Results 2,551 to 2,565 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
16-03-2012, 19:54 #2551
Originally posted by break
Magdalena το είπες κ μόνη σου, η θεία είναι μουσείο άρα δεν θα βλέπει κ καλά:smilegrin:
Συνέχισε τη διατροφή σου κανονικότατα κ μην επηρεάζεσαι!
- 16-03-2012, 19:57 #2552
Πήγα να πάρω τα υλικά για να κάνω τη μακαρονάδα της Elis αλλά δυστυχώς δεν βρήκα μακαρόνια Ζέας κ τελικά έκανα το κοτόπουλο με μαύρα μακαρόνια!!!
Απο βδομάδα θα πάω σε μαγαζί με βιολογικά(κ το hyper market είχε βιολογικά) πιστεύω πως εκεί σίγουρα θα τα βρώ!
Ας γράψω το σημερινό μενού
Πρωί
~ γάλα
~ δημητριακά
~ 2 χουρμάδες
Πρόγευμα
~ 1 πορτοκάλι
~ 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
~ 1φ τυρί κασσέρι
Μεσημέρι
~ μακαρόνια ολικής
~ σάλτσα κοτόπουλου
~ ανθότυρο + 1κ.σ γραβιέρα τριμμένη
Απόγευμα
~ 1 μπανάνα
~ 1 βρωμομπίσκοτο
Βράδυ
~ 2 φρυγανιές
~ 1 γιαούρτι
~ 1 μήλο
16-03-2012, 20:27 #2553
Mαγδαλενα μου σχολια μπορει να ακουσεις πολλα κατα καιρους για διαφορα θεματα ,οχι μονο για το σωμα σου.. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να ιεραρχησεις στο μυαλο σου τι σε ενδιαφερει.. η υγεια σου και η ευτυχια σου.. το χαμογελο σου! τα οποια θα εχεις με σωστη διατροφη ή το τι λεει και τι σκεφτεται ο ενας κι ο αλλος? κι αν τους αρεσεις? πρεπει να μαθουμε ολες μας να "φιλτραρουμε" τα λογια των αλλων, δηλαδη να μην τα αφηνουμε να μας επηρεαζουν αρνητικα και να μην αποτελουν τροχοπεδη στην εξελιξη μας!! πω πω τι ειπα παλι!!
16-03-2012, 20:28 #2554
αρκετα μας επηρεαζαν τοσα χρονια και τα ειδαμε τα αποτελεσματα...
16-03-2012, 20:39 #2555
Aγγελάκι μου..σε λατρευω, με τα υπέροχα λόγια σου με εκανες να αισθανθω καλύτερα... σε ευχαριστω..πως τα ειδαμε τα αποτελέσματα..μειναμε 40 κιλά κάποιο διάστημα..αμμηνοροιες και όλα τα καλά..εβαλα μυαλό..αστους να λένε
16-03-2012, 20:43 #2556
Ε:kiss:τσι μπραβο!!! Μαζι με την διατροφη το θεμα ειναι να αποκταμε πλεον και υγιη τροπο σκεψης!!! Ποτε δεν ειναι αργα για να αγαπησουμε τον εαυτουλη μας που τοσο ταλαιπωρησαμε.. :kiss::kiss:
16-03-2012, 20:45 #2557
Originally posted by ~aggelaki~
Ε:kiss:τσι μπραβο!!! Μαζι με την διατροφη το θεμα ειναι να αποκταμε πλεον και υγιη τροπο σκεψης!!! Ποτε δεν ειναι αργα για να αγαπησουμε τον εαυτουλη μας που τοσο ταλαιπωρησαμε.. :kiss::kiss:
16-03-2012, 20:51 #2558
Ε καποια στιγμη θα φυγουν!! αλλα μη σε απασχολει, πως και τι.. ασε το σωμα σου να λειτουργησει οπως μπορει αυτο καλυτερα..μην το επιβαρυνεις με το αγχος και την ανησυχια σου! δεν αξιζει τον κοπο.. ριλαξ!!!!
16-03-2012, 20:53 #2559
Originally posted by ~aggelaki~
Ε καποια στιγμη θα φυγουν!! αλλα μη σε απασχολει, πως και τι.. ασε το σωμα σου να λειτουργησει οπως μπορει αυτο καλυτερα..μην το επιβαρυνεις με το αγχος και την ανησυχια σου! δεν αξιζει τον κοπο.. ριλαξ!!!!
να εισαι καλά..καλό βραδυ!!!!
16-03-2012, 21:01 #2560
Magdalena, aν επιτρέπεται να πω τη γνώμη μου...να αδιαφορισεις!!!!
το ιδιο περναω κι εγω οπου παω μου λενε οτι παχυνα.
πληγωνει, αλλα σημασια εχει να εισαι και να νιωθεις εσυ καλα με τον εαυτο σου.
16-03-2012, 23:05 #2561
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Σας έχω και άλλη συνταγή, αυτή τη φορά πολύ ελαφριά!!! Θα σας την γράψω όταν μπορέσω! Ζελέ με φρούτα και γιαούρτι!!!! Είναι σούπερ!
Μαγδαλένα μου όπως σου είπαν και τα κορίτσια μην δίνεις σημασία σε σχόλια τρίτων για το βάρος σου, σημασία έχει πως νιώθεις εσύ! Στο κάτω κάτω πάντα ο κόσμος θα ασχολείται με το βάρος σου, την μία θα σου λένε ότι είσαι πολυ αδύνατη, την άλλη ότι πάχυνες και όλοι θα έχουν μία διαφορετική άποψη, αν κάθεσαι και τους ακούς θα τρελαθείς στο τέλος! Την αδερφή μου που ήταν παχύσαρκη της είχανε φάει τα αυτιά να αδυνατίσει, τώρα που αδυνάτισε της λένε ότι αδυνάτισε πολύ και να βάλει κάνα κιλό! Ότι να ναι! Γι αυτό σου λέω ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ!
Όσο για το πρήξιμο από τα χάπια, είναι νωρίς ακόμη, θα φύγει σιγά σιγά, νομίζω είναι γύρω στα 1-3 κιλά οι κατακρατήσεις. Αν θέλεις βοήθησε το με λίγο προσεγμένη διατροφή, χωρίς πολλά αλάτια και ζάχαρη, τρώγε φρέσκα φρούτα και λαχανικά!
17-03-2012, 09:05 #2562
καλημέρα κορίτσια!
σας διαβάζω συχνά και χαίρομαι ειλικρινα για το παρεακι που εχετε φτιαξει κ φυσικα χαιρομαι ακομη περισσοτερο που το τοπικ αυτο εχει πια ζωή κ ενδιαφερον απο οσους πραγματικα κάνουν στροφη στην υγιεινη διατροφή.
Εγω κάνω ακόμη τριωρα κ τριάδες , πραγμα που θα ακολουθήσω σε όλη μου τη ζωη πλέον διοτι δεν με βοηθάει μόνο στην απώλεια βάρους .....είναι θέμα καλης υγειας και ευεξίας.
Συμβουλες διατροφης παιρνω καθε μηνα απο την διαιτολογο μου την οποια κ εχω δεξι χέρι σε οτι τρωω πλεον.
Διαβάζοντας τις τριαδες σας να σημειώσω κάτι που ουτε εγω το ήξερα βέβαια, αλλα ειναι σημαντικο.
Όταν τρώμε τριάδα ζυμαρικών με κοκκινο κρέας δεν τρώμε τυρι ΠΟΤΕ διοτι δεν βοηθάει στην απορροφηση του σιδηρου* (ειχα γραψει εκ παραδρομης ασβεστιου... σιδηρου εννοουσα).
Τα ζυμαρικά (εγω τρωω μονο ολικης) τα συνδιαζουμε ειτε με κιμα σκέτο κ σαλάτα ή τυρι με κοκκινη σαλτσα λαχανικών και σαλάτα.
Αυτα απο εμένα, καλη συνεχεια !!!!
φιλιά ,
Ρια
17-03-2012, 09:11 #2563
Καλημέρα Ρία μου!
Καλημέρα και σε όλα τα κοριτσάκια!
Πρωινή πρωινή σήμερα, πάω να σεμινεριαστώ! Φιλιά πολλά σε όλους!
17-03-2012, 09:52 #2564
Πολυ καλημέρα σας. Τι μου κανουν τα ομορφα κοριτσια μου? Ετοιμες για σαββατιατικες εξορμήσεις? Εχει εναν υπεροχο ήλιο σήμερα. Ελπιζω να το εκμεταλλευτειτε. Εγω σημερα θα ζουμπάρω τα ακους ντόκτορ? Χτες το βραδυ βγηκα. περασα τοσο ομορφα. Ειναι γεγονος πρεπει να κανω περισσοτερες παρεες οταν δεν σκεφτομαι μαλακίες ειμαι πολύ καλύτερα
Πριν γραψω τις τριαδουλες μου θελω να πω δυο λόγια στη Μάγδα.
Μάγδα μου τα ιδια περνάω και εγώ. Και ξερεις ε δεν το λενε ολοι με τον ιδιο τροπο. Την πρωτη φορα που μου το πανε ειχε συμπεσει με μια περιοδο που δεν μου κανε το παλιο μου τζην. Ωωωω καταλαβαινεις το δραμα που έζησα. Με ειχε πιασει κριση. Ειχε μπει το ζιζάνιο στον εγκέφαλο και η λέξη διαιτα στριφογυριζε στον εγκέφαλο.
Μη δινεις σημασία ξέχνα το. Οι ιδιοι ανθρωποι που με ελεγαν παχυσαρκη οταν ημουν χοντρη και τοφαλο με ειπαν ανορεξικη και οι ιδιοι παλι οτι παχυνα.
Ποιος τους γραφεις εμεις να μαστε καλα. Και οπως πολυ σωστα ειπε το Αγγελάκι και οταν ημασταν 40 τι καταλάβαμε? Να τα αποτελέσματα τώρα.
Επειδη τις πρωτες φορες που ακουσα τετοιου ειδους σχολια προσωπικά πισωγύρισα ευχη και κατάρα σου δινω μην το κάνεις.
Εχεις ενα στόχο πολύ συγκεκριμένο και με πισωγυρισματα δεν προκειται να τον πετυχεις. Συγνωμη δε θελω να φανει οτι μιλάω σκληρα. Δε θελω να πέσεις στα λάθη μου γιατι εχουμε περασει πολλα μαζί και θελω το καλυτερο για ολες μας.
Εσυ στο προγραμμα σου. Σε οποιον αρεσουμε.
Τριαδουλες τωρα. Χτες θεωρω οτι εκανα φαουλ. Φαουλ οχι με την εννοια οτι δεν εφαγα σωστα αλλά με την εννοια οτι εφαγα για μεσημερι μπριζόλα. Που το κακο θα μου πειτε καθολου κακό αλλά ειχα ξαναφαει μεσα στην εβδομάδα και το θεωρω λάθος γιατι θελω να υπάρχει ποικιλία στη διατροφή μου. Ξυπνησα ομως και μου καρφωθηκε οτι θελω να ξαναφαω μπριζόλα
Πρωινο: Γάλα με δημητριακά και μέλι, χυμός
Δεκατιανό: Πορτοκάλι, 1 μικρο κομμάτι παστέλι
Μεσημερι: Σαλάτα μαρούλι ( πρεπει να χω φαει ολα τα μαρουλια του νησιου), 1 φέτα ψωμί, 1μπριζολα στον ατμό
Απόγευμα: 1 ποτήρι γάλα, 2 αποξ σύκα
Βραδυ: 1 καφες στην εξοδο και τοστ τυρι γαλοπουλα και χυμος στο σπίτι
17-03-2012, 11:51 #2565
Kαλημερα κοριτσαρες!!!!
Μαρακι να ακους το σωμα σου και την ορεξη σου.. αφου ξυπνησες και ηθελες μπριζολα μαλλον το χρειαζεται και ο οργανισμος σου. μακαρι να τρωμε παντα αναλογα με αυτο που εχουμε ορεξη και αναλογα με την πεινα μας, ουτε περισοοτερο ουτε λιγοτερο!
Ρια μου μιας και ανεφερες για τα μακαρονια.. οι συνδυασμοι ειναι μονο αυτοι οι 2? δλδ ή με κιμα ή με τυρι? με σολωμο που εφαγα εγω ή με κοτοποδυλο που εκανε η Ελη ή με τονο δεν ειναι καλα?? εγω δεν τρωω ποτε κιμα γιατι δεν μαρεσουν τα τσιγαρισματα!! υπαρχει υγιεινος τροπος να κανεις σαλτσα με κιμα για μακαρονια??
οσο για το τυρι σε συνδυασμο με το κρεας ή με το ψαρι εγω ξερω οτι δεν πρεπει γιατι δεν απορροφιεται ο σιδηρος απο το κρεας, δεσμευεται μονο το ασβεστιο απο τον οργανισμο..
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή