Results 3,361 to 3,375 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-06-2012, 21:59 #3361
Παρούσα!
Συγχαρητήρια Σοκολατίτσα μου και από εδώ!!!
Ήρθα να δηλώσω και εγώ ότι αυτές τις μέρες παρόλο τα τρελά μου ωράρια εκτός σπιτιού, έπεσε οργάνωση και έτρωγα αρκετά σωστά. Μάλιστα σήμερα είχα και αρκετό περπάτημα και το χάρηκα γιατί ξεκουνήθηκα από την καρέκλα μου. Έχω ξεσυνηθίσει να κάθομαι σε καρέκλα τόσες ώρες και μου κακοφάνηκε λίγο. Χαλάλι του όμως. Πάντως νιώθω καλύτερα και ήρεμη και αυτό με βοηθάει στο να μην έχω ξεσπάσματα στο φαγητό. Τον άντρα μου όμως θα τον κρεμάσω γιατί χτες μου κουβάλησε ένα οικογενειακό παγωτό στο σπίτι γκρρρρρ! ʼντε να δούμε πως θα το αγνοήσω τώρα! :saint:
- 22-06-2012, 23:42 #3362
Ελλάκη μου τώρα με τη δουλειά ανεβαίνει κ η ψυχολογία οπότε νιώθεις πιο δυνατή ώστε να αντιμετωπίσεις κάθε πειρασμό, κάνε πως δεν υπάρχει το παγωτό!
23-06-2012, 09:08 #3363
καλημέρα κοριτσακια κ ...αγορακια :starhit:
δυο μερες δεν ημουν πολυ καλα γι αυτο κ εξαφανιστηκα... ξυπνησε το τερας μεσα μου κ δεν μπορουσα να το δαμασω... τεσπα... σημερα ειναι μια νεα μερα.... κ το προγραμμα εχει ως εξης
9.00---->τοστ με διπλο τυρι+ αγγουρι
12.00--->1 ελληνικη μπάρα
15.00--->ψαρι+1 κριθινο+σαλατα
18.00---> καρπουζι+καρυδια
21.00---> γιαουρτι+βρωμη+2 βερυκοκα+1κσ ξηρους καρπους
23-06-2012, 09:13 #3364
σοκολατιτσα καλως ήλθες στον τριαδοκοσμο!!!!
δυστυχως λογω χιλιομετρικης αποστασης δεν θα με ''βλεπεις'' καθε εβδομαδα... ανα δυο :smirk: οποτε c u soon :love:
Εli μου, πολυ χαιρομαι για εσενα! :love:
Αλεξάνδρα πως παει ο ερωτας μαναρι ????:wink1::wink1:
eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiκραταμε γεραααα?
23-06-2012, 11:31 #3365
Καλημέρα κι από μένα τριαδόπαιδα!! Όλα καλά; Την παλεύουμε με την ζέστη;
Break μπράβο σου, απίστευτη απώλεια!! Σε ανέβασε πολύ, έτσι;; :thumbup::thumbup:
Έλι μου, έχω παρατηρήσει ότι όσο περισσότερα πράγματα πρέπει να κάνω, τόσο πιο οργανωμένη είμαι τελικά, οπότε τώρα που μπαίνει σε πρόγραμμα η ζωή σου θα μπει πιο εύκολα και η διατροφή σου. Ε, και να φας και μια κουταλίτσα παγωτό δεν χάλασε κι ο κόσμος!!
Ριάκι κράτα γερά!! Κάθε μέρα είναι μια νέα μέρα!!
Εράκι μας, πού είσαι;; Ελπίζω να λιάζεσαι στις παραλίες και να μαυρίζεις!!
Εγώ είμαι μια χαρά, περνάω ακόμα καλύτερα και επιτέλους το 77άρι παγιώθηκε!! Είδες τι σου είναι ο έρωτας;! :bouncy:
Σε γενικές γραμμές το κρατάω το πρόγραμμα, αν κ μερικές φορές δεν καταφέρνω να τα φάω όλα, γιατί δεν πεινάω καθόλου. Προσπαθώ πάντως και δεν ξεφεύγω πολύ. Για σήμερα δεν έχω κάνει ακόμα τον προγραμματισμό μου γιατί θα φάω έξω, θα προσέξω πάντως. Φιλιά σε όλες και όλους, καλό Σ/Κ να έχουμε!!
23-06-2012, 11:40 #3366
Καλό Σκ Αλεξάνδρα μου ερωτευμένη! Να περάσεις όμορφα με το αμόρε
Ρία μου δεν πειράζει που ξέφυγες και οι κακές μέρες στο πρόγραμμα είναι! Εγώ ακόμη και μετά από 1 κακή βδομάδα επιστρέφω χωρίς δυσκολία στην διατροφή μας γιατί είναι τόσο ωραία και με ηρεμεί! Βρες τι ήταν αυτό που σε έβγαλε από την πορεία σου και προσπάθησε να μάθεις από αυτό ώστε την επόμενη φορά να μπορέσεις να το διαχειριστείς καλύτερα.
Εγώ ευτυχώς δεν είχα καθόλου υπογλυκαιμίες αυτές τις μέρες. Να δούμε πως θα τα πάω και αυτή τη βδομάδα... θα περιμένω και περίοδο και θα είναι πιο δύσκολα τα πράματα...
Να σας γράψω ενδεικτικά το χθεσινό μου πρόγραμμα:
Πρωινό:
2 καλαμποκογκορφέτες, 1 φέτα τυρί, 2 αποξηραμένα δαμάσκηνα
Πρόγευμα
1 ελληνική μπάρα
Μεσημέρι
Μία πολυσπορη μπαγκέτα με σολομό, τυρί κρέμα και άνιθο
Απόγευμα
1 κριτσίνι (δεν πρόλαβα το φρούτο :P)
Βράδυ
1 μπούτι ψητό κοτόπουλο
1/2 φλιτζάνι μακαρόνια
Σαλάτα με ντομάτα-αγγούρι-ρόκα και λίγο μυζήθρα
Αυτά έτσι για να μην μένω και έξω από τον χορό
23-06-2012, 19:35 #3367
Αχ, μου λιάζεστε όλοι στις παραλίες και έχετε εξαφανιστεί!!; Μπράβο, καλά κάνετε!!
Φιλιά σε όλους!!
23-06-2012, 19:51 #3368
Γειά σας κορίτσια όμορφα, ερωτευμένα και εργαζόμενα!
Τι μου κάνετε?
Εγώ μια χαρούλα!
Μπαίνω και σας διαβάζω εννοείται, αλλά κάθε φορά μπαίνω είτε βιαστικά, είτε πολύ αργά και δεν έχω δύναμη καθόλου να γράψω!
Κάτι οι θάλασσες, κάτι οι βόλτες, έχω ξεμυαλιστεί εντελώς.
Η διατροφή πάει μια χαρά.
Μπορεί να μην γράφω τι τρώω αλλά όλα τα κάνω σωστά, ευτυχώς.
Σήμερα πήγα θάλασσα και κράτουσα μαζί μου κάτι ελαφρύ στο ταπεράκι -κλασικά- για μεσημεριανό, οπότε τώρα το βράδυ θα φάω ωραίο κανονικό φαγητό. Έχω να φάω βράδυ κανονικό φαγητό, δεν θυμάμαι κι εγώ από πότε!!!:grin:
23-06-2012, 20:15 #3369
Μπράβο βρε Εράκι!! Ευχαριστήσου το το υπέροχο καλοκαιράκι μας!!
26-06-2012, 09:15 #3370
καλημέρα τριαδοκοσμε!!!!!! σήμερα κλεινω ~ενα μήνα (4 εβδομαδες συγκεκριμένα) διατροφης με τριωρα κ τριαδες συστηματικά. Την Πέμπτη εχω ζυγισμα-μετρημα οπότε θα εχω πιο συγκεκριμενα αποτελεσματα. :wink2:
τι κέρδισα? τι εχασα?
κερδισα -καλυτερη διαθεση,
-περισσοτερη ηρεμία
-καλυτερη οργανωση (οχι μονο στη διατροφή....)
σε ενα μήνα εκανα μόνο 3 ημερες υπερφαγικά... σε αντιθεση με πριν που εκανα σχεδον καθε μέρα
εχασα -αρκετους ποντους
-σιγουρα 4 κιλά απο το βάρος μου (θα εχανα περισσοτερα αν ημουν πιο συνεπης αλλα... εχουμε να παλεψουμε κ με μια διαταραχη μη το ξεχναμε )
κι ολα αυτα τη στιγμη που εκοψα κ το τσιγαρο ταυτοχρονα!!!! εντυπωσιακό!!! σε ευχαριστω τριαδοκοσμε!!!!! σας ευχαριστω που ειστε εδω κ στηριζετε αυτη τη προσπαθεια!!!
ΕΙΜΑΙ Η ΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑΙ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!! :roll::roll::roll:
26-06-2012, 09:23 #3371
εχθες εφαγα
πρωι -------->τοστ με διπλο τυρι-ντοματα-μαρουλι
μεσημέρι ---> σνιτσελ κοτοπουλο+ντομάτα
απόγευμα---> φρουτα (κερασια , μισο ροδακινο)
βραδυ------->σαγκριά με μήλο -1/4 απο τοστ μονο με τυρι
26-06-2012, 09:29 #3372
σήμερα το προγραμμα εχει...
7.30----->τοστ με διπλο τυρί-ντομάτα
13.30---->ροδακινο+καρύδια
16.30---->σνιτσελ κοτόπουλο+ αγγουροσαλατα
19.30--->μια κουταλια παγωτο με αμυγδαλα
23.00--->μια φετα ψωμί του τοστ-2φετες τυρί
26-06-2012, 09:48 #3373
Originally posted by alexan972
Αχ, μου λιάζεστε όλοι στις παραλίες και έχετε εξαφανιστεί!!; Μπράβο, καλά κάνετε!!
Φιλιά σε όλους!!
26-06-2012, 10:09 #3374
Καλημέρα παιδάκια!! Πού μου εξαφανιστήκατε όλες;;
Ρία μου, μπράβο σου, ο απολογισμός μετά από ένα μήνα εξαιρετικά καλός, σου εύχομαι καλή συνέχεια!! Ειδικά το θέμα με την οργάνωση και την καλύτερη διάθεση ομολογώ πως είναι ίσως το πιο σημαντικό απ' όλα!! :thumbup::thumbup:
Εγώ τα πάω μέτρια αυτές τις μέρες, λείπω συνέχεια απ' το σπίτι και η αλήθεια είναι ότι η οργάνωσή μου δεν είναι πολύ καλή (πού μυαλό...). Τρώω κυρίως λιγότερο και όχι περισσότερο απ' όσο πρέπει, αλλά πρέπει να το πάρω απόφαση και να οργανωθώ για να μην χαλάσω ό,τι δουλειά έχω κάνει με τον μεταβολισμό μου τόσο καιρό.
Χθες έφαγα (ξεκινάω να τα γράφω πάλι μπας και δω τι βλακείες κάνω και μπω σε σειρά):
Πρωί: 1 digestive + 1 καρύδι + 1 δαμάσκηνο αποξ.
Ενδιάμεσα: 1 κομ. τσουρέκι
Μεσημέρι: 4 κεφτεδάκια + σαλάτα πράσινη
Απόγευμα: τίποτα
Βράδυ: 1 γεμιστό με ρύζι + 2 πατάτες.
Προγραμματισμός για σήμερα:
Πρωί: 1 φρυγ. σικ. + 1 φ. Milner + 2 βερίκοκα
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1/2 ποτ. γάλα
Μεσημέρι: παξιμάδι με ντοματα + φέτα + 2 φύλλα μαρούλι
Απόγευμα: 1 digestive + 1 δαμασκ. αποξ.
Βράδυ: εδώ τα χαλάμε γιατί μάλλον θα είμαι έξω, αλλά ελπίζω να βρω κάτι να συνδυάσω.
Φιλιά σε όλους και όλες!!!
26-06-2012, 10:09 #3375
:lol: τέλειο το μπαρμπικιου Ρία! :lol:
Καλημέρα και από εμένα! Ρία μου τι όμορφος ο απολογισμός του μήνα σου! Πολύ χαίρομαι που νιώθεις να αποκτάς έλεγχο της διατροφής σου και της ζωής σου και που επιτέλους νιώθεις να έχεις μία τάξη και μία ηρεμία! Εγώ τα έκανα λίγο μπαχαλο το ΣΚ αλλά δεν πτοούμαι εδώ στον αγώνα!
Φιλιά πολλά τριαδοκόριτσα!!!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή