Results 3,556 to 3,570 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
29-08-2012, 15:56 #3556
ο ''ελεγχος'' ...............μας εχει φέρει ολους στη πύλη της διατροφικής διαταραχής.
διαγραψτε απο το μυαλο τον ελεγχο.... ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!
Θέλω να μάθω να ακουω το σώμα μου, να του προσφέρω τη ποσοτητα κ την ποιοτητα που χρειαζεται για να λειτουργησει σωστα, αποτελεσματικά...
Θέλω να μάθω να τρέφομαι οσο το δυνατον καλύτερα για να λειτουργουν σωστα ολα μου τα ζωτικά όργανα κ να μην κινδυνευω απο σοβαρες νοσους που οδηγουν αργα ή ακαριαια στο θάνατο.
Κανω τριαδες κ τριωρα κ ρυθμίζω το συστημα πεινας κορεσμού.... με τροφές οσο το δυνατον καθαρες , νοστιμες κ θρεπτικές....
ολα τα αλλα που εχω στο μυαλο μου χρονια τα βαζω στο ντουλαπάκι με τα σεμεν κλειδωνω κ πεταω το κλειδι στη θαλασσα....
Anne2 ....ειμαστε εδω.... ελα κι εσυ....
- 29-08-2012, 17:18 #3557
το παλευω και δεν το παλευω ria.
είχα 2 φλυντζάνια καφέ,1 τσάι, 1 τσιχλα και 1 φέτα ψωμι με βούτηρο.το εκανα πολλα κομματακια αλλα το έφαγα. Σκέφτομαι οτι θέλω σοκολατες μα ισως αυριο..ισως
30-08-2012, 13:19 #3558
anne βάλε στη διαδικασια καποιον που εμπιστευεσαι πολυ και προχωρα δυνατά. ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! Αν δεν εχεις τη δυναμη βαλε καποιον δικο σου να ζητησει βοηθεια για εσενα....
Εγω προσωπικά εχω περάσει πολυ δυσκολα με τις εμμονές μου γυρω απο το φαγητό κ το φαυλο κύκλο της βουλιμίας (χωρις κάθαρση). Μου πήρε πάνω απο 2 χρόνια διατροφικης συμβουλευτικης, ψυχολογικης υποστηριξης, προσωπικης δουλειας αλλα πλέον νιωθω καλύτερα. Οχι εντελως καλα ακομη, αλλα θα το παλεψω κι αλλο... σημασια εχει οτι βελτιωσα τη ψυχολογια μου κ την ποιοτητα της ζωης μου.... ΜΠΟΡΕΙΣ να το καταφερεις!! ξεκινησε απο κάπου ομως.
ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΒΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΟ
ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ και η θεραπεια ειναι ζητημα χρονου κ κόπου.
30-08-2012, 13:42 #3559
Originally posted by ria
ο ''ελεγχος'' ...............μας εχει φέρει ολους στη πύλη της διατροφικής διαταραχής.
διαγραψτε απο το μυαλο τον ελεγχο.... ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ.... ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΣΩ!!!
Θέλω να μάθω να ακουω το σώμα μου, να του προσφέρω τη ποσοτητα κ την ποιοτητα που χρειαζεται για να λειτουργησει σωστα, αποτελεσματικά...
Θέλω να μάθω να τρέφομαι οσο το δυνατον καλύτερα για να λειτουργουν σωστα ολα μου τα ζωτικά όργανα κ να μην κινδυνευω απο σοβαρες νοσους που οδηγουν αργα ή ακαριαια στο θάνατο.
Κανω τριαδες κ τριωρα κ ρυθμίζω το συστημα πεινας κορεσμού.... με τροφές οσο το δυνατον καθαρες , νοστιμες κ θρεπτικές....
ολα τα αλλα που εχω στο μυαλο μου χρονια τα βαζω στο ντουλαπάκι με τα σεμεν κλειδωνω κ πεταω το κλειδι στη θαλασσα....
Anne2 ....ειμαστε εδω.... ελα κι εσυ....
Απ' τα καλύτερα post που έχω διαβάσει στο forum .
Μπράβο Ria .:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
30-08-2012, 14:25 #3560
Κάνω θεραπεια,ria.
Σήμερα:
1 τσάι,
2 ασπράδια βραστών αυγών+ 1 μικρή φέτα ψωμι με τυρί edam lite
δεν νιώθω καλα με αυτά όμως..
30-08-2012, 16:05 #3561
anne :thumbup:
dora ευχαριστώ
Τη Δευτέρα εχω ζυγισμα-λιπομετρηση-μεζουρομετρηση εχω μεγάλη αγωνια να δω το λιπος μου αν εχει πέσει , κ τι γίνεται απο πόντους ειδικά στη κοιλιά ... ειναι το μονο που με ανδιαφέρει απο τις μετρησεις τελικά.
το κοιλιακο λιπος.... ατιμο πραγμα!
θα ξαναδω κ αγαπημενα προσωπάκια ελπίζω...
ε ε ε ε ε αγαπημενα προσωπάκιααααααα????
30-08-2012, 16:28 #3562
γεια σα κοριτσαρες!!!!!!!! μπηκα μια απο την αμηνορροια και ειπα να πω κι εδω ενα γεια.. δεν εχω χρονο να διαβασω και να καταλαβω πως ειστε, μονο αυτη τη σελιδα διαβασα.. πιστευω οτι πηγαινουμε παντως απτο καλο στο καλυτερο!!! μεχρι κι η αννουλα μας αρχισε να τρωει! σιγα σιγα θα στρωσει η διατροφη σου κουκλα μου, φανταζομαι ποσο δυσκολο σου ειναι να τρως, αλλα το φαι κανει καλο! και οσες φορες κι αν χρειαστει να φας λιγο παραπανω, επειδη απλα δεν μπορεις να σταματησεις, παλι καλο θα σου κανει γιατι εχεις αναγκη αρκετα κιλακια, και ο οργανισμος σου τα χρειαζεται! και αν λειτουργει καλα ο οργανισμος σου θα αρχισει να αλλαζει και η ψυχουλα σου. πρεπει ομως να τρως τακτικα, συχνα.. καθε 2-3 ωριτσες τρωγε κατι, ο,τι θελεις. ΜΗΝ ΤΟ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ! δεν θα γινεις χοντρη! απλα υγιης!!!!! αν τρως και απο κατι καθε 2 ωρες δεν θα πεινας και πολυ. επισης θα κανεις παρα πολυ στο μεταβολισμο σου..
οσο για μενα, τα βουλιμικα δεν υπαρχουν, τολμω να πω!, τρωω και με το παραπανω.. πραγματικα δεν πιστευα ποτε οτι θα ετρωγα τοσο και θα ημουν ακομα αδυνατη! στις διακοπες που πηγα γνωρισα και τον ερωτα και τις εμεινα ακομη 5 μερες στο νησι μαζι του, ειχε σπιτι, και τρωγαμε συνεχεια μαζι! ς ρε και μου φερνει μια μερα πρωι πρωι μια κομματαρα μιλφειγ, ψωμι με μελι και τυροπιτα της μανας του. δεν αφησαμε τιποτα!! σκεφτομουν οτι ειναι κ αυτος αδυνατος, αυτος πως δεν παχαινει δηλαδη? και κοριτσια φανταστειτε πηγαμε στα καπακια παραλια και ουτε λιγο δεν με πειραξε που ειχα φαει σαν το ζωον! δεν ενιωθα καν φουσκωμενη, δεν ξερω τι γινεται..μαλλον η πεψη μου ειναι παρα πολυ καλη! αρε κεφιρ!! και το ιδιο μεσημερι η γιαγια του ειχε κανει παστιτσιο.. τι σου κανει ο ερωτας ομως!! το φαγα και ειπα κι ενα τραγουδι! καθε φορα που εφερνε εντωμεταξυ φαγητο στο δωματιο πραγματικα σκεφτομουν οτι ο,τι και να εφερνε θα το ετρωγα και ολα τα ετρωγα με περισσιο ενθουσιασμο! καλα, η ψυχολογια ειχε ανεβει πολλα level! απο τη μια ο ερωτας και απο την αλλη νοστιμια απο φαι.. αχ να μουν παλι εκει ! αφου σκεφτομουν να μην ξαναγυρισω πισω γιατι ελεγα εκει καλα ειμαι, αμα γυρισω δεν θα μαι τοσο καλα! αυτα απο μενα.. εχς μια βδομαδα κανω μια εργασια τελικη για τη σχολη μου και ειμαι ολη μερα μπροστα στον υπολογιστη και εχω φρικαρει λιγακι.. αλλα ελπιζω να την τελειωσω και να ορκιστω.. θα δειξει! φιλακια πολλα τσουπρες και να γελατε! η ζωη ειναι τελεια! ο,τι και να συμβαινει και μονο που ειμαστε υγιεις και ζουμε σε τοσο ομορφη χωρα οφειλουμε να ειμαστε χαρουμενοι! η οικονομια ειναι παντου σκατα, ας μην την αφηνουμε να μας χαλαει τη διαθεση ομως.. ο καθενας θα βρει την ακρη του, αν το προσπαθησει!
30-08-2012, 16:38 #3563
αγγελάκι... αφιερωμένο!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jp5kF...eature=related
αχχχχχ ερωτα!
30-08-2012, 21:04 #3564
Θέλω να φάω τα πάντα αποψε
30-08-2012, 21:14 #3565
Originally posted by ria
θα ξαναδω κ αγαπημενα προσωπάκια ελπίζω...
ε ε ε ε ε αγαπημενα προσωπάκιααααααα????
30-08-2012, 21:20 #3566
Αγγελάκι μουυυυυυυυ! :love::love::love::love:
Διαβάζω το μήνυμα σου και γεμίσω χαρά και αισιοδοξία! Είσαι νέα, όμορφη, έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου χαρά μου και πλέον το ξέρεις! Μπράβο κοπελάρα μου δεν ξερεις τι χαρά μου δίνεις!
Και έρωτες καλοκαιρινούς διαβάζω ααααχ! Λατρεύω καλοκαιρινούς έρωτες! Και εγώ με τον άντρα μου καλοκαιρινός έρωτας ήμαστε χιχιχι
Εύχομαι μόνο να μην έχετε και την απόσταση που είχαμε εμείς :bigsmile:. Καλή επιτυχία με την εργασία σου μανάρι και μην φρικάρεις τώρα που έπεσες με τα μούτρα στο διάβασμα, θα περάσει και αυτό και θα ηρεμήσεις. Καλή επιτυχία και καλό πτυχιόοοοο! :kiss:
30-08-2012, 21:29 #3567
Originally posted by anne2
Θέλω να φάω τα πάντα αποψε
Πως τα πας με την θεραπεία;
30-08-2012, 21:54 #3568
Πολλες φορες θέλω να κανω εμετό.
δεν ξερω,αυτο που σκέφτομαι ειναι φαγητο,φαγητο,φαγητο κι εγώ πάλι νιώθω τόσα κιλά.Ξερω πως ειναι η διατροφ.διαταραχη και δεν ειναι εύκολο
30-08-2012, 22:03 #3569
Άννα μου είναι φυσιολογικό να μην νιώθεις καλά με το σώμα σου αυτή τη στιγμή και όσο αδύνατη και αν είσαι να νιώθεις ότι έχεις περιττά κιλά. Είναι η διαταραχή που σε κάνει να νιώθεις έτσι. Χαίρομαι πάντως που το αναγνωρίζεις
. Μπορεί να μην το καταλαβαίνεις αλλά είναι ένα βήμα και αυτό προς την ίαση!
Επικεντρώσου στο να κάνεις μία σωστή διατροφή κάθε μέρα. Όσο τρως υγιεινά και θρεπτικά τόσο πιο καλά θα νιώθεις με τον εαυτό σου. Θα αρχίσει να φεύγει η θολούρα και εκείνη η φωνούλα μέσα στο μυαλό σου που σου λέει όλο κακά πράγματα θα αρχίσει να αποδυναμώνεται και να σε αφήνει στην ησυχία σου...
30-08-2012, 22:21 #3570
Kαι εγώ θελω να χαρώ μα έχω αγχωθεί πάλι
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία