Results 2,101 to 2,115 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
03-03-2012, 14:24 #2101
Να γραψω και τα χθεσινα μου :
πρωι : 1 πορτοκάλι - 1τοστ με ψωμι πολυσπορο και γαλλικο με γαλα
Ενδιάμεσα: 1 πορτοκάλι - ι μπαρα
Γευμα : 1 Αctivia και δυο ρυζογκοφρετες
Απογευμα : ......................
Βραδινο: κοτοπουλο ψητο με μια μεριδα χορτα
Αργα το βραδυ: 3 χουρμαδες βασιλικους ............(ηταν τελεοι !!!)
Καπως φτωχη η ημερα μου αλλα πρεπει μεχρι το Πασχα να μπορεσω να χασω 5 κιλα (ειμαι νονα ...........) και η ζυγαρια δεν κουνιεται ειναι σταθερη ..............δεν κουνιεμαι δυστυχως και εγω γιατι δεν μπορω οποτε μονο με το φαι προσπαθω να το παλεψω /..............
- 03-03-2012, 16:25 #2102
Αλμα μου θα σου πω αυτα που εχω να σου πω και αν θες με ακους..
αυτο θελεις να πετυχεις-να χασεις 5 κιλα σε ενα μηνα και κατι,ειδικα χωρις γυμναστικη!!, ειναι αδυνατο. στην καλυτερη περιπτωση θα χασεις 4 κιλα υγρα και 1 κιλο μυς=χαμηλοτερος μεταβολισμος, θα χασεις επισης την υπομονη σου, τη δυναμη σου(ψυχικη και σωματικη), το χαμογελο σου και τη διαθεση σου. Αφου τελειωσουν τα βαφτισια-αν οχι πιο πριν- θα το ξαναριξεις στο φαι και θα τα βαλεις ολα τα κιλα που εχασες και μαλλον και κανα ακομα ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΠΟΣ και θα φαινονται και πιο ασχημα.. ο οργανισμος σου θα κοιταει να αποθηκευσει τα παντα γιατι μπορει να ξαναζησει μερες πεινας.. Μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου καρδια μου, ειναι αδικη ταλαιπωρια. Ασε που ειναι ολα στο μυαλο σου, μη νομιζεις οτι θα εισαι πιο ομορφη με 5 κιλα λιγοτερο,ή οτι θα περασεις καλυτερα.. αν ομως κανεις σωστη διατροφη, καθολου στερητικη, και αφησεις τον εαυτο σου χαλαρο θα απολαυσεις πολυ περισσοτερο ολη τη διαδικασια ασε που δεν κινδυνευει το μωρο να σου πεσει απο τα χερια!!!
η διατροφη που εχεις πιο πανω μπορει να ειναι φτωχη αλλα δεν ειναι καθολου σωστα κατανεμημενα τα γευματα σου.. μεσημεριανο ανυπαρκτο,απογευμα επισης και βραδινο κανονικο και μαλιστα πριν τον υπνο 3 χουρμαδες βασιλικους που ειναι τρομερα γλυκοι και δεν ειναι για το βραδυ!! το μεσημεριανο ειναι σαν το καλο πρωινο. Αν φας καλα σε κραταει πολυ περισσοτερο ολη την υπολοιπη μερα. κοιτα να τρως κανονικα καθε μερα και ασε τις διαιτες σε παρακαλω.. ειναι σιγουρα τα βουλιμικα μετα.. στην χθεσινη σου μερα ας πουμε, αν ετρωγες το μεσημερι αυτο που εφαγες βραδυ, απογευμα 2-3 χουρμαδες με καμια ρυζογκοφρετα και βραδυ το γιαουρτακι με ρυζογκοφρετα και καποιο φρουτο η 1 χουρμα θα ταν σουπερ. η ιδια ποσοτητα αλλα αλλιως διαταγμενα μεσα στην μερα. ασε που αν τα εχεις σωστα διατεταγμενα μπορεις να τρως και παραπανω!
στα λεω ε:love:πειδη σε νοιαζομαι, ελπιζω να μην κανεις διαιτα!
03-03-2012, 16:37 #2103
aggelaki moy δεν κανω διαιτα ουτε πιστευω οτι θα χασω 5 κιλα σε ενα μηνα . Δυστυχως δεν τα εχασα τοσο καιρο θα τα χασω τωρα ;;;; Αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια παντα ............μπορει να γινει κανενα θαυμα .............. τωρα οσο για το βραδινο εχω μια κακη συνηθεια και θελω το καλο γευμα να ειναι γιΑ το βραδυ .........Τελος να σου πω οτι εκτιμω αφανταστα τις συμβουλες σας και για αυτο εγραψα οτι εγραψα για να ακουσω την γνωμη σας ..... Και επι την ευκαιρια να ρωτησω , τι μπορω να τρωω αργα το βραδυ επειδη κοιμαμαι αργα ;;; (καατι με λιγες θερμιδες ............. ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο καρδιας ....................
03-03-2012, 19:42 #2104
ʼλμα μου τα προβιοτικά είναι σκόνη αλλά είναι σε κάψουλες οπότε δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις. Εγώ τα παίρνω καθημερινά εδώ και 2 μήνες προκειμένου να βοηθήσω το πεπτικό μου σύστημα να λειτουργεί καλύτερα και για να ενισχύσω και το ανοσοποιητικό μου που ήταν πολύ πεσμένο.
Όσο για αυτά που σου είπε το Αγγελάκι θα συμφωνήσω απόλυτα. Πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις την Διατροφική Νοημοσύνη και να την ρίξεις μία ανάγνωση αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Κατά τα άλλα να συμπληρώσω ότι και εγώ για χρόνια λόγω δουλειάς είχα μάθει να τρώω το φαγητό μου το βράδυ και αυτό μου πήρε πολύ καιρό για να το αντιστρέφω! Μετά από ένα χρόνο και που κάνω την διατροφή αυτή τον τελευταίο μήνα δειλά δειλά καταφέρνω να μειώσω την ποσότητα του βραδινού μου. Πιστεύω ότι σε αυτό έχει συμβάλλει και η ενασχόληση μου περισσότερο με άσκηση. Αλλά και το γεγονός ότι πλέον το μεσημέρι τρώω μία πολύ καλή μερίδα μεσημεριανό με σαλάτα. Όταν λοιπόν το μεσημεριανό μου είναι μαγειρεμένο φαγητό διαπιστώνω ότι το απόγευμα έχω μειωμένη όρεξη και το βράδυ ακόμη μικρότερη και έτσι μπορώ να τρώω κάτι ελαφρύ και να είμαι καλά. Θέλει χρόνο αλλά σε διαβεβαιώνω ότι γίνεται και όταν θα το καταφέρεις να νιώσεις πολύ υπέροχα!
Αξίζει λοιπόν να κάνεις μία προσπάθεια να δοκιμάσεις να τρως καλά μέχρι το μεσημέρι και από το απόγευμα και μετά να είσαι πιο εγκρατής. Φάε ένα καλό πρωινό, ένα πρόγευμα που μπορεί να είναι και μία μικρή τριάδα (φρούτο, παξιμάδι, τυράκι), ένα καλό μεσημεριανό και το απόγευμα φάε φρουτάκι με ρυζογκοφρέτα και το βράδυ το τοστ με ένα φρούτο ή ένα γιαούρτι με 1/2 μπανάνα και δημητριακά.
Δεν θα γίνει μαγικά από την μία μέρα στην άλλη, τουλάχιστον για εμένα μου πήρε μήνες για να προετοιμαστώ για την αλλαγή αλλά είμαι το ζωντανό παράδειγμα ότι όλοι μπορούμε να το καταφέρουμε χωρίς να καταπιεστούμε, απλά θέλει λίγο οργάνωση... τουλάχιστον για αρχή μετά πάει από μόνο του.
03-03-2012, 20:01 #2105
Κορίτσια να μοιραστώ κάτι μαζί σας? Γιατί δε θέλω να το πω στη μάνα μου για να μην την στεναχωρω... Την πρώτη μέρα που βγήκα απ'το χειρουργείο κ ήμουν σε κατάσταση ύπνου ερχόταν κόσμος να με δει κ όσο περνούσε η ώρα κάθε φορά που άνοιγα τα μάτια μου νόμιζα πως θα έβλεπα τη γιαγιά μου να μπαίνει μέσα χαμογελαστή κ θα καθόταν δίπλα μου κ θα βλέπαμε τα σειριαλ που της αρέσουν...κ θα λέγαμε αστεία κ θα γέλαγε..
Ακόμα κ όταν ήρθα σπίτι νόμιζα πως θα έπαιρνε τηλέφωνο ρε κορίτσια...
Δεν μπορώ να το δεχτώ ρε κορίτσια
03-03-2012, 20:03 #2106
Alma μου τα μεσημέρια συνήθως είσαι σπίτι ή έξω?
03-03-2012, 20:17 #2107
Originally posted by zouzouka
03-03-2012, 20:20 #2108
Originally posted by Alma libre
Originally posted by zouzouka
03-03-2012, 20:20 #2109
ζουζουκα μου και εγω βλεπω τη γιαγια μου συνεχεια στον υπνο μου ............ειχαμε μια περιεργη σχεση και ισως αυτο να ειναι η αιτια........
03-03-2012, 20:22 #2110
Ελι , ζουζουκα εχετε δικιο σε ολα .......... τα ξερω δυστυχως κααι εγω ..............Ζουζουκα μου δεν μπορω να κανω γυμναστικη δεν εχω αντοχες δυστυχως ...........Δεν ξερω αν φταιει οτι πασχω και απο καταθλιψη και παιρνω αγωγη .............αν τα χαπια επηρεαζουν την ενεργητικοτητα μου .............. σκεφτομαι να παρω βιτμαινες .............. τι λετε ;;;
03-03-2012, 20:57 #2111
Originally posted by Alma libre
Ελι , ζουζουκα εχετε δικιο σε ολα .......... τα ξερω δυστυχως κααι εγω ..............Ζουζουκα μου δεν μπορω να κανω γυμναστικη δεν εχω αντοχες δυστυχως ...........Δεν ξερω αν φταιει οτι πασχω και απο καταθλιψη και παιρνω αγωγη .............αν τα χαπια επηρεαζουν την ενεργητικοτητα μου .............. σκεφτομαι να παρω βιτμαινες .............. τι λετε ;;;
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη alma μου...κ αυτό ισχύει κ για την γυμναστική.
03-03-2012, 22:50 #2112
Αχ Ζουζούκα μου στις δύσκολες στιγμές θέλουμε όλους τους αγαπημένους μας δίπλα μας. Γι αυτό ένιωσες την απουσία της πιο έντονα καρδούλα μου. Λογικό μου ακούγεται και ανθρώπινο να σου λείπει και να την θέλεις κοντά σου σε μία ώρα δύσκολη να σε χαϊδέψει και να σε κανακέψει. Οι όμορφες στιγμές που ζήσατε όμως είναι μέσα σου και κουβαλάς ένα κομμάτι της στην καρδιά σου. Οπότε είναι μαζί σου πάντα
03-03-2012, 23:10 #2113
Αλμάκι μου δεν ήξερα ότι έχεις κατάθλιψη και ότι παίρνεις αγωγή. Σίγουρα αυτό περιπλέκει τα πράγματα αλλά από την άλλη αν πάσχεις από κατάθλιψη είναι ένας λόγος παραπάνω για να προσπαθήσεις να κάνεις την διατροφή με τις τριάδες για μεγαλύτερη παραγωγή σεροτονίνης. Αφού είσαι σπίτι σου όλη μέρα γιατί δεν προσπαθείς να οργανώσεις λίγο καλύτερα τα μεσημεριανά σου γεύματα; Εγώ πολλές φορές μαγειρεύω το απόγευμα γιατί ο άντρας μου όταν γυρνάει το βραδάκι από τη δουλειά θα φάει το κυρίως γεύμα του. Εγώ όμως κρατάω την μερίδα μου και την τρώω την επομένη το μεσημέρι και το βράδυ προσπαθώ να τρώω κάτι ελαφρύ. Για δοκίμασε το και αυτό.
Όσο για την γυμναστική να σου πω ότι όταν πρωτοπήγα στον διαιτολόγο μου δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Σιγά σιγά και με τη συνεχή παρότρυνση του κατάφερα να κάνω δειλά βήματα. ʼρχισα να παίρνω το ποδήλατο μου όποτε μπορούσα και έκανα βόλτες, ή έκανα τις δουλειές μου με τα πόδια και όχι με το αμάξι. Πήρα το ελλειπτικό της αδερφής μου και πριν πάω στη δουλειά το πρωί έκανα μισή ωρίτσα και σιγά σιγά απέκτησα περισσότερες αντοχές και τελικά αποφάσισα να ξεκινήσω και γυμναστήριο. Πειραματίστηκα πολύ για να βρω πράγματα που απολαμβάνω να κάνω και ειδικά στην αρχή πίεσα πολυ τον εαυτό μου για να με πείθω κάθε φορά να σηκωθώ από τον καναπέ μου. Επέμεινα όμως και τώρα το παλεύω, άσε που μου ανεβάζει την διάθεση πάρα πολυ!!! Οπως είπε και η ζουζούκα τρώγοντας έρχεται η όρεξη και με την άσκηση! Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου κάνοντας περιπάτους, ή κάνοντας διάδρομο ακούγοντας μουσική ή ότι άλλο σε ευχαριστεί!
Αν κάνεις την διατροφή με τις τριάδες και 30' ήπιας άσκησης κάθε μέρα θα δεις φανταστική διαφορά στη διάθεση σου πολύ άμεσα!
Όπως λέει ο διαιτολόγος μου το αδυνάτισμα χρειάζεται συνδυασμό διατροφής με άσκηση, είναι κοστούμι σακάκι + παντελόνι, δεν μπορείς να κάνεις μόνο το ένα και να περιμένεις αποτελέσματα θέλει και τα δύο!
04-03-2012, 09:28 #2114
Καλημέρα κοριτσάκια μου!
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.00: 2 φέτες ψωμί ζυμωτό με γραβιέρα, 1 μήλο
Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1 καρύδι, 2 brazilnuts
Πρόγευμα2 16.00: 1/3 μπανάνα, 1κουλουράκι ελιάς (σε φίλη για καφέ)
Γεύμα 18.00: 2 μικρά μπακαλιαράκια τηγανιτά, μία ουρίτσα από το λαβράκι, πατάτες φούρνου, ρόκα σαλάτα, 1 φέτα ψωμί
Βραδινό 21.00: Ρόκα σαλάτα, 2 φέτες ψωμί ζυμωτό, 2 φέτες τυρί
ʼσκηση: λίγο ποδήλατο για να πάω για καφέ
Έχω καεί τόσο από το γυμναστήριο της Παρασκευής που μου φαίνεται σήμερα και αύριο θα κάνω κάτι χαλαρό από άσκηση μιας και ακόμη είμαι πολύ πιασμένη. Επίσης απ' ότι βλέπω το παράκανα με το ψωμί από σήμερα το ελαττώνω
04-03-2012, 15:13 #2115
Καλημερα κοριτσια τι κανετε ;;;;;
Θελω να σας πω το εξης περιεργο που μου συμβαινει .............ενω δεν εχω χασει βαρος αντιθετα εχω βαλει και ενα κιλακι , μου κανουν ρουχα που πριν δεν μου έκαναν ! Πως μπορει να συμβει αυτο ;;;;; νοιωθω και εγω τι διαφορα , ειναι πραγματικα περιεργο ........................
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή