Results 4,531 to 4,545 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
27-03-2013, 23:21 #4531
Αρχισα ηδη να τα διαβαζω ελλη μ!! Θα συνεχισω το βραδυ γιατι εχασα συνεχειες και τωρα δεν εχω το πισι διαθεσιμο. Ναι τεραστιες αλλαγες στη διαθεση, η σχεση μ κρεμεται σε μια κλωστη. Τωρα ειμαστε πολυ καλυτερα αλλα πιεστικα πολυ και μου βγηκε και στο φαγητο! Συνηθως οταν ηρεμω απο κατι μου βγαινει ολη η κουραση. Ενω αγωνιζεσαι δε σε παιρνει για ηττοπαθειες.
Αυριο να ζυγιστω ή όχι? Τί λες? (τα λινκ ακόμα για bing eating δεν τα βρήκα, διαβαζω γενικά για τις τριάδες κι ελπιζω να τα ξαναδω στην πορεια) θα το βαλω και στο γκουγκλ αν και ξερω πανω κατω τι ειναι.
- 27-03-2013, 23:26 #4532
NOW what τα έγραψες υπέροχα, έτσι όπως τα λες είναι. Μακάρι να το έβλεπα κι γω νωρίτερα. Μέχρι και ο άντρας μου μ το ΄'ελεγε "βρες μια διατροφή αλλα ΜΙΑ"
27-03-2013, 23:30 #4533
Με την ηρεμία σου Δήμητρα, θα τα βρεις όλα και θα τα διαβάσεις.
Στην κατάσταση που είσαι δεν έχει νόημα να ζυγιστείς ούτε αύριο ούτε μεθαύριο. Γενικώς ξέρεις σε τι βάρος είσαι δεν χρειάζεται να ζυγιστείς και αύριο για να το επιβεβαιώσεις. Κάνε ένα διάλειμμα - αποχή από τα νούμερα και δώσε την προσοχή σου στην βελτίωση της ψυχολογίας σου και της διατροφής σου και όπως είπε και η Now πιο πάνω, να κάνεις αύριο κάτι που σε ευχαριστεί και σου δίνει χαρά.
Έχουμε μέρα και αύριο να τα πούμε. Ξεκουράσου, χαλάρωσε, κάνε ένα ζεστό μπάνιο, φτιάξε ένα ζεστό ρόφημα, κοιμήσου νωρίς αν το βλαστάρι σου σε αφήσει
Πάω να ξαπλώσω και εγώ, θα τα πούμε αύριο με καθαρότερο μυαλό και πιο ξεκούραστες. :kiss:
27-03-2013, 23:34 #4534
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... θα μπορουσες να ριξεις μια ματια στο θεμα με τις κραμπες?
27-03-2013, 23:42 #4535
ευχαριστω!!! εχω ηδη προγραμματισει την αυριανη υπεροχη μερα που μαλλον θα ειναι και χωρις δουλεια παλι! Θα κανω ανασταση προωρα! Θα κανω μπανακι ξυπνωντας οταν επιτρεψει το βλασταρι οπως ειπες και χαμογελασα! Αποψε θα το εχει ο μπαμπας, οπως και χθες δυστηχως αφου η μαμα δεν ειναι καλα. Απο την πολυ κατακρατηση πρηστηκαν τα χερια μου (οχι εμφανισιακα, εσωτερικα) και το συνδρομο καρπιαιου σωληνα με εχει τσακισει. Δεν μπορω να πιασω ευκολα διαφορα μικρα πραγματα και με βαρος μουδιαζει τελειως και απενεργοποιειται το χερι. Χωρις βαρος καιει πολυ. Το ειχα και στα 109 κιλά και μου κάνει εντύπωση που επεστρεψε με την κατακρατηση. Αλλος ενας κωδωνας...
Οχι εννοειται δε θα ζυγιστω, θα παω τη ζυγαρια στην αποθηκη και θα βγαλω μπαταριες.
Δε σας ειπα ομως τι θα κανω, θα παω για τρεξιμο που το λατρευω, μολις βρω καποιον να εχει το παιδι...Nowwhat συγνωμη αν δε σταθηκα πολυ σε μηνυμα σου αλλα κρεμεται το παιδι απο πανω μ κι εκτος αυτου χρειαζομουν αμεσα τη βοηθεια της Ελλης γιατι ξερει τι παιζοταν πριν και ειναι αντικειμενικος κριτης
27-03-2013, 23:52 #4536
Γραφω τα σημερινα γιατι αυριο εχω καμποσες δουλιτσες και μαλλον δεν θα χω και pc μαζι...
8:30: 2φετες γαλοπουλα+1 αγγουρακι+50γρ αμυγδαλα
11:30 μισο τονο σε νερο+ 1 παξιμαδακι
14,30 λαχανοσαλατα με σος γιαουρτι( 2κ.σ γιαουρτι, μουσταρδα, παπρικα)+30 γρ αμυγδαλα+1/2 φετα γερμανικο ψωμι
5,30 1 σοκολατακι 70% κακαο +1 γιαουρτι
9,30 1 βρωμοκρεμα (βρωμη, γαλα, +2 δαμασκηνα)
Οι συνδιασμοι μου ειναι φοβεροι σημερα... δεν ειχα προλαβει να παω σουπερ οποτε οτι ειχε το ψυγειο εφαγα μεχρι το μεσημερι...
Το παρακανα λετε με τα αμυγδαλα ?
Φιλια τριαδοκοριτσα και αν δεν μπω αυριο τα λεμε παρασκευη !!!
28-03-2013, 00:03 #4537
νομίζω είναι έως 20 αμύγδαλα σαν σνακ μαζί με φρουτάκι. Μπερεύτηκα που τα έφαγες πρωί με πρωτείνη και δεν ξέρω να σ πω. Μη σε μπερδέψω άλλο. Νομίζω όμως το πρωί θέλει τριάδα δηλ. υδατανθρακα, πρωτείνη και κάτι φρέσκο πχ φρούτο ή σαλάτα (δηλ. ή τη γαλοπούλα ή τα αμύγδαλα και κάτι σε υδατάνθρακα.
πχ παξιμαδακι ή κριτσίνι ή ψωμι με γαλοπουλα και αγγουρι θα πηγαινε καλυτερα (νομιζω)
Καλό ξημέρωμα, αυριο ξημερώνει μια καινούργια ημέρα για μένα!!!!! Πρέπει να στρώσω επιδερμίδα να υποδεχτώ το νέο μου εαυτό! :saint2:
28-03-2013, 00:06 #4538
Originally posted by Eli
Πινκ μου ίσως όχι τόσο έντονα αλλά έχω περάσει και εγώ από ακριβώς ίδιες καταστάσεις και το μόνο που κατάφερνα είναι να ξαναβάζω βάρος και μάλιστα περισσότερο...
Είσαι τυχερή που συνειδητοποιείς τα λάθη σου και πλέον η γνώση γύρω από τις διαρτοφικές διαταραχές είναι πολύ πιο αναπτυγμένη από τι ήταν 10 και 15 χρόνια νωτίτερα, όπου εγώ έκανα τα ίδια τραγικά λάθη...
Για μια ακόμη φορά θα σου πω ότι σκέφτεσαι πολύ ώριμα και ολοκληρωμένα για το νεαρό της ηλικίας σου. Ζεις και σε μια πόλη που προσωπικά ενώ την έχω αγαπήσει πολύ, δεν θα μπορέσω ποτέ να συγχωρήσω το γεγονός ότι ο κόσμος εκεί δίνει τόσο μεγάλη σημασία στην εξωτερική εικόνα. Έχω ζήσει μεγάλες απογοητεύσεις με το βάρος μου στη Θεσσαλονίκη, γιατί ήμουν πολύ κοινωνική και ήθελα να είμαι συνεχώς έξω και λάμβανα μεγάλη απογοήτευση γιατί δεν "πληρούσα" τα πρότυπα τους. Όταν τελικά τα κατάφερα και εγώ με ένα φρούτο και ένα γιαούρτι να φτάσω 65 κιλα και όλοι μου έλεγαν μπράβο, εγώ ένιωθα ακόμη ότι πρέπει να χάσω βάρος ενώ πετούσαν κόκαλα. Κοιτούσα την κοιλιά μου, το στομάχι μου και έλεγα έχω μπάκα, δεν ένιωθα ικανοποίηση! Και τώρα βλέπω τις φωτογραφίες και ακόμη απορώ πως έφτασα να ήμουν τόσο αδύνατη και να μην το είχα καταλάβει πόσο. Μόνο που εγώ για να καταλάβω ότι έχω πρόβλημα μου πήρε πολλά χρόνια...
28-03-2013, 09:33 #4539
Originally posted by smart
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... θα μπορουσες να ριξεις μια ματια στο θεμα με τις κραμπες?
Είχα πάει να κοιμηθώ και δεν είδα το μηνυμα σου
Πάω στο τόπικ τώρα με καφέ και πρωινό!
28-03-2013, 09:36 #4540
καλημεεερααα!!!!
Δημητρα ελπιζω σημερα να νιωθεις καλυτερα, να εχεις ηρεμισει και να μπορεις να δεις τα πραγματα πιο καθαρα. ειναι κριμα μεσα σε ολα τα προβληματα που καλουμαστε ολοι να αντιμετωπιζουμε καθημερινα και για πολλους ειναι θεματα επιβιωσης να προσθετουμε και τον βραχνα του βαρους που στο κατω κατω αυτο περναει απο το χερι μας μονο.
εγω ημουν τυχερη περισυ για οσο διαστημα ημουν σε αυτην την διατροφη, προλαβα να παρακολουθησω τα σεμιναρια σχετικα με τις διατροφικες διαταραχες καταλλαβα την λογικη τους και επαληθευσα και πανω μου τα λεγομενα τους αφου ενιωσα πια ειναι η διαφορα του να τρωω εναν κουβα σαλατα με 1 κιλο κρεας στην καθισια μου (τετοιες διαιτες συνηθιζα) απο το να φαω 2-3 κουπες σαλατα 1 παλαμη κρεας κι ενα παξιμαδι μαζι, την απιστευτη πληροτητα και αγαλιαση θα το πω στην δευτερη περιπτωση ενω στην πρωτη ενιωθα οτι η ψυχη μου δεν ειχε χορτασει κι ας ηταν το στομαχι τιγκα. ενιωσα απολυτα την παραγωγη σεροτονινης και την ηρεμια που προσφερει. δυστυχως τοτε ξαναπεσα στην λουμπα της διαιτας και του ευκολου χασιματος και οπως ξαναειπα εχασα εναν χρονο που θα μπορουσε να μου εχει προσφερει πολλα. ομως δεν μετανιωνω, αυτος ο χρονος ηταν μια τελευταια αποδειξη του τι ειναι πραγματικα σωστο...
κοριτσια ποσο πολυ μοιαζουν οι ιστοριες μας, πως επιτρεπαμμε σε ενα νουμερο να αλλαζει την εικονα μας στον καθρεφτη σε δευτερολεπτα και να καθοριζει την διαθεση μας για ολη μερα. κι αυτα τα ζυγισματα 25 φορες την μερα μετα απο καθε φορα που πηγαιναμε τουαλετα, αλλαζοντας συνεχως θεση στην ζυγαριαακομα και τον τροπο που ανεβαιναμε πανω προκειμενου να δειξει 10 γρ λιγοτερα. πραγματικα πραξεις αξιες λυπησης... ειμαι πολυ χαρουμενη που χρησιμοποιω παρελθοντα χρονο , τι κι αν επεσα στο αλλο ακρο τωρα και την αποφευγω οπως ο διαολος το λιβανι, ειναι νωρις ακομα πιστευω θα βρω καποια στιγη την ισοροπια. με την βοηθεια εδω μεσα ολες ειμαστε σε θεση να τις βρουμε τις ισοροπιες μας!
28-03-2013, 10:11 #4541
Originally posted by sweetOctober
ευχαριστω!!! εχω ηδη προγραμματισει την αυριανη υπεροχη μερα που μαλλον θα ειναι και χωρις δουλεια παλι! Θα κανω ανασταση προωρα! Θα κανω μπανακι ξυπνωντας οταν επιτρεψει το βλασταρι οπως ειπες και χαμογελασα! Αποψε θα το εχει ο μπαμπας, οπως και χθες δυστηχως αφου η μαμα δεν ειναι καλα. Απο την πολυ κατακρατηση πρηστηκαν τα χερια μου (οχι εμφανισιακα, εσωτερικα) και το συνδρομο καρπιαιου σωληνα με εχει τσακισει. Δεν μπορω να πιασω ευκολα διαφορα μικρα πραγματα και με βαρος μουδιαζει τελειως και απενεργοποιειται το χερι. Χωρις βαρος καιει πολυ. Το ειχα και στα 109 κιλά και μου κάνει εντύπωση που επεστρεψε με την κατακρατηση. Αλλος ενας κωδωνας...
Οχι εννοειται δε θα ζυγιστω, θα παω τη ζυγαρια στην αποθηκη και θα βγαλω μπαταριες.
Δε σας ειπα ομως τι θα κανω, θα παω για τρεξιμο που το λατρευω, μολις βρω καποιον να εχει το παιδι...Nowwhat συγνωμη αν δε σταθηκα πολυ σε μηνυμα σου αλλα κρεμεται το παιδι απο πανω μ κι εκτος αυτου χρειαζομουν αμεσα τη βοηθεια της Ελλης γιατι ξερει τι παιζοταν πριν και ειναι αντικειμενικος κριτης
να ξέρεις ότι κανείς μας δεν χρειάζεται να ξέρει όλο το ιστορικό σου για να καταλάβει ότι υποφέρεις εδώ στις τριάδες. Όλοι μα όλοι έχουμε περάσει από ανάλογες καταστάσεις και ξέρουμε πως είναι να νιώθεις μέσα στο σώμα ενός παχύσαρκου με συναισθηματικές υπερφαγίες, εμμονές και τύψεις.
Και η Now λοιπόν έχει περάσει τα ανάλογα, και μπορεί να μην σε ξέρουμε προσωπικά αλλά όταν λέμε σε νιώθουμε δεν το λέμε απλά για να σε κάνουμε να νιώσεις καλά, σε νιώθουμε στο πετσί μας, σε κάθε περιττό κιλό που κουβαλάς στο ταλαιπωρημένο σου κορμάκι, σε κάθε υπερφαγικό σου ξέσπασμα, σε κάθε στιγμή που νιώθεις απόγνωση και αβοήθητη, είμαστε εκεί, τα έχουμε περάσει και έχουμε κάνει τα ίδια πάνω κάτω λάθη...
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σήμερα να ξύπνησες με χαμόγελο και να πήγες για τον περίπατο σου. Πρόσεχε με το τρέξιμο να μην επιβαρύνεις τις κλειδώσεις σου. Καλύτερα να περπατάς σε γρήγορο στύλ για 30' κάθε μέρα παρά να καταπονείς το σώμα σου με έντονη άσκηση στην αρχή. Είπαμε το πιάνουμε χαλαρά και ψύχραιμα!
Να έχεις μία όμορφη μέρα
Πάω και εγώ να κάνω τις δουλίτσες μου... θα τα πούμε αργότερα
28-03-2013, 10:16 #4542
Πριν την κάνω γράφω και τη χθεσινή μου μέρα:
Πρωινό 8.30: 1 τοστ πολύσπορο με μοτσαρέλα και ζαμπόν, 1/2 μπανάνα
Πρόγευμα 12.00: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης
Γεύμα 15.00: 1 μπιζόλα λαιμού ψητή, 1 βολβό πατζάρι και χόρτα και 1 παξιμαδάκι κρίθινο
Γλυκάκι 16.00: 30γρ μαύρη σοκολάτα, 2κ.γ ταχίνι με μέλι (μιλάμε το είχα ανάγκη!)
Απόγευμα 18.00: 1 μήλο, 1κ.σ. ξηροί καρποί
Βραδινό 21.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1/3 μπανάνα, 2κ.σ. ξηροί καρποί, 1 κ.σ. κράνα, σταφίδες
Φοβήθηκα με την μεσημεριανή μου υπογλυκαιμία και επικεντρώθηκα από τι είδατε σε καρπούς και φρούτα από το μεσημέρι και μετά ώστε να το μπαλανσάρω. Ευτυχώς το γλίτωσα και το βράδυ ήμουν τζετ. Ακόμη τρέμω να μην με πιάσει υπερφαγία.... πότε θα φύγει αυτός ο φόβος;
28-03-2013, 11:15 #4543
Καλημέρα.
Εμαθα το μάθημά μου κ έκανα πρόοδο χτες!
Πρωινό μαζί με δεκατιανό λόγω περιορισμενου χρόνου: γάλα και πίτουρο και χυμός πορτοκάλι
Μεσημέρι: μερίδα φακές με σπιρτόκουτο τυρί φέτα και 1 φετα πολύσπορο ψωμί τοστ
Απογευμα δυο ακτινίδια με ένα παξιμαδάκι ολικής
Βράδυ: σαλάτα μαρουλι με αυγο/μιλνερ/γαλοπούλα και 1 φέτα πολύσπορο.
αυτόν τον φόβο τον έχω κ εγώ 2 μέρες τώρα, αποφάσισα να μην το λέω φόβο αλλά συναίσθηση της πραγματικότητας και της επκινδυνότητας της κατάστασής μου.
Και αν ισχύει το " ο φόβος φυλάει τα έρμα"; μήπως θα πρέπει να προσπαθήσω να κρατήσω για πάντα αυτή τη συναίσθηση γιατί αν φύγει θα χάσω το μέτρο; το έχω αποδεχτεί πως δεν είμαι του μέτρου και πως είμαι επιρρεπής άρα θα πρέπει να κρατώ αποστάσεις ασφαλείας. Δεν βλέπω κακό σε αυτό εφόσον αποδίδει και μου κάνει καλό και με κρατά μακριά από κραιπάλες. Όλοι άλλωστε κάτι φοβούνται...
Ποιος ξέρει...ίσως όταν περάσει καιρός να ξεχαστούν όλα αυτά
28-03-2013, 12:39 #4544
Καλημέρα! Με βοηθήσατε πάρα πολύ! Επιτέλους ξύπνησα πρωί πρωί και δε σκέφτηκα το φαί! Ούτε τί θα μαγειρέψω ούτε τί θα φάω! Ο,τι κι αν έφτιαχνα/φτιάξω μπορω να κανω τηντριαδα μ! Νιωθω υπεροχα κι ελευθερη! Μενει μονο να θυμηθω να τρωω ανα τριωρο. Αν και πειναω αρκετα παλι σημερα, δε νομιζω ν εχω προβλημα :bouncy:
28-03-2013, 12:41 #4545
Γεια σας τριαδοκόριτσα!! Πως πάνε τα κέφια;;
Τα δικά μου χτεσινά:
12:30
1 ποτ.γάλα 1,5%
1 κουλούρι θεσσαλονίκης ολικής άλεσης
1 μπανάνα
15:30
250 γρ ρεβύθια με 1 κ.σ λάδι (κυρίως καρπό είχαν γιατί τα έιχε ξεχωρίσει η μαμά μου από το προηγούμενο βράδι για να βάλει λάδι στην υπόλοιπη κατσαρόλα)
60 γρ τυρί φέτα
1 ντομάτα χωρίς λάδι
1 φ.ψωμί
18:30
1 γαλλικό γάλα-2 κ.γλ καστανή ζάχαρη
1 μήλο
1 βρωμομπισκότο
21:45
1 αβγό βραστό
30 γρ τυρί φέτα
1 πιάτο μαρούλι με 1 κ.σ λάδι-1κ.σ μουστάρδα- 1 κ.σ μπαλσάμικο
2 παξιμαδάκια μικρά ολικής