Results 2,821 to 2,835 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
15-05-2012, 13:09 #2821
πωπω ωραία συνταγή !!! με βάλατε στο πειρασμό!! (χιχιχι φτασαμε στο σημείο να θεωρούμε πειρασμο κατι τοσο υγιεινο...? σε καλο δρόμο είμαστε
)
χαίρομαι που σας μετέδωσα λίγη απο την θετική μου ενέργεια!!! Οντως 'Ελλη η σεροτονίνη στα ύψη!!!! οι ξηροί καρποί κ οι μπανάνες εβαλαν το ''χεράκι'' τους
- 15-05-2012, 13:34 #2822
θα σας βάλω και homework σήμερα... σας θέλω επιμελείς!!!!!
γυρίστε το κεφάλι σας δεξιά και μετα γυρίστε το αριστερά*
*επαναλάβετε καθε φορά που κάποιος σας προσφέρει μια σοκολάτα :smilegrin:
15-05-2012, 13:49 #2823
:lol::lol::lol::lol:
15-05-2012, 13:51 #2824
Originally posted by ria
Οντως 'Ελλη η σεροτονίνη στα ύψη!!!! οι ξηροί καρποί κ οι μπανάνες εβαλαν το ''χεράκι'' τους
Από τα πιο αγαπημένα μου σνακ!
15-05-2012, 14:44 #2825
Βuongiorno, buongiorno κι απο μενα!!!!!! καλωσηρθατε ολες οι καινουργιες, μακαρι να εκανε αυτη τη διατροφη ολος ο κοσμος!
τα αποτελεσματα ειναι αμεσα, ειδικα στη μειωση των βουλιμικων και στην ψυχολογια!
εγω τους τελευταιους 1-2 μηνες προσπαθουσα να λειπω οσο περισσοτερο μπορω απο το σπιτι, και μου εκανε πολυ καλο, κι επισης ειχα αποφασισει να μην ασχολουμε πολυ με το φορουμ γιατι αφιερωνα αρκετο χρονο και μετα ενιωθα τυψεις οτι δεν εκανα κατι δημιουργικο..παραγωγικο, το οποιο νομιζω ειναι πολυ σημαντικο για την ψυχολογια μου, μου το λεει και ο ψυχολογος μου..
τα 3ωρα και οι 3αδες ομως με συνοδευουν παντα, οπου και να βρισκομαι, κανω οσο μπορω καλυτερους συνδυασμους και δεν αφηνω ποτε τον εαυτο μου να πειναει..
εχω απο χθες αρχισα διαβασμα για την εξεταστικη που ερχεται και ξενερωνω.. αυτο το καθισιο και να διαβαζω μαλακιες μου τη δινει πραγματικα! τελοσπαντων..
καλη συνεχεια σε ολες σας με τα 3ωρα και μην ξεχνατε να αγαπατε τους εαυτους σας!!!
15-05-2012, 19:03 #2826
Κορίτσια γεια σας!
Ολο και καλύτερα τα πραγματα σχετικά με τη διατροφη μου, προσπαθω να τρεφομαι σωστα και να μην αφηνω το στομαχι μου αδειο για πολλες ωρες πλέον
σημερα λοιπόν
Πρωι γαλα πλήρες
ενδιαμεσα κουλούρι θεσσαλονίκης (δεν το εφαγα όλο, λίγο άφησα) και χυμό
μεσημερι: κοτοπουλο φούρνου με πατατες
απογευμα γιαουρτι μπανάνα και αργότερα λίγο κρουασαν (δεν ειχα κατι άλλο και πεινούσα)
το βραδυ θα φτιαξω κοτόσουπα
15-05-2012, 21:35 #2827
Καλησπέρα κοριτσάκια!
Τα σημερινό μενού είχε ως εξής:
Πρωί ~ Γάλα με μούσλι, ξηρούς καρπούς και 3 δαμάσκηνα
Σνακ ~ 1 ξινόμηλο και 1 κουλουράκι με σπανάκι
Μεσημέρι ~ Φακές με λίγο ψαράκι, αγγουροντομάτα, λίγο κουνουπίδι λαδολέμονο και 1 λεπτή φέτα ψωμί
Σνακ ~ 6 φράουλες και 1 οργανική μπάρα
Βράδυ ~ 1 γιαούρτι με μπανάνα ψιλοκομμένη, 1 κουτ. τριμμένους ξηρούς καρπούς και 1 1/2 μπισκοτο digestive τριμμένο
Νερό πολύ και 2 εσπρεσσάκια πρωι και απόγευμα
Δεν ξέρω πόσο γρήγορα μπορώ να χάσω κιλά με αυτά που τρώω, όμως ξέρω ότι το κάνω σωστά, νιώθω πλήρης, δεν προλαβαίνω να πεινάσω και το κυριότερο, νιώθω γεμάτη ενέργεια!
15-05-2012, 21:41 #2828
:spin:
Originally posted by ria
θα σας βάλω και homework σήμερα... σας θέλω επιμελείς!!!!!
γυρίστε το κεφάλι σας δεξιά και μετα γυρίστε το αριστερά*
*επαναλάβετε καθε φορά που κάποιος σας προσφέρει μια σοκολάτα :smilegrin:
15-05-2012, 21:49 #2829
Γεια σας τσούπρες! Βλέπω τα κέφια ανεβασμένα, σουπερ!!
Λοιπόν τα δικά μου:
Πρωί: 2 τυροπιτάκια +2 δαμάσκηνα
Ενδιάμεσα: 1,5 digestive με λίγο μέλι και κανέλα και 1 καρύδι + 3 φουντούκια και 1 δαμάσκηνο
Σνακ (βασικά ήμουν πολύ βιαστική και έφαγα το μεσημεριανό μου το απόγευμα οπότε έβαλα το σνακ πριν): 1 μπανάνα + 1 digestive
Κυρίως γεύμα (γύρω στις 6 το απόγευμα): 1 πίτα τορτίγιας με 1 φέτα γαλοπούλα +1,5 φέτα τυρί του τοστ + ντομάτα +3 φύλλα μαρούλι + κέτσαπ-μουστάρδα. Επίσης με κέρασαν και έφαγα και μία μπουκιά χαλβαδόπιτα (μιαμ).
Πριν λίγο έφαγα επίσης 2 digestive και 1 φουντούκι.
Για βράδυ λέω να φάω 2-3 μικρά παξιμαδάκια μπουκίτσες με πολτό ελιάς, ντομάτα και φέτα (σαν μικρά ντακάκια).
Πειράζει πολύ που τα έκανα έτσι αχταρμά με τις ώρες;
15-05-2012, 22:09 #2830
Originally posted by alexan972
Λοιπόν τα δικά μου:
Ενδιάμεσα: 1,5 digestive με λίγο μέλι και κανέλα και 1 καρύδι + 3 φουντούκια και 1 δαμάσκηνο
Σνακ (βασικά ήμουν πολύ βιαστική και έφαγα το μεσημεριανό μου το απόγευμα οπότε έβαλα το σνακ πριν): 1 μπανάνα + 1 digestive
Κυρίως γεύμα (γύρω στις 6 το απόγευμα): 1 πίτα τορτίγιας με 1 φέτα γαλοπούλα +1,5 φέτα τυρί του τοστ + ντομάτα +3 φύλλα μαρούλι + κέτσαπ-μουστάρδα. Επίσης με κέρασαν και έφαγα και μία μπουκιά χαλβαδόπιτα (μιαμ).
Για βράδυ λέω να φάω 2-3 μικρά παξιμαδάκια μπουκίτσες με πολτό ελιάς, ντομάτα και φέτα (σαν μικρά ντακάκια).
Πειράζει πολύ που τα έκανα έτσι αχταρμά με τις ώρες;
Πολύ καλύτερα απο το να έμενες νηστική για αρκετές ώρες, δεν νομίζεις?
Γνώμη μου πάντα...κι εγώ το ίδιο μάλλον θα έκανα στη θέση σου.
15-05-2012, 23:27 #2831
Originally posted by alexan972
Λοιπόν τα δικά μου:
Πειράζει πολύ που τα έκανα έτσι αχταρμά με τις ώρες;.
Αν έχει φτάσει η ώρα για το μεσημεριανό μας και δεν μπορούμε να το φάμε κάνουμε και δεύτερο σνακ και αργότερα με την πρώτη ευκαιρία τρώμε και το μεσημεριανό μας, ακόμη και αν δεν έχει περάσει τρίωρο. Το κάνω και εγώ πολλές φορές αν είμαι έξω και δεν έχω τριάδα μαζί μου!
15-05-2012, 23:29 #2832
Να γράψω και εγώ τα σημερινά μου:
Πρωινό:
1/2 μπανάνα, 1 τοστ
Πρόγευμα:
5-6 φράουλες και 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι:
1 φλιτζάνι αρακά με πατάτα και λίγο φέτα
Απόγευμα:
1/2 μπανάνα και 2κ.σ. ξηρούς καρπούς με σταφίδες
Βραδινό:
1 μπουτάκι κοτόπουλο ψητό, χόρτα βραστά, 1 παξιμαδάκι μίνι κρίθινο
16-05-2012, 00:01 #2833
Πετάει η ομάδα, γιούπιιιιιιιιι :roll::roll::roll: έτσι να ανεβαίνει η διάθεση!
aggelaki μου εσύ να είσαι καλά κ ας μην πολυμπαίνεις!
alexan όταν δούλευα επειδή το πρωινό μου ήτανε στις 6 το πρωί κ το μεσημεριανό μου στις 4 το μεσημέρι, ο διαιτολόγος μου είχε πει να κάνω δυο σνάκ πριν το μεσημέρι κ μάλιστα το ένα σνακ ήτανε μίνι τριάδα δηλ ένα κουλούρι με χυμό κ λίγο γραβιέρα οπότε καλά έκανες!
Έλλη βλέπω πως ελάτωσες κατά πολύ τις ποσότητες!
16-05-2012, 00:15 #2834
Ας γράψω τα χθεσινά κ τα σημερινά:
Δευτέρα 14/05
Πρωί: γάλα + δημητριακά + 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα: 1/2 χυμό πορτοκάλι + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης + γραβιέρα
Μεσημέρι: ομελέτα(λουκάνικο γαλοπούλας, μανιτάρια) + γραβιέρα + ψωμί ολικής + ντοματοσαλάτα
Απόγευμα: μπανάνα + digestive
Βράδυ: τορτίγια + 1/2 λουκάνικο γαλοπούλας + τυρί ρεγγάτο + ντομάτα, μαρούλι, σως γιαουρτιού
Τρίτη 15/05
Πρωί: 1 κούπα γάλα + 4 κ.σούπας δημητριακά + 3 δαμάσκηνα αποξηραμένα
Πρόγευμα: 1 ποτήρι φυσικό χυμό + 1/2 κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μεσημέρι: 1 1/2 φλυτζάνι σπανακόρυζο + φέτα + 1 ψωμί
Απόγευμα: φράουλες + 1 μπισκότο digestive
Βράδυ: τοστ + φράουλες
16-05-2012, 10:01 #2835
Καλημέρα τσούπρες!!!!!!!
Ας γράψω κι εγω τα χθεσινά μου
Πρωί ~> 1 καφε (δυστυχως δε πήρα τίποτε αλλο κοντά μου απο ανοργανωσιά)
Μεσημέρι ~> 1 γιαούρτι 0%+1 φλ. δημητριακά ολικής+4 φράουλες+μισή μπανάνα + 4 φουντούκια+ λιγη τριμμένη κουβερτούρα
Βράδυ ~> κοτόπουλο με λαχανικα στο wok (κρεμμύδι, κολοκυθάκι & μελιτζάνα σε κυβάκια, πιπεριά) κ μια κούπα πένες τρικολόρε
πωπω.... ασιτία έκανα.... φφφφ σήμερα ελπίζω καλύτερα.... (τελικά αμα δε τα γράφω δε καταλαβαίνω τι χαζομαρες κανώ... μου πήρε 3 χρόνια να με πείσω αλλα τα κατάφερα χαχαχα)
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή