Results 1,936 to 1,950 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-02-2012, 11:14 #1936
ρε δινω c++ με ανοιχτες σημειωσεις βεβαια αλλα δεν ξερω την τυφλα μου. c διαβασα καλα, που δινω αυριο.. εχω κατεβει κι αλλες φορες και δεν περνιεται αν δεν καταλαβεις τη γλωσσα καλα..
τα ρεβυθια αποσο ξερω εχουν οολα τα αμινοξεα εκτος απο ενα, το οποιο βρισκεται στα γαλακτοκομικα. γ αυτο με ρεβυθια παντα λιγο τυρακι.. τις φακες ειναι καλυτερο να τις συνδυασουμε με ψαρι για να παρουμε και το σιδηρο που εχουν και οι φακες και το ψαρι.. το ασβεστιο ανταγωνιζεται το σιδηρο και απορροφιεται μονο αυτο και ο σιδηρος οχι οταν τα καταναλωνουμε μαζι. Γι αυτο με μοσχαρι, κρεας γενικοτερα, και ψαρι που ειναι οι κυριες πηγες σιδηρου δεν πρεπει να καταναλωνουμε τυρι, γαλα κτλ..
Παω σιγα σιγα..λογικα θα ερθω συντομα:lol::blush::blush::blush:
- 29-02-2012, 11:16 #1937
Originally posted by Eli
Αγγελάκι μας καλή επιτυχία! Έστω και αδιάβαστη ποτέ δεν ξέρεις....
Ζουζούκα μου δεν έβαλα νιφάδες βρώμης έκανα την παρακάτω συνταγή
http://www.sintagespareas.gr/sintage...portokali.html
απλά επειδή έκανα μεγάλο ταψί έβαλα διπλάσια υλικά και η Φαρίνα που χρησιμοποίησα ήταν μία κόκκινη απλή και μία ολικής άλεσης. Επίσης έβαλα καστανή ζάχαρη αντί για άσπρη. Στο μείγμα με τα μήλα πρόσθεσα έξτρα τριμμένα καρύδια και σταφίδες μουλιασμένες σε κονιάκ. Και αφού την έψησα την πασπάλισα με άχνη ζάχαρη και κανέλα. Επίσης στο ζυμάρι έβαλα και λίγο ξύσμα από πορτοκάλι για το άρωμα και 3 βανίλιες.
Υπάρχουν και καλύτερες συνταγές απλά αυτή είναι νηστίσιμη οπότε την επέλεξα λόγω Καθαράς Δευτέρας.
χθες πάντως που χάζευα συνταγές βρήκα και κάποιες για μπάρες χειροποίητες με κουάκερ και σοκολάτα υγείας και πορτοκάλι.....έχεις δοκιμάσει ποτέ?
29-02-2012, 11:21 #1938
Originally posted by ~aggelaki~
ρε δινω c++ με ανοιχτες σημειωσεις βεβαια αλλα δεν ξερω την τυφλα μου. c διαβασα καλα, που δινω αυριο.. εχω κατεβει κι αλλες φορες και δεν περνιεται αν δεν καταλαβεις τη γλωσσα καλα..
τα ρεβυθια αποσο ξερω εχουν οολα τα αμινοξεα εκτος απο ενα, το οποιο βρισκεται στα γαλακτοκομικα. γ αυτο με ρεβυθια παντα λιγο τυρακι.. τις φακες ειναι καλυτερο να τις συνδυασουμε με ψαρι για να παρουμε και το σιδηρο που εχουν και οι φακες και το ψαρι.. το ασβεστιο ανταγωνιζεται το σιδηρο και απορροφιεται μονο αυτο και ο σιδηρος οχι οταν τα καταναλωνουμε μαζι. Γι αυτο με μοσχαρι, κρεας γενικοτερα, και ψαρι που ειναι οι κυριες πηγες σιδηρου δεν πρεπει να καταναλωνουμε τυρι, γαλα κτλ..
Παω σιγα σιγα..λογικα θα ερθω συντομα:lol::blush::blush::blush:
η γλώσσα αυτή ανοίκει σε άλλη κατηγορία αγγελάκι μου γι'αυτό πρέπει να της δώσεις μεγάλη προσοχή και πάνω απ'όλα να φροντίσεις να καταλάβεις την λογική της, τον τρόπο που δομείται...μετά θα σου φανούν όλα πιο απλά...η αρχή είναι το δύσκολο...
29-02-2012, 11:28 #1939
καλεεεεεεεεεεεεεε ποσα εχετε γραψει παλι τρελες? Δε σας προλαβαινω.
Καλημερεςςςςς.
Αντε να επανερχομαι. Να γραψω τα χτεσινά μου
Πρωινό: 2 φρυγανιές ολικής με βιταμ και μέλι, 1 κούπα γάλα, 1 ποτηρι χυμό
Δεκατιανό: πορτοκάλι, αμυγδαλα
Μεσημέρι: Φιλέτο γλώσσας λαδορίγανη, βραστα λαχανικά, 1 φετα ψωμί
Απόγευμα: ενα μικρό κομματάκι χαλβά.
Βραδυ: Γιαουρτι με ανανά, καρύδια και μέλι
Και ξεκινησα και ζούμπα. Ενα σας λεω ξεβιδώθηκα.
29-02-2012, 11:52 #1940
Αντε επιτέλους μία ακόμη Ζουμπίτσα στην παρέα!!! Yeaaaah! :lol:
Και εγώ απόψε λέω να πάω να ξεβιδωθώ λίγο. Μιας και τελειώσανε τα σεμινάρια και είμαι πλέον free τις Τετάρτες στις 9 έχει zumba στο γυμναστήριο και λέω να το τιμήσω, αν και αυτό το πρόγραμμα έχει πιο δύσκολες φιγούρες από το άλλο που πάω. Λέω τώρα που έχω ανέβει επίπεδο να το τολμήσω, το πολύ πολύ αλλού να πατώ και αλλού να βρίσκομαι :lol:!!!
29-02-2012, 12:12 #1941
Καλημέρα κορίτσια μου!! τι κάνετε?
και για εμένα τα πράγματα πάνε καλύτερα, τρωω όποτε πεινάω, τον τελευταίο καιρό δεν αφήνω τον εαυτό μου πεινασμένο αλλά ουτε τρωω όποτε να ειναι..
Να γραψω τα χθεσινα μου να μου πείτε πως σας φαίνεται, το εχω εμπλουτίσει τον τελευταίο καιρό
ΠΡΩΙΝΟ: Γαλα ελαφρυ με 1 και μισή φρυγανια και μελι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Κοτόσουπα με 1 μπουτι κοτόπουλο βραστο και αργοτερα 1 μηλο
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι 150 g και 3 πτι μπερ και 1 χυμό πορτοκάλι αργότερα στη δουλεια
βΡΑΔΥ: Λιγα μακαρόνια με σαλτσα ντοματας
29-02-2012, 12:34 #1942
Μάγδα μπραβο πολύ καλύτερα σε σχεση με παλιοτερες μερες σου που θυμαμαι ειχα διαβασει. Θα σου προτεινα μονο αν μπορεις να ενισχυσεις λιγάκι το πρωινό σου γιατι ειναι πολύ φτωχό και έτσι δεν παίρνεις την απαραιτητη ενέργεια που χρειαζεσαι. Εστω προσπαθησε για καποιο σνακ αν δε μπορεις να φας πολύ πρωί. Γενικα ανεξαρτητα απο τις διάδες και τις τριάδες γιατι δεν ξερω κατα ποσο μπορεις και να τις εφαρμοσεις λογω δουλειας νομιζω ειναι ακόμα λίγες οι θερμίδες που παιρνεις. Ενδεχομενως σταδιακά να χρειαστει να τις αυξήσεις. Καλα και μενα υπο αλλες συνθηκες ολα τα παραπανω οχι απλά θα μου φαινονταν πολύ φαγητό αλλά ισαξιο του γουρουνοπουλου αλλά μεταξύ κατεργαρεων ειλικρινεια. Θελουμε ακομα δουλεια. Ξερω οτι ειναι δυσκολο, καμια φορα οντως βρε αδερφε τοσο πειναμε τοσο τρωμε αλλα εμεις που χουμε ενα συγκεκριμενο σκοπο δεν εχουμε πολυτελειες για βλακειες.
Μη με παρεξηγησεις ε που στο γραφω? Φιλικά μιλάω και εγω μεσα απο σας προσπαθω να μαθαινω ουτε η δική μου διατροφη ειναι ιδανική και προσωπικα σε θαυμάζω γιατι ολο αυτον τον καιρο βλέπω πως εχεις πυγμη και μπορεις να αντιστεκεσαι σε πειρασμούς αλλά ηρθε η ωρα να παρουμε σοβαρα την κατασταση στα χερια μας.
29-02-2012, 12:49 #1943
Μαρακι μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου, οτιδηποτε τρωω μεσα στην ημερα το καταγραφω και θα καθησω αργοτερα να τα περασω και εγω για να μου πειτε τη γνωμη σας.. τον τελευταιο καιρό ξαναεφαγα μετα απο χρονια πιτσινια σε 2 ημερες όμως για απογευματινό σνακ και ενα κιτ κατ..χαχχα ούτε μπέμπα δηλαδη!!
Σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου, συμπασχουμε και μπορεις καλυτερα να με καταλαβεις..
29-02-2012, 13:04 #1944
Originally posted by Magdalena
Μαρακι μου, σε ευχαριστω για την απαντηση σου, οτιδηποτε τρωω μεσα στην ημερα το καταγραφω και θα καθησω αργοτερα να τα περασω και εγω για να μου πειτε τη γνωμη σας.. τον τελευταιο καιρό ξαναεφαγα μετα απο χρονια πιτσινια σε 2 ημερες όμως για απογευματινό σνακ και ενα κιτ κατ..χαχχα ούτε μπέμπα δηλαδη!!
Σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου, συμπασχουμε και μπορεις καλυτερα να με καταλαβεις..
"μη το φας....θα πεθάνεις απ'τις τύψεις και θα πας να το κάνεις εμετό"...."μη το φας, είναι γεμάτο χρωστικές" "μη το φας...είναι απαγορευμένο τρόφιμο τόσα χρόνια"
νομίζω όμως ότι ο κύριος λόγος που λέω στον εαυτό μου "μη το φας" είναι γιατί φοβάμαι μήπως κάνω εμετό....και αυτό τον φόβο μου τον βγάζουν πολλά τρόφιμα, με αρκετά βέβαια τον έχω νικήσει και έχω φάει μικρές ποσότητες, με άλλα δεν έχω μπει καν στη διαδικασία να αναμετρηθώ με τους φόβους μου γιατί νιώθω πως δεν αξίζει (π.χ. δεν αξίζει να φάω ένα σακουλάκι γαριδάκια λόγω έλλειψης θρεπτικών συστατικών)
εσένα δηλαδή τι σκέψεις σου περνάνε απ'το μυαλό?
29-02-2012, 13:10 #1945
Ζουζούκα με εκανες και γελασα.. εγω όταν βλέπω ενα κιτ κατ λέω: " Αρκετα τόσα χρόνια με τις διατροφες και τις ανορεξιες, εχω ξεχασει πως ειναι η γευση σου..θα σε φαω" οσο για τις θερμιδες που εχει δεν το βλέπω καν αυτό.. μια φορα το τοσο μασ κάνουν καλό και αυτα..
29-02-2012, 13:26 #1946
Καλημέρα κορίτσια μου!! τι κάνετε?
και για εμένα τα πράγματα πάνε καλύτερα, τρωω όποτε πεινάω, τον τελευταίο καιρό δεν αφήνω τον εαυτό μου πεινασμένο αλλά ουτε τρωω όποτε να ειναι..
Να γραψω τα χθεσινα μου να μου πείτε πως σας φαίνεται, το εχω εμπλουτίσει τον τελευταίο καιρό
ΠΡΩΙΝΟ: Γαλα ελαφρυ με 1 και μισή φρυγανια και μελι
ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Κοτόσουπα με 1 μπουτι κοτόπουλο βραστο και αργοτερα 1 μηλο
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 γιαούρτι 150 g και 3 πτι μπερ και 1 χυμό πορτοκάλι αργότερα στη δουλεια
βΡΑΔΥ: Λιγα μακαρόνια με σαλτσα ντοματας
Μικρές αλλαγές προτείνω Μαγδαλένα μου σιγά σιγά ώστε να μην πιεστείς. Με λίγη παραπάνω οργάνωση θα είσαι μια χαρά.
29-02-2012, 14:14 #1947
Ελλη μου, σε ευχαριστω για τισ συμβουλές σου.. Η αληθεια ειναι ότι ακομα θελω να βελτιωσω τη διατροφη μου... Σαλατα δεν τρωω καθημερινα με το φαγητό μου, συνηθως 2 φορες την εβδομαδα, το πρωινό μου συμφωνω ότι ειναι φτωχό θα προσθεσω και 1 μπανανα αν μπορεσω.. αλλα εχω κανει καποια σταθερα μικρα βηματακια στο φαγητό, παλιότερα ζητημα να επαιρνα 500 θερμίδες..
Ποια ειναι η γμωμη σας για τα ντόνατσ? εχω φαει στο πρωινό και ου αρεσαν,αν και δεν τα ειχα δοκιμασει ποτε, ειναι όμως ανθυγεινα και αυτα.
29-02-2012, 14:19 #1948
Ελλη μου, σε ευχαριστω για τισ συμβουλές σου.. Η αληθεια ειναι ότι ακομα θελω να βελτιωσω τη διατροφη μου... Σαλατα δεν τρωω καθημερινα με το φαγητό μου, συνηθως 2 φορες την εβδομαδα, το πρωινό μου συμφωνω ότι ειναι φτωχό θα προσθεσω και 1 μπανανα αν μπορεσω.. αλλα εχω κανει καποια σταθερα μικρα βηματακια στο φαγητό, παλιότερα ζητημα να επαιρνα 500 θερμίδες..
Ποια ειναι η γμωμη σας για τα ντόνατσ? εχω φαει στο πρωινό και ου αρεσαν,αν και δεν τα ειχα δοκιμασει ποτε, ειναι όμως ανθυγεινα και αυτα.
Ήθελα να σε ρωτήσω το εξής: στη διατροφή σε ενδιαφέρει απλά το να αυξήσεις τις θερμίδες? με όποια τροφή να 'ναι?
ο μεταβολισμός σου πως σου φαίνεται? δηλαδή έχεις καταλάβει πως οι 500 θερμίδες του αρκούν ή νιώθεις πείνα?
γιατί νομίζω πως το πιο σημαντικό τώρα θα ήταν να αύξανες σιγά σιγά τον μεταβολισμό σου....κι εμένα παλιότερα ήταν απίστευτα χαμηλός γι'αυτό και στο θέμα πρόσληψης τροφής το πήγα λάου λάου!
29-02-2012, 14:23 #1949
οταν ειχα ανορεξία και να πεινουσα δεν ετρωγα γιατί φοβόμουν την προσληψη βαρους..τωρα ο μεταβολισμός μου ειναι τελειος,. πιο παλια ειχα και εγω προβλήματα.. τωρα τρεφομαι σωστα και δεν ζυγίζομαι, το αποφευγω..
29-02-2012, 14:34 #1950
Επίσης αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να το φας για πρωινό αλλά με προσοχή. Τι εννοώ...θα φας πρώτα το φρούτο σου, θα πιεις το γάλα σου και κατόπιν θα φας το ντόνατ. Έτσι θα βοηθήσεις ώστε να μην ανέβει απότομα η γλυκόζη και πάλι στο αίμα σου ώστε να μην πέσει και απότομα και μετά έχεις υπογλυκαιμίες και ακατάσχετη όρεξη.
Όπως και να χει τα ντόνατ δεν μας προσφέρουν τίποτα θρεπτικά, απλά ευχαρίστηση γευστική. Γι αυτό και δεν είναι καλό να τα καταναλώνουμε συχνά όπως και τα κρουασάν και τα τυροπιτοειδή. ʼν τα φτιάχνεις μόνη σου τότε άλλη φάση! Σίγουρα όμως και η απόλαυση είναι σημαντική γι αυτό όλα επιτρέπονται! Απλά οι κενές θερμίδες καλό είναι να τις καταναλώνουμε με μέτρο και όχι συστηματικά.
Αλήθεια πως είναι η όρεξη σου Μαγδαλένα μου;
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία