τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 226
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 226 of 427 FirstFirst ... 126176216224225226227228236276326 ... LastLast
Results 3,376 to 3,390 of 6392
    Senior Member
    κοριτσάρες μου!!!!
    :love: :love: :love: :love:

ολοι ξεφευγουμε λιγο ...το θεμα ειναι σωστα Αλεξάνδρα να γραφουμε κ τις χαζομαρουλες μας για να διορθωνουμε το λαθος! ΤΕΡΜΑ ο στρουθοκαμηλισμος!!!!!

Eli τα σ/κ ειναι μεγαλη πληγηηηηη

Senior Member
    Originally posted by riaΤΕΡΜΑ ο στρουθοκαμηλισμος!!!!!

Eli τα σ/κ ειναι μεγαλη πληγηηηηη
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    μια αφιερωση στο φαγητο... με αγαπη :love:

http://www.youtube.com/watch?v=L4eEVUK8BwE

Senior Member
    Γεια σας κοριτσαρες!!!!!!!! βλεπω τα πατε παρα παρα πολυ καλα ολες σας και χαιρομαι πολυ, φτανει τοσο εχουμε ταλαιπωρησει τους εαυτουληδες μας! Ελη, επιασες δουλεια ρε θηριο?? τελεια, ευχομαι να σου δινει μονο θετικα η εργασια και να μην πιεζεσαι:starhit:
    αχχ κοριτσια εγω ειμαι καλυτερα απο ποτε.. εδινα τα 4 τελευταια μου μαθηματα στη σχολη και τα περασα ολα!! η αληθεια ειναι οτι δεν πιστευα και πολυ στον εαυτο μου και εξεπλαγην!! γενικα πλεον περναω σουπερ, ειμαι ολη μερα με ενα χαμογελο και μια διαθεση αλλο πραγμα!! επισης ειμαι λιγακι τσιμπημενη με μερικα παιδια!! ντοινγκ!! οχι ερωτευμενη κανονικα, αλλα ειναι μερικα παιδια που μου γουσταρω πολυ οταν κανουμε παρεα και συνεχεια θελω να περιποοιουμε!! επιτελους!! επισης.. επιτελους εκανα και σεξ!! καλα εχει 2 βδομαδες αυτο αλλα το λεω τωρα! ειχα κανα χρονο να κανω κι επαθα πλακα! μου ειχε λειψει τρομερα!
    Νιωθω οτι εχω γινει τελειως καλα, νιωθω πολυ αισιοδοξη για το μελλον και επισης σε ολα τα πραγματα πλεον σκεφτομαι θετικα!!! προσπαθω να το μεταδιδω και σε ολους τους γυρω μου, οτι η ζωη ειναι ωραια κι αλλα τετοια πρωτοτυπα!! σας φιλω και κρατατε δυνατα, συνεχιστε τα τριωρα που μας γεμιζουν ενεργεια και καλη διαθεση και να χαιρεστε τη ζωη! πως κανουμε επισυναψη φωτογραφιας οεο?? εφυγα..

Senior Member
    Αγγελίνα μουυυυυυυυυ!!!!!!!
    Συγχαρητήριααααααααααααα!! !!!:bigsmile::love::roll::bouncy:

Επιτέλους πάει ο βραχνάς της εξεταστικής! Ρε θηρίο τα πέρασες και τα τέσσερα; Καλά χαλάλι το ζόρι που έφαγες! Τις καλύτερες διακοπές προβλέπω να περνάς φέτος! Φαντάζομαι τώρα θα ξεχνάς να κάνεις επεισόδια από την μεγάλη σου χαρά :lol:
    Με το καλό να πάρεις και το πτυχίο κοριτσάρα μου και καλή σταδιοδρομία σε ότι και αν επιλέξεις να κάνεις στην ζωή σου! Και τι διαβάζω;; Το γιορτάσαμε και με σεξ; :lol:
    Πόσο χαίρομαι που επιτέλους χαίρεσαι τα νιάτα σου και την ζωή σου! Χάιντε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Senior Member
    Η δουλειά που βρήκα δεν είναι μόνιμη προς το παρόν τουλάχιστον. Δουλεύω σε μία μικρή τεχνική εταιρεία ως εξωτερικός συνεργάτης για κοστολογήσεις έργων. Όσο υπάρχουν έργα για κοστολόγηση θα με απασχολούν. Την Παρασκευή παραδίδω το έργο που έχω αναλάβει και μετά θα περιμένω να με ξαναειδοποιήσουν, ελπίζω σύντομα, εφόσον προκύψει κάτι. Φαίνεται όμως να έχουν αρκετή δουλίτσα ως εταιρεία οπότε θέλω να ελπίζω ότι θα συνεργάζομαι τακτικά μαζί τους.
    Είναι μία αρχή μετά από σχεδόν 10 μήνες στην ανεργία. Περιμένω πως και πως να πληρωθώ

