Results 1,981 to 1,995 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
01-03-2012, 00:01 #1981
Λοιπόν κοριτσάκια αύριο μπαίνω στο νοσοκομείο για μια μικροεπεμβαση κ μ'έχει πιάσει εκνευρισμός, απορώ πως θα κοιμηθώ!!! Οπότε αγγελάκι μου έχω πάρει κάτι αναρρωτικες απ'τη δουλειά κ θα είμαι σπίτι. Σήμερα πάλι πεινουσα στο γυμναστήριο αλλά άντεξα να βγάλω το πρόγραμμα..
Αγγελάκι μου καλά έκανες, ελπίζω να το ευχαριστηθηκες τουλάχιστον..κ να είχες καλή παρέα. Κορίτσια θυμήθηκα τώρα την τελευταία φορά που είχα κάνει τσιγάρο κ είχα γίνει πολύ σκατα!! Ήταν απ'τις ελάχιστες φορές που έκανα εμετό χωρίς να το θέλω! Οπότε τις σοκολάτες δεν ηθελα να τις δω ούτε ζωγραφιστες!! Χαχαχα!
Κορίτσια να σας πω κ τα σημερινά μου κ περιμένω παρατηρήσεις
7.30π.μ. Κρέμα βρώμης με γάλα ελαφρύ, λίγα κρανα, λίγα goji, λίγο πετιμέζ. Ένας καφές
10.30π.μ. Ένα πορτοκάλι κ 2 κριτσινια
1μ.μ μια σαλάτα με. 2 αγγούρια, μια ντοματουλα κ μπρόκολο κ 2 δάχτυλα ανθότυρο και ένα τοστ ολικής με 2 φέτες γαλοπούλας κ 1 αυγό.
Αμέσως μετά το φαγητό επαθα τυμπανισμο μετά από πολύ καιρό κ υπεφερα....ποναγα...
Στις 5 έφαγα με το ζόρι ένα μανταρίνι κ ένα μικρό πράσινο μήλο.
Πήγα γυμναστήριο 6.30-8. Κατά τις 7.30 πείνα πολύ!!!
Μόλις τελείωσα έφαγα μια μπάρα ελληνική κ ένα δαμασκηνο.
9.30 μια τονοσαλατα με δύο παξιμάδια μικρουλια....
Τι λέτε για σήμερα βρε κορίτσια?? Γιατρέ???
- 01-03-2012, 00:06 #1982
Originally posted by ~aggelaki~
παλευεται.. τη φακη την ειχα φερει σε ταπερακι απο το σπιτι αλλα κι εδω φτιαχνω, γινεται και πολυ γρηγορα! εχουμε και φουρνακι, ο,τι θελω μπορω να μαγειρεψω εννοειται! ψυγειο επισης.. ολα αυτα στην κοινοχρηστη κουζινα. μεχρι και μικροκυματων εχουμε!!
παρεα με το μπαφακι ειχαμε και το "ισοτονικο" τσάι με μελακι!! με λιγωνε σε καποια φαση, αλλα ηταν τελειο! τα εκοψα τα τσαγια τα πολλα γιατι ειχα διαβασει οτι οπως και ο καφες επειδη οταν τα πινεις αποβαλλεις πολλα υγρα, οτι αντι να σε ενυδατωσουν σε αφυδατωνουν και καλο θα ειναι να τα πινεις με 1-2 ποτηρια νερο!
ασε ρε φιλεναδα, εχουμε εδω κατι μαρκες γιαουρτι και αριανι, ντοπια και παμθηνα , τα οποια ειναι πεντανοστιμα... το γιαουρτι παιρνω παντα του κιλου (1.30?) και εχει πετσα πανω, τη βγαζω και το υπολοιπο ειναι τοσο αφρατο και φρεσκο και κατεβαινει και ευκολα που παντα ξεχνιεμαι!! ανετα το κατεβαζω ολοκληρο. δε με φουσκωνει καθολου ομως ευτυχως. αλλα πρεπει να το προσεχω γιατι οταν τρωω 1 κιλο ερχονται οι τυψεις... κυκλοφορει και σε μισοκιλο, μαλλον ειναι καλυτερα να παιρνω πιο μικρη συσκευασια..
Τι εννοείς ισοτονικο τσάι με μέλι?
01-03-2012, 00:21 #1983
ισοτονικο το αποκαλεσε επιδη μας ειχε πει η ντοκτορεσσα μας οταν αθλουμαστε πχ στο γυμναστηριο ειναι καλο να εχουμε ενα ροφημα ισοτονικο για να μην πεφτουν πολυ τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα, εεε κι εγω το ανεφερα γιατι οντως εκανε δουλεια, το χορτο σου κατεβαζει τρελα τα επιπεδα και πρεπει καπως να τα επαναφερεις, αλλα τα γλυκα δεν ειναι η καλυτερη λυση!! αχχ αυτος ο τυμπανισμος γιατι υπαρχει?? ζουζουκα μου μπορει να τον επαθες απο τα goji και τα κρανα - εγω παντα παθαινω!! επισης μπορει και το γαλα να σου κανε τη δουλεια.. παρατηρησε αυτες τις τροφες ξανα και ξανα και θα καταλαβεις. δε νομιζω απο το μεσημεριανο σου να προηλθε, εκτος αν επινες και νερο ταυτοχρονα! κατα τ αλλα καλα σε βλεπω αλλα δεν τιμησες λιγο φαγακι ζεστο και αχνιστο!! γτ ετσι, αν και σπιτι??
01-03-2012, 00:37 #1984
ισοτονικο το αποκαλεσε επιδη μας ειχε πει η ντοκτορεσσα μας οταν αθλουμαστε πχ στο γυμναστηριο ειναι καλο να εχουμε ενα ροφημα ισοτονικο για να μην πεφτουν πολυ τα επιπεδα της γλυκοζης στο αιμα, εεε κι εγω το ανεφερα γιατι οντως εκανε δουλεια, το χορτο σου κατεβαζει τρελα τα επιπεδα και πρεπει καπως να τα επαναφερεις, αλλα τα γλυκα δεν ειναι η καλυτερη λυση!! αχχ αυτος ο τυμπανισμος γιατι υπαρχει?? ζουζουκα μου μπορει να τον επαθες απο τα goji και τα κρανα - εγω παντα παθαινω!! επισης μπορει και το γαλα να σου κανε τη δουλεια.. παρατηρησε αυτες τις τροφες ξανα και ξανα και θα καταλαβεις. δε νομιζω απο το μεσημεριανο σου να προηλθε, εκτος αν επινες και νερο ταυτοχρονα! κατα τ αλλα καλα σε βλεπω αλλα δεν τιμησες λιγο φαγακι ζεστο και αχνιστο!! γτ ετσι, αν και σπιτι??
Όσο για τον τυμπανισμο νόμιζα πως τον είχα ξεπεράσει κ με έριξε πολύ που μου συνέβη πάλι...μπορεί να φταιγαν αυτά που είπες, άλλωστε πρώτη φορά τα τρωγα...δεν ξέρω όμως αν έπαιξε ρόλο το οτι το πρωί αμέσως μετά το πρωινό μου έπαθα κάτι σαν διάρροια...
Το μεσημέρι ήπια αρκετό νερό πριν το φαγητό...πείραζει και το πριν??
01-03-2012, 00:40 #1985
οσο για την παρεα ημουν με ενα φιλο, οχι αμαν παρεα, απλα γνωστο.., ο οποιος παντα οταν με βλεπει προσπαθει να με βαλει κατω και τσατιζομαι!! παντα του λεω οτι δε θελω και να ξεκολλησει, να με αφησει κ αυτος εκει να μπριζωνει περισσοτερο , να πιανει απο δω , να πιανει απο κει. κατσε ρε φιλε, πως την ειδες δλδ??εχουμε αποθρασυνθει τελειως! και τελικα κατεληξα να του πω οτι δεν ειμαι και πολυ καλα, οτι τωρα βασικα ειμαι καλυτερα, αλλα τα τελευταια χρονια δεν ημουν και οτι ειχα θεματα με την ψυχολογια μου και τη διατροφη μου.. δεν επεκταθηκα πολυ, αλλα για αλλη μια φορα μετα ελεγα, "καλα ηταν αναγκη να αρχισεις παλι?ολο γ αυτην την ιστορια θελεις να μιλας,,παει τελειωσε, δεν χρειαζεται ολοι να μαθουν τι περασες!"
Καλη επιτυχια αυριο μικρη μου γοργονα και μην αγχωνεσαι μωρε! δεν βγαινει κατι.. ηρεμα και ωραια θα γινει η δουλεια σου και θα αναρρωσεις σπιτακι. μην μας ξεχασεις, να μας πει πως πηγε, αν περασες καλα, αν γνωρισες καναν παιδαρα γιατρο.. μην ξεχασεις τα φρουτακια σου και νερακι!!
01-03-2012, 00:42 #1986
Ναι πρεπει να περασει στην καλυτερη μιση ωριτσα και μετα να φας.. αν οχι μιση ωριτσα ,ενα τεταρτακι σιγουρα. και μετα το φαι μετα απο ενα 2ωρο..για τα κυριως γευματα, που ειναι πιο βαρια..
01-03-2012, 00:43 #1987
καλα δεν ντρεπεσαι να πινεις παντρεμενη γυναικα??!!!!!:bouncy::bouncy::bouncy::boun cy:
01-03-2012, 00:57 #1988
Ζουζούκα μου δεν βλέπω κάτι που να δικαιολογεί τυμπανισμό. Καλά μην σκας κιόλας μπορεί να σου βγήκε ψυχοσωματικό από το άγχος για αύριο. Μπορεί όντως το νερό να σε πείραξε, μπορεί και το πρωινό σου αν και δεν νομίζω...
Πάντως και εμένα παιδιά το νερό μου πέφτει βαρύ και δεν με καταλαβαίνει ο κόσμος. Αν δεν προσέξω πότε θα το πιω, μου ανεβαίνει επάνω. Σοβαρά δεν κάνω πλάκα κάνω παλινδρόμηση με το νερό!. Πίνω πάντα νερό με το που θα ξυπνήσω και προσπαθώ να θυμάμαι να πίνω ενδιάμεσα στα γεύματα. Έχω και ένα άλλο κακό δεν διψάω! Οπότε πρέπει να μου to θυμίζω για να το πιω. Μόνο αν φάω κάνα φαί λύσσα στο αλάτι με πιάνουν δίψες :lol:
Εύχομαι να πάνε όλα καλά μικρούλα μου και να γυρίσεις γρήγορα στο σπιτάκι σου! Θα σε πάρω τηλέφωνο να τα πούμε. Πότε θα κάνεις την επέμβαση πρωί;
01-03-2012, 07:40 #1989
Ειμαι ήδη στην αίθουσα αναμονής!!! Εδώ έχω κ ίντερνετ! Πειναωωωωωωωω!!!
01-03-2012, 08:00 #1990
Καλημερα καρδια μου!! εισαι νηστικη για να κανεις εξετασεις??? προσεξε να φας κανονικα σημερα, μην υποσιτιστεις!! το νου σου!! μεχρι τι ωρα θα εισαι μεσα?
01-03-2012, 08:22 #1991
Ναι για τις εξετάσεις αγγελάκι μου, ελπίζω να βγουν καλές.. Θα φάω μάλλον όταν ξυπνήσω απ'τη νάρκωση κατά το μεσημέρι δηλαδή!!!
01-03-2012, 08:26 #1992
οχιιιι!!! μην αφησεις τοσες ωρες το στομαχι σου αδειο.. τωρα που τελειωσαν οι εξετασεις φαε κατι.. πηρες κανα σνακ μαζι σου? κανα φρουτο, κανα ξηροκαρπι, καμια μπαρα, κανα παξιμαδι, κατι? μαζι με ενα κεφιρ η ενα γιαουρτακι εισαι σουπερ..
01-03-2012, 08:29 #1993
μην φοβασαι μην παχυνεις επειδη θα σαι ξαπλωμενη!! χρειαζεσαι και ετσι θερμιδες! ασε που αν δε φας μεχρι το μεσημερι θα φας μεσημερι απογευμα και βραδυ οσο δεν εφαγες ολη τη μερα.,στανταρ.
01-03-2012, 08:36 #1994
Καλημέρααααα!!!!
Ζουζουκάκι μου καλή επιτυχία!:love::love::love::love::kiss::ki ss::kiss:
Και εγώ στα νοσοκομεία θα τρέχω σήμερα, πάω με την αδερφή μου να κάνει κάτι εξετάσεις, θα περάσει σε καμιά ώρα να με πάρει.
01-03-2012, 08:40 #1995
Originally posted by Eli
Καλημέρααααα!!!!
Ζουζουκάκι μου καλή επιτυχία!:love::love::love::love::kiss::ki ss::kiss:
Και εγώ στα νοσοκομεία θα τρέχω σήμερα, πάω με την αδερφή μου να κάνει κάτι εξετάσεις, θα περάσει σε καμιά ώρα να με πάρει.
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία