τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 196
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 196 of 427 FirstFirst ... 96146186194195196197198206246296 ... LastLast
Results 2,926 to 2,940 of 6392
    Senior Member
    Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που μπλοκάρει τα προσωπικά μηνύματα; Είμα κι εγώ λίγο ασχετη μ' αυτά. Με την Έλι πάντως έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.

Senior Member
    Originally posted by alexan972
    Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάτι που μπλοκάρει τα προσωπικά μηνύματα; Είμα κι εγώ λίγο ασχετη μ' αυτά. Με την Έλι πάντως έχουμε ανταλλάξει μηνύματα.

Μήπως πήρες κάτι?

Senior Member
    Ναι, σου στέλνω αίτημα φιλίας. :starhit:

Senior Member
    καλησπέρααααα απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη!!!! κοριτσια!!!! τι επαθα η κακομοιρα το πρωι που κατεβηκα να παρω το πρωινο μουυυυυυ στο ξενοδοχειο.... ε δε θα το πιστεψετε γιατι ουτε εγω πιστευα στα ματια μου!!! γεμιζε ενα πιατο με φρουτα το δικο του πιατο.... ο ζουμπανεας!!!!! μετα απο αυτο... μου κοπηκε η ορεξη κ εφαγα μια ςραιοτατη τριαδα (ψωμι ολικης τυρι και χυμο) τιμης ενεκεν χαχαχα ρε τι επαθα η γυναικαααααααα!!!

Senior Member
    Εντάξει, θέλω απλά να πω σε όλους ότι είσαι μια θεά Αλεξάδρα!
    Φτου σου κοπέλα μου!

Senior Member
    Θα τα κάνεις σήμερα τα ψωμάκια;(έχω αγωνία πώς θα σου φανούν...)

Senior Member
    Originally posted by ria
    καλησπέρααααα απο την πανεμορφη Θεσσαλονικη!!!! κοριτσια!!!! τι επαθα η κακομοιρα το πρωι που κατεβηκα να παρω το πρωινο μουυυυυυ στο ξενοδοχειο.... ε δε θα το πιστεψετε γιατι ουτε εγω πιστευα στα ματια μου!!! γεμιζε ενα πιατο με φρουτα το δικο του πιατο.... ο ζουμπανεας!!!!! μετα απο αυτο... μου κοπηκε η ορεξη κ εφαγα μια ςραιοτατη τριαδα (ψωμι ολικης τυρι και χυμο) τιμης ενεκεν χαχαχα ρε τι επαθα η γυναικαααααααα!!!

Πόσο θα ήθελα να τον συναντάω κι εγώ στην κουζίνα μου κάθε πρωί που μπαινω να φτιάξω πρωινό! :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Με πρόλαβες Έρι μου!! Έπαθα πλάκα με τα μάτια σου και είδα ότι τα πήραν και οι κόρες σου!!! Κούκλες όλες!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένοι!!

Senior Member
    Θα τα κάνεις σήμερα τα ψωμάκια;(έχω αγωνία πώς θα σου φανούν...)
    Αφού είναι τόσο γρήγορα στην παρασκευή τους, λέω να τα κάνω αύριο πρωί να φάνε και οι κόρες ζεστά ζεστά!
    Εννοείται ότι μόλις τα φτιάξω θα έχεις νέα μου!

Senior Member
    Originally posted by ria
    Ατυχία βρε ρία μου!! Και το πρωινό των ξενοδοχείων είναι η μόνη περίπτωση που τρελλαίνομαι να τρώω πρωινό σε τερατώδεις ποσότητες!! Εγώ τον πέτυχα μια φορά σε μπυραρία στο διπλανό τραπέζι, αλλά δεν πτοήθηκα παρόλο που γνωριζόμαστε! :spin:

Senior Member
    Με πρόλαβες Έρι μου!! Έπαθα πλάκα με τα μάτια σου και είδα ότι τα πήραν και οι κόρες σου!!! Κούκλες όλες!!! να είσαστε καλά και ευτυχισμένοι!!
    Σ' ευχαριστώ κουkλίτσα μου για τα καλά σου λόγια!
    Να είσαι κι εσύ καλά!

Senior Member
    ...αχ κοριτσια!!! Τον θαυμαζω τοσο που.... ημουν στα τσακ να σηκωθω να του μιλησω ....αλλα δεν με γνωριζει ο ανθρωπος χαχαχαχα θα με περνουσε για τρελη... βεβαια αυριο το πρωι αν τον πετυχω παλι δεν ξερω αν θα κρατηθω χαχαχαχα....

αχχχχχ ατυχη δε νιωθω παντως

(χοχοχο το πιασατε το υπονοουμενο? χαχαχαχα )

Senior Member
    Originally posted by eri
    Originally posted by ria

Πόσο θα ήθελα να τον συναντάω κι εγώ στην κουζίνα μου κάθε πρωί που μπαινω να φτιάξω πρωινό! :lol: :lol: :lol:
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Senior Member
    Originally posted by eri
    Originally posted by Eli
    Καλή μας όρεξη!
    Ριζότο με μύδια, λαχανικά και φέτα σλουρπ!
    Μην που πεις ότι έφτιαξες εσύ αυτήν την πανδαισία χρωμάτων και γεύσης???!!
    :thumbup::thumbup::thumbup:
    Ναι ναι ναι εγώ το έκανα!!!! Αυτό ήταν το μεσημεριανό μου και είπα να το μοιραστώ μαζί σας!

Καλά βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω, έλειπα κιόλας όλη μέρα και μου ήρθε απότομο :lol:
    Θα σας διαβάσω αύριο αναλυτικά γιατί είναι και η ώρα περασμένη χιχιχιχι ήμασταν έξω για ποτάκια. Καλό μας ξημέρωμα! Φιλιά!

Senior Member
    Καλημέραααα!
    Να έχετε μια όμορφη και χαρούμενη Κυριακή, σας εύχομαι!

Λοιπόν εγώ μόλις έβαλα στο φούρνο τα ψωμάκια της Αλεξάνδρας μας!
    Ανυπομονώ να περάσει το 20λεπτο. :bouncy:

Εντωμεταξύ ας γράψω τα χθεσινά μου καμώματα:

Πρωί ~ Κρητικό τόστ και μια μικρή μπανάνα
    Σνακ ~ 2 βερίκοκα ξερά, 2 δαμάσκηνα, 1 κουτ. ξηρούς καρπούς
    Μεσημέρι ~ Ομελέτα α λα Ζ. (ξέρετε) με τριμμένη πατάτα μέσα, βλήτα βραστά με κολοκυθάκια, 1/2 μέτριο παξιμάδι
    Σνακ ~ 5-6 φράουλες και μια μπάρα κέλογκς + αργότερα 1 τσαι φράουλα παγωμένο (εννοείται χωρίς ζάχαρη)
    Βράδυ ~ 1 μέτριο παξιμάδι, 1 κομμάτι μηζύθρα ανάλατη με ένα κουτ. μέλι + 3 βερίκοκα φρέσκα.