μαθημα, σιγουρα, αλλα θα παω να δω θεματα.. σας φιλω, σας καλημεριζω και συνεχιζω να διαβαζω..
29-02-2012, 11:02 #1934
Originally posted by ~aggelaki~
Διαβαζω κι ακομα δεν τελειωσα και εχω απορροφηθει τελειως γιατι εχουν ζουμι! στις εστιες που μενω δεν ειχαμε ιντερνετ και ξενερωσα.. ηθελα να μπω να μιλησουμε! και τωρα ηρθα πανεπιστημιο, γιατι σε λιγο γραφω κιολας, αλλα δε θελω να παω!! προτιμω να κατσω εδω να μιλησουμε.. δεν θα το περασω κιολας το μαθημα, σιγουρα, αλλα θα παω να δω θεματα.. σας φιλω, σας καλημεριζω και συνεχιζω να διαβαζω..
σταμάτα τις μ***κίες και συγκεντρώσου!!! ήρθες ο καιρός να προχωρήσεις μωρό μου, να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου....μη σαμποτάρεις τον εαυτό σου αγγελάκι μου, κάποτε ήμουν κι εγώ στη δική σου θέση και τότε πήγαινα και στη γιατρό μου και μου το 'χε πει πως αν αποτύχω θα φταίω εγώ γιατί εγώ μου βάζω τρικλοποδιές.....το νου σου λοιπόν! από 'σένα να φυλάγεσαι!
υ.γ. ελπίζω να μην παρεξηγείς τον τόνο μου...κάθε φορά που σου μιλάω είναι σαν να έχω τον εαυτό μου απέναντί μου 2-3 χρόνια πριν....
29-02-2012, 11:08 #1935
Αγγελάκι μας καλή επιτυχία! Έστω και αδιάβαστη ποτέ δεν ξέρεις
....
Ζουζούκα μου δεν έβαλα νιφάδες βρώμης έκανα την παρακάτω συνταγή
http://www.sintagespareas.gr/sintage...portokali.html
απλά επειδή έκανα μεγάλο ταψί έβαλα διπλάσια υλικά και η Φαρίνα που χρησιμοποίησα ήταν μία κόκκινη απλή και μία ολικής άλεσης. Επίσης έβαλα καστανή ζάχαρη αντί για άσπρη. Στο μείγμα με τα μήλα πρόσθεσα έξτρα τριμμένα καρύδια και σταφίδες μουλιασμένες σε κονιάκ. Και αφού την έψησα την πασπάλισα με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Επίσης στο ζυμάρι έβαλα και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι για το άρωμα και 3 βανίλιες.
Υπάρχουν και καλύτερες συνταγές απλά αυτή είναι νηστίσιμη οπότε την επέλεξα λόγω Καθαράς Δευτέρας.
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία