Results 4,006 to 4,020 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
24-02-2013, 13:20 #4006
Σας φιλώ πάω για περπάτημα
, να έχετε μία όμορφη Κυριακή!
- 24-02-2013, 16:34 #4007
Επίσης Έλη :love:
24-02-2013, 20:54 #4008
Γεια σας κοριτσάκια μου!! Χάθηκα, αν και έμπαινα συχνά και έβλεπα την κίνηση. Απλά δεν έχω καταφέρει να ξεκινήσω κανονικά πάλι τις τριάδες μου, οπότε δεν έγραφα.
Έλι μου συγχαρητήρια, είδα στο τικεράκι σου ότι έπεσες κι άλλο!! Είσαι το ζωντανό παράδειγμα της επιμονής και υπομονής και μας δίνεις κουράγιο κι εμάς που δεν έχουμε και τόση δύναμη χαρακτήρα!
Χαίρομαι που βλέπω ότι έχουμε και καινούριες στην παρέα. Και ξαναείχαμε νέα απ' το Ριάκι μας!!
Θα κάνω μία προσπάθεια να ξεκινήσω από αύριο. Πρέπει να πάρω απόφαση ότι το βασικότερο είναι ο προγραμματισμός και η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με αυτό το κομμάτι.
Λοιπόν, το αυριανό:
- Πρωί: 3 κριτσίνια καρότου + 2 τρίγ. τυράκια λάιτ + 2 δαμάσκηνα αποξ.
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 1 μήλο με κανέλλα
- Μεσημέρι: ριζότο με λαχανικά + λίγο τυράκι
- Απόγευμα: 1 παξιμάδι με μια φέτα τυρί του τοστ + 1 χυμό πορτοκάλι φυσικό
- Βράδυ: σαλάτα μαρούλι - καρότο + 1/2 τόνο + 1 παξιμάδι κρίθινο.
Αργότερα θα βγω αλλά πιστεύω ότι θα μείνω σε ένα ποτηράκι κρασί.
25-02-2013, 08:45 #4009
Καλημέρα :kiss:
Καλώς την Αλεξανδρίτσα μας. Καλη επιτυχία σήμερα με τη διατροφή σου! Εύχομαι να βγει εύκολα και προπάντων ευχάριστα.
Τα χθεσινά μου δεν αποτελούν υπόδειγμα, ωστόσο ήταν μέρα που την πέρασα σχεδόν όλη έξω και έχει και αυτή την αξία της γιατί ένιωσα ότι παρόλο που έφαγα πράγματα που δεν θα έτρωγα κανονικά, ένιωσα καλά και πέρασα όμορφα χωρίς να βαρύνω. Ήμασταν καλεσμένοι σε γενέθλια με τραπέζι, γλυκάκια και αλκοόλ. Έτσι η μέρα μου πήγα ως εξής:
Πρωινό 11.00:
1 τοστ με 2 φέτες τυρί, 1 ακτινίδιο
Περπάτημα και λίγο τρέξιμο (δεν είμαι ακόμη έτοιμη αλλά έκανα την δοκιμή μου) 45'
Πρόγευμα 14.30 (στο δρόμο): ένα μπισκότο βρώμης με σταφίδες
Μεσημέρι 16.30 (έξω): 1/2 πιάτο σαλάτα μαρούλι και λάχανο, 2 μπουτάκια κοτόπουλο φούρνου με λίγες πιπεριές, 1 κ.σ. ρύζι και 2/3 φλιτζάνι περίπου μακαρόνια σουφλέ. 2 ποτήρια κρασί
Απόγευμα 19.00 (έξω): 1 μικρό κομμάτι τούρτα
Βράδυ 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 μήλο, 1κ.σ. ξηροί καρποί
Σηκώθηκα από το τραπέζι χωρίς να νιώσω το στομάχι μου βαρύ και ένιωσα ότι ευχαριστήθηκα το φαγητό μου και την παρέα. Και επειδή τη διατροφή μου προβλέπεται να την κάνω για καιρό δεν θα μου επιτρέψω να νιώσω άσχημα για τίποτα γιατί απλά μία φορά την εβδομάδα είναι σημαντικό για μένα εφόσον βγαίνουμε έξω να μπορώ να συμμετέχω στις κοινωνικές μας δραστηριότητες χωρίς τύψεις. Προσπαθώ ωστόσο να βρω το μέτρο.
25-02-2013, 11:35 #4010
Μπαρίτσες σπιτικές κανείς;;
Θα τις δοκιμάσω μόλις ξεμείνω από μπισκότα βρώμης, φαίνονται πολύ καλές
http://proionta-tis-fisis.blogspot.c...post_6283.html
25-02-2013, 15:45 #4011
Eli πέρα από την τούρτα (που μπορείς να τη μετρήσεις σαν το γλυκό της εβδομάδας οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά) δε βλέπω κάτι παραπάνω. Απλά ίσως κινήθηκες σε επίπεδα συντήρησης και όχι απώλειας. Απλά ξέρεις και εσύ ότι καλύτερα θα ήταν αν την έτρωγες μετά από δυάδα ή τριάδα
Τα δικά μου χτεσινά:
12:45
3 κ.σ. βρώμη με ξηρούς καρπούς και μέλι
1 ποτ.γάλα 1,5 %
1 αχλαδάκι
16:00
ψαρονέφρι στο τεφάλ χωρίς λάδι 135 γρ
120 γρ ρύζι καστανό
1 πιάτο μαρούλι σος με 1 κ.σ λάδι-2κ.σ μουστάρδα-1 κ.σ μπαλσάμικο
19:00
γαλλικός γάλα- 2 κ.γλ. καστανή ζάχαρη
1 μήλο
1 μπισκότο βρώμης
22:00
1 ντομάα
1 κ.σ λάδι
2 δάχτυλα τυρί
1 κρίθινο παξιμάδι ολικής
00:45
1 ακτινίδιο
1 κριτσίνι ολ.αλεσης
25-02-2013, 18:51 #4012
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα!
Ευτυχώς η διατροφή μέχρι στιγμής πήγε μια χαρά και θυμήθηκα ξανά πώς είναι να τρώω και να μην πεινάω και να μην νιώθω ενοχές!
Ελάκι μου τα πήγες άψογα για έξοδο με φαγητό. Εξάλλου το βασικό είναι αυτό που λες, να μην τρώμε με ενοχές γιατί γυρίζει μπούμερανγκ. Όσο για το τρέξιμο, εμένα μία γυμνάστρια που είχα συμβουλευτεί μου είχε πει ότι εφόσον το περπάτημα γίνεται σε γρήγορο ρυθμό και ακόμα καλύτερα σε ανώμαλο δρόμο (να έχει μερικές ανηφοροκατηφόρες) είναι καλύτερο από το τρέξιμο γιατί δεν προκαλεί και καταπόνηση των αρθρώσεων. Εγώ πάντως όταν πήγαινα για περπάτημα είχα δει μεγάλη διαφορά στο σώμα μου χωρίς να χρειάζεται να τρέχω (που δεν μου αρέσει καθόλου). Απλά φρόντιζα να έχω καλό ρυθμό.
Το αυριανό μου θα είναι κάπως πιο δύσκολο γιατί θα είμαι αρκετά έξω, γι' αυτό θα το οργανώσω από σήμερα:
Πρωί: 1 ποτ. φυσικό χυμό πορτοκάλι
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 3 δαμάσκηνα αποξ. + 4-5 αμύγδαλα ωμά
Μεσημέρι: 2 κομμάτια πίτσα σπιτική με τυρί - γαλοπούλα - μανιτάρια + 2 καρότα
Απόγευμα: 2 digestive με μέλι και κανέλλα + 1 μήλο
Βράδυ: σαλάτα μαρούλι με τόνο + 1 παξιμάδι κρίθινο.
25-02-2013, 18:54 #4013
Originally posted by Eli
Μπαρίτσες σπιτικές κανείς;;
Θα τις δοκιμάσω μόλις ξεμείνω από μπισκότα βρώμης, φαίνονται πολύ καλές
http://proionta-tis-fisis.blogspot.c...post_6283.html
25-02-2013, 19:23 #4014
Γεια σου alexan972, pink_90 εδώ
Όλα καλά και ωραία και σίγουρα είναι λιγάκι πιο δύσκολα να κάνουμε διατρόφή όταν είμαστε έξω όλη μέρα, αλλά για πρωινό μόνο ένα ποτήρι χυμό; Ξέρεις ότι είναι το πιο σημαντικό γεύμα την ημέρα γιατί δε βάζεις και ένα τοστάκι να κάνεις και την τριαδούλα σου;;
25-02-2013, 19:41 #4015
Originally posted by pink_90
Eli πέρα από την τούρτα (που μπορείς να τη μετρήσεις σαν το γλυκό της εβδομάδας οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά) δε βλέπω κάτι παραπάνω. Απλά ίσως κινήθηκες σε επίπεδα συντήρησης και όχι απώλειας. Απλά ξέρεις και εσύ ότι καλύτερα θα ήταν αν την έτρωγες μετά από δυάδα ή τριάδα
Η πλάκα είναι ότι αν κάνεις τη διατροφή για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, μετά αν ξεφύγεις για μία μέρα ή και περισσότερο, αντιλαμβάνεσαι το πόσο καλά σε κάνει να νιώθεις. Πραγματικά αυτή η διατροφή μας μαθαίνει να "ακούμε" το σώμα μας!
Με ξαφνιάζει το πόσο πολύ καλά έχεις αφομοιώσει τη διατροφή και την φιλοσοφία της σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πολλά μπράβο και σε σένα αλλά και στη διατροφολόγο που σε καθοδηγεί :thumbup::thumbup:
25-02-2013, 19:49 #4016
Originally posted by alexan972
Καλησπέρα τριαδοκόριτσα!
Ευτυχώς η διατροφή μέχρι στιγμής πήγε μια χαρά και θυμήθηκα ξανά πώς είναι να τρώω και να μην πεινάω και να μην νιώθω ενοχές!
Ελάκι μου τα πήγες άψογα για έξοδο με φαγητό. Εξάλλου το βασικό είναι αυτό που λες, να μην τρώμε με ενοχές γιατί γυρίζει μπούμερανγκ. Όσο για το τρέξιμο, εμένα μία γυμνάστρια που είχα συμβουλευτεί μου είχε πει ότι εφόσον το περπάτημα γίνεται σε γρήγορο ρυθμό και ακόμα καλύτερα σε ανώμαλο δρόμο (να έχει μερικές ανηφοροκατηφόρες) είναι καλύτερο από το τρέξιμο γιατί δεν προκαλεί και καταπόνηση των αρθρώσεων. Εγώ πάντως όταν πήγαινα για περπάτημα είχα δει μεγάλη διαφορά στο σώμα μου χωρίς να χρειάζεται να τρέχω (που δεν μου αρέσει καθόλου). Απλά φρόντιζα να έχω καλό ρυθμό.
Το αυριανό μου θα είναι κάπως πιο δύσκολο γιατί θα είμαι αρκετά έξω, γι' αυτό θα το οργανώσω από σήμερα:
Πρωί: 1 ποτ. φυσικό χυμό πορτοκάλι
Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 3 δαμάσκηνα αποξ. + 4-5 αμύγδαλα ωμά
Μεσημέρι: 2 κομμάτια πίτσα σπιτική με τυρί - γαλοπούλα - μανιτάρια + 2 καρότα
Απόγευμα: 2 digestive με μέλι και κανέλλα + 1 μήλο
Βράδυ: σαλάτα μαρούλι με τόνο + 1 παξιμάδι κρίθινο.
Όσο για το τρέξιμο, μη φανταστείς ότι έκανα πολύ, έκανα περπάτημα με γρήγορο ρυθμό και 3-4 φορές έτρεξα από 1 λεπτό τύπου τζόκινγκ. Είχα τόση ενέργεια που δεν είχα που να την βάλω και μου βγήκε αυθόρμητα. Ωστόσο όντως επιβαρύνει τις κλειδώσεις μου και δεν θα το ξαναδοκιμάσω σύντομα. Όταν με το καλό ξεφορτωθώ 10 κιλάκια τότε θα ξαναδοκιμάσω
Μέχρι τότε δοκιμασμένες συνταγές, ζούμπα, περπάτημα, ποδήλατο, γιόγκα και power ball
Εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου, και μην ξεχνάς κάνουμε διατροφή πρώτα από όλα για να έχουμε καλή ενέργεια και διάθεση!!
25-02-2013, 20:29 #4017
Originally posted by Eli
Πινκ μου πολύ καλά τα λες, για αυτό και διευκρίνισα ότι δεν αποτελεί πρότυπο διατροφής. Και το λαθάκι μου το πλήρωσα μετά, ευτυχώς με υπνηλία και υποτονικότητα και όχι με λιγούρες....
Η πλάκα είναι ότι αν κάνεις τη διατροφή για ένα σεβαστό χρονικό διάστημα, μετά αν ξεφύγεις για μία μέρα ή και περισσότερο, αντιλαμβάνεσαι το πόσο καλά σε κάνει να νιώθεις. Πραγματικά αυτή η διατροφή μας μαθαίνει να "ακούμε" το σώμα μας!
Με ξαφνιάζει το πόσο πολύ καλά έχεις αφομοιώσει τη διατροφή και την φιλοσοφία της σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Πολλά μπράβο και σε σένα αλλά και στη διατροφολόγο που σε καθοδηγεί :thumbup::thumbup:
Eli μου με βοηθάει η διαιτολόγος μου πολύ αλλά με βοηθούν επίσης και αυτά που έχεις γράψει εσύ και έχω διαβάσει σ αυτό το τόπικ.Σ' αυτό που λες ότι μαθαίνουμε ν' ακούμε το σώμα μας συμφωνώ. Δεν την κάνω μεγάλο διάστημα και δεν έχω παρεκκλίνει ακόμα αλλά πιστεύω ότι θα θέλω να επιστρέφω γρήγορα σ αυτή. Στον ύπνο μου χτες έβλεπα ότι έτρωγα χάμπουργκερ και κλαμπ σάντουιτς πάντως και έλεγα γιατί τα τρώω δε τα θέλω χαχα ούτε στον ύπνο μου να απολάυσω πια χαχα :lol:
25-02-2013, 21:53 #4018
Eli μου με βοηθάει η διαιτολόγος μου πολύ αλλά με βοηθούν επίσης και αυτά που έχεις γράψει εσύ και έχω διαβάσει σ αυτό το τόπικ.
Στον ύπνο μου χτες έβλεπα ότι έτρωγα χάμπουργκερ και κλαμπ σάντουιτς πάντως και έλεγα γιατί τα τρώω δε τα θέλω χαχα ούτε στον ύπνο μου να απολάυσω πια χαχα :lol:
25-02-2013, 23:00 #4019
Ναι ναι το διάβασα στα γρήγορα πριν αρχίσω να γράφω για να μπω στο κλίμα, αλλά γενικά μ αρέσει να διαβάζω και να ψάχνω για τη διατροφή άσχετα αν δε τα εφαρμόζω παντα :P Χαχα πορωση δε λες τιποτα:smilegrin:
25-02-2013, 23:11 #4020
Γειά σας κορίτσια!!! Με περηφάνια ανακοινώνω πως έκλεισα επιτυχώς μια βδομάδα στις τριάδες και.. συνεχίζω!!! Έχω και έναν προβληματισμό.. Να ζυγιστώ αύριο ή να το αφήσω για τον μήνα π.χ.; Το έχω δηλώσει πως σε πρώτη φάση δεν με ''καίει'' να χάσω, αλλά να ισορροπήσω τη διατροφή μου. Θέλω να ξέρω όμως που βαδίζω.. Αλλά αν τυχόν έχω παχύνει; Θα φρίξω.. Τί να κάνω; Περιμένω γνώμες.. Σας γράφω προς το παρόν τα χθεσινά και τα σημερινά μου
Κυριακή
πρωινό
1 κούπα γάλα
1/2 κούπα μίγμα κουάκερ
1/2 φρουτόκρεμα
μεσημεριανό
κοτόπουλο ψητό με 1 φέτα τυρί fina
σαλάτα με ανάμικτα λαχανικά
απογευματινό
1 τόστ με γαλοπούλα- τυρί fina- φιλαδέλφεια light
σαλάτα με ανάμικτα λαχανικά
βραδυνό