Junior Member
    Ειναι πολυ καλη τακτικη αυτη! και δεν χρειαζεται να τρωτα τα συγκεκριμενα απλα να τρωτε απο ολα και οχι μεγαλες ποσοτητες...

Senior Member
    Αγάπη μου καλωσόρισες!
    Διάβασα και το τόπικ σου . Διάβασε λίγο σχετικά με την διατροφή που κάνουμε σε αυτό το τόπικ, θα σε βοηθήσει πάααρα πολυ. Θα πάρεις πολυ καλές ιδέες για το πως να συνεχίσεις και την δική σου προσπάθεια. Αυτή η διατροφή είναι ταμάμ για την καταπολέμιση της βουλιμίας

Senior Member
    καλημέρα κοριτσακια μου!!!! :love::love::love:

''Γέλα όποτε μπορείς...Ζήτα συγνώμη όταν πρέπει...Φίλα αργά..Συγχώρα γρήγορα...Παίξε δυνατά...Πάρε ρίσκο...Δώσε τα πάντα χωρίς να το μετανοιώσεις !!!''

Senior Member
    σήμερα το προγραμμα εχει

8.00----->150γρ γιαουρτι-6 αμυγδαλα-1 ροδακινο
    11.00--->1 ελληνικη μπάρα
    15.30---->σνιτσελ κοτοπουλο+αγγουροσαλατα
    19.30---->πεπονι στο μπλεντερ+6 αμυγδαλα
    11.00---->τοστ με διπλο τυρί+ αγγουρι

Senior Member
    http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.dolce&id=16412 αφιερωμενο σε ολες μας

Senior Member
    Originally posted by ria

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    So so so true!!

Senior Member
    Γειας σας κοριτσάρες μου!!
    Αγγελάκι, χαίρομαι πολύ με τα νέα σου, επειδή έχω διαβάσει όλα τα ποστ από την αρχή του τόπικ, έχω παρακολουθήσει την πορεία σου. Μπράβο σου που κατάφερες να τα αφήσεις όλα πίσω και να προχωρήσεις μπροστά γεμάτη διάθεση και αισιοδοξία!! Σου εύχομαι πάντα έτσι να προχωράς!!
    Αγάπη, η διατροφή αυτή είναι πάρα πολύ εύκολη κατά τη γνώμη μου, προσαρμόζεται εύκολα στο πρόγραμμά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Κάνε μια προσπάθεια και νομίζω ότι θα σου αρέσει πολύ.

Ο σημερινός μου προγραμματισμός:
    ΠΡωί: 1 digestive + 1 καρύδι + 1 βερίκοκο
    Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1 χυμός πορτοκάλι
    Μεσημέρι: 2 φρυγ. σικ. + 1 φ. Milner + 1/2 μήλο (ξέρω ότι είναι λίγα για μεσημέρι αλλά δεν πειναω καθόλου...)
    Απόγευμα: 1 digestive + 1 δαμάσκηνο αποξ.
    Βράδυ: κοτόπουλο σνίτσελ + σαλάτα + 1 φ. ψωμί.

Κοριτσάκια, εγώ θα εξαφανιστώ για 5 μερούλες, φεύγω εκτός και θα γυρίσω Δευτέρα βράδυ, οπότε τα ξαναλέμε από Τρίτη! Φιλιά σε όλους!!!

Senior Member
    Αλεξάνδρα μας , καλα να περασεις!!
    Αυτες τις 5 ημερες μη ξεχασεις στιγμη το στόχο μας!!

Senior Member
    Originally posted by ria

πολυ πολυ χαρηκα που το διαβασα!!!
    μπραβο ρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup: