τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 280
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 280 of 427 FirstFirst ... 180230270278279280281282290330380 ... LastLast
Results 4,186 to 4,200 of 6392
    Senior Member
    μακαρι pink!! καλες απωλειες να έχουμε όλες μας!

Διαβασα σε καποιο ποστ μερικες σειλιδες πιο πριν κ ηθελα να σχολιασω.
    Επειδη αυτη την διατροφη την εχω κανει κ στο παρελθον σας λεω βε βεβαιοτητα πως αυτα που ετρωγα οταν ξεκινησα στα 70 κιλα τα ετρωγα κ στα 57! Δηλαδη οσο χανεις κιλα δεν σημαινει πως μειωνεις κ αυτα που τρως! Ισα ισα προς το τελος μου ειχε ανεβασει τις ποσοτητες στο ρυζι-πατατα-ζυμαρικο ουτος ωστε ξεκινοντας την συντηρηση να ειναι πιο ομαλη η επαναφορα.Εχει αποτελεσματα εγγυημενα κοριτσακια κ με τις ατασθαλεις στο προγραμμα κ με ολα.Απλα αυτο που καταλαβα κ εγω ειναι πως πρεπει να μενεις στο ενα αντε δυο μικρα γλυκα την εβδομαδα κ να μην κανεις πολλα τσιμπολογηματα.Κρεας ποτε δεν ζυγισα.Το ιδιο κ το τυρι ολα ηταν με το ματι. Τα ζυμαρικα τα μετραω στο γιαουρτοκεσεδακι η σε μια κουπα που χωρανε ακριβως το ιδιο.
    Με αυτη την διατροφη ανεβαινει η ψυχολογια σου, δεν πεινας κ αισθανεσαι χορτατη!
    Επισης εμενα που με παρακολουθει διαιτολογος της ομαδας οτι φαγητο μου λειπει της το λεω κ μου το εντασει στην διατροφη.Κ παστιτσιο κ πιτσα κ απο ολα!

Senior Member
    black καλωσηλθες στην παρεουλα, μπραβο για τα 4 κιλα που εδιωξες και με το καλο και στα υπολοιπα!!!
    ειμαι κι εγω καινουρια εδω και οι πληροφοριες που εδωσες για τις ποσοτητες με βοηθουν αρκετα καθως ουτε με το ζυγισμα το χω ουτε εχω μετρησει ποτε στην ζωη μου θερμιδες αν και τον περισσοτερο καιρο εκανα διαφορες διαιτες...
    επισης το οτι δεν σου μειωναν ποσοτητες οσο πλησιαζες στο ιδανικο σου βαρος ειναι παρα πολυ ενθαρυντικο!

καλη μας συνεχεια λοιπον! εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!!!

pink_90 μπραβο και σε σενα για ολα τα μειων και στα κιλα και στους ποντους!! ο,τι μειων καλο ειναι

μετα το δικο μου συν παλι εχω μπει σε σκεψεις, τι μπορω να αλλαξω, τι δεν εκανα καλα και τι να μειωσω. καθε παρατηρηση ή ιδεα δεκτη... επειδη ερχομαι απο πρωτεινικη διατροφη εχω μια ταση να μειωσω το αμυλο και να αφησω τα υπολοιπα ως εχουν... γενικα δεν ειμαι σιγουρη για το ποιες ποσοτητες αμυλου ειναι ενδεδειγμενες. ηδη σημερα στο μεσημεριανο μου με ψαρακι και σαλατα εφαγα μονο ενα κρισπι (τα γνωστα παπαδοπουλου ολικης) ενω θα ηθελα κι ενα δευτερο... με καλυπτει το ενα ποσοτικα ωστε να δω και μια απωλια η ερμη;;; δεν θελω με τιποτα να αναγκαστω να ξαναφησω αυτη τη διατροφη. εχω θεσει σαν αυστηρο ανωτατο οριο το 69 και το εχω πλησιασει επικινδυνα...

Senior Member
    Φλόρα ευχαριστω! να σου πω τα ισοδύναμα που ξέρω 1 φετα ψωμί ολικής (35 γρ) υπολόγισε μια πολύ μικρή φέτα, 1 πατάτα μεσαία βραστή στο μέγεθος μιας μπουνιάς, 3/4 του φλυτζ (από το κεσεδάκι δηλ του γιαουρτιού) ζυμαρικά ολικής ή ρυζι. Αυτά όταν το άμυλο είναι συνοδευτικό. Τώρα για το κρίσπις δε ξέρω αλλά από κρίθινα παξιμαδάκια μικρά μπορείς να τρως 2-3 ανάλογα το πόσο μικρά είναι. Ελπίζω έστω λίγο να βοήθησα. Μπλακ και εμένα η διαιτολόγος μου αυτό μου είπε ότι στη συντήρηση θα είναι οι ίδιες ποσότητες!

Κορίτσια ξέρετε 600 γρ ωμού ψαριού πόσο θα βγεί ψημένο;; στο περίπου;;

Senior Member
    florage ( κ για οποια αλλη ενδιαφερεται εννοειται) σου γραφω πως μου εχει να υπολογλιζω ποσότητες μερίδες.
    με το μεσημεριανο μου εχει 2/3 κουπας ρυζι/πατατα/ζυμαρικο οταν εχω πρωτεινη η μια φετα ψωμι .
    με τα οπσρια μου εχει ποτε 2 ποτε 3 μικρα παξιμαδακια οχι τις μπουκιτσες
    στο βραδυνο παλι αναλογα ειτε ενα μεγαλο παξιμαδι ντακοσαλατα, ειτε 2 μικρα , ειτε μια πιτα απο σουβλακι η αραβικης
    Νομιζω το ενα παξιμαδακι ειναι πολυ πολυ λιγο
    Για τα μπιφτεκια 2 μετρια, ενα ψαρονεφρι η μια μπριζολα κανονικη, 1 στηθος κοτοπουλο, 1 ψαρι τυπου τσιπουρας
    2 κουπες ειναι τα ζυμαρικα οταν ειναι κυριως γευμα
    2 κουπες ειναι τα οσπρια κ τα λαδερα
    3 δαχτυλα ειναι το τυρι

οτι θυμαμαι θα τα γραφω. Ρωτα κ εσυ οτι θες

Νομιζω εχεις συνηθισει τον οργανισμο σου σ επολυ μικρες ποσοτητες υδατανθρακων

ααα κ κατι αλλο που ξεχασα να γραψω πριν, σε περιοδους που κολλαγε η ζυγαρια ελαττωνει λιγο το ψωμι πχ αλλα μετα το ξαναεπανεφερε στο αρχικο μεγεθος οποτε μην σας αγχωνει οτι ειναι πολυ κ δεν θα χασετε βαρος

Senior Member
    ευχαριστω πολυ κοριτσια, με βοηθατε παρα πολυ!!!
    οπου κουπα δηλαδη το κεσεδακι γιαουρτιου των 200γρ;;;
    το ψωμι δεν το προτιμω γιατι του τοστ που πηρα 1-2 φορες εχει ζαχαρη και μαλιστα μου φαινοταν απο την γευση αφου την εχω βγαλει εντελως εκτος... προτιμω παξιμαδι τα μικρα ντακακια αν εχετε υποψην που τρωω ειτε 1 με κρεας/ψαρι ειτε 2 (δηλαδη τα 2 μισα του μικρου ντακου) για να κανω ντακο με τοματα και φετα που λατρευω... λογικα σημερα με επαιρνε και για 2ο κρισπι ειναι 10γρ το ενα λεει το πακετο, αλλα δεν πειραζει αφου εβαλα κιολας βαρος...
    δαχτυλα μετραω τα δικα μου ε; ωραια γιατι ειναι και μακρυα

εκανα dukan και ο μονος καθαρος υδατανθρακας που ετρωγα ηταν 3κσ πιτουρο βρωμης την ημερα. το χρησιμοποιω ακομα για να φτιαχνω τα βρωμοκεικ μου ή την βαση της πιτσας και καθε κομματι που τρωω δεν εχει παραπανω απο 1 κσ μετρημενη. μαζι με το ασπραδι και το γιαουρτι ομως ειναι πολυ ικανοποιητικη ποσοτητα, χωρια που τα λατρευω απο γευση

ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια. σιγουρα θα την εκμεταλευτω κι αλλο:love::love:

Senior Member
    Τίποτα Φλόρα! τα ντακάκια πόυ λες αυτά εννοώ και εγώ κρίθινο παξιμάδι..2(ίσως και 3) μικρά είναι ίσο με μισό μεγάλο. αυτά ως συνοδευτικό. Για την σαλάτα το βράδυ την κρητική σαλάτα εγώ βάζω 3-4. Εμένα η διατολόγος μου μου είπε 2 δάχτυλα τυρί(είναι 60 γρ περίπου, 2 σπιρτόκουτα)

Senior Member
    Βρε κορίτσια (γειά σας καταρχάς και πάλι), όταν λύσετε τα δικά σας θέματα που προέχουν (εγώ δεν καίγομαι για τώρα πληροφοριακά ρωτάω), επειδή θα επιστρέψω κάποια στιγμή στις τριάδες, μπορείτε να μου πείτε τί στο καλό μπορώ να κάνω με το πρωινό φρούτο που δεν το θέλω με τίποτε?
    Σήμερα προσπάθησα κι έφαγα 2 μπουκιές, 1 αχλάδι 1 μπανάνα, για να εγκληματίζομαι που λένε.
    Στη δουλειά τί μπορώ να παίρνω μαζί να αντικαθιστά το φρούτο?
    Να θυμήσω ότι έχω το βιβλίο κι αν θέλετε κάτι μου λέτε όπου μπορώ να βοηθήσω.
    Black είσαι τόσο τυχερή που σε έχει αναλάβει τόσο καλός διατροφολόγος!!! Από ότι έπιασα μιλάς για τον κύριο Ζ?

Senior Member
    sweetOctober όλες οι απορίες έχουν την ίδια προτεραιότητα. το φρούτο μπορείς να τ΄αντικαταστήσεις με αποξηραμένα φρούτα ή χυμό. Π.χ να φας το πρωι ένα τοστ και ένα ποτηρι χυμό έχεις κάνει την τριάδα. Στη δουλειά να πάρεις ένα σακουλάκι με αμύγδαλα και σταφίδες αν σ αρέσουν και έχεις κάνει την δυάδα. Πάντως έστω και μια δυο μπουκιες μετρανε για να συμπληρώσεις την δυάδα ή την τριάδα.

Senior Member
    Κορίτσια μου γλυκά!!! :love::love:
    Νιώθω τόσο υπερήφανη για την ομάδα μας!! Διαβάζω τις συμβουλές σας και το πόσο καλά έχετε εμπεδώσει τις ποσότητες και τη διατροφή και μου δίνετε μεγάλη χαρά και δύναμη !
    Δεν λέω κάτι άλλο γιατί η μία συμπλήρωσε την άλλη απόλυτα

Μπλακ καλωσόρισες και καλή επιτυχία! Ότι θέλεις από κουβεντούλα, συμπαράσταση, ιδέες, πληροφορίες είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και να γνωριστούμε.

Πινκ μου η απώλεια σε πόντους σου είναι εξαιρετική για 2 εβδομάδες. Έχεις απώλεια σύνολο 6 πόντων, οτιδήποτε πάνω από 4 είναι πάρα πολύ καλά!!! Συνέχισε να κάνεις ότι κάνεις και μην έχεις αμφιβολία η ζυγαριά θα ακολουθήσει . Κράτα αρχείο πόντων να δεις πόσο θα σε βοηθήσει.

Εγώ πήγα στον διατροφολόγο μου και τα είπαμε. Όντως η ζυγαριά με έδειξε ένα κιλο πάνω αλλά είναι εικονικό. Έχω πέσει λίγο σε πόντους, έχασα ελάχιστα γιατί δεν πρόσεξα όπως έπρεπε αλλά και πάλι έχω απώλεια 2 πόντους συνολικά σε 2 εβδομάδες. Μάζευε και ας ειναι και ρόγες που λένε χιχιχι.
    Μου έδωσε μία εξαιρετική συμβουλή που την μοιράζομαι μαζί σας. Είδε την ημέρα που για βραδινό είχα φάει τα πατατάκια και την σοκολάτα και μου πρότεινε την επόμενη φορά που θα με πιάσει η μούρλα μου για γαριδάκια και δεν μπορώ να το αποφύγω να κάνω το εξής... Να κάνω τριάδα με πατατάκια! :lol:
    Νομίζω ότι έτσι θα καταφέρω να απενοχοποιήσω το τελευταίο οχυρό! Μου πρότεινε λοιπόν να κάνω ντιπ από γιαούρτι και να βάλω στικς λαχανικών και τα πατατάκια μου και να το κάνω γεύμα. Και αν μετά θέλω και τη σοκολάτα μου να τη φάω μετά το γεύμα μου. Η αλήθεια είναι ότι τόσα χρόνια δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι. Οι ενοχές μου δεν με άφηναν ποτέ να εντάξω φυσιολογικά τα πατατάκια στην διατροφή μου μια φορά στο τόσο. Οπότε την επόμενη φορά, που ελπίζω να αργήσει βέβαια..., θα το κάνω έτσι ο κόσμος να χαλάσει!

Έφυγα γιατί βιάζομαι τα υπόλοιπα τα λέμε το βραδάκι

Senior Member
    Καλησπερα Ελι μου , περασα για μια καλησπερα απο τον τοιχο σας και χαιρομαι με τα καταπληκτικα νεα σας ...............Μπραβο για την απωλεια ποντων ειναι πολυ πιο σημαντικη και απο την απωλεια κιλων ..........
    Θα μου επιτρεψεις τελος να κλεψω τη συμβουλη της διατροφολογου για την τριαδα με τα πατατακια για τις δικες μου μικρες ατασθαλιες εστω και με μικρο στομαχακι ............. πολυ καλη ιδεα !!!!!!!! :wink1:

Senior Member
    Να και μια ωραία ιδέα...!!! Αν και πατατάκια τρώω σπάνια καμιά τριάδα με σοκολάτα-τσουρέκι-παγωτό παίζει :lol:

Originally posted by pink_90
    Να και μια ωραία ιδέα...!!! Αν και πατατάκια τρώω σπάνια καμιά τριάδα με σοκολάτα-τσουρέκι-παγωτό παίζει :lol:
    ΚΛΑΙΩ!!!!!

Senior Member
    πολυ ενδιαφερουσα τριαδα pink, θα περιμενω με κομενη την ανασα για την απαντηση απο τον κ. Ζ... Ελπιζω μονο μην την παρει την Ελλη μας με το σκουποξυλο!!!:lol::lol:

οσο για την τριαδα με τα πατατακια καλο θα ηταν αρκει να θυμομαστε ποτε-ποτε να το βουταμε στο ντιπ... πραγματικα και μονο ετσι που σε βαζει να το σκεφτεις να μπεις σε διαδικασια να κοψεις λαχανικα και να φτιαξεις το ντιπακι με τον χρονο που θα παρει να βαλεις την απαραιτητη φροντιδα το πιο πιθανον ειναι να ξεφυγεις απο την θολουρα που δημιουργει το υπερφαγικο και να αφησεις τα πατατακια στην ακρη και να ψαξεις στο ντουλαπι για κανενα κριτσινακι και μαλιστα ολικης... αυτη τη στιγμη πραγματικα η δευτερη επιλογη μου φαινεται πιο δελεαστικη απο την πρωτη... εγω ειμαι αυτη;;; τρομαζω!!!

σημερα νιωθω πραγματικα υπεροχα! εκανα ωραιες επιλογες που με καλυψαν και γευστικα και ποσοτικα και πραγματικα ουτε που με ακουμπησε το νουμερο της ζυγαριας!!! η σεροτονινη πραγματικα κανει θαυματα!!!
    παω σιγα σιγα να ετοιμασω το βραδυνο μου , να βαλω τα μικρα για υπνο και να χαλαρωσω (κι αλλο) μπροστα στο χαζοκουτι!!!

καληνυχτα σε ολη την παρεουλα!!!!

Senior Member
    Originally posted by florage
    σημερα νιωθω πραγματικα υπεροχα! εκανα ωραιες επιλογες που με καλυψαν και γευστικα και ποσοτικα και πραγματικα ουτε που με ακουμπησε το νουμερο της ζυγαριας!!! η σεροτονινη πραγματικα κανει θαυματα!!!
    παω σιγα σιγα να ετοιμασω το βραδυνο μου , να βαλω τα μικρα για υπνο και να χαλαρωσω (κι αλλο) μπροστα στο χαζοκουτι!!!

καληνυχτα σε ολη την παρεουλα!!!!
    :thumbup: :thumbup: :thumbup: keep going florage!! Καληνύχτα τσούπρες. Αδιαθέτησα τελικά ελπίζω να μη το βρω σαν δικαιολογία για γλυκα :smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by pink_90
    :lol::lol::lol:
    Δεν υπάρχεις!!!