Results 3,916 to 3,930 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
14-02-2013, 09:12 #3916
Καλημέρα
Χθες Τετάρτη:
Πρωινό 8.00: 1/2 μπανάνα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι, 1 φέτα του τοστ κασέρι
Πρόγευμα: 2 μανταρίνια, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι: 1 μερίδα φρικασέ, 1 κρίθινο παξιμαδάκι
Απόγευμα: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Βράδυ: 1 φλιτζ ραδίκια, 40.γρ γραβιέρα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι
Και μία ώρα zumbaaaaaaa
- 15-02-2013, 14:30 #3917
Και ο αγώνας καλά κρατεί
Χθες Πέμπτη:
Πρωινό 9.00: 1/2 μήλο, 1 κ.σ. ξηροι καρποί, 1 φλιτζάνι κεφίρ
Πρόγευμα 11.00: 1/2 μήλο, 3 καρύδια
Μεσημέρι 14.00: 1 μερίδα αρακά με χοιρινό, 1 κρίθινο παξιμαδάκι
Απόγευμα 18.00: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Βράδυ 21.00: 1 κρέμα βρώμης με 1κ.σ. σταφίδες και 1/2 κ.γ. μέλι
30' ελλειπτικό
Νιώθω ότι αρχίζει να μου γίνεται συνήθεια μετά από 2 1/2 βδομάδες. Η ζυγαριά με έχει επιβραβεύσει και αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσω. Το κυριότερο όμως νιώθω καλά, συνεχίζω να μην πεινάω, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις και γενικώς δεν κάνω κάτι ψυχαναγκαστικά. Άρα όλα καλά
15-02-2013, 15:15 #3918
Originally posted by Eli
Και ο αγώνας καλά κρατεί
Χθες Πέμπτη:
Πρωινό 9.00: 1/2 μήλο, 1 κ.σ. ξηροι καρποί, 1 φλιτζάνι κεφίρ
Πρόγευμα 11.00: 1/2 μήλο, 3 καρύδια
Μεσημέρι 14.00: 1 μερίδα αρακά με χοιρινό, 1 κρίθινο παξιμαδάκι
Απόγευμα 18.00: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Βράδυ 21.00: 1 κρέμα βρώμης με 1κ.σ. σταφίδες και 1/2 κ.γ. μέλι
30' ελλειπτικό
Νιώθω ότι αρχίζει να μου γίνεται συνήθεια μετά από 2 1/2 βδομάδες. Η ζυγαριά με έχει επιβραβεύσει και αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη να συνεχίσω. Το κυριότερο όμως νιώθω καλά, συνεχίζω να μην πεινάω, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις και γενικώς δεν κάνω κάτι ψυχαναγκαστικά. Άρα όλα καλά
15-02-2013, 19:21 #3919
Σε ευχαριστώ Τόνια μου, πράγματι όλα καλά :kiss:
Εσύ κοριτσάκι μου πως τα πας;
16-02-2013, 14:51 #3920
Το χθεσινό μενού:
Πρωινό 8.00: 1/2 μπανάνα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι, 1 φέτα τοστ κασέρι
Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 14.00: Ομελέτα με δύο αυγά, 30γρ φέτα, πιπεριά, 3 τοματίνια, κρεμμυδάκι, 1κ.σ. κομμένες ελιές, 1 κ.σ. ελαιόλαδο. 1 παξιμαδάκι κρίθινο
Απόγευμα 19.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ
Βράδυ 22.30: 1 τοστ με πολύσπορο με γραβιέρα και μέλι και 1.κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μήλο
16-02-2013, 14:52 #3921
Το χθεσινό μενού:
Πρωινό 8.00: 1/2 μπανάνα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι, 1 φέτα τοστ κασέρι
Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 14.00: Ομελέτα με δύο αυγά, 30γρ φέτα, πιπεριά, 3 τοματίνια, κρεμμυδάκι, 1κ.σ. κομμένες ελιές, 1 κ.σ. ελαιόλαδο. 1 παξιμαδάκι κρίθινο
Απόγευμα 19.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ
Βράδυ 22.30: 1 τοστ με ψωμί πολύσπορο με γραβιέρα και μέλι και 1.κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μήλο
και μία ώρα ζούμπα :bouncy:
16-02-2013, 16:13 #3922
Originally posted by Eli
Σε ευχαριστώ Τόνια μου, πράγματι όλα καλά :kiss:
Εσύ κοριτσάκι μου πως τα πας;
16-02-2013, 16:22 #3923
Καλά κάνεις Τόνια μου, είναι σημαντικό να επουλώσουμε σώμα και ψυχή πριν ξεκινήσουμε μία προσπάθεια για απώλεια βάρους, όλα μαζί δεν γίνονται και πολλές φορές καταλήγουμε να απογοητευόμαστε επειδή βιαζόμαστε. Εγώ το παλεύω πάνω από δύο χρόνια σε όλα τα επίπεδα, και τα επίπεδα δεν είναι λίγα... αν με ρωτήσεις πάντως αν μετανιώνω που το πήγα αργά; Εννοείται πως όχι! Το ταξίδι αυτό είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και η προσπάθεια μου να βελτιωθώ είναι όχι μόνο στην εξωτερική μου εικόνα, αλλά κυρίως στην στην υγεία μου σωματική και ψυχική. Γίνονται όλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες; Δεν νομίζω....
Αυτό το ταξίδι με έχει αλλάξει, με έχει βελτιώσει, με έχει κάνει να επαναπροσδιορίσω τόσα πράγματα στον τρόπο ζωής μου και πως αντιμετωπίζω ότι μου συμβαίνει, είναι όμως ένα υπέροχο ταξίδι
Πάρε λοιπόν τον χρόνο σου και κάνε μικρά και σταθερά βήματα και μην ξεχνάς να αγαπάς και να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για ότι μικρό ή μεγάλο καταφέρνεις
16-02-2013, 16:24 #3924
Originally posted by Eli
Καλά κάνεις Τόνια μου, είναι σημαντικό να επουλώσουμε σώμα και ψυχή πριν ξεκινήσουμε μία προσπάθεια για απώλεια βάρους, όλα μαζί δεν γίνονται και πολλές φορές καταλήγουμε να απογοητευόμαστε επειδή βιαζόμαστε. Εγώ το παλεύω πάνω από δύο χρόνια σε όλα τα επίπεδα, και τα επίπεδα δεν είναι λίγα... αν με ρωτήσεις πάντως αν μετανιώνω που το πήγα αργά; Εννοείται πως όχι! Το ταξίδι αυτό είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας και η προσπάθεια μου να βελτιωθώ είναι όχι μόνο στην εξωτερική μου εικόνα, αλλά κυρίως στην στην υγεία μου σωματική και ψυχική. Γίνονται όλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες; Δεν νομίζω....
Αυτό το ταξίδι με έχει αλλάξει, με έχει βελτιώσει, με έχει κάνει να επαναπροσδιορίσω τόσα πράγματα στον τρόπο ζωής μου και πως αντιμετωπίζω ότι μου συμβαίνει, είναι όμως ένα υπέροχο ταξίδι
Πάρε λοιπόν τον χρόνο σου και κάνε μικρά και σταθερά βήματα και μην ξεχνάς να αγαπάς και να επιβραβεύεις τον εαυτό σου για ότι μικρό ή μεγάλο καταφέρνεις
16-02-2013, 16:38 #3925
Σε ευχαριστώ Τόνια μου, τολμώ να πω πως χρωστάω πολλά καλά πράγματα στα περιττά κιλά μου
με έχουν βοηθήσει να γνωρίσω καλύτερα τον εαυτό μου, τις αδυναμίες μου, να βελτιωθώ ως άνθρωπος, να κάνω πιο ουσιαστικές σχέσεις, να μην κρίνω τους ανθρώπους επιφανειακά και κυρίως να μην κατακρίνω γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι κρύβεται πίσω από μία συμπεριφορά αν δεν κοιτάξεις καλύτερα. Έμαθα να αγαπάω τον εαυτό μου και να χαίρομαι τη ζωή, γενικώς έμαθα να αγαπώ πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά, εκτίμησα το δώρο της ζωής και της υγείας περισσότερο και τώρα το διεκδικώ...
Αρκετά έχω δηλητηριάσει τον εαυτό μου, ήρθε ο καιρός να τον φροντίσω :love:
16-02-2013, 17:03 #3926
Originally posted by Eli
Σε ευχαριστώ Τόνια μου, τολμώ να πω πως χρωστάω πολλά καλά πράγματα στα περιττά κιλά μου
Όταν έχεις φτασει να πεις αυτη τη κουβεντα θεωρώ Ελη μου οτι έχεις κανει ένα πολυ μεγααλο ταξίδι κι έχεις φτασει σ' ενα επίπεδο που πραγματικα ζηλεύω . Συνήθως ολες μας μισούμε τα λιγότερα 'η περισσότερα περιττά κιλα μας , γι αυτά που στερούμαστε κουβαλώντας τα και μαζί μισούμε και τον εαυτο μας . Ίσως πραγματικά χρειάζεται να τ αγαπήσουμε , να τα εκτιμήσουμε , να συμφιλιωθούμε μαζι τους , να δούμε τι μας εδιναν κι οχι μονο τι μας στερούσαν οσα χρονια τα κουβαλάμε , ωστε κάποια στιγμή να μπορεσουμε να τα αποχωριστούμε χωρις κόπο και χωρις πόνο.
Πραγματικα υποκλίνομαι στη κουβέντα σου αυτή . !!!
16-02-2013, 17:16 #3927
Ντοράκι μου αν κάποιος είναι κοντά στο να νιώσει αυτά τα λόγια αυτή είσαι εσύ με την τόσο αξιοθαύμαστη προσπάθεια σου. Σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια, μου δίνεις δύναμη :love:
17-02-2013, 14:03 #3928
Γεια σου Eli λέω να γράφω και εγώ εδώ τι τρώω να κάνουμε παρέα η μια στην άλλη μιας και βλέπω ότι δυστυχώς έφυγαν τα υπόλοιπα κορίτσα. Είμαι καινούρια στη παρέα, η διατροφή μου είναι απο διατροφολόγο και είναι με γραμμάρια αν κ η ίδια δεν το ήθελε αυτο γιατί ακόμα δε νιώθω έτοιμη να βάζω "με το μάτι" τη μερίδα καθώς πάντα ξέφευγα τελικά στη ποσότητα (τουλάχιστον σταμάτησα να μετράω θερμίδες κάτι είναι κ αυτο :P ). Έχω ανοίξει και ένα τόπικ για να συστηθώ αν σ ενδιαφέρει.
Γενικά ξυπνάω αργά και κάνω 2 τριαδες πρωινό και μετά το μεσημεριανό, απογευματινό δυάδα, βραδινό τριάδα κ μετα αργα μια δυάδα ακόμη (το τι απολαμβάνω που επιτέλους απενοχοποίησα το να τρωω τόσο αργά δε λεγεται :bigsmile:
Λοιπόν τα χτεσινά μου.
12:45 3κ.σ βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι (το αγοράζω έτοιμο το "μειγμα" και είναι φανταστικό)+1 ποτ.γάλα 1,5 %+1 αχλαδάκι
15:45 220 γρ. μακαρόνια ολικής άλεσης, 4 κ.σ. σάλτσα ντομάτα με 1 κ.σ. λάδι, 1 ντομάτα μεγάλη σαλάτα με 1 κ.σ. λάδι, 60 γρ τυρί φέτα. 1 γαλλικό με αρκετό γάλα και ζαχαρίνη (θα προσπαθήσω να την αντικαταστήσω με καστανή)
18:45 1 μεγάλο πράσινο μήλο με κανέλα και 1 χούφτα ξηρούς καρπούς (διάφορους)
21:45 1 τοστ γαλοπούλα μίλνερ και 1 πιάτο μαρούλι με σος απο 1 κ.σ. λάδι+1 κ.σ μπαλσάμικο+1 κ.σ. μουστάρδα
00:45 1 ακτινίδιο μικρό και 1 κριτσίνι
Έλλη πως με βρίσκεις;; Θα περιμένω με χαρά και τα δικά σου
17-02-2013, 16:01 #3929
Μια χαρά το πρόγραμμα σου Pink μου βλέπω η διατροφολόγος σου σε έχει δασκαλέψει καλά
Δεν έχω να πω κάτι για την ημέρα σου ήταν πάρα πολύ καλή και με ποικιλία, τις ώρες τις έχεις, τους συνδυασμούς τους έχεις, και βλέπω ότι και οι επιλογές σου σε τροφές είναι υγιεινές με έμφαση στα ολικής άλεσης. :thumbup:
Εμένα αυτό που με είχε δυσκολέψει πολύ ήταν να ελαττώσω τις ποσότητες μου τόσο ώστε να μπορώ να έχω απώλεια βάρους, γιατί δεν χόρταινα εύκολα και μάλιστα το βράδυ είχα απίστευτες υπογλυκαιμίες που με οδηγούσαν σε μικρά υπερφαγικά ή σε κατανάλωση γλυκών. Ευτυχώς τώρα παίρνω κάποια συμπληρώματα διατροφής, με την επίβλεψη γιατρού και το έχω ρυθμίσει και αυτό. Εσένα πως σου φαίνεται η διατροφή σου; Θέλω να πω νιώθεις ότι στερείσαι; Γενικώς βρίσκεις δυσκολίες στο να την εφαρμόσεις και αν ναι που; Χιχιχι σε φλόμωσα στις ερωτήσεις
Τα δικά μου χθεσινά:
Πρωινό 9.00: 1 μικρό ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκάλι, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα σκληρό τυρί
Πρόγευμα 12.30: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Μεσημέρι 16.00: 1 φλιτζάνι ραδίκια με 1κ.σ. λάδι. κοτόπουλο ψητό, 1 κρίθινο παξιμαδάκι
Απόγευμα 20.00: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι (παρέλειψα δυάδα μπορεί να μην ήταν σωστό αλλά δεν πεινούσα καθόλου)
Βράδυ 22.30: 1 τοστ με ψωμί ολικής πολύσπορο, 2 φέτες κασέρι, 1 μήλο και 2 σφινάκια ρακόμελο σπιτικό (μιαμ μιαμ! )
έκανα και μία ώρα Zumbaaaaaa : D
17-02-2013, 16:26 #3930
Eli σε θαυμάζω που ακείσαι εγώ είμαι πολύ τεμπέλα :P
Να σου πω την αλήθεια δε νιώθω ότι στερούμαι ακριβώς το αντίθετο κάνω παρτυ! χαχα Πρίν να φανταστείς έτρωγα πολύ λιγότερο και ενώ ήξερα τα σωστά έκανα ο,τι να 'ναι δε τα εφάρμοζα και δεν έχανα φυσικά! Π.χ. στο χτεσινό μου πρόγραμμα σίγουρα θα παρέλειπα τις σαλάτες και τα 2 φρούτα, ίσως να βαζα περισσότερα μακαρόνια αλλά εννοείται θα με πιανε λύσσα. Και φυσικά παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να φάω μετά τις εννιά και ας το ζητούσε ο οργανισμός μου καθότι νυχτοπούλι (κοιμάμαι μετά τις 3).
Όταν φτιάχναμε το πρόγραμμα με τη διαιτολόγο της έλεγα τι θα φάω και αυτό και αυτό και την κοιτούσα με απορία. Και μου λέει καημένο μου τι πείνα έχεις περάσει!! χαχαχ γελούσα μετά! Στο μόνο που ίσως δυσκολεύομαι λίγο είναι να βγω έξω. Αφου έφτασα να κανονίζω τον καφέ στα ενδιάμεσα 3ωρα. :P Το ποτό όμως με δυσκολεύει πολύ. π.χ μπορεί να γυρίσω και 5-6 η ωρα σπίτι και ενώ ήξερα ότι πρέπει να κανω έστω ένα σνακ δε το κανα η αλήθεια είναι! Την επόμενη φορά θα το προγραμματίσω καλύτερα όμως!
Το μαγικό που μου συνέβη μ αυτή τη διατροφή είναι ότι στο σπίτι παραγγέλνουν φαγητό πολύ συχνά και όχι απλά δε τσιμπάω όπως παλιά αλλά ούτε καν μου κάνει αίσθηση! Μακάρι αυτό να συνεχιστεί!!
Έλη σούπερ η διατροφή σου αλλά θα σε μαλώσω :P εσύ η δασκάλα δε πρέπει να παραλείπεις δυάδες. Χαίρομαι που κατάφερες να μη κάνεις άλλο νυχτερινά υπερφαγικά, ξέρω είναι μια ώρα δύσκολη! Εδώ και 2 βδομάδες που ξεκίνησα δεν έχω καποια παρέκκλιση απο το διαιτολόγιο μου εκτός από λιγο ψαράκι παραπάνω που έφαγα σε έξοδο! Αλλά ξέρω πως δεν έφτασα σ αυτά τα κιλά επειδή έφαγα μερικά γραμμάρια ψάρι παραπάνω οπότε δεν ανησυχώ.
Βασικά για να καταλάβεις εγώ δεν είμαι με μέρες αλλά με περιόδους. Ή θα τρωω για ένα διάστημα σαν να μην υπάρχει αύριο ή που θα κάνω δίαιτα! Μέσες λύσεις δεν υπήρχαν και αυτό θέλω να καταπολεμήσω.
Πάλι φλυαρώ αλλά είναι τόσα πολλά αυτα που θέλω να μοιραστώ, αλλα εδώ θα μαστε να τα λέμε
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία