τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 142
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 142 of 427 FirstFirst ... 4292132140141142143144152192242 ... LastLast
Results 2,116 to 2,130 of 6392
    Senior Member
    Alma μου προφανως εχεις χασει ποντους κ ας μην φαινεται στη ζυγαρια...

Senior Member
    ΩΩΩΩΩωωω τι ευτυχία ʼλμα μου! Αυτές είναι χαρές να πέφτουν οι πόντοι και ας μην το δείχνει η ζυγαριά χιιχιχιχι. Και εγώ το έχω πάθει αυτό με την συγκεκριμένη διατροφή. Μάλιστα πολλές φορές μπορεί να μην έχω αδυνατίσει καν και να μου λένε ότι αδυνάτισα uzzled:

Senior Member
    Αχ κορτισια σας ευχαριστω και για μενα ηταν μεγαλη χαρα οταν το διαπιστωσα............. Παντελονι που δεν εμπαινε στο ενα ποδι τωρα μπαινει ................

Senior Member
    Υ.Σ. Ελι μου δοκιμασα τους βασιλικους χουρμαδες και έπαθα πλακα !!!! Ειναι απλα τελειοι ..............θα μπορουσα να τρεφομαι μονο με τετοιους χαχαχαχαχ

Senior Member
    Αχ ναι ʼλμα μου είναι βασιλικοί όνομα και πράμα! Τους λατρεύω και εγώ αν και εχω καταφέρει ευτυχώς να τους τρώω με σύνεση, είναι και τόσο γλυκοί βρε παιδί μου που με λιγώνουν! Αλλά με το κεφίρ που είναι λίγο ξινό κάνουν υπέροχο συνδυασμό!
    Όσο για το παντελόνι Πολλά Μπράβοοοο! Πόσο χαίρομαι που οι κόποι σου ανταμείβονται! ʼντε άφησε λίγο στο πλάι την ζυγαριά και πορεύσου με τους πόντους είναι πιο αξιόπιστοι!

Senior Member
    Ναι Eli μου εχεις τοσο δικιο .............. αι σιχτιρ η ζυγαρια ......

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    .............. αι σιχτιρ η ζυγαρια ......
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Alma μου προφανως εχεις χασει ποντους κ ας μην φαινεται στη ζυγαρια...
    Aυτο το σχόλιο εκανε κι η μαμά μου πρόσφατα.Ελεγε οτι εχασα κιλά κι εγω της ελεγα οτι αποκλειεται,αφου η ζυγαρια μας λεει αλλα.Βεβαια ουτε εγω πιστευω τοσο τη ζυγαρια μας,θέλω μια καινουργια γιατι εγω ξερω οτι είμαι περισσοτερα κιλα.Αλλα αυτο ειπε κι αυτή,οτι εχασα κιλα κι οτι κανει λαθος η ζυγαρια.Και τωρα αναρωτιεμαι αν γι'αυτο χθες μου ζητησε να φαμε μεσημεριανο μαζι.

Senior Member
    Αnne και μια φιλη που τη ζυγισε ο διαιτολογος δεν ειχε χασει αλλα στην λιπομετρηση ειχε χασει πολυ λιπος ...........και αυτο πιστεψε με ειναι καλυτερο ..........

Senior Member
    δεν ξέρω..
    (π'αντως αυτη η σελιδα εχει κάτι τέλειες εικόνες για διαφημιση

Senior Member
    Originally posted by anne2
    δεν ξέρω..
    (π'αντως αυτη η σελιδα εχει κάτι τέλειες εικόνες για διαφημιση
    ποιά σελίδα καλέ???

Senior Member
    Βρε καλώς την Αννούλα μας!
    Κορίτσια η ʼννα μας έρχεται από την ανορεξία. Είναι νέα στο φόρουμ οπότε ας την υποδεχτούμε θερμά!
    Αννούλα μου εσύ στην φάση που είσαι καλή μου και 10 ζυγαριές να πάρεις πάλι θα νομίζεις ότι ζυγίζεις παραπάνω... Είμαι σίγουρη ότι το βάρος σου είναι χαμηλό και ας μην το βλέπεις εσύ. Είναι δυστυχώς αυτή η διαστρεβλωμένη εικόνα που έχουμε για το σώμα μας όταν έχουμε διατροφικές διαταραχές και δεν μπορούμε να δούμε την αλήθεια. Ειδικά στην ανορεξία η εικόνα είναι εντελώς αλλού για αλλού με την πραγματικότητα. Εσύ βλέπεις μία κοπέλα με περιττά κιλά και όλοι οι υπόλοιποι βλέπουν μία πολύ αδύνατη κοπέλα, κοκαλιάρα.
    Ας μην έχουμε όσο μπορούμε εμμονές με τις ζυγαριές μας. Σημασία έχει να τρώμε σωστά και υγιεινά και με ισορροπίες και με τον χρόνο θα δούμε και την πραγματικότητα.

Χωρίς παρεξήση ʼννα μου πάντα φιλικά γράφω ότι γράφω ε; :kiss:

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Αχ κορτισια σας ευχαριστω και για μενα ηταν μεγαλη χαρα οταν το διαπιστωσα............. Παντελονι που δεν εμπαινε στο ενα ποδι τωρα μπαινει ................
    Μπράβο ρε Almaki!!!!:thumbup::thumbup::thumbup:
    Δηλαδή αν έκανες και γυμναστική που θα'φτανες? Κορμάρα θα ήσουν μέχρι το καλοκαίρι κοπελιά!!!! ʼντε, ξεκίνα, αφού βλέπεις, ότι ο οργανισμός σου είναι έτοιμος, εσένα περιμένει!!!!!

Senior Member
    Kαλως ορισες Αννουλα .........

Senior Member
    Originally posted by zouzouka
    ποιά σελίδα καλέ???
    εννοούσα αυτο το φόρουμ