τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 187
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 187 of 427 FirstFirst ... 87137177185186187188189197237287 ... LastLast
Results 2,791 to 2,805 of 6392
    Senior Member
    Ελλη μου, σε ευχαριστώ για την άμεση απαντηση.. Τα αποξηραμένα φρουτα τα ετρωγα παλαιότερα.τωρα που ερχεται το καλοκαίρι σκέφτομαι να τα εντάξω και παλι στη διατροφη μου,
    Να σας γραψω τα σημερινά μου
    ΠΡΩΙΝΟ: Γάλα΄ελαφρυ με λίγο κακαο

ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Φασολακια χλωρά και ψωμί

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Μήλο και σπιτικό παγωτό με μπισκότα Oreo (είχα εμπνευση και είπα να φτιαξω παγωτό)

ΒΡΑΔΥ: 1 αυγό παπιας, 1 αυγό κότας και λίγες πατατες φούρνου
    και αργά λίγο αρτο ( το εφερε η μανα μου, ειχε παει στην εκκλησία)

Senior Member
    Magdalena αυγο παπιας??? τι γευση εχει?

Senior Member
    Ton76 με πρόλαβες! μα αυγό πάπιας;; Τι είναι τούτο καλέ;

Κοριτσάκια εγώ τα έχω κάνει λίγο χάλια αυτές τις μέρες. Με τα μαστορέματα δεν έχω πρόσβαση στην κουζίνα και δεν μπορώ να μαγειρέψω και τρώω λίγο ό,τι να 'ναι. Η αλήθεια είναι ότι παραλείπω γεύματα αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να κρατάω τους συνδυασμούς όταν τρώω, αν και κάποιες φορές μου προκύπτουν κάτι κουφά του τύπου τοστ ζαμπόν-τυρί και δαμάσκηνα ή σταφίδες και φουντούκια. Τουλάχιστον δεν έχω φάει περισσότερο και ευτυχώς ακόμα δεν πεινάω ιδιαίτερα. Τέλος πάντως, θα τελειώσει αυτό σε λίγες μέρες και θα επανέλθω στους ρυθμούς μου.

Καλό βράδυ σε όλους!

Senior Member
    Καλησπέρα, δεν θυμάμαι εαν σας καλωσόρισα στο τόπικ, καλώς ήρθατε λοιπόν!

alexan εύχομαι να έχει επανέλθει η όρεξη σου αν κ με τα μαστόρια όλη μέρα μέσα στα πόδια σου θα είναι δύσκολο να ακολουθήσεις κάποιο πρόγραμμα. Προσπάθησε έστω κ με μικρές ποσότητες.

eri τα πας πάρα πολύ καλά, βλέπω πως έχεις μπει στο πνεύμα κ τη λογική με τα τρίωρα, έχεις ξανά ασχοληθεί στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη διατροφή?

Senior Member
    Καλησπέρα break, καλώς σας βρήκαμε (πολύ καλώς για την ακρίβεια!!)!
    Ναι, όντως είναι λίγο δύσκολο να το κρατάω με την κουζίνα κατειλημένη και επίσης είδα ότι τώρα που δεν τηρώ το πρόγραμμα πεινάω περισσότερο, ευτυχώς όχι τόσο που να μην το ελέγχω.
    Λοιπόν, σήμερα έχω φάει τα εξής:
    Πρωί: 1,5 μπισκότο diggestive 3 φουντούκια και 2 δαμάσκηνα αποξ. (αυτά με έχουν σώσει)
    Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών και άλλα 2 δαμάσκηνα
    Σνακ (ξαναπείνασα στη δουλειά): 2 φυλλαράκια παστέλι
    Μεσημέρι: 2 φρυγανιές με χαλούμι και 2 φύλλα μαρούλι.

Ελπίζω να κάνω το καλό μου γεύμα το βράδυ, που θα έχω την κουζίνα στη διάθεσή μου και λέω να φάω μία ομελέτα με ανάμεικτα λαχανικά, σαλάτα μαρούλι και 1 φ. ψωμί (του τοστ). Για απογευματινό λέω να χτυπήσω κανένα φρούτο (οχι αποξηραμένο) με 2-3 καρύδια.
    Από αύριο νομίζω ότι θα ξαναμπώ σε ένα σχετικό πρόγραμμα, αν και πιστεύω ότι δεν ξέφυγα και τελείως.

Senior Member
    Originally posted by Magdalena

ΑΠΟΓΕΥΜΑ: Μήλο και σπιτικό παγωτό με μπισκότα Oreo (είχα εμπνευση και είπα να φτιαξω παγωτό)

Magdalena μου νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις λίγα πράγματα ακόμα στη διατροφή σου για να ακολουθείς τις τριάδες-διάδες. Στο πρωινό σου, ας πούμε, χρειάζεσαι οπωσδήποτε και έναν υδατάνθρακα (μια φρυγανιά, ένα μπισκότο, μία φέτα ψωμί ή δημητριακά) και κάτι σε φρούτο ή χυμό (το φρέσκο που λέγαμε). Το μεσημέρι θα ήταν καλό να είχες προσθέσει και λίγη πρωτεϊνη, όπως τυρί, που πάει και ωραία με τα φασολάκια. Επίσης, δεν έφαγες δεκατιανό. Στο βραδυνό σου πολύ σωστά έχεις τα αυγά (μα πάπιας βρε παιδί μου!! :wink1: ) και τις πατατούλες με τον άρτο αλλά ήθελες και μια σαλατούλα ή εναλλακτικά ένα φρούτο στο τέλος.
    Ας με διορθώσουν και οι παλαιότερες αν κάνω κάποιο λάθος.
    Με λίγη προσπάθεια και μόλις "πιάσεις" τη λογική αυτής της διατροφής θα σου φαίνεται το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, στην ουσία είναι αυτά που τρώμε κάθε μέρα, απλά προσέχεις λίγο τις ποσότητες και έχεις το νου σου να μην αφήσεις τίποτα απ' έξω.
    Εγώ το χαίρομαι γιατί πρώτη φορά αισθάνομαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να φάω, καταπληκτική αίσθηση, αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου!! :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by alexan972
    Ton76 με πρόλαβες! μα αυγό πάπιας;; Τι είναι τούτο καλέ;

Κοριτσάκια εγώ τα έχω κάνει λίγο χάλια αυτές τις μέρες. Με τα μαστορέματα δεν έχω πρόσβαση στην κουζίνα και δεν μπορώ να μαγειρέψω και τρώω λίγο ό,τι να 'ναι. Η αλήθεια είναι ότι παραλείπω γεύματα αλλά τουλάχιστον προσπαθώ να κρατάω τους συνδυασμούς όταν τρώω, αν και κάποιες φορές μου προκύπτουν κάτι κουφά του τύπου τοστ ζαμπόν-τυρί και δαμάσκηνα ή σταφίδες και φουντούκια. Τουλάχιστον δεν έχω φάει περισσότερο και ευτυχώς ακόμα δεν πεινάω ιδιαίτερα. Τέλος πάντως, θα τελειώσει αυτό σε λίγες μέρες και θα επανέλθω στους ρυθμούς μου.

Καλό βράδυ σε όλους!

γεια σας κορίτσια μου! τι κάνετε? τωρα καταφερα να μπώ, ειχαμε διακοπή ρευματος το πρωί από της 8 μεχρι της 2 κια μισή το μεσημερι.. η μανα μου μεγαλώνει εκτός από κότες, αρνακια και γουρουνακια και πάπιες.. βασικά ειναι ενα είδος γαλοπούλας πάπιας (όπως τα λέει και η ίδια Γαλόπαπα) χαχαχ!!!
    Το αυγό της πάπιας είναι λίγο πιο άνοστο από της κότας παρολο αυτά εμενα μου αρεσει πολύ.. λένε ότι δεν βλάπτει τόσο στη χοληστερηνη αυτο το αυγό..

Senior Member
    Originally posted by Magdalena

Magdalena μου νομίζω ότι πρέπει να προσθέσεις λίγα πράγματα ακόμα στη διατροφή σου για να ακολουθείς τις τριάδες-διάδες. Στο πρωινό σου, ας πούμε, χρειάζεσαι οπωσδήποτε και έναν υδατάνθρακα (μια φρυγανιά, ένα μπισκότο, μία φέτα ψωμί ή δημητριακά) και κάτι σε φρούτο ή χυμό (το φρέσκο που λέγαμε). Το μεσημέρι θα ήταν καλό να είχες προσθέσει και λίγη πρωτεϊνη, όπως τυρί, που πάει και ωραία με τα φασολάκια. Επίσης, δεν έφαγες δεκατιανό. Στο βραδυνό σου πολύ σωστά έχεις τα αυγά (μα πάπιας βρε παιδί μου!! :wink1: ) και τις πατατούλες με τον άρτο αλλά ήθελες και μια σαλατούλα ή εναλλακτικά ένα φρούτο στο τέλος.
    Ας με διορθώσουν και οι παλαιότερες αν κάνω κάποιο λάθος.
    Με λίγη προσπάθεια και μόλις "πιάσεις" τη λογική αυτής της διατροφής θα σου φαίνεται το πιο απλό πράγμα στον κόσμο, στην ουσία είναι αυτά που τρώμε κάθε μέρα, απλά προσέχεις λίγο τις ποσότητες και έχεις το νου σου να μην αφήσεις τίποτα απ' έξω.
    Εγώ το χαίρομαι γιατί πρώτη φορά αισθάνομαι ότι ΠΡΕΠΕΙ να φάω, καταπληκτική αίσθηση, αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου!! :smilegrin:
    Αλεξάνδρα μου σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρησεις σου και συμφωνω σε αυτα που μου επισημανες..επειδη δουλευω τις καθημερινες ειναι λιγο δυσκολο από αποψη χρονου να κόβω σαλάτα, με το που μπαίνω στο σπίτι ζεσταινω το φαγητό και τρωω, ξεχναω να βγαλω τυρί και τα σχετικά, όμως από σήμερα εβαλα πρόγραμμα, τα τρίωρα και πο τριαδες ειναι ενας τροπος διατροφής που δεν σε κάνει να πεινας ενω τρεφεσαι υγιεινα..

Senior Member
    Μαγδαλένα μου τι ωραία που έχετε φάρμα!! Πού ζεις;

Λοιπόν, εγώ καθάρισα την κουζίνα μου και είναι κάπως ανθρώπινη οπότε σήμερα έφαγα λίγο πιο φυσιολογικά.
    πρωί: 1 φρυγανιά με μία φ. τυρί του τοστ και 2 δαμάσκηνα αποξ.
    Ενδιάμεσα: 1/2 μπανάνα + 1/2 ποτ. γάλα + 2 φουντούκια (λίγο αργότερα τσίμπησα και ένα μπισκότο digestive)
    Μεσημέρι: 2 πατατες ψητές με 1 γιαούρτι 2% και σαλάτα μαρούλι-κόκκινο λάχανο
    Απόγευμα: 1/2 μπανάνα + 1/2 ποτ. γάλα +2 φουντούκια
    Βράδυ: θα βγω αλλά υπολογίζω να κρατήσω τις τριάδες, ελπίζω να μην ξεφύγω στις ποσοτητες γιατί θα πάω μάλλον σε αραβικό που μου αρέσει πολύ και το λιγουρεύομαι από την προηγούμενη εβδομάδα!

Αύριο θα πάω σε Ζumbathon 3 ωρών, οπότε όλο και κάτι θα κάψω!!

Καλο απόγευμα φιλενάδες συναγωνίστριες!!

Senior Member
    Και μία ερώτηση για τις πιο παλιές: το γιαούρτι και το τυρί είναι επαρκής πρωτεϊνη για τα κύρια γεύματα ή πρέπει να προσθέσω και κάτι άλλο; Η αλήθεια είναι ότι κρέας δεν τρώω πανω από 2-3 φορές την εβδομάδα, για να ξέρω τι να κάνω.

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια, επιτέλους σας ξαναβρίσκω!
    Από χθές προσπαθώ να μπω στο φόρουμ και δεν μπορούσα, όλο μου έβγαζε ότι πιθανόν να είναι υπό συντήρηση..συνέβη και σε εσάς μήπως?
    Παρ' όλα αυτά τα πάω μια χάρα. Διανύοντας την δεύτερη εβδομάδα, μπορώ να πω ότι δεν πεινάω πια καθόλου και αν πεινάσω λίιιιιγο θα είναι την ώρα που πρέπει να φάω, δηλαδή πανω στο τρίωρο.
    Τι ωραία που είναι να ΜΗΝ πεινάς!!!! :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by break
    eri τα πας πάρα πολύ καλά, βλέπω πως έχεις μπει στο πνεύμα κ τη λογική με τα τρίωρα, έχεις ξανά ασχοληθεί στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη διατροφή?
    Βreak μου, είναι η πρώτη φορά που ακολουθώ την διατροφή αυτή και πραγματικά ξεστραβώθηκα που λένε.
    Μια ζωή έκανα δίαιτες στερητικές και μαζί με αυτές άπειρα λάθη και μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου.
    Ήρθε όμως ο καιρός να τα διορθώσω όλα, βαδίζω στο σωστό μονοπάτι, το νιώθω.

Senior Member
    Originally posted by eri
    Καλησπέρα κορίτσια, επιτέλους σας ξαναβρίσκω!
    Από χθές προσπαθώ να μπω στο φόρουμ και δεν μπορούσα, όλο μου έβγαζε ότι πιθανόν να είναι υπό συντήρηση..συνέβη και σε εσάς μήπως?
    Παρ' όλα αυτά τα πάω μια χάρα. Διανύοντας την δεύτερη εβδομάδα, μπορώ να πω ότι δεν πεινάω πια καθόλου και αν πεινάσω λίιιιιγο θα είναι την ώρα που πρέπει να φάω, δηλαδή πανω στο τρίωρο.
    Τι ωραία που είναι να ΜΗΝ πεινάς!!!! :smilegrin:
    Έρι μου κι εγώ το έπαθα αυτό χθες και σήμερα. Αλλά ευτυχώς επανήλθαμε! :thumbup:

Θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι σούπερ να μην πεινάς και κυρίως να μην λιγουρεύεσαι διάφορα! Επίσης, εγώ για κάποιο λόγο έχω σταματήσει και να πίνω, παρά μόνο όταν βγω, γιατί πρώτα είχα και στο σπίτι μου και έπινα κάθε μέρα 2-3 ποτηράκια το βράδυ με το φαγητό μου. Από τότε που ξεκίνησα αυτή τη δίαιτα δεν μου ταιριάζει καθόλου! Οπότε γλιτώνουμε κι από εκεί θερμίδες! :wink1:

Πραγματικά νιώθω αυτό που λες, με αυτή τη διατροφή ξεστραβώθηκα!!!!

Senior Member
    Καλημέρα και πάλι κοριτσάκια! Εγώ χθες που βγήκα έχω την αίσθηση ότι έφαγα αρκετά, αν και τώρα που το σκέφτομαι δεν νομίζω ότι έφαγα και σαν βόδι όπως συνήθιζα. Έφαγα μπόλικη σαλατούλα, δυο κομμάτια ψωμί δικό τους (συριακό), περίπου σαν δυο φέτες ψωμί, αν και μετά έφαγα και 1 μεσαία αραβική πίτα, και λίγο κους-κους, καθόλου πατάτες. Από πρωτεϊνη 1/2 μερίδα κεμπάπ αρνί-μοσχάρι. Και μερικές πηρουνιές από χούμους (αλεσμένα ρεβύθια με ταχίνι) και μία άλλη αλοιφή με αλεσμένο καρύδι και μπαχαρικά.

Το βασικό είναι πάντως αυτό που λέει και η Έλι παραπάνω, μου έκανε πολύ κέφι να τρώω σαλάτα (σχεδόν με κάθε μπουκιά) που παλιά δεν το συνήθιζα καθόλου και τις τηγανητές πατάτες ούτε που τις άγγιξα γιατί δεν ήθελα! Πάντως σήμερα αισθάνομαι τρομερά σκασμένη από το φαγητό και έφαγα με το ζόρι το πρωινό μου, 1 φρυγ. σικάλεως με 1 φ. τυρί του τοστ και 2 δαμάσκηνα (σκέφτηκα να το αφήσω, αλλά οι κακές συνήθειες πρέπει να κόβονται :wink1: )!

Το απόγευμα θα πάω σε μαραθώνιο Zumba, αν ενδιαφέρεται καμμία το λινκ είναι αυτό:

https://mail-attachment.googleuserco...I8kG3dTih88YGg

Γίνεται για φιλανθρωπικό σκοπό και απ' ό,τι έχω δει και σε ένα άλλο μαραθώνιο που είχα πάει έχει πολύ κέφι και περνάς πολύ όμορφα (και εννοείται λιώνεις στο χορό και καις θερμίδες)! Αν αποφασίσει καμμία άλλη να έρθει ας στείλει ένα μήνυμα μήπως γνωριστούμε κιόλας!!
    Φιλιά, καλή Κυριακή!!

Senior Member
    Και μία ερώτηση για τις πιο παλιές: το γιαούρτι και το τυρί είναι επαρκής πρωτεϊνη για τα κύρια γεύματα ή πρέπει να προσθέσω και κάτι άλλο; Η αλήθεια είναι ότι κρέας δεν τρώω πανω από 2-3 φορές την εβδομάδα, για να ξέρω τι να κάνω.

Πόσα γραμμάρια πρωτεινής πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά δεν γνωρίζω να σου πω αλλά μια παράμετρος που λαμβάνεται υπ΄ όψιν είναι το βάρος.
    Το τυρί κ το γιαούρτι μπορείς να το βάζεις στο πρωινό κ το βραδινό σου, στο μεσημέρι να βάζεις πρωτεινή απο ψάρι κοτόπουλο, γαλοπούλα κλπ

Πως τα πέρασες στο zumba marathon?
    Καλά έκανες που δεν παρέλειψες το πρωινό σου, πρέπει να τρώμε έστω κ μικρή ποσότητα.