Results 3,301 to 3,315 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
15-06-2012, 13:18 #3301
Καλησπέρα κορίτσια...
Ουάου!!! Μπράβο Ρία... ΠΟλύ πολύ καλά... Συνέχισε έτσι!!!
Προσωπικά επισκέπτομαι την διατροφολόγο μου κάθε 10 ημέρες (μια εβδομάδα είναι λίγο, δύο εβδομάδες μου φαίνεται πολύ...)
Σήμερα έχω ραντεβού οπότε αν όχι σήμερα τότε σίγουρα αύριο θα μπω να γράψω τι έλεγε η ζυγαριά!
Επίσης εμένα μου κάνει κάθε φορά λιπομέτρηση οπότε ξέρω τι χάνω...
Δεν έχω άγχος γιατί μόλις εχθές μου είπαν ότι έχω χάσει και φαίνεται...
Πήρα πολύ τα πάνω μου στο forum με τις φώτο... Παιδιά τι όμορφες αλλαγές!!!
Θα βγάλω και εγώ φωτο σήμερα και θα προσπαθήσω να ανεβάζω κάθε μήνα να φαίνεται η διαφορά...
Επίσης θα μετρηθώ και εγώ (είχα μετρηθεί πριν ξεκινήσω και θα γράψω τη διαφορά στους πόντους)
Αυτές οι τρίωρες δυάδες - τριάδες κάνουν θαύματα πάντως!!
Συνεχίστε την προσπάθεια κορίτσια και αγόρια!!!
όσο προσπαθούμε ο στόχος μας έρχεται ακόμα πιο κοντά!
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας και καλή δύναμη για τη συνέχεια...
Α! Μπορείτε να μου πείτε εάν κάνετε γυμναστική???
Η διατροφολόγος μου έχει προτείνει διάδρομο (έχω στο σπίτι) αλλά δεν παίρνω την απόφαση να ανέβω...
- 15-06-2012, 14:10 #3302
Ρία μου γλυκιά πολυ χαίρομαι που οι κόποι σου έχουν αποδώσει καρπούς και μάλιστα τόσο σύντομα! Φρόντισε να τρως επαρκώς όμως για να μην έχεις κάνα ξέσπασμα πείνας και υπερφαγίας μελλοντικά... Και εγώ πολλές φορές λέω αφού μπορώ να φάω λιγότερο γιατί να μην το κάνω; Αλλά όσες φορές το έχω κάνει μου έχει γυρίσει μπούμερανγκ.
Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά για την προσπάθεια σου και σου εύχομαι να τα πας τόσο καταπληκτικά με τον επόμενο μήνα!!! Κράτα δυνατή ψυχολογία και τους στόχους σου αργά ή γρήγορα θα τους κάνεις πράξη!
15-06-2012, 14:16 #3303
Νεραϊδάκι μου μπράβο που τα πας τόσο καλά και είσαι τόσο χαρούμενη!
Όσο για την γυμναστική, καλό είναι να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και ακόμη καλύτερο είναι να έχεις ποικιλία. Εννοείται πως ότι κάνουμε ακόμη και ένα περπάτημα για μισή ωρίτσα είναι καλό και βοηθάει στην γρηγορότερη απώλεια βάρους, αλλά κυρίως βοηθάει την ψυχολογία μας να είναι πιο θετική και άρα να διαχειριζόμαστε καλύτερα και την διατροφή μας. Δηλαδή είναι διπλό το καλό οπότε στο συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ξεκίνα με μικρούς στόχους, π.χ 20' διάδρομο την εβδομάδα, ίσα ίσα για να συνηθίσεις στην ιδέα και να κάνεις την αρχή. Μην θέτεις υψηλούς στόχους στην άσκηση από την πρώτη μέρα γιατί θα το χάσεις το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο κιόλας. Δες και τι άλλο σε ευχαστιστεί από άσκηση και βάλτο στην ζωή σου, γενικά πειραματίσου! Θα δεις ότι στην πορεία θα αρχίσεις να το διασκεδάζεις κιόλας αρκεί να ψάξεις να βρεις αυτό που σου αρέσει!
15-06-2012, 15:56 #3304
καλησπέρα!!!!!
κοριτσια ευχαριστώ πολυ για την επιβραβευση !!! Την εχω τόσο αναγκη!!!
Καλη συνεχεια κ καλη επιτυχια στους στοχους που εχετε κι εσεις θέσει!
Ειμαι πλεον σιγουρη 100% οτι αυτος ο τροπος θρεψης θα βαλει γερα θεμελια για μια γενικότερη ανανεωση στη ζωή μας.
Όσο περνανε οι μέρες,
-νιωθω ακόμη πιο δυνατή (σε αντιθεση με αλλες φορες που ακολουθουσα προγραμμα διαιτας και ενιωθα η κοπωση να κορυφώνεται μερα με τη μέρα.
-νιωθω μεγαλύτερη εμπιστοσυνη σε αυτο που κάνω κ στους ανθρωπους που με ενισχυουν να το ακολουθήσω
σήμερα ηταν μια καλυτερη μέρα κ αυριο ειμαι σίγουρη θα ειναι ακόμη καλύτερη... μπορει μεθαυριο να ειναι μια λιγότερη καλή μέρα , αλλα δε θα το βάλω κάτω. ειναι πολυ φυσιολογικό, μια μικρη διακύμανση , λιγο επανω λιγο κάτω... τιποτε ομως δεν θα αφησω να με ριξει πολυ χαμηλα ....ειδικα αν δεν το αξιζει πραγματικά. γιατι αυτο θα με παει πίσω. κ πισω δε θα γυρισω... δεν μου αξιζει να γυρισω....
Σας προ(σ)καλω να σκεφτειτε... ποσο καλυτερη ποιοτητα ζωης θα ειχαμε, εαν ριχναμε κ λιγο τοπο στην οργη.... εαν ημασταν πιο ψυχραιμοι, πιο επιεικης με τους γυρω κ τους εαυτους μας.... εαν διναμε σημασια στα θετικα κ οχι τοσο στα αρνητικα μια καταστασης...
θετικη ψυχολογία! το κλειδι που ανοιγει και τις πιο σκουριασμενες πορτες....
καλο μεσημέρι φιλεναδες.... νιωθω ευγνωμοσυνη που σας εχω...
15-06-2012, 16:13 #3305
Ρία μου από την στιγμή που έχω μπει μέσα σε αυτό το φόρουμ δεν σταματάω να γνωρίζω ανθρώπους που με εκπλήσσουν θετικά και με γεμίζουν θετικά συναισθήματα και χαμόγελα. Είσαι και εσύ ένα από αυτά τα άτομα και χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να σε γνωρίσω
. Νιώθω και εγώ μια απέραντη ευγνωμοσύνη που έχετε μπει στη ζωή μου και με γεμίζετε θετική ενέργεια και όμορφα συναισθήματα. Η υποστήριξη σας και η αλληλεγγύη σας με έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο και πιο θετικό. Είστε δίπλα μου σε κάθε παραπάτημα μου να μου κρατήσετε το χέρι και να μου πείτε μια γλυκά κουβέντα. Σας ευχαριστώ πολύ!
Υ.Γ. Παραλήρημα σεροτονίνης έχουμε; :lol:
15-06-2012, 16:14 #3306
Originally posted by ria
Ειμαι πλεον σιγουρη 100% οτι αυτος ο τροπος θρεψης θα βαλει γερα θεμελια για μια γενικότερη ανανεωση στη ζωή μας.
Όσο περνανε οι μέρες,
-νιωθω ακόμη πιο δυνατή (σε αντιθεση με αλλες φορες που ακολουθουσα προγραμμα διαιτας και ενιωθα η κοπωση να κορυφώνεται μερα με τη μέρα.
-νιωθω μεγαλύτερη εμπιστοσυνη σε αυτο που κάνω κ στους ανθρωπους που με ενισχυουν να το ακολουθήσω
σήμερα ηταν μια καλυτερη μέρα κ αυριο ειμαι σίγουρη θα ειναι ακόμη καλύτερη... μπορει μεθαυριο να ειναι μια λιγότερη καλή μέρα , αλλα δε θα το βάλω κάτω. ειναι πολυ φυσιολογικό, μια μικρη διακύμανση , λιγο επανω λιγο κάτω... τιποτε ομως δεν θα αφησω να με ριξει πολυ χαμηλα ....ειδικα αν δεν το αξιζει πραγματικά. γιατι αυτο θα με παει πίσω. κ πισω δε θα γυρισω... δεν μου αξιζει να γυρισω....
Σας προ(σ)καλω να σκεφτειτε... ποσο καλυτερη ποιοτητα ζωης θα ειχαμε, εαν ριχναμε κ λιγο τοπο στην οργη.... εαν ημασταν πιο ψυχραιμοι, πιο επιεικης με τους γυρω κ τους εαυτους μας.... εαν διναμε σημασια στα θετικα κ οχι τοσο στα αρνητικα μια καταστασης...
θετικη ψυχολογία! το κλειδι που ανοιγει και τις πιο σκουριασμενες πορτες....
καλο μεσημέρι φιλεναδες.... νιωθω ευγνωμοσυνη που σας εχω...
Ευ ζην κορίτσια μου και καλή καρδιά!
15-06-2012, 16:18 #3307
Να σας πω επίσης ότι αυτές τις μέρες ανεξάρτητα που δεν γράφω τι τρώω, τα πάω πάρα πολύ καλά! Έχω καθημερινή άσκηση, καλό ρυθμό στην διατροφή μου και μειωμένες ποσότητες λόγω ζέστης, χωρίς καμία επιθυμία για γλυκό ή ανθυγιεινές τροφές. Μαγειρεύω με καλή διάθεση καθημερινά και νοστιμεύομαι! Σήμερα ψήνω μία πρασόπιτα για να την πάρουμε και μαζί μας στο ταξίδι μας. Θα πάμε να ψηφίσουμε στο χωριό μας και θα φύγουμε το βραδάκι.
Η ζέστη με έχει τσακίσει και όλη την ώρα ιδρώνω, έχω λιώσειιιιιι. Παρόλα αυτά έχω αρχίσει να συνηθίζω στην ζέστη και να μην με ενοχλεί τόσο. Πάλι καλά σήμερα έπιασε Βοριαδάκι, κάτι είναι και αυτό!
15-06-2012, 16:29 #3308
Ευ ζην και καλη καρδια!
ποσο συνοπτικα κ απλα τα ειπες όλα!!!
Ελλη μου, τα λογια σου ειναι σαν τις ακτινες του ηλιου... διαπερνουν κ ζεσταινουν τη καρδια μου και ειμαι σιγουρη τις καρδιες ολων μας. Αν ειχα ενα μαγικό καθρεπτακι θα τοβαζα να γυρισουν πισω να νιωσεις τη ζεστασια που εκπεμπεις... πραγματικά θα εβλεπες κατι που θα σε εξεπλητε!
ναι!!! το βλεπεις κι εσυ? η σκεψη μου ειναι πιο συγκροτημενη... νιωθω υπεροχα με την σεροτονινη στα υψητο νιωθεις κι εσυ?
15-06-2012, 16:31 #3309
Originally posted by Eli
Να σας πω επίσης ότι αυτές τις μέρες ανεξάρτητα που δεν γράφω τι τρώω, τα πάω πάρα πολύ καλά! Έχω καθημερινή άσκηση, καλό ρυθμό στην διατροφή μου και μειωμένες ποσότητες λόγω ζέστης, χωρίς καμία επιθυμία για γλυκό ή ανθυγιεινές τροφές. Μαγειρεύω με καλή διάθεση καθημερινά και νοστιμεύομαι! Σήμερα ψήνω μία πρασόπιτα για να την πάρουμε και μαζί μας στο ταξίδι μας. Θα πάμε να ψηφίσουμε στο χωριό μας και θα φύγουμε το βραδάκι.
Η ζέστη με έχει τσακίσει και όλη την ώρα ιδρώνω, έχω λιώσειιιιιι. Παρόλα αυτά έχω αρχίσει να συνηθίζω στην ζέστη και να μην με ενοχλεί τόσο. Πάλι καλά σήμερα έπιασε Βοριαδάκι, κάτι είναι και αυτό!
15-06-2012, 17:49 #3310
Ευχαριστώ!
Ρία μου όταν κάνω την διατροφή μου σωστά και ασκούμαι το νιώθω και εγώ! Είναι ένα αίσθημα ηρεμίας που με κατακλύζει και το μυαλό μου δουλεύει καλύτερα και έχω περισσότερη διαύγεια. Γι αυτό ότι και να κάνω πάντα γυρνάω πίσω σε αυτόν τον τρόπο ζωής, γιατί πραγματικά πρόκειται για ευ ζην! Χαίρομαι που το νιώθεις και εσύ γιατί είσαι και εργαζόμενη μανούλα και το έχεις ανάγκη!
15-06-2012, 22:21 #3311
έτσι ειναι όπως το λες Έλλη...
η ερη λογικα ειναι στο ζενιθ των ετοιμασιων για τη βαπτιση!! όλα να πάνε καλά κούκλα! κ να χαμογελας με αυτοπεποιθηση... σιγουρα θα εισαι κουκλα! Μακαρι κ το μωράκι να περασει καλα κ να μην το ταλαιπωρησει η διαδικασια
αλεξάνδρααααα που γυρνας ?????χμμμμμ ελπιζω να περνας καλα τουλαχιστον οπου κι αν εισαι
σημερα εφαγα
8.00 τοστ με τυρι ντοματα μαρουλι
11.00 1/2 ελληνικη μπάρα
16.00 (αργησα πολυ αλλα ειχαμε συμβουλιο στο γραφειο...κ δεν μπορουσα να φαω :sniff: ) σχεδον 1 γιουρτι με 2κσ ξηρους καρπους+2 δαμασκηνα
20.00 1 ροδακινο+1 βρωμομπισκοτο
στις
23.00 θα φάω ενα μπιφτεκι+1 κριθινο παξιμαδι+μαρουλοσαλάτα
16-06-2012, 08:01 #3312
καλημέρα κοριτσαρες!
σήμερα
8.00 γιαουρτι με ξηρους καρπους +δαμασκηνα+ βρωμη
11.00 μιση ελληνικη μπάρα
15.00 σαρδελα ριγανατη με 2 κριθινα παξιμαδακια κ αγγουροντομάτα
19.00 μια ελληνικη μπαρα
23.00 2 μπύρες
16-06-2012, 15:13 #3313
Κοριτσάκια μου γλυκά και όμορφα τι μου κάνετε; Χάθηκα, το ξέρω, αλλά ήταν για καλό σκοπό, Ρία μου η φωτό με την καρδούλα βότσαλο έπιασε τόπο!!! :love: Χαχαχα!!!!
Ρία μου μπράβο σου για την απώλεια, καταπληκτική αλλαγή, είμαι σίγουρη ότι το βλεπεις πολύ στα ρούχα σου!! Μπράβο και πάλι μπράβο!!
Ελι και νεραϊδάκι, πολύ ωραία τα λέτε, όντως η καλή διάθεση και η αγάπη για τη ζωή μας κάνουν να συνεχίζουμε και να πετυχαίνουμε στο τέλος τους στόχους μας. Μπράβο σας που τα πάτε τόσο καλά με τη διατροφή σας.
Εγώ απ' την άλλη τα έχω πάει χάλια, με την έννοια ότι τις δύο τελευταίες μέρες με εφαγε ο έρωτας και εγώ δεν έφαγα τίποτα!
Ελπίζω πως θα ξαναμπώ σιγά σιγά στο ρυμθό μου, η αλήθεια είναι ότι ούτε σήμερα πεινάω αλλά κάνω μια προσπάθεια να το κρατήσω το πρόγραμμα.
Σήμερα γίνεται νονά και η Έρι μας, έ;; Πάντα άξια κοριτσάκι!! :thumbup:
16-06-2012, 17:11 #3314
αλεξανδραααααααααα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι θα τσιριξωωωω!!!! ερωτευτηκες μαρη? τι υπεροχα νεα ειναι αυτα?????
μπραβο ρε κοπελια!!! να περνας τελεια με το αμορε κ σιγα σιγα ξερεις εσυ... μυησε τον στις τριαδες χιχιχιχ...
μακια!!!!
ναιιιιιιιιιιι η ερη λογικα εγινε νονα!!! παντα αξια κοπελια!!!!
16-06-2012, 19:14 #3315
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!
-1,800 μου είπε η διατροφολόγος και χοροπηδώ λέμε! Το νερό μου αυξήθηκε και μου είπε ότι έχασα καθαρό λίπος!!!
Είναι σούπερ!!! Νιώθω υπέροχα...
Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για να κάνω σχόλια σε όλα τα υπέροχα που γράψατε γιατί έχω βάπτιση (λέτε να πηγαίνω στη βάπτιση της Έρης???!!!???)
Να είστε καλά και ανεβασμένο ηθικό παρακαλώ...
Η αγάπη δεν κοστίζει τίποτα και όμως μας κάνει όλους τόσο ευτυχισμένους...
Σας αγαπώ λέμε!!!
Καλή δύναμη και καλή ψήφο για αύριο...
Φιλιά σε όλους!
:love:
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή