τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 167
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 167 of 427 FirstFirst ... 67117157165166167168169177217267 ... LastLast
Results 2,491 to 2,505 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by layza
    καλημερα
    σας διαβαζω και προσπαθω να καταλαβω τι ειναι τα 3ωρα και οι 3δες;;
    μπορει καποια να μου εξηγησει;;:roll:
    Καλώς την να! Layza προσπάθησε να ψάξεις στο τόπικ παλιότερα ποστ που εξηγούν την διατροφή, όταν θα βρω και εγώ χρόνο θα ψάξω και εγώ και θα σου γράψω μερικά πράγματα. Προς το παρόν πάω να μαγειρέψω γιατί με έχει πιάσει μία πείνα να! :lol:

Senior Member
    Αααααχ έφαγα και ηρέμησα! Να γράψουμε και καμιά τριάδα

Χτες Τρίτη:

Πρωινό 10.00
    4 κ.σ. δημητριακά βρώμης με γάλα και 1/2 μπανάνα

Πρόγευμα 13.00
    1/2 μπανάνα + 2 παξιμαδάκια βενέτικα με χαρούπι

Μεσημέρι 15.30
    1 πιάτο φακές, 2κ.σ. ταραμάς, 2 δάχτυλα φέτα, 1 φέτα ψωμί, 3 ελιές

Απόγευμα 19.30
    1/2 μπανάνα, 1/2 τοστ με τυρί

Μετά το γυμναστήριο (Yoga!) 22.30
    1 ελληνική μπάρα σύκο

Βραδινό 23.00
    1 φλιτζάνι κεφίρ + 1κ.σ. τριμμένο λιναρόσπορο + 1κ.σ. βρώμη + 3 παξιμαδάκια βενέτικα με χαρούπι, σταφίδες και λίγο μπανάνα, κανέλλα

Επιτέλους ένιωσα ο εαυτός μου χθες! Και το βράδυ ούτε λιγούρες ούτε τίποτα, ουφ τι ανακούφιση! Να φανταστείτε το βράδυ ο άντρας μου από δίπλα μου έτρωγε μία σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια και δεν μου έκανε αίσθηση καν να φάω!

Senior Member
    Layza δες εδώ κάποιες πληροφορίες:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid53813

Senior Member
    Originally posted by layza
    καλημερα
    σας διαβαζω και προσπαθω να καταλαβω τι ειναι τα 3ωρα και οι 3δες;;
    μπορει καποια να μου εξηγησει;;:roll:
    Oι 3δες ειναι ο συνδιασμος 3 τροφων:1πρωτεινη-2αμυλο-3λαχανικα η φρουτα
    Αυτο ειναι μια 3αδα.Τα 3ωρα ειναι το διαστημα μεταξυ των γευματων δλδ.Πρωινο κ μετα απο 3 ωρες σνακ.Μετα το σνακ σε 3 ωρες κυριως γευμα κ μετα 3 ωρες σνακ κ παλι κυριως,παντα σε διαστημα αποστασης 3 ωρων για να μενει σταθερη η γλυκοζη.Αν ανατρεξεις στη αρχη του τοπικ θα βρεις λεπτομερειες.:starhit:

Senior Member
    Nιωθω ότι θελω να φυγω απο το φορουμ.δεν ξερω..

Senior Member
    Καλημέρα!
    Αννούλα μου γιατί θέλεις να φύγεις; Σε πίεσε η ερώτηση μου; Δεν είναι με το ζόρι καλέ, ότι και να σε ρωτάμε μόνο αν θέλεις απαντάς. Αν δεν θέλεις πες απλά ότι δεν είσαι έτοιμη.

Senior Member
    Καλημερα. Αννουλα μου τι κανεις? Γιατι θες να φυγεις απο το φορουμ. Ελπιζω να μη σε πειραξε κάτι που είπαμε πιστεψε με δεν ηταν αυτη η πρόθεση μας. Εγω δε θα σε πιεσω. Αν νομιζεις οτι η συναναστροφη μαζί μας σε επηρεαζει αρνητικά τοτε ναι καλυτερα ειναι να μη συνεχισεις. Ψαξε να βρεις την ηρεμία που χρειαζεσαι σε πραγματα που σε ευχαριστουν πάντως να ξερεις οτι ειμαστε εδω για σένα.

Ελάκο ιδανική η μερα σου χτες. Ζηλευτη διατροφη. Μπραβο φιλενάδα.
    Εγω χτες τιμησα την παγκόσμια μερα της μπριζολας

Πρωινο: Γαλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
    Δεκατιανό: Αχλάδι, αμύγδαλα
    Μεσημερι: Μπριζολα στον ατμό, σαλάτα μαρούλι, 1 φετα ψωμί
    Απόγευμα: 2 αποξ σύκα, 1ποτηρι γαλα μετα το τζυμ και 1 καφες
    Βράδυ: 1 κομματι ανθοτυρο αρκετουτσικο ηταν ολοφρεσκος ο άτιμος, σαλάτα και 1 φέτα ψωμί.

Senior Member
    καλημερα κορίτσια τι κανετε?
    Τα χθεσινα μου..
    ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα πλήρες και 1 φετα ψωμί με λίγο μελι
    ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ: 2 μπισκότα cookies και 1 μήλο (προοδευω σιγα σιγά)
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ: 2 ντοματες γεμιστες και μιση φετα ψωμί
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ: μισή μπανάνα και μισό κομματακι μπακλαβα αργότερα(ειχα παει σε μια φίλη μου)
    ΒΡΑΔΥ: λίγα μακαρόνια σκετα χωρίς βουτυρα και τυριά
    Αισθανομαι οτι εκανα γευμα γουρουνόπουλου αλλά δεν πειραζει

Senior Member
    φιλενάδα καλημέρα. Μια χαρά σε βρισκω. Εχεις αυξησει πολύ το φαγητό σου. Ασχετα με διάδες και τριάδες νομιζω εχεις βρει τη φόρμα σου ξανα.

Senior Member
    Χθες Τετάρτη:

Πρωινό 10.00
    1 φλιτζάνι γάλα + 1 μερίδα τάρτα σύκου (ολικής άλεσης, σπιτική) + 1 αχλάδι

Πρόγευμα 13.00
    1 ελληνική μπάρα σύκου

Μεσημέρι 16.00
    2 φλιτζάνια ζυμαρικά ζέας + κοτόπουλο μαριναρισμένο με κρασί και μουστάρδα μαζί με λαχανικά (πιπεριές, κρεμμύδι, μανιτάρια, λίγο ντομάτα) + 2κ.σ. γραβιέρα

Απόγευμα 19.30
    1/2 ελληνική μπάρα σύκου

Μετά γυμναστηρίου (zumba 50') 21.00
    1/2 ελληνική μπάρα σύκου

Βραδινό 22.00
    Κυρπιακή πίτα με 2κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό και 3 κ.σ. κοτόπουλο με λαχανικά από το μεσημεριανό.

Senior Member
    αχ κοριτσάκια μου καλημέρα!!!!
    μου λείπετε μωρέ! έχω πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω με την ησυχία μου! ευτυχώς σήμερα δε νυστάζω....κύλησα πάλι στον καφέ βέβαια!!!
    χθες έφαγα φοβερά! το απόγευμα με κέρασαν και γλυκάκι....και το έφαγα! ναι!!!!!!!! ναιαιαιαιαιαιιααι!!!!!!

να μου προσέχετε! θα επανέλθω σύντομα!
    μακια

Senior Member
    Μαράκι μου και εσύ τα πας εξαιρετικά, οι συνδυασμοί σου άψογοι και έφαγες και το τσι τσι σου! Μπράβο! Όσο για το ανθότυρο το φρέσκο εμ κοπελιά ο τόπος σου βγάζει και εξαιρετικά τυριά, πως να αντισταθείς η κοινή θνητή;;; :lol:

Όσο για τα δικά μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγαπητή! Αν έκανα τέτοια διατροφή και άσκηση καθημερινά όπως έκανα προχθές και χθες θα είχα και εγώ κορμί κολόνα! :lol: Αυτό είναι το ιδανικό στο μυαλό μου πάντως και το παλεύω .

Μαγδαλένα μου κάνεις προόδους! Δύο παρατηρησούλες αν μου επιτρέπεις... μην ξεχνάς να συμπληρώνεις το πρωινό σου με ένα φρούτο και το μεσημέρι σου έπρεπε να φας και τυράκι για πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική και στα τρία κυρίως γεύματα μας και εσύ χθες έφαγες μόνο στο πρωινό σου. Το βραδινό σου ήταν σκέτα μακαρόνια, θα μπορούσες να φας λιγότερα μακαρόνια και να τα συνδυάσεις με μία μερίδα τυρί και λίγο σαλάτα ή να ψιλόκοβες μέσα στα μακαρόνια λίγα λαχανικά, όπως μανιτάρια (ναι είναι τέλεια και ωμά!), ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά κτλ.

Senior Member
    το μεσημεριανό σου Eli μου πρέπει να ήταν όλα τα λεφτά!!!!!
    :spin::tumble:

Senior Member
    Αχ ζουζούκα μου δεν φαντάζεσαι.... όνειρο ήταν! Θα σας γράψω συνταγή, το έβγαλα από το κεφάλι μου και ήταν έμπνευση τρομερή!

Senior Member
    [
    Μαγδαλένα μου κάνεις προόδους! Δύο παρατηρησούλες αν μου επιτρέπεις... μην ξεχνάς να συμπληρώνεις το πρωινό σου με ένα φρούτο και το μεσημέρι σου έπρεπε να φας και τυράκι για πρωτεΐνη. Η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική και στα τρία κυρίως γεύματα μας και εσύ χθες έφαγες μόνο στο πρωινό σου. Το βραδινό σου ήταν σκέτα μακαρόνια, θα μπορούσες να φας λιγότερα μακαρόνια και να τα συνδυάσεις με μία μερίδα τυρί και λίγο σαλάτα ή να ψιλόκοβες μέσα στα μακαρόνια λίγα λαχανικά, όπως μανιτάρια (ναι είναι τέλεια και ωμά!), ντομάτα, κρεμμύδι, πιπεριά κτλ. [/quote]

Ελλη μου σε ευχαριστώ για τις παρατηρησεις..δεν εχω δοκιμασει ποτε ωμα μανιταρια σε μακαρονια..θα το δοκιμασω ομως..το φρουτο δυσκολευομαι να το φαω πρωι αλλα θα τα καταφερω σιγα σιγα..κ παλι σ ευχαριστω