Results 3,631 to 3,645 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
24-10-2012, 23:37 #3631
λοιπον κουκλες τις τριαδες τις ξεκινησα την κυριακη
απο την προηγουμενη τεταρτη μεχρι σημερα ειμαι 1,4 κιλα κατω!!!
και πειναω πολυ λιγοτερο!!!!για να δουμε.....λετε να βρηκα το μυστικο???
σημερα
πρωι 8:45 μπαρα δημητριακων μανταρινι καφες με γαλα και ζαχαρη
μεσημερι 12 την ιδια μακαρονοσαλατα με χθες και ενα μανταρινι
σνακ 4 καφες και μπαρα και μανταρινι
βραδυ 7:45 γιαουρτι μπαρα δημητριακων και μανταρινι
ισως φαω και κανενα μανταρινι αργοτερα!!!
πηγα και γυμναστηριο! 1 ωρα στεπ!!!
- 25-10-2012, 14:22 #3632
Αγαπημένοι και αγαπημένες μου...
Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε????
Χάθηκα λιγάκι αλλά ελπίζω (και εύχομαι) όταν θα δείτε το στίκερ παρακάτω να μου το συγχωρέσετε...
Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, μετακόμισα (δεν έχω ακόμα ίντερνετ στο σπίτι...!!!), ξεκίνησα γυμναστήριο και είμαι στο -12!!!
Πετώ λέμε!!!
Αυτές οι μέρες στη δουλειά είναι σωστή κόλαση αλλά τα παράτησα όλα για να σας πω τα νέα μου!
Να χαρείτε και να πάρετε δύναμη!!!
όσο για το γυμναστήριο μη φανταστείτε ότι κοπανιέμαι στους διαδρόμους...
Λίγο κολύμπι (που με χαλαρώνει κιόλας)...
Δεν το κάνω απόφαση να ανέβω στα μηχανήματα βρε παιδί μου...
Αν κολλήσω (που δεν το εύχομαι) λέω να ξεκινήσω πιο συστηματικά το γυμναστήριο.
Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα μηνύματα σας αλλά μόλις βρω χρόνο θα το κάνω...
Σας αγαπώ και ειλικρινά δε σας έβγαλα στιγμή από το μυαλό μου...
Να σκέφτεστε θετικά και να καταλάβετε όσο πιο σύντομα γίνετε ότι ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!
Σας φιλώ όλους γλυκά....
Απολαύστε το στικεράκι μου...
26-10-2012, 02:53 #3633
τριαδοκοριτσα που ειστε??? ελατε τωρα που το πηρα αποφαση να ξεκινησω!!!!
νεραιδακι πρωην στρουμπουλο τελειο το αποτελεσμα σου!!! μπραβο!! και στα δικα μας!!!
σημερα
πρωι μπαρα δημητριακων μανταρινι καφες με γαλα
μεσημερι σαλατα απο το κυλικειο με γαριδες αυγο βραστα σαν πρωτεινη, μια μικρη πατατα βραστη μια κουταλια μακαρονια μια κουταλια ριζι σαν υδατανθρακα λαο μαρουλι ντοματα αγγουρι σαν σαλατα
σνακ καφες μπαρα μανταρινι κλασσικα
βραδυ ι φετα μαυρο ψωμι ενα γιαουρτι με αρωμα βανιλια και το κλασσικο παντα μανταρινι!!!
κοριτσια καποιες φορες με πιανει μια πεινα.....αλλο πραγμα!!! δεν ειανι βουλιμια!!! δεν θελω να τα φαω ολα. αφου για να καταλαβετε εχω παντα διπλα μου ενα μανταρινι και δεν το εχω αγγιξει ως τωρα, αλλα πεινα φοβερη. το νιωθω στο στομαχι μου να γουργουριζει.
αλλα απο την αλλα ισως ειναι και λογικο μιας που ειμαι ακομα στην πρωτη βδομαδα! αντε και να δουμε!!!
27-10-2012, 12:02 #3634
κοριτσια η πρωτη βδαμαδα τριαδων περασε. και....... -1,3!!!!!!!!!!!! ναι φιλες μου!!!
χθες
πρωι μπανανα και μανταρινι
μεσημερι 2 φετες μαυρο ψωμι κοτοπουλο βραστο και μαρουλοσαλατα
ενδιαμεσο μανταρινια
βραδυ μπριζολα με σαλατα και μερικες πατατες τηγανητες, φαγαμε εξω
27-10-2012, 13:31 #3635
Νεραϊδάκι μου!!!! Τι ευχάριστα και γλυκά τα νέα σου! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σου και εύχομαι να συνεχίσεις με την ίδια όρεξη και να παγιώσεις τις όμορφες νέες σου συνήθειες τόσο στην διατροφή όσο και στην άσκηση
Κοριτσάκι μου δεν είναι ανάγκη να πεινάς για αυτό υπάρχουν και τα ενδιάμεσα σνακ εξάλλου. Μαζί με το μανταρινάκι σου φρόντιζε να τρως και 2-3 καρύδια ή ένα κριτσίνι για να σου κόβει την πείνα. Έτσι θα μπορέσεις να είσαι πιο πιστή στο πρόγραμμα σου και πιο ψύχραιμη. Συγχαρητήρια για το -1.3!
Τα διατροφικά μου νέα τώρα. Μπορεί και εγώ να μην γράφω τον τελευταίο καιρό αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσέχω την διατροφή μου. Δεν κάνω διατροφή για να χάσω βάρος βέβαια αλλά προσπαθώ να τρώω συχνά γεύματα, θρεπτικά και σύμφωνα με την λογική των τριάδων. Κάνω και τα ενδιάμεσα σνακ μου και τις περισσότερες μέρες δεν ξεφεύγω. Καμιά φορά με πιάνουν τα διαολάκια μου και το ρίχνω στα γλυκά αλλά αυτό δεν γίνεται συχνά και έτσι το βάρος μου παραμένει σταθερό. Μάλιστα με την επέμβαση και με την ταλαιπωρία πρέπει να έχασα και τα δύο κιλάκια που έβαλα το καλοκαίρι, αλλά νιώθω ακόμη πρησμένη και δεν είμαι σίγουρη για το ακριβές νούμερο. Πάντως νιώθω να ξεπρήζομαι σιγά σιγά και όταν αναρρώσω λίγο ακόμη θέλω να πάω να δω και τον διατροφολόγο μου και να τα πούμε λίγο, ώστε να μου δώσει την δύναμη που χρειάζομαι για να ξεκινήσω και πάλι την προσπάθεια μου για απώλεια βάρους. Προς το παρόν νιώθω ικανοποιημένη για την σταθερότητα που έχω καταφέρει εδώ και τόσους μήνες που και αυτό για μένα είναι ένα επίτευγμα.
28-10-2012, 11:24 #3636
Πως να διαχειριστούμε τις λιγούρες μας:
http://www.diatrofi.gr/index.php/dia...O8Ycs.facebook
Καλημέρα και καλή Κυριακή σε όλους :starhit:
29-10-2012, 14:00 #3637
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θυμήθηκα όλο αυτόν τον αγώνα που ξεκίνησα πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Ο αγώνας να μπορέσω να διαχειριστώ σωστά την διατροφή μου δεν θα σταματήσει ποτέ, πάντα θα έχω κάτι να βελτιώσω και να αλλάξω και αυτό γιατί το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο και έχει τις ρίζες του από παλιά, από τα παιδικά μου χρόνια και είναι ρίζες που ενισχύονταν με τα χρόνια, μέσω των ΜΜΕ, μέσω της κακής πληροφόρησης και των λανθασμένων πεποιθήσεων που σιγά σιγά εδραιώθηκαν μέσα μου.
Στα 32 μου χρόνια είπα δεν αντέχω άλλο τον εαυτό μου! Ξεκίνησα μία προσπάθεια να αλλάξω τον εαυτό μου, την διατροφή μου και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τα συναισθηματικά μου αδιέξοδα. Δεν έχω καταφέρει ακόμη τον τελικό μου στόχο ωστόσο έχω μπορέσει να δω φως στο τούνελ και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Δύο πραγματάκια έχω πάντα στο μυαλό μου, πρώτον να επιλέγω την τροφή μου με βάση το πόσο θρεπτική είναι και δεύτερον να προσπαθώ να αντιλαμβάνομαι πότε τρώω από βιολογική πείνα και πότε από συναισθηματική και να κάνω προσπάθειες να μπλοκάρω την δεύτερη με διάφορες άλλες ασχολίες. Σιγά σιγά αφήνοντας τον εαυτό μου ελεύθερο βλέπω ότι κερδίζω σιγά σιγά το πλεονέκτημα να πω στο φαγητό "φτάνει" και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου.
Ξέρω ότι όταν καταφέρω να τρώω και να ασκούμαι όπως ένας αδύνατος άνθρωπος τότε θα καταφέρω να χάσω και το περιττό μου βάρος. Ως τότε η θρέψη μου θα είναι το πρώτο μέλημα μου, όποια λιχουδιά λαχταρώ πολύ θα την τρώω αλλά αφού έχω μεριμνήσει πρώτα να φάω το θρεπτικό μου γεύμα και όταν έχω συναισθηματικά αδιέξοδα και κούραση θα πειραματίζομαι με νέους τρόπους εκτόνωσης. Μόνο έτσι θα καταφέρω να φέρω τις πολυπόθητες ισορροπίες. Γιατί τελικά το να είμαστε αδύνατοι είναι στάση ζωής και όχι αποτέλεσμα μίας δίαιτας!
http://www.diatrofi.gr/index.php/bri...vdnJA.facebook
29-10-2012, 14:39 #3638
Originally posted by Eli
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!
Διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θυμήθηκα όλο αυτόν τον αγώνα που ξεκίνησα πριν από σχεδόν δύο χρόνια. Ο αγώνας να μπορέσω να διαχειριστώ σωστά την διατροφή μου δεν θα σταματήσει ποτέ, πάντα θα έχω κάτι να βελτιώσω και να αλλάξω και αυτό γιατί το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο και έχει τις ρίζες του από παλιά, από τα παιδικά μου χρόνια και είναι ρίζες που ενισχύονταν με τα χρόνια, μέσω των ΜΜΕ, μέσω της κακής πληροφόρησης και των λανθασμένων πεποιθήσεων που σιγά σιγά εδραιώθηκαν μέσα μου.
Στα 32 μου χρόνια είπα δεν αντέχω άλλο τον εαυτό μου! Ξεκίνησα μία προσπάθεια να αλλάξω τον εαυτό μου, την διατροφή μου και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζομαι τα συναισθηματικά μου αδιέξοδα. Δεν έχω καταφέρει ακόμη τον τελικό μου στόχο ωστόσο έχω μπορέσει να δω φως στο τούνελ και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Δύο πραγματάκια έχω πάντα στο μυαλό μου, πρώτον να επιλέγω την τροφή μου με βάση το πόσο θρεπτική είναι και δεύτερον να προσπαθώ να αντιλαμβάνομαι πότε τρώω από βιολογική πείνα και πότε από συναισθηματική και να κάνω προσπάθειες να μπλοκάρω την δεύτερη με διάφορες άλλες ασχολίες. Σιγά σιγά αφήνοντας τον εαυτό μου ελεύθερο βλέπω ότι κερδίζω σιγά σιγά το πλεονέκτημα να πω στο φαγητό "φτάνει" και αυτό με γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη να συνεχίσω την προσπάθεια μου.
Ξέρω ότι όταν καταφέρω να τρώω και να ασκούμαι όπως ένας αδύνατος άνθρωπος τότε θα καταφέρω να χάσω και το περιττό μου βάρος. Ως τότε η θρέψη μου θα είναι το πρώτο μέλημα μου, όποια λιχουδιά λαχταρώ πολύ θα την τρώω αλλά αφού έχω μεριμνήσει πρώτα να φάω το θρεπτικό μου γεύμα και όταν έχω συναισθηματικά αδιέξοδα και κούραση θα πειραματίζομαι με νέους τρόπους εκτόνωσης. Μόνο έτσι θα καταφέρω να φέρω τις πολυπόθητες ισορροπίες. Γιατί τελικά το να είμαστε αδύνατοι είναι στάση ζωής και όχι αποτέλεσμα μίας δίαιτας!
http://www.diatrofi.gr/index.php/bri...vdnJA.facebook
Έλη μου τα χεράκια είναι και για το post σου και για το άρθρο που έτυχε λίγο πρίν να το έχω διαβάσει .
Πράγματι κι εγώ έχοντας επιλέξει αυτό το δρόμο εδώ κι ένα χρόνο και κάτι βλέπω οτι τώρα μπορώ πολύ πιο εύκολα να πώ φτάνει !! . Ακόμη όμως κι όταν δεν το πώ που είναι όσο πάει και λιγότερες αυτ'ες οι φορές , δεν μου κάνουν κακό . Ναι είναι αλήθεια , πρέπει να μάθουμε να τρώμε απ την αρχή , όπως ένα παιδί μαθαίνει να περπατάει , δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο !!
29-10-2012, 15:10 #3639
Originally posted by dora_th
Ναι είναι αλήθεια , πρέπει να μάθουμε να τρώμε απ την αρχή , όπως ένα παιδί μαθαίνει να περπατάει , δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο !!
Στράτα στρατούλα Ντόρα μου!
29-10-2012, 20:14 #3640
πολυ ενδιαφερον αρθρο ελλη!!
επισης σου στελνω ολη την αγαπη μου και πολλα πολλα φιλακαι και να σου πω οτι ολα θα πανε πολυ καλα σε ολους τους τομεις!!! ειμαι πολυ αισιοδοξη για σενα!!!
στο προγραμμα τωρα!
σαββατο
πρωι γαλα με δημητριακα και ενα μανταρινι
μεσημερι σολωμος με ριζι και σαλατα
βραδυ γιαουρτι με κριτσινια και μανταρινι
κυριακη
πρωι τοστ με τυρι και φετα
ενδιαμεσο καφες
μεσημερι ετυχε κατι απροοπτο σε ενα φιλο και τη βγαλαμε στα επειγοντα. ολα καλα ευτυχως αλλα δεν ειχα φυσικα χρονο για φαγητο
βραδυ δεν υπηρχε τιποτα στο σπιτι και ετσι εφαγα 2 κομματια πιτα με κιμα και 4-5 τυροπιτακια που μου ειχε στειλει η πεθερα μου
δευτερα
πρωι γαλα με δημητριακα
μεσημερι 2 τυροπιτακια
βραδυ κοτοπουλο βραστο με ριζι και σαλατα
ουτε δευτερα ειχα το τελειο προγραμμα αλλα ως γνωστον ειναι η μερα που ταξιδευω
31-10-2012, 11:54 #3641
σχεδον δυο χρόνια μετά το σληβ μου θέλω να έρθω και ενεργά στην παρέα σας διότι το ξέρετε ( τουλάχιστον οι παλιές) ότι πάντα παρακολουθούσα το συγκεκριμένο τόπικ με αγάπη. Πλέον μπορώ να πω ότι τρώω σαν κανονικός άνθρωπος απλά οι ποσότητες κρέατος που μπορώ να καταλανώσω είναι 1/2 μερίδα το μέγιστο. Και για να καταλαβαινόμαστε καλύτερα εννοω μισή παλάμη κρέας. κατά τα άλλα μπορώ να καταναλώσω σε αφθονία και συστηματικά όλα τα σκατολοιδια και τα γλυκα, πιτοειδή και όλα αυτά που κανονικά πρέπει να τρώμε σε πολύ περιορισμένες ποσότητες και σπάνια.
Να πω λίγα λογάκια για μένα. Στην πορεία μου με το σληβ κατάλαβα ότι το να σου κόψουνε το στομάχι για να αδυνατίσεις σε βοηθά για κάποιο διαστημα και μετά είναι τι προσπάθεια θα κάνεις ο ίδιος για να φτάσεις στον τελικό στόχο και τι επιλογές κάνεις προκειμένου για την υπόλοιπη πορεία στην ζωή σου. Έτσι δεν το άφησα από την στιγμή που μπορούσα άρχισα να κάνω τριάδες και τρίωρα ακόμη και αν οι μερίδες μου ήταν μικρότερες. Έτσι έχασα τα τελευταία σημαντικά κιλά μου από τα 73 στα 65 αργά αργά και σταθερά . ως αριθμός μπορει να μην φανταζει πολύς αλλά αν σκεφτείται ότι ήταν όλο λίπος και κατάφερα να διατηρήσω την μυική μου μάζα ανέπαφη μπορείτε να καταλάβετε πόσο φάνηκαν πάνω μου. Αν δεν έκανα αυτή την διατροφή είμαι σίγουρη ότι δεν θα είχα το αποτέλεσμα αυτό.
Είμαι φοβερός υπερμαχος αυτής της διατροφής και τρόπου ζωής και το ακολουθώ καθημερινά. Οπότε θα σας γράφω και εγώ όταν προλαβαίνω τι τρώω έτσι για να ανταλάσουμε ιδέες. Θα με ρωτήσετε κάποιοι γιατί το κάνω αφού δεν θέλω να χάσω άλλο βάρος. Και θα απαντήσω ότι αυτό θα το κάνω μια ζωή, δεν είναι δίαιτα είναι τρόπος ζωής. έτσι θα μπορέσω να μείνω στα κιλά μου , να μην ξαναπαχύνω και να έχω υγεία. φυσικά κάνω τις παρασπονδίες μου , άνθρωπος είμαι , έχω όμως το μυστικό των τριάδων να με προστατεύουν σε κάθε μου βήμα. Σημειοτέον όταν σταμάτησα τα σνακ μου για κανα 1,5μηνα το καλοκαίρι που διακόπευα έβαλα 1,5 κιλο. Αμέσως μετά μπήκα σε αυστηρές τριάδες και χωρίς παρασπονδίες κατάφερα σε 2 εβδομάδες να τα στείλω από εκέι που ήρθαν , για διακοπές.!!
31-10-2012, 11:58 #3642
χθες λοιπόν
π- 1/2 κομματι πίτα ολικής άλεσης με μυζήθρα και 1/4 μήλο
δεκ- το ίδιο
μεσ- μουσακα , 1 δαχτυλο φετα, 1/2 ντοματα σκετη
απ- 3 κουλουρακια μικρα σπιτικά και το άλλο 1/2 μηλο
βρ- ψαροσουπα ( πλήρες γεύμα με ψαρι, πατατα, ρυζι ,λαχανικα)
1 σοκολατακι
31-10-2012, 13:38 #3643
Μπράβο Κατερίνα !!
Το σημαντικό είναι αυτό , όποιο τρόπο και να διαλέξαμε για να χάσουμε τα κιλά μας , η αλλαγή στα μυαλά είναι που δεν θα τα ξαναφέρει πίσω , και ο τρόπος αυτος διατροφής μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σ΄αυτό . Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα μια διατροφή που χάνω βάρος και κρατάει μακριά τα υπερφαγικά και μπορώ να πώ φτάνει .
Επίσης να πώ οτι είναι πολύ σημαντικό να δεχόμαστε που και πού οταν μας έρχεται η επιθυμία για μια μικρή λιχουδιά .
Εδώ και μερικές μέρες μου ερχόνταν έντονα το απόγευμα η επιθυμία για σοκολάτα . Με καταπίεζα λοιπόν κι έλεγα όχι δεν θα φας σοκολάτα . Το αποτέλεσμα ήταν οτι δεν έτρωγα μεν σοκολάτα , αλλά από κα΄ποια ώρα και μετά ήθελα να φάω τα πάντα . Προσπαθούσα υγιεινά μεν , φρούτα γιαούρτι , μπισκοτάκια δικά μου αλλά δεν ένοιωθα κορεσμό με τίποτε .
Χθές αποφάσισα να υποκύψω κι έφαγα 3 κομματάκια σοκολάτα υγείας όταν μου ήρθε η επιθυμία . Το αποτέλεσμα ήταν οτι μετά ηρέμησα , κι έφαγα κανονικά όταν έπρεπε χωρις να νοιώθω ότι χάνω τον έλεγχο . Η υπόλοιπη σοκολάτα μπήκε στο συρτάρι κι είναι σαν να μην υπάρχει .
Άντε ας γράψω τη σημερινή μου μέρα
Πρωί: Γιαούρτι 2% + 2 κουταλιές μούσλι + 1 κ. αποξηραμένα φρούτα
Ενδιάμεσα : 1 παξιμαδάκι τύπου Κυθήρων με 1 κ.γ filadelfia ελαφρύ + 1 μήλο
Μεσημέρι : κολοκυθάκια - μανιτάρια-καρότο-πατάτα ( κάτι σαν τουρλού ) με λίγη φέτα + 2 παξιμαδάκια κρίθινα + 1 μικρή ντομάτα σκέτη
Απόγευμα: 1 μηλομπισκοτάκι ( έχω βάλει τη συνταγή στο topic υγιεινές συνταγες - δοκιμάστε τα ) + μισό γιαούρτι
Βράδυ : μάλλον σαλάτα ντομάτα αγγούρι + 2 παξιμαδάκια κρίθινα με λίγο τυρί .
31-10-2012, 15:21 #3644
Ωωωω καλώς την αφή!!!
Ντόρα μου με την σοκολάτα δεν παίζουμε, αν όντως την ζητάει το σώμα μας καλό είναι να την δίνουμε. Μπράβο σου που άκουσες το σώμα σου σωστά και μπόρεσες να διατηρήσεις ισορροπίες
Τα δικά μου τα χθεσινά:
Πρωινό: 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι, μισό τοστ με ταχίνι και μέλι
Πρόγευμα: το υπόλοιπο μισό από το πρωινό μου
Μεσημέρι: 1 μερίδα Ζαρκάδι κοκκινιστό με ρύζι, 1 φέτα ψωμί και 1φλιτ. ντοματοσαλάτα
Απόγευμα: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1/2 ρόδι, μία μπουκιά μπανάνα και 3-4 καρύδια
Βράδυ: Γάλα με μούσλι και αποξηραμένα φρούτα
Σήμερα ζυγίστηκα και διαπίστωσα με μεγάλη μου χαρά ότι έχω επιστρέψει πανηγυρικά στα 93 μου κιλά, 93,3 για την ακρίβεια αλλά η ζυγαριά μου σε σχέση με του διαιτολόγου μου είναι και λίγο πιο αυστηρή. Είχα βέβαια και το χειρουργείο που συνέβαλε σε αυτό. Λόγω όμως της επέμβασης ήμουν και εγώ πολύ πιο προσεκτική με την διατροφή μου γιατί ήθελα να ενισχύσω τον οργανισμό μου για να αντεπεξέλθει και στο χειρουργείο καλύτερα αλλά και στην ανάρρωση μου. Και η πλάκα είναι ότι ακόμη νιώθω πρησμένη από την επέμβαση, και σε καμία περίπτωση δεν νιώθω το νούμερο που βλέπω στην ζυγαριά αφού η κοιλιά μου είναι ακόμη τούμπανο χιχιχιχι
31-10-2012, 15:55 #3645
γουαου αφη! έχεις να δεις και παρακάτω στα σίγουρα και σύντομα. με λίγη προσοχή τσουκουτσουκου είδες???? άντε και εις κατώτερα τώρα που πήρες τον απόθαρρο σου.
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία