Results 4,336 to 4,350 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-03-2013, 09:17 #4336
Δεν ήρθα για να με πειθαρχησετε αλλα για να μαθω τις τριαδες. Δεν μπορω να το πω πιο απλα. Δεν εχω καμμια τετοια απαιτηση απο σενα πινκ ή απο οποιαδηποτε αλλη, καθεμια προσπαθει να πειθαρχησει τον εαυτο της. Εγω ψαχνω το σωστο δρομο. Και προτιμω να χασω τα κιλα σε αυτο το δρομο ωστε η συντηρηση να ειναι ευκολοτερη. Εσυ τα εχασες αλλιως και μπραβο σ, εγω δεν εχω βρει αλλο δρομο. (επειδη μ λες εχασες 20 κιλα και μετα πηγες στις τριαδες)
Originally posted by pink_90
Originally posted by Eli
Δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις ότι τη συγκεκριμένη διατροφή δεν μπορείς να την κάνεις επειδή δεν σε παρακολουθεί ένας ειδικός. Μπορείς άνετα να την κάνεις από μόνη σου, όπως την έχουν κάνει και την κάνουν πολλά άλλα άτομα που γνωρίζω με πολύ καλά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη διατροφή δεν είναι όμως μία απλή δίαιτα είναι ολόκληρη φιλοσοφία ζωής. Τώρα το πόσα στοιχεία θέλεις εσύ να υιοθετήσεις στην προσωπική σου ζωή εξαρτάται από τη δική σου διάθεση καθαρά και όχι από το τι θα σου πούμε εμείς.
Σ αυτό στο οποίο καταλήγω είναι ότι δεν θες να τ' ακους αυτά απο εμάς αλλά σε παρακαλώ κατάλαβε ότι τα λέμε για να σε βοηθήσουμε για το καλό σου, μη προσπαθείς να φέρεις αντίρρηση σε όσα σου λέμε και προτείνουμε. Για μας το ίδιο είναι είτε αδυνατίσεις είτε παχύνεις είτε μείνεις στα ίδια, θέλω να πω ότι δεν επηρρεάζει εμάς το τι θα κάνεις οπότε δεν έχουμε καμιά σκοπιμότητα όταν σου λέμε 2-3 πράγματα βγαλμένα από την εμπειρία μας σ αυτή τη διατροφή αλλά και γενικά. Και επειδή πολύ φοβάμαι ότι πάλι θα με παρεξηγήσεις από μένα καλή συνέχεια και εύχομαι ότι καλύτερο στον αγώνα σου και σε ό,τι αποφασίσεις.
Γιατί να σε παρεξηγήσω? Φυσικά και θέλω να ακούω αυτά από εσάς και συμφωνώ και πάλι!
Πρώτα νικάμε την υπερφαγία και μετά πάμε για το βάρος! Για αυτό είμαι εδώ! Αλλά θα πάω και για το βάρος. Αυτό προσπαθώ να σας πω. Δεν έχω κάτι να περιμένω. Οταν κανω λαθη μεσα στην ημερα και το βραδυ πειναω θα τρωω ελεγχομενα, ειναι καλυτερο απο το να φαω ενα ολακερο ψυγειο! Οταν θα καταφερω να τρωω σωστα μεσα στην ημερα η απωλεια θα ερθει απο μονη της. Παω ομως για την απωλεια και δε με αφηνω ανεξελεγκτη. Αν εκανα συνεδριες με το γιατρο μ δε θα με ενοιαζε, θα ημουν στα χερια του.
- 22-03-2013, 10:08 #4337
Δήμητρα θα σου απαντήσω με δύο επιστολές και από εκεί και πέρα σου εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου και καλή ευκολία στον δρόμο σου
Η μία είναι δική μου και την έγραψα πριν από λίγο καιρό για τον διατροφολόγο μου και την ομάδα του. Η δεύτερη είναι μίας αγαπημένης φίλης που παλεύει χρόνια με την παχυσαρκία και δυστυχώς ακόμη δεν έχει καταφέρει να την νικήσει.
http://www.zougla.gr/ygeia/article/t...ovlima-8elisis
http://relatecenter.blogspot.gr/2011...g-post_05.html
Λέω για μία τελευταία φορά το βάρος δεν είναι το πρόβλημα είναι το σύμπτωμα, όσο υποτιμάς το πρόβλημα δεν θα βρεις και τη λύση του. Δεν μπορείς να παλεύεις την υπερφαγία και να χάνεις παράλληλα κιλά πόσο μάλλον να διατηρήσεις το νέο σου βάρος και μάλιστα χωρίς να κάνεις ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σου. Δεν μπορώ να στο πω πιο ξεκάθαρα.
Ειδικός δεν χρειάζεται απαραίτητα, γιατί πλέον έχουμε το ιντερνετ στο οποίο μπορείς να βρεις άπειρες πληροφορίες που μπορούν να σε βοηθήσουν και διατροφικά και ψυχολογικά αρκεί να ξέρεις τι θέλεις να ψάξεις. Από την άλλη κυκλοφορούν βιβλία εξαιρετικά που μπορούν να σε εμπλουτίσουν σε γνώσεις και να σου δώσουν κίνητρο να προσπαθήσεις πιο δυναμικά και προς τη σωστή κατεύθυνση.
Δεν θέλω να αναλωθούμε άλλο με διαφωνίες και στενάχωρες συζητήσεις. Είμαι πραγματικά στη διάθεση σου για ότι απορία μπορεί να σου προκύψει σχετικά με τη διατροφή και για ότι άλλο χρειαστείς. Ότι σου λέω στο λέω με αγάπη και ενδιαφέρον, σαν να το έλεγα στον εαυτό μου πριν από μερικά χρόνια που δεν ήξερα αυτά που ξέρω τώρα. Ο καθένας επιλέγει για τον εαυτό του και εγώ επέλεξα κάτι που δεν επιλέγει πολύς κόσμος, το αν θα έχει αποτέλεσμα μακροχρόνια, η ιστορία θα το δείξει. Εγώ πλέον είμαι βέβαιη για την ορθότητα του δρόμου που έχω επιλέξει και ξέρω ότι το πρόβλημα μου όχι μόνο της παχυσαρκίας αλλά και των θεμάτων υγείας που έχω θα τα ξεπεράσω. Και ναι με παρακολουθεί και γιατρός εκτός του διατροφολόγου μου, και κάνω και θεραπεία με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, γιατί θέλω να ανακτήσω εκτός από την χαμένη μου σιλουέτα και την χαμένη μου υγεία πριν πάθω χειρότερα.
Ξέρω η αλήθεια πονάει... και εμένα με πόνεσε πολύ στην αρχή και ένιωσα μεγάλη απογοήτευση. Ίσως να μην είσαι έτοιμη να την δεχτείς... εμένα μου πήρε 18 χρόνια να κοιτάξω την αλήθεια καταπρόσωπο και να την αντιμετωπίσω.
Εύχομαι και πάλι καλή ευκολία και καλή μελέτη.
22-03-2013, 10:38 #4338
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 9.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 φλιτζάνι κεφίρ, 2κ.σ. βρώμη, 2κ.σ. μούσλι
Πρόγευμα 12.00: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Γεύμα 14.30: 2 φλιτζάνια σούπα λαχανικών με πλιγούρι και φακές, 50γρ ανθότυρο, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο
Απόγευμα 19.00: 1/2 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 21.00: 1 1/2 φλιτζάνι σπανακόρυζο, 50γρ ανθότυρο
Και μία ώρα αερόμπικ
Είπα να δοκιμάσω λίγο το ανθότυρο για να μειώσω λίγο τα λιπαρά από το τυρί. Ήταν ευχάριστη αλλαγή γιατί με είχε κουράσει η φέτα. Έχω γίνει λίγο πιο αυστηρή με τη διατροφή μου, αλλά δεν νιώθω καθόλου πείνα για αυτό και το έχω εκμεταλλευτεί μπας και γιορτάσω το 89 από βδομάδα
22-03-2013, 11:06 #4339
Δημητρα να καταθεσω την δικη μου εμπειρια με τις 3αδες μηπως μπορεσεις να βοηθηθεις. πριν πανω απο ενα χρονο θελοντας να χασω τα τελευταια 5 κιλα πιο ισοροπημενα μπηκα στην εδω παρεουλα (μαλιστα το τοπικ ηταν τοτε θαμενο κι εγω το ανασυρα γραφαμε τοτε σε ενα αλλο σχετικα με τους δαιμονες του μυαλου μας) το παλεψα εναν μηνα μονο κι οταν ειδα οτι η ζυγαρια μου δεν κατεβαινε επεστρεψα στην προηγουμενη διαιτα μου. μεσα στο χρονο που περασε εχασα και ξαναπηρα αυτα τα 5 κιλα ουτε εγω δεν θυμαμαι ποσες φορες... περασε δηλαδη ενας ολοκληρος χρονος χαμενος με εναλλαγες διαιτας και υπερφαγικων και τι καταφερα; ψυχολογικη φθορα και αναζωπυρωνα απλα την διαταραχη μου...
τωρα λοιπον επεστρεψα πιο συνειδητοποιημενη πιστευω, το παθημα εγινε μαθημα και θα προσπαθησω να αντιμετωπισω το κακο απο την ριζα. κι αυτο ειναι πιο δυσκολο εποδυνο και χρονοβορο, το ξερω καλα. ενας πυρετος πεφτει με ενα απλο αντιπυρετικο αλλα για να αντιμετωπιστει η αιτια που τον προκαλει ωστε να μην παιρνουμε συνεχεια αντιπυρετικα πρεπει να διαγνωστει και να καταπολεμηθει απο την ριζα. εγω καπως ετσι το βλεπω...
τωρα το να αρχισεις να μετρας θερμιδες στις 3αδες σου εγω δεν το βρισκω τοσο τραγικο για αρχη για να ησυχασεις αφου ετσι εχεις συνηθισει. αρκει να ειναι μονο για αρχη ωστε να μην γινει ψυχαναγκαστικη ολη η διαδικασια. το ζητουμενο ειναι να χαλαρωσουμε. αν δεν χαλαρωσουμε και δεν το δουμε αλλιως τα υπερφαγικα παντα θα ειναι γυρω μας. εγω στην θεση σου θα φροντιζα να κανω πιο συνετες επιλογες απλα. δεν θα ετρωγα το κεικ πχ (το δικο μου βρωμοκεικ δεν εχει ουτε αλευρι ουτε λιπαρα) . αν αποφευγεις συστηματικα τους απλους υδατανθρακες την ζαχαρη σε οποιαδηποτε μορφη της (γιατι ζηταει κι αλλη ζαχαρη) και περιοριστεις στα λιπαρα στο ωμο ελειολαδο κι αυτο με μετρο 1-2 κσ σε καθε γευμα οι θερμιδες θα πεσουν απο μονες τους πιστευω. τα κοριτσια μας εδωσαν χρησιμες πληροφοριες που πηραν απο τους διατροφολογους τους σχετικα με το ποιες ειναι οι σωστες μεριδες. τι κι αν μετρανε με κουπακια παλαμες και δαχτυλα κι οχι με γραμμαρια...
δεν ξεω αν σε βοηθαω καθολου να καθαρισει η σκεψη σου αλλα το ευχομαι ωστε να μην χασεις κι εσυ σαν κι εμενα αλλο χρονο...
22-03-2013, 11:12 #4340
τα δικα μου χθεσινα
πρωινο 9:00
ποριτζ με 2κσ βρωμη 1κσ λιναροσπορο 2κσ γκοτζι μπερις
12:00
1 κοματι μανιταροπιτα
15:00
κουνελι
1 κουπα μακαρονια ολικης
1 μεγαλη μαρουλοσαλατα με 1κσ λαδι
18:30
κρεμουλα με ζελατινη
βρωμοκεικ
1 μηλο
22:30
τα ιδια με το απογευμα συν επιπλεον πορτοκαλι
μετα απο μια ωρα απο λαιμαργια ενα ακομα κομματι μανιταροπιτα!!!
22-03-2013, 12:07 #4341
Θα ερθω να συμφωνησω μαζι σας σχεδον στο μεγαλυτερο κομματι των γραφομμενων και να υπογραμμισω οτι τα θεματα της ζωης μας τα πιανουμε ενα-ενα.
Ολα μαζι θα κανουμε μια τρυπα στο νερο, θα κουραστουμε,και το σιγουρο με μαθηματικη ακριβεια ειναι ενα ωραιοτατο κολαπσους που περιμενει στη γωνια.
Και δεν αφορα μονο στην διατροφη, αλλα και στις φοβιες, και σε ολα αυτα που δεν μας αφηνουν να εχουμε μια ισσοροπημενη, κοινωνικη ζωη!!!!
22-03-2013, 12:08 #4342
Φλώρα μου ήταν πολύ καλή η μέρα σου!
Οι ώρες που έφαγες πολύ καλές και οι συνδυασμοί σου και οι ποσότητες πολύ μετρημένες!
Δεν πειράζει που έφαγες και ένα κομμάτι μανιταρόπιτα, εξάλλου είδα από τη συνταγή ότι είναι τίγκα στη φυτική ίνακαι πολύ πολύ ελαφριά. Άσε που το βραδινό σου ήταν πολύ ελαφρύ οπότε και πάλι συνολικά η μέρα σου ήταν εξαιρετικά καλή.
Θεώρησε τη μέρα επιτυχία
22-03-2013, 12:19 #4343
Originally posted by Eli
Φλώρα μου ήταν πολύ καλή η μέρα σου!
Οι ώρες που έφαγες πολύ καλές και οι συνδυασμοί σου και οι ποσότητες πολύ μετρημένες!
Δεν πειράζει που έφαγες και ένα κομμάτι μανιταρόπιτα, εξάλλου είδα από τη συνταγή ότι είναι τίγκα στη φυτική ίνακαι πολύ πολύ ελαφριά. Άσε που το βραδινό σου ήταν πολύ ελαφρύ οπότε και πάλι συνολικά η μέρα σου ήταν εξαιρετικά καλή.
Θεώρησε τη μέρα επιτυχία
η μανιταροπιτα εκτος απο τιγκα στις ινες, φτωχη σε λιπαρα ειναι και κολασμενα νοστιμη!!! να φανταστεις την εφαγα και σαν πρωινο σημερα και ακουω παλι την φωνουλα της απο το ψυγειο!!!
μηπως κατα τυχη γνωριζει κανεις ποσα γραμμαρια ωμου ζυμαρικου και ρυζιου αντιστοιχουν στα 2 κουπακια (μεριδα) μαγειρεμενου κατα προσεγγιση; μην την πατησω οπως με το κριθαρακι που ετρωγα για 3 μερες...
22-03-2013, 12:41 #4344
Αχ Φλώρα μου πόσες φορές έχω κάνει πειράματα για να βγάλω τη σωστή μερίδα ζυμαρικών δεν λέγεται! :lol:
Κατέληξα τελικά ότι 100γρ ωμών ζυμαρικών βγαίνουν περίπου 2 φλιτζάνια βρασμένα. Έχω διαβάσει ότι η μερίδα είναι 125γρ ωμών, ωστόσο τα 125 γραμμάρια μου έβγαιναν πάντα μεγάλη μερίδα και μπερδευόμουν. Δοκίμασε με τα 100γρ να δεις και εσύ πως θα σου βγει
Όσο για το ρύζι εκεί δεν είμαι σίγουρη. Δοκίμασε τα 2/3 ενός φλιτζανιού ωμού ρυζιού. Αυτή η ποσότητα μάλλον θα σου βγάλει άνετα δύο φλιτζάνια βρασμένο ρύζι, ίσως και παραπάνω.
22-03-2013, 12:44 #4345
* όταν μιλάμε για φλιτζάνια, μιλάμε για τα κουπάκια του γιαουρτιού των 200ml ή αλλιώς φλιτζάνια τσαγιου
22-03-2013, 12:50 #4346
ευχαριστω πολυ... τελικα εναλα στο σπανακορυζο 3κσ ωμο καστανο ρυζι κι οτι βγει...
εγω για κουπακι εχω τα πηλινα απο γιαουρτι των 200γρ οποτε νομιζω ειναι οκ. δεν το ξεχειλιζω και δεν τα πιεζω να χωρεσει κι αλλο , κι οτι βγει
στην μανεστρα (ειχε σχημα εξω με τα γραμαρια) εβαλα λιγο περισσοτερο απο 150γρ και μαζι με τα θαλασσινα εβγαλε 6 κουπακια. ετρωγα 3 μερες και τα μπουχτησα!!!
σημερα εφαγα και ηττα , ζυγιστηκα (εκλεψα Δευτερα εχω ζυγισμα) και ειδα 1,5 κιλο πανω!!! παιζει να ειναι ωορηξια ομως παντα ανεβαινω αυτες τις μερες το εχω τσεκαρει 2 χρονια καθημερινο ζυγισμα , κι ετσι το αγνοω προς το παρον...
22-03-2013, 12:57 #4347
Αν δεν έχεις κάνει κάτι τραγικά υπερβολικό στη διατροφή σου, είναι στάνταρ εικονικό το 1,5 κιλό. Όπως εγώ το προηγούμενο ΣΚ το Σάββατο έκανα ζούμπαθον και την Κυριακή έφαγα σε ταβέρνα και μετά έφαγα και γλυκά και για τις επόμενες 2 μέρες η ζυγαριά έδειχνε ένα κιλό πάνω χωρίς καν να έχω πρηξίματα περιόδου. Μάλιστα τότε συνέπεσε να μετρήσω και διαστάσεις και μάλιστα είχα χάσει 2 πόντους. Μετά από 2 μέρες το κιλάκι εξαφανίστηκε και πήγα τις επόμενες μέρες και λίγο παρακάτω
Άτιμη ζυγαριά! Σήμερα με έδειξε 90,1 ααααααααααχ αυτό το 89!unk:
22-03-2013, 13:10 #4348
Η ατιμη η ζυγαρια πόσο μπορει να σε ριξει. Να ξέρεις οτι κανεις το σωστο και να μη στο δειχνει. Σνιφ σνιφ πολυ σταναχωρια
22-03-2013, 13:17 #4349
το μονο τραγικο ηταν το γουρουνιασμα με λαγανα και χαλβα το βραδυ της δευτερας. με την διατροφικη συμπεριφορα των ακρων του τελευταιου χρονου η ατιμη η ζυγαρια δεν συγχωρει τιποτα. και βαθια ανασα να παρω θα την δειξει, που λεει ο λογος....
αχ ατιμα σκευασματα του σατανα!!!!
στην πυρα! στην πυρα!!!!
22-03-2013, 13:21 #4350
καλημέρα κορίτσια!
τι κανετε? πεταει η ομαδα βλέπω!!! τελεια!!! φτου φτου φτου μας!!
να ρωτησω κατι, οταν τρωτε φαγητο μαγειρευτο τυο μεσημερι πχ μακαρονια με σαλτσα.Στην σάλτσα υπολογίζτεε 1 κσ λαδι ανα μερίδα? Κ μετα στην σαλάτα βάζετε κ ακόμα 1κσ ελειόλαδο? γενικα πόσο λάδι μας επιτρέπεται να φάμε μέσα στην μέρα?
Να γραψω κ εγω τα χτεσινά μου
7:30 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι, 1 τοστ με μιλνερ-γαλοπουλα
10:30 μηλο κ μπαρα ελληνική
2:00 ελαφρυ γευμα γιαουρτι ακτιβια 2% με κριτσινάκια κ 1 κσ ξηρους καρπους κ φρουτα
6 1 μπαρα , 1 χυμό
9 κοτοπουλο σχάρας, σαλάτα με 1κσ λάδι,2 παξιμαδάκια
εσεις ποσες ωρες αφηνετε ενδιαμεσα στα γευματα? εγω απο 2:30- 3 προσπαθω αλλα καμια φορα ξεφευγει στις 3:30-4 .....
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία