Results 2,191 to 2,205 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
06-03-2012, 10:09 #2191
Καλημερα τσουπρες. Ελάκο ευχαριστω για τη συνταγή του ψωμιού. Θα τη δοκιμάσω οπωσδηποτε και θα σου πω αποτελέσματα. Πωπ ρε κοριτσια ξυπνησα φοβερα κουρασμενη σήμερα. Τωρα 2-3 μερες σαπιζω στον υπνο αλλά πάλι κουρασμένη ξυπνάω. Βαριεμαι οικτρα. Σημερα εχει ζουμπα. Αντε να ανεβει λίγο το ηθικόν
Πρωινο: Γαλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
Δεκατιανό: 1 αχλάδι και μιση μπάρα δημητριακών
Μεσημερι: Μπούτι γαλοπουλας, Σαλάτα μαρούλι-μάραθο και 1 φετα ψωμί
Απόγευμα: 1 συκο, την υπολοιπη μπάρα δημητριακών, καφές
Βράδυ: Ντοματοσαλάτα, 1,2,3 δαχτυλα γραβιερα χαχα 1 φέτα ψωμί
- 06-03-2012, 10:11 #2192
Originally posted by mariafc
Βράδυ: Ντοματοσαλάτα, 1,2,3 δαχτυλα γραβιερα χαχα 1 φέτα ψωμί
καλημέρα Μαράκι μου!
06-03-2012, 10:17 #2193
Καλημερα κορμαρες μου!!!!!! Μαρακι θα στρωσεις με τη ζουμπα.. οσο λιωνεις τοσο πιο κουρασμενη αισθανεσαι!!
Ελη λιπομετρηση καθε ποτε κανεις? στανταρ εχεις χασει λιπος , δεν παιζει! θα εχεις αυξησει και μυικη μαζα η οποια ειναι πολυ πιο βαρια απο το λιπος γ αυτο δεν φαινεται διαφορα στη ζυγαρια.. μπραβο, σουπερ! αισθανομαι εθνικα υπερηφανη!!!!:lol::lol::lol:
06-03-2012, 10:31 #2194
Καλημέρα κορίτσια μου ειστε καλα? Δεν ξερω ισως αυτη η κουραση να ναι ψυχοσωματική αντιδραση γιατο ομολογουμενως δεν ειμαι και στα πολύ απ μου τελευταία. Με εχει πιασει παλι μια φοβερη αρνητιλα με τα πάντα και φυσικά μου φταινε ολα και κυρίως η ζυγαριά. Ενταξει θα μου περασει καποια στιγμη που θα πάει.
06-03-2012, 10:39 #2195
Μακάρι Αγγελάκι μου και εγώ νιώθω σαν να έχω χάσει πόντους...
Αύριο έχω ραντεβού με τον διατροφολόγο και θα κάνω και λιπομέτρηση άντε να δούμε γιατί τελευταία όλο μαμακίες μου έβγαζε! :grind:
Παρόλα αυτά δεν θέλω να βασίζομαι στην αυριανή μέτρηση αρκετές ήττες έχω φάει τελευταία, συνεχίζω αυτά που κάνω όσο καλύτερα μπορώ και βλέπουμε, που θα πάει θα ξεκολλήσω!!! Πραγματικά νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που ο μεταβολισμός μου είναι τόοοοοσο κολλημένος! Νιώθω καλά όμως και σκέφτομαι ότι ότι κάνω το κάνω για να νιώθω καλά και να έχω υγεία και όχι με απόλυτο σκοπό την απώλεια κιλών. Αυτό με βοηθάει πολύ
06-03-2012, 10:46 #2196
γιατι δε μπορω να σκεφτω αναλογα να πάρει η ευχη?
06-03-2012, 11:25 #2197
Εννοειται να ειμαστε χαρουμενες μας ενδιαφερει απο δω και περα και οχι το βαρος μας!! σκοπος να νιωθουμε υγιεις και να ειμαστε ευκινητες.. πετα τη ζυγαρια ρε Μαρακι!!! τι τη θες.. αχρηστες πληροφοριες σου δινει. εσυ θα κρινεις το πως νιωθεις με το σωμα σου. και αν τρως συνεχεια και με μετρο, και δεν ερχονται στιγμες που σκας αποτο φαι, και γυμναζεσαι λιγακι δεν υπαρχει περιπτωση να μην νιωθεις ομορφα με το κορμι σου..
06-03-2012, 12:00 #2198
Καλημέρα!!! Κ πάλι σπίτι σήμερα!! Περιμένω να έρθει η κομμώτρια να με κουρεψει!! Χθες χάλασαν οι γραμμές της περιοχής απ'το χαλάζι κ δεν είχα ίντερνετ κ είχα λαλισει!!! Σιδέρωσα ένα βουνό ρούχα, μαγειρεψα μια μηλόπιτα πολύ light....αλλά όσο light είναι τόσο δε μοιάζει με γλυκό!!! Χιχιχι!
Μαράκι μου γλυκό γιατί σε στεναχώρησε πάλι η ζυγαριά μωρό μου? Κι εγώ έχω περάσει τα 60 αλλά οκ, δε χαλιέμαι...νομίζω πως κάτι άλλο σου φταίει κ το ρίχνεις στη ζυγαριά...έτσι δεν είναι??
Έλλη περιμένουμε νέα απ'τον διατροφολόγο!!
06-03-2012, 12:09 #2199
Μαράκι μου γίνεται να σκέφτεσαι και εσύ με αυτόν τον τρόπο απλά θέλει συνειδητά να προσπαθείς προς αυτή την κατεύθυνση. Μην νομίζεις και εγώ παλεύω με τις σκέψεις μου και τις παλιές μου πεποιθήσεις αλλά προσπαθώ να θυμίζω στον εαυτό μου τι είναι πιο σημαντικό και έτσι έρχομαι στα λογικά μου κάθε φορά που λυγίζω. Οι αποτυχίες στην ζωή μου σε σχέση με την διαχείριση του βάρους μου μου έδειξαν ότι ο μόνος τρόπος για να καταφέρω να φτάσω και να παραμείνω σε ένα χαμηλότερο βάρος είναι να αλλάξω την ζωή μου συνειδητά, όχι μόνο στο πως τρέφομαι, στο πως αντιμετωπίζω την άσκηση αλλά και στο πως θα σκέφτομαι από εδώ και στο εξής γενικότερα. Το σημαντικότερο είναι να τρώω υγιεινά, να έχω πρόγραμμα και ισορροπίες στην διατροφή μου πάντα άσχετα που κάποιες κοινωνικές μας δραστηριότητες που και που μπορεί να με βγάζουν εκτός, να ασκούμαι για να είμαι γερή και χαρούμενη και να μην έχω εμμονές με το βάρος μου και την ζυγαριά γιατί αυτό με οδηγεί σε ψυχαναγκασμούς επικίνδυνους. Κάπως έτσι λοιπόν πορεύομαι και το παλεύω...
06-03-2012, 12:09 #2200
Γεια σου ζουζου!! κι εγω κουρευτηκα την προηγουμενη βδομαδα, ηταν πολυ κατεστραμμενα τα μαλλακια μου και εφυγε ολη η ψαλιδα και η ταλαιπωρια και τωρα ειναι πολυ πιο υγιη, μαλακα κτλ!! ειχα χρονο να κουρευτω!!! μονο μονη μου εκοβα κατι τουφες απο δω κι απο κει..!!! χαχαχαχ τωρα τα αγγιζω και σκεφτομαι οτι εχω ελπιδες να γινω ξανα πολυ υγιης και χαιρομαι!! και σκεφτομαι επισης οτι ευτυχως πλεον απορροφωνται συστατικα και ξανα χτιζω τον οργανισμο μου..λιθαρακι λιθαρακι καθε μερα, κατι γινεται παντως!!:starhit::starhit:
06-03-2012, 12:12 #2201
Καλώς την Ζουζούκα μας! ʼντε καλά κουρέματα, άντε κάνε κάνα μποτέ τώρα που έχεις χρόνο! Πότε επιστρέφεις στην εργασία και χαρά;
06-03-2012, 12:40 #2202
Αχ αύριο γυρνάω ρε γαμω το!! Ανανεωμένη βέβαια! Το απόγευμα θα έρθει κ μια φίλη μου να με πάρει να πάμε για καφέ, άντε να περάσει ΚΘ αυτή η μέρα, να ξαναμπώ σε δράση!!
Αγγελάκι μου μήπως γι'αυτό έπεφταν τα μαλλάκια σου?
06-03-2012, 12:45 #2203
ʼντε με το καλό ζουζου καλή επάνοδο! :bigsmile:
Βγαίνω έξω για δουλίτσες θα τα πούμε Later!
06-03-2012, 13:03 #2204
Οχι δεν επεφταν επειδη δεν τα εκοβα, επειδη δεν τρεφομουν σωστα φυσικα!!!! σε συνδυασμο φυσικα με το οτι δεν τα φροντιζα ιδιαιτερα -καθολου βασικα,μερικες φορες εβαζα λαδι και ελεγα οτι τα ενυδατωνω!!:lol::lol::lol:- φαινοντουσαν και πιο ταλαιπωρημενα.. ειμαι γεματη καινουργια μαλλια ευτυχως!! εσενα δεν ειχαν αραιωσει καθολου?? απορω! γενικα η οψη τους φαινοταν υγιης??
06-03-2012, 15:11 #2205
χθες..
06 20 νερο-λεμονι-μελι
06 50 3 ακτινιδια...και κανα 10λεπτο πιο μετα... 1/2 μπανανα + 2 γουλιες κεφιρ..
08 00 κεφιρ +1 /2 μπανανα + μελι + 4 παξιμαδακια κριθινα
10 30 1 φραουλα
11 30 ανανα + 3 ακτινιδια + 1 κριθινο
14 10 φακες + σαρδελες ,καμια 10ρια, + παντζαροφυλλα σαλατα + παντζαρι μικρο βρασμενο + παξιμαδακια ζεας
17 30 μιση ωρα τρεξιμο
18 30 3 ακτινιδια + 1/2 μπανανα + παξιμαδακια ζεας
21 00 μπροκολο-κουνουπιδι +τυρι κατσικισιο + παξιμαδακια ζεας
αγαπαω φακες!! εφαγα χθες ,οπως και σημερα φακες που εκανε η μαμα και μου ειχανε λειψει τρελα γιατι ετρωγα συνεχεια τις κοκκινες..καλες κι εκεινες αλλα οι κλασικες δεν παιζονται! σημερα τις εφαγα κρυες και ηταν επισης απιστευτες! ειναι το αγαπημενο μου φαι αυτη την περιοδο, τελειωσε!!
αα!! χθες οταν ετρεχα το απογευμα μου ανεβαινε το μεσημεριανο που ειχα φαει πριν απο 3 ωρες! ε αμαν πια! γιατι δεν ειχε χωνευτει δεν μπορω να καταλαβω.. ή τις σαρδελες ή τις φακες δεν μπορουσα να χωνεψω.. ισως καταλαβω σημερα.
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή