Results 4,381 to 4,395 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
22-03-2013, 21:41 #4381
Φλώρα μου για ντάκο μπορείς να βάλεις άνετα 4 αφού είναι τόσο ελαφριά. Απλά μάλλον μπερδεύεσαι γιατί τα κρίσπις έχουν περισσότερο όγκο αλλά λιγότερο βάρος και σου φαίνονται πολλά. Αν κρίνω από τα παξιμάδια μου που τρώω που η ενδεικτική ποσότητα για ντάκο είναι δύο, άρα περίπου 40-50 γρ τότε τα 4 κρίσπις (40γρ) είναι μια χαρά.
- 22-03-2013, 21:43 #4382
Πινκ μου θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου και την ωριμότητα σου, ειλικρινά σου αξίζουν πολλά μπράβο :thumbup::thumbup:
22-03-2013, 21:47 #4383
Originally posted by Eli
Φλώρα μου για ντάκο μπορείς να βάλεις άνετα 4 αφού είναι τόσο ελαφριά. Απλά μάλλον μπερδεύεσαι γιατί τα κρίσπις έχουν περισσότερο όγκο αλλά λιγότερο βάρος και σου φαίνονται πολλά. Αν κρίνω από τα παξιμάδια μου που τρώω που η ενδεικτική ποσότητα για ντάκο είναι δύο, άρα περίπου 40-50 γρ τότε τα 4 κρίσπις (40γρ) είναι μια χαρά.
22-03-2013, 21:49 #4384
Καλή όρεξη Φλωράνς!
Ααααα και για να μην ξεχνιόμαστε Μπλακ να έχεις ένα υπέροχο τριήμερο!!! Από τι κατάλαβα μάλλον την κάνεις με ελαφρά για ταξιδάκι, οπότε να περάσεις τέλεια :kiss:
22-03-2013, 21:50 #4385
Originally posted by pink_90
Κορίτσια καλησπέραΈλειπα και είδα τώρα τα μηνύματα. Καταρχάς θέλω να σας ευχαριστήσω όοολες που σπευσατε να σχολιάσετε και να με βοηθήσετ. Είστε τόσο γλυκές, σας στέλνω την αγάπη μου ιντερνετικά γιατί ηταν μια δύσκολη μέρα και με βοηθήσατε. Το κόλλημα ενός χρόνου προυπήρχε πριν πάω στη διαιτολόγο. Αυτό το κόλλημα άλλωστε με ώθησε και στη διαιτολόγο την οποία επισκέφτηκα πριν 1,5 μήνα περίπου και άρχισα τις τριάδες(δεν ειναι ολιγοθερμιδικη διατροφη σιγουρα). Ξεκίνησα έχασα 1-1,5 κιλό πήρα θάρρος και μετα ξανακόλλησα. Αλοίμονο δεν υπήρχει περίπτωση να πηγαίνω ένα χρόνο χωρίς να χω χάσει. Μέχρι στιγμής η διαιτολόγος μου μου έλεγε ότι δε θέλει να μειώσω ποσότητες αλλά να αυξήσω την φυσική δραστηριότητα γιατί μέχρι πρότεινος ήμουνα συνεχώς απο κρεββάτια σε καναπέδες χωρίς την παραμικρή δραστηριότητα, είμαι πολύ τεμπέλα γενικά. Οπότε φαντάζομαι θέλει να δει τώρα πως θα πάει που ξεκίνησα γυμναστική. Γενικά με στηρίζει πολύ και συζητάμε ο,τιδηποτε και αν με απασχολεί και αυτο ειναι ενας παραγοντας που με κανει να συνεχιζω, δεν ειναι το κλασσικο ζυγισμα-διαιτολογιο, νιώθω πολύ ανετα μαζι της.
Όσον αφορά τα ορμονικά πριν κάνα 2μηνο που έκανα εξετάσεις ο θυροειδής ήταν ακόμη αρρυθμιστος σχετικά η tsh ανεβασμένη και ο όζος που είχα στη θέση του (έκανα κ βλακείες εγώ αμελούσα τα χάπια, το μετανιωνω οικτρα). Επίσης έχω και πολυκυστικές παίρνω αντισυλληπτικά που κ αυτά κανουν κατακρατηση οποτε το θεμα δε βοηθιεται απο πουθενα βρε κοριτσια.
Ευχαριστώ για την εμψυχωση παρά την κακη μου διαθεση σημερα εκανα σαν να μην εγινε τιποτα και εκανα κανονικοτατα τη διατροφη μου. Στο παρελθον θα χα λυγισει σιγουρα.
22-03-2013, 23:02 #4386
Έλη και Μάγδα σας ξαναευχαριστώ
Παίρνω ένα χάπι το πρωι και ναι ετσι πρεπει να ρυθμιστεί. Εδω και 1,5 χρονο. Απλά το θεμα ηταν οτι εγω βαριομουν και το αμελουσα, γιατι πρεπει να το παρω μεχρι τις 9 και για μιση ωρα να μη φαω. Εγώ αν δεν εχω καποια υποχρεωση δε ξυπναω ποτέ τοσο νωρίς...οποτε καταλαβαινεται τη συνεχεια....
Πάντα προσπαθώ να έχω στο νου μου αυτό:
23-03-2013, 09:49 #4387
Καλημέρα και καλό τριήμερο σε όλους!
Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για εμένα και θα την γιορτάσω με όλες τις τιμές!!!:bouncy:
Για πρώτη φορά μετά από από 5 χρόνια βλέπω στην ζυγαριά μου το 89
Ναι ναι τελικά το είδα σήμερα γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! !!!!:bouncing::bouncy:
Νιώθω τόσο περήφανη για τον εαυτό μου και τόσο ανακουφισμένη που επιβεβαιώνεται η προσπάθεια μου , μόλις χαιρέτησα το 90! Άντε να το βλέπω για λίγες μέρες ακόμη στις κατακρατήσεις μου εδώ και εκεί.
Τα χθεσινα μου:
Πρωινό 8.00: 1 ποτήρι χυμό φρέσκο, 1 φέτα ψωμί πολύσπορο, 2 φέτες τοστ μοτσαρέλα
Πρόγευμα 13.30: 1 ελληνική μπάρα (ξέχασα να πάρω σνακ μαζί μου :crazy: )
Γεύμα 15.30: 3 κεφτεδάκια τηγανιτά της μαμάς μεγαλούτσικα, 1 φλιτζάνι χόρτα βραστά με 1κ.σ. λάδι, 1 παξιμαδάκι κρίθινο
Απόγευμα 19.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 1 μπισκότο βρώμης
Βραδινό 21.00: 1 1/2 φλιτζάνι αγκινάρες με πατάτα και αρακά, 50γρ σολωμό (αααχ αυτά είναι όταν έχεις μανούλα στο σπίτι!) Μόνο που τον σολομό τον τσάκισαν οι γονείς μου και έμεινε λίγος χιχιχιχι
Υ.Γ. Πινκ μου συνέχισε να προσπαθείς, δεν φαντάζεσαι πόσο αξίζει τον κόπο!
23-03-2013, 10:06 #4388
Αχχχχχ τι ωραιο συναισθημαααααααααα!!!!!!!!!!!!
Μπραβο Ελη, οχι τοσο για το 89 αλλα για τον τεραστιο αγωνα να "καταλαβεις" αυτα τα 89 κιλα που κουβαλας...
Σας χαιρομαι οταν κατεβαινει η ζυγαρια γιατι ξερω πολύυυυ καλα ποσο κοπο θελει!!!!!!!!
Μπραβο που δεν τα παρατατε, μπραβο που κατηφοριζεται μπραβο που τα βαζεται με τα κακα του εαυτου σας-ειναι το βασικοτερο-, μπραβο για 1000 λογους
Μπραβο και καλημερα.
23-03-2013, 10:28 #4389
Marimari σε ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια και για τα μπράβο σου :starhit:
Πάω να χαρώ την ημέρα μου, να πιω καφεδάκι έξω στον ήλιο!
Να έχεις και εσύ μία πανέμορφη και ηλιόλουστη μέρα :kiss:
23-03-2013, 11:23 #4390
Ελη μου μπραβο σου!!! στο χω ξαναπει εισαι προτυπο για μενα! μου αρεσει πως σκεφτςσαι κ πως διαχειριζεσαι τη διατροφη σου!!!τουλαχιστον εγω βρηκα σε αυτο τπ τροπο ζωης την ηρεμια.
23-03-2013, 11:27 #4391
Ελακι συγχαρητηρια!!! μας εβγαλε λιγο την ψυχη αλλα ηθελε μαλλον τηγανιτους κεφτεδες για να φυγει το 9!!! στον αγυριστο να παει!!!
τωρα που θα φυγει αυτο το "αγχος" απο πανω σου (γιατι οταν προκειται για αλλαγη 10δας οσο cool κι αν εχουμε εκπαιδευτει να ειματσε μια ανυπομονησια μας πιανει) να δεις θα φευγουν τα γραμμαρια ποιο ευκολα...
σημερα με πλακωσε το παπλωμα (δεν εχουμε και σχολειο) κι εχω ενα κεφαλι ασηκωτο απο τον πολυ υπνο... πινω εναν κουβα καφε μηπως και συνελθω...
αντιγραφω τα χθεσινα καθως δεν θυμαμαι τιποτα...
11:00
1 κοματι μανιταροπιτα (τριαδα απο μονη της)
1 μπουκια μπανανα και 2 μπουκιες αχλαδι
13:30
σπανακορυζο (2 κουταλες σπανακι και 3κσ καστανο ρυζι ωμο)
100γρ cotagecheese 2%
16:30
μανιταροπιτα
19:00
1 μηλο
1 κρεμουλα (γαλα-ζελατινη)
1κομ βρωμοκεικ καρυδα
22:00
ντακος με 1 ντοματα 4μικρες πικλες 4 κρισπις ολικης (40γρ) και 100γρ cottage 2% (επειδη ειχε χαμηλα λιπαρα εκρινα οτι μπορω να φαω τοσο αφου ειναι σαν γιαουρτι. αν ειναι λαθος να μου το πειτε!!!
12:00
1 μικρο παγωτακι 0%
1 αχλαδι
23-03-2013, 12:08 #4392
σε ευχαριστώ πάρα πού Ελλη μ για όλα!!!!!!!!!! Προέκυψαν κάποια νέα (καλά ευτυχώς) και θα επιστρέψω σε λίγο καιρό πάλι να με βοηθήσετε με τις τριάδες αν με θέλετε! Είστε υπέροχες!!! Θα μπαίνω να βλέπω νέα σας!
23-03-2013, 14:19 #4393
Δήμητρα κορίτσι μου με εσένα σηκώνω τα χέρια ψηλά, ότι και να πω, όσες ώρες και να ξοδέψω γράφοντας (και χθες ξόδεψα αρκετές...
) δεν είσαι έτοιμη να με ακούσεις.
Εύχομαι με το καλό να βαφτίσετε το παιδάκι σας, και να έχεις κάθε ευτυχία και επιτυχία στην προσωπική σου ζωή. Όποτε νιώσεις έτοιμη να διαβάσεις αυτά που σου έγραψα εδώ θα είναι, δεν φεύγουν και δεν διαγράφονται. Εγώ εξάλλου δεν τα γράφω μόνο για σένα, αλλά και για μένα και για όσους θέλουν να δουν πιο ολιστικά το θέμα διατροφικές διαταραχές αλλά και το αδυνάτισμα.
23-03-2013, 14:27 #4394
Originally posted by florage
Ελακι συγχαρητηρια!!! μας εβγαλε λιγο την ψυχη αλλα ηθελε μαλλον τηγανιτους κεφτεδες για να φυγει το 9!!! στον αγυριστο να παει!!!
τωρα που θα φυγει αυτο το "αγχος" απο πανω σου (γιατι οταν προκειται για αλλαγη 10δας οσο cool κι αν εχουμε εκπαιδευτει να ειματσε μια ανυπομονησια μας πιανει) να δεις θα φευγουν τα γραμμαρια ποιο ευκολα...
Είδες Φλώρα μου; Οι κεφτέδες έκαναν τη διαφορά!!! :lol:
23-03-2013, 14:29 #4395
Originally posted by ton76
Ελη μου μπραβο σου!!! στο χω ξαναπει εισαι προτυπο για μενα! μου αρεσει πως σκεφτςσαι κ πως διαχειριζεσαι τη διατροφη σου!!!τουλαχιστον εγω βρηκα σε αυτο τπ τροπο ζωης την ηρεμια.! Όχι μονο την ηρεμία αλλά και τη χαρά της ζωής
Σε ευχαριστώ καλή μου, εύχομαι κάθε επιτυχία και σε σένα :starhit:
Εμφάνιση (και αυτισμός;)
07-08-2025, 14:20 in Σχέσεις και Επικοινωνία