τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 305
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 305 of 427 FirstFirst ... 205255295303304305306307315355405 ... LastLast
Results 4,561 to 4,575 of 6392
    Senior Member
    Καλημερα, καλημερα

Τα χθεσινα...
    9:45 Βρωμοκρεμα (3/4 φλιτζανι γαλα+2 κ.σ βρωμη+κανελα+2κ.γ στεβια)
    11:45 1/2 γιαουρτι+5 αμυγδαλα (πειναγα στο διωρο)
    01:45: 1 λουκανικο φρανκφουρτης,1 δαμασκηνο,4 αμυγδαλα, 2 φετες γαλοπουλα, 1/2 φετα ψωμι (ξαναπειναγα, και ημουν και εκτος σπιτιου, το ψωμι ηταν ολικης αλλα φουρνου αρα πολυ ασπρο αλευρι +λιγο ολικης για να λεμε οτι ειναι ολικης )
    04:30: 1 λουκανικο φρακφουρτης, χορτα βραστα 1/2 φετα ψωμι
    07:30 1κγ ταχινι με κακαο+ 1 μηλο
    10:30, χορτα +μισο αγγουρι +2 φετες γαλοπουλα
    11:30 2 φετες γαλοπουλα, 1/2 κ.γ ταχινι, 1 καραμελιτσα χωρις ζαχαρη, 4 αμυγδαλα, 1 σοκολατακι 70% κακαο...:bouncy:

Εν γενη δεν μ΄αρεσε η διατροφη αυτης της μερας... Πολυ επεξεργασμενο κρεας βλεπε λουκανικο, γαλοπουλα, ακαταστατο ωραριο, και πολυ λιγουρα γιατι τα γευματα δεν ηταν πληρη και δομημενα... Θερμιδικα μπορει να μην ξεφυγα πολυ πανω απο το 1700 αλλα το βραδινο στις 11:30 θα μπορουσε ανετα να με οδηγησει σε υπερφαγικο ευτυχως το κρατησα σε πολυ μικρες ποσοτητες και φουσκωσα με νερακι... ειχα τρελη επιθυμια για γλυκο ολη τη μερα εξου και το σοκολατακι το ταχινοκακαο και η καραμελιτσα...

Κατα τα αλλα οκ, δεν ειναι πολυ τρατζικ...

Και τα καλυτεροτερα για το τελος.... Παρασκευη σημερις κοριτσια και ειναι η μερα που ζυγιζομαι και κραταω νουμερο (ζυγιζομαι καθημερινα αλλα της παρασκευης ειναι τα κιλα που καταγραφω) 62, 500 λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!:bouncy::bouncy::boun cy:

1.5 κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Μετα τον πανηγυρισμο, να πω οτι υποθετω οτι πολλα απο αυτα ειναι το γνωστο ξεφουσκωμα, λογω κατακρατησεων υγρων κτλ μετα απο καιρο υπερφαγιας αλλα οπως και να χει μια χαρα ειμαστε)

Τωρα σταθερα, σταθερα και σιγα σιγα δηλαδη με κοβω για καιροοοοοοοοο (υπολογιζω πανω απο 2μηνο) ας διατηρησω τα κεκτημενα μου και ας οδευσω για το 60 ...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια μου,
    περνάω πολύ δύσκολα από χθες το απόγευμα για προσωπικά θέματα που αφορούν το σπίτι μου, οπότε μην σας κάνει εντύπωση αν δεν έχω την δύναμη να ανταποκριθώ σε κάτι που θα χρειαστείτε...
    Το μόνο θετικό είναι ότι το τερατάκι της υπερφαγίας καλά κοιμάται και δεν έχω νιώσει καν την ανάγκη να ξεσπάσω στο φαγητό.

Χθεσινή μέρα
    Πρωινό 9.30: Κρέμα με 2κ.σ. βρώμη + 2κ.σ. μούσλι + 1κ.σ. μίγμα κράνα, σταφίδες, ξηροί καρποί, λίγο μπανάνα, 1κ.γ. μέλι

Πρόγευμα 13.00: 1/2 μπανάνα, 1 μπισκότο βρώμης

Γεύμα 16.30: 2φλιτζ φακή, 2/3 μεγάλο τόνο με νερό, κρεμμυδάκια, μαϊντανό, λεμονάκι και 2κ.σ. λάδι, 1 παξιμαδάκι κρίθινο

Απόγευμα 19.00: 1/3 μπανάνα, 2κ.σ. καρύδια

Βραδινό 22.00: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1 φέτα πολύσπορο ψωμί με 1κ.γ. ταχίνι, 1κ.γ. μέλι και λίγο μπανάνα

Now μπράβο κοριτσάκι μου! Μπράβο που έχεις καταφέρει να ελέγξεις τα υπερφαγικά σου, μπράβο που έχεις καταφέρει να στρώσεις τη διατροφή σου! Μπράβο που παρόλο που ήσουν κάτω από αντίξοες συνθήκες χθες, μπόρεσες να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και να ακούσεις το σώμα σου. Δεν το κατηγόρησες επειδή πεινάει, ίσα ίσα του έδωσες και χίλια δίκια που δεν κατάφερες να το φροντίσεις. Ήσουν όμως ήρεμη και συνειδητοποιημένη! Και όλα αυτά έχουν συντελέσει να μπορείς να ελέγξεις καλύτερα το βάρος σου, αλλά ακόμη πιο σημαντικό να νιώσεις ότι έχεις έλεγχο και ισορροπίες. :thumbup::thumbup:

Senior Member
    καλημερα!!!
    ελλη μου ευχομαι οποια προβληματα κι αν αντιμετωπιζεται να βρουν την λυση τους και να επανελθεις ηρεμη κοντα μας. το ξερεις καλα οτι ολες κρεμομαστε απ το πληκτρολογιο σου!!! το οτι και υπο αυτες τις συνθηκες το τερας δεν δειχνει σημεια ζωης ειναι πολυ ευχαριστο οπως και το νεο νουμερακι στο τικερακι σου που μπηκε ασχολιαστο. συγχαρητηρια!!!

συγχαρητηρια και σε σενα nowwhat! οπως βλεπεις σ'αρεσε ή οχι η χθεσινη μερα διατροφικα η ζυγαρια εμεινε ευχαριστημενη!!! αντε τωρα με πιο θετικη διαθεση να σβησουμε τελειως απο την μνημη μας τις καταστροφικες εκεινες μερες!!!

τα δικα μου χθεσινα:

9:00
    ποριτζ με 2κσ πιτουρο βρωμης 1κσ λιναροσπορο 2κσ γκοτζι και 1 ποτηρι γαλα

12:00
    1 μηλο και 12 αμυγδαλα

14:30
    λαχανο με κιμα μαγειρεμενα μαζι κι αυγολεμονο συν 3κσ ρυζι καστανο βρασμενο.

18:00
    κρεμα
    βρωμοκεικ
    πρασινο μηλο

21:30
    πιτσα με 1 πιτα ολικης (επιτελους βρηκα!) 1,5 φετα γαλοπουλα 1,5φετα ντιρολο και πιπερια συν ενα μπολακι αναμικτη ντοματοσαλατα με αγγουρι πιπερια και 1κσ κοτατζ χωρις λαδι

εκτος απο τις πιτες ολικης βρηκα καικαστανο ρυζι σε σακουλακια μαγειρεματος που θελει 10λεπτα βρασιμο λεει. εγω το αφησα 20 κι ομως βγηκε σπυρωτο κι ωραιο... ελλη το ρυζι που δεν εβραζε μηπως ηταν αναποφλοιωτο; μου ειχε τυχει και σε μενα δεν μαλακωνει με τιποτα ο φλοιος του ενω το καστανο που ειναι μερικως αποφλοιωμενο ειναι σαν το λευκο

Δημητρα μην απογοητευεσαι για χθες, στην αρχη ειναι παντα πιο δυσκολα μεχρι να παρουμε το κολαι κι εγω ειχα ζοριστει και τωρα εχω παλι 11 μερες καθαρες και θα σπασει το ρεκορ ειμαι σιγουρη! οσο χαλαρωνω κι απενεχοποιω κι αλλα τροφιμα δεν φοβαμαι τιποτα!!!

Senior Member
    Φλώρα μου σε ευχαριστώ για την ευχή σου :starhit:
    Ο άντρας μου έχει σοβαρές δυσκολίες στη δουλειά του εδώ και καιρό και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, ζούμε ειδικά τις τελευταίες μέρες πολύ στενάχωρες και στρεσαριστικές καταστάσεις και το χειρότερο δεν μπορώ να τον βοηθήσω πέρα από την συμπαράσταση μου. Το σπίτι μας κρέμεται από το μοναδικό εισόδημα που φέρνει στο σπίτι, μιας και εγώ 1.5 χρόνο τωρα είμαι άνεργη και αδυνατώ να βρω δουλειά μέσα στην τρέλα της κρίσης. Νιώθουμε την αδικία να μας πνίγει και ειλικρινά αν δεν αντέχω κάτι είναι η αδικία :sniffle:
    Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να λέω στον εαυτό μου ότι και αυτό θα το ξεπεράσουμε όπως τόσα άλλα και πάλι θα βρούμε νέες ισορροπίες... απλά είναι κουραστικό να ζεις οριακά συνεχώς...

Όσο για το νούμερο, σίγουρα μου έδωσε χαρά, και κυρίως επιβεβαίωση ότι η διατροφή μου λειτουργεί πολύ σωστά. Αλλά μέσα στη δίνη των εξελίξεων πήγε ασχολίαστο... Εξάλλου να πω την αλήθεια, επειδή είμαστε σε ένα τόπικ που πρωτίστως είναι σημαντικό να δίνουμε βάρος στο να απαλλαγούμε από τη διαταραχή, καλό είναι να μην αποκτούμε εμμονή με τα νούμερα. Δεν λέω ότι η επιβράβευση μετά από μία μεγάλη μάχη δεν θέλει μπράβο, αλλά τα κιλά που χάνουμε είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας. Οπότε λέμε μπράβο για τα όσα έχουμε κερδίσει και όχι για αυτά που έχουμε χάσει .

Αυτό το οποίο χαίρομαι περισσότερο είναι ότι το σώμα μου έχει αρχίσει να αποσυμφορείται, η μέση μου, τα γόνατα μου, ο ώμος μου. Δεν πιέζομαι μέσα στα ρούχα μου, περπατάω με τόσο μεγαλύτερη άνεση και ενέργεια και άλλα πολλά. Το πρόσωπο μου, έστω και τώρα που είμαι στεναχωρημένη λάμπει και αυτά είναι κατακτήσεις ανεκτίμητες για μένα.

Senior Member
    Επίσης να συμπληρώσω ότι η μέρα σου Φλώρα μου ήταν τόσο όμορφη διατροφικά. Πολλά μπράβο!
    Είδες τι ωραίες που είναι οι πίτες ολικής; Πολύ πιο χορταστικές από τις άσπρες. Όσο για το ρύζι μάλλον είναι αναποφλοίωτο αυτό που έχω για αυτό μου κάνει νούμερα. Το έχω βρει κάπως το κολάι και το μαγειρεύω καλούτσικα, αν και δεν με ικανοποιεί ακόμη. Θα το πετύχω που θα μου παέι...

Δήμητρα ειλικρινά δεν πειράζει που το έχασες στο τέλος της ημέρας. Τέτοιες μάχες έχω χάσει και εγώ πολλές τα τελευταία χρόνια που παλεύω... Το σημαντικό είναι ότι όσο ξεκινάς σωστά τη μέρα σου, και την πας με τρίωρα και τριάδες μέχρι τέλους, οι νίκες θα γίνονται περισσότερες και οι ήττες λιγότερες. Είναι καθαρά θέμα χρόνου πότε θα γυρίσει ο τροχός προς ευνοϊκότερες μέρες όπου οι καλές σου μέρες θα υπερτερούν των κακών... Όλα είναι θέμα ισορροπίας

Senior Member
    Eλάκι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με τη δουλειά. Φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι. Και εγώ άνεργη είμαι και θα 'μαι για πολλά χρόνια αλλά ζω υπό την προστασία των γονιών μου δόξα τω Θεώ. Πάντως ελπίζω να ανακάμψετε γρήγορα καταλαβαίνω τις δυσκολίες που περνάς και χαίρομαι που δε το βάζεις κάτω. Εγώ θα σου πω ένα μπράβο και για το νούμερο της ζυγαριάς, όπως και στή nowwhat σίγουρα πρώτο μέλημα είναι η απαλλαγή από τη διατροφικλη διαταραχή αλλά δε παύει να ναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Εύχομαι και στα δικά μου λοιπόν γιατί η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική με τη ζυγαριά. Ακόμα και εγώ που ήμουν πάντα η τελευταία που το καταλάβαινα ότι αδυνάτησα, το βλέπω, βλέπω αλλαγή στο σώμα μου. Δε μπορω να καταλάβω πως γίνεται να μη το βλέπει η ζυγαριά. Ελπίζω και εμένα κάποα στιγμή να αρχ΄σουν να φεύγουν πιο γρηγορα τα παλιόκιλα :P θα επανέλθω σε λίγο με τα χτεσινά.

Senior Member
    Καλησπέρα σας!
    Ελλη μ δεν είχα ιδέα ότι είσαι παντρεμένη, πως νόμιζα ότι μένεις με τη μητέρα σου! Χαίρομαι ιδιαίτερα που είσαι κι συ στο "κλαμπ" γιατί σε νιώθω πιο κοντά μου. Νόμιζα είσαι μικρούλα (καλά αυτό δεν αναιρείται από το παντρεμένη αλλά λέω εγώ τώρα ) Ελπίζω να χαμογέλασες λίγο με τις χαζομάρες μ!
    Σχετικά με τα προβλήματα σας ίσως ανακουφιστείς αν σου πω πως αντιμετωπίζουμε παρόμοια?
    Είμαι χειρότερα από άνεργη γιατί εργάζομαι, πάρα πολλές ώρες, σε δική μου δουλειά, χωρίς ωράρια, γιορτές και αργίες. Ειδικά το καλοκαίρι δεν γυρίζω σπίτι
    Δεν βάζω μια δραχμή στο σπίτι μου γιατί έχουμε επιχειρηματικά δάνεια υπέρογκα κι έτσι δεν τραβάμε λεφτά από τη δουλειά μας, ίσα ίσα τσοντάρουμε κιόλα (κάποιος πρέπει να καθαρίσει/φροντίσει το σπίτι και το παιδί όταν η μάνα εργάζεται διαρκώς).
    Ο λόγος που δε χωρίσαμε με τον άντρα μ ήταν όταν γύρισε και μου είπε "πάρε χρήματα αφού τα έχω (οικονομίες δημόσιου υπαλλήλου όχι κανενός επιχειρηματία) και δε με νοιάζει κι αν χωρίσουμε". Εκεί κατάλαβα πόσο με αγαπά, άνευ όρων**. Οπότε δεν τον παράτησα κι ούτε τη σχέση μας και προσπαθώ καθημερινά. Είναι όμως ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα.
    Ακόμα και η στέγη πάνω από το κεφάλι μας παίζεται και πάλι, για άλλους λόγους αυτή τη φορά.Στο προηγούμενο σπίτι κόντεψα να χάσω το παιδί μου από ένα συμβάν και μετακομίσαμε άρον άρον. Τώρα πάλι δεν αντέχω να μετακομίζω.

Μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα υγείας δικών μας αλλά και δικά μας δίνουν και παίρνουν. Ο άντρας μου σύντομα χειρουργείται, περιμένουμε να τελειώσουν οι διαδικασίες με την ασφάλεια του.

Θα σου πω ένα μυστικό, τώρα που στα έγραφα έσκασα, δεν ήξερα τί να σου πρωτογράψω, αυτά ήταν ένα...δείγμα. Για αυτό δε τα σκέφτομαι, όχι όλα μαζί! Κάθε φορά καταπιάνομαι με ένα πράγμα. πχ εδώ και λίγους μήνες έπαιζε να μείνουμε με μισά έσοδα. Είχα σκάσει, σκεφτόμουν μόνο αυτό (μισά από τα ήδη...μισά). Τώρα που δεν είχαμε εξελίξεις σε αυτό δεν το σκέφτομαι πια. Αν και όταν ξαναέλθει στο προσκήνιο θα ανησυχήσω/δράσω. Δεν γίνεται να τα σκεφτόμαστε όλα, θα σκάσουμε! Ενα ενα, να ξεχάσεις δε μπορείς, να σε απασχολεί κάτι μόνιμα όμως δε γίνεται, έτσι δεν απολαμβάνει κανείς τη ζωή, γίνεται μαρτύριο.

Εχεις παιδάκι? Να χαίρεσαι τις στιγμές του. Να μην αφήνεις χαμόγελο του να πηγαίνει χαμμένο. Τίποτε δεν αξίζει όσο το χαμόγελο ενός παιδιού. Δε μετανοιώνω συχνά στη ζωή μ, αν έχω μετανοι΄ώσει για κάτι είναι για τον πρώτο μήνα ζωής του που δεν ήμουν χαρούμενη, ευτυχισμένη, αλλά βομβαρδισμένη από τις ορμόνες τις λοχείας. Στο παιδί πάντα χαμογελάω, ακόμα κι αν 5' μετά κλειστό στο μπάνιο και κλαίω σπαρακτικά.

** εκεί κατάλαβα πως δεν πρόκειται ποτέ πια να έχουμε χρήματα να αγοράσουμε σπίτι...

Senior Member
    nowwhat συγχαρητήρια, πρέπει να αισθάνεσαι υπέροχα!!! Πως ανυπομονώ κι γω!!! Ουπς όχι όχι το παίρνω πίσω ΔΕ με νοιάζει τί λέει η ζυγαριά, σε μια βδομάδα θα σας πω!!!

Φλώρα μου να τις εκατοστήσεις και χιλιάσεις τις ημέρες! Είσαι αστέρι! Μου αρέσουν όσα τρώς και ο τσαμπουκάς που έχεις να διατηρείς το βάρος σου τρώγοντας από όλα. Καταλαβαίνω πόσο δύσκοο πρέπει να είναι όταν έχεις μάθει αλλιώς.

pink πως πας καλή μου? Μου αρέσουν πολύ οι δεμένες οικογένειες, θα μου άρεσε να ήμουν ακόμη με τους γονείς μου. Το καλό βέβαια στα νησιά είναι που είσαι δίπλα, όσο μακρυα κι αν πας. Κορίτσια τί ηλικίες έχετε αν επιτρέπεται? 34 εδώ (συχνά σκέφτομαι 32 αφηρημένη, το μυαλό μου έχει κολλήσει σε άλλες....ηλικίες!)

Να αποκαλύψω ότι και το πρωί τα χάλασα, θα τα γράψω το βράδυ όλα μαζί, ελπίζω μετά να πάω καλύτερα. Είναι πολύ δύσκολα στην αρχή. ΟΥΦ :sniffle:

Senior Member
    @ Ελακι σε ευχαριστω, ευχομαι ολα να πανε καλα... Αλλωστε τα προβληματα, αρκει να μην ειναι αλυτα, δινουν σασπενς στις ζωες μας...

@Φλωρα ναι, η ζυγαρια λεει κατω!!! Εγω απο διαθεση λεω πανω!!! Χαχαχαχα... Απλα γενικα με ενοχλει οταν ταιζω τον ευατο μου σκουπιδοτροφες οπως ειναι τα λουκανικα φρανκφουρτης γιατι οκ θερμιδικα μπορει να μην ειναι εγκλημα διατροφικα ομως ειναι γιατι ουτε ξερω και γω ποσο κακης ποιοτητας κρεας εχουν και τα συνεπακολουθα... Γαλοπουλα ευτυχως εχω βρει 100% κρεας ειναι γνωστης εταιριας δεν αναφερω ονομα για να μην θεωρηθει διαφιμιση οποιος θελει πμ... Δεν ηξερα οτι εχει πιτες ολικης!!!!!!! Θα ψαξω εδω σε ενα μικρο βιολογικαδικο που εχει μηπως βρω... Παρεπιπντοντως ρωτησα σημερα εκει για γκοτζι δεν πουλαει αλλα μου εδωσε η κοπελα που το εχει απο το δικο της που παραγγελνει μεσω νετ να δοκιμασω... αυριο θα βαλω στην βρωμοκρεμα και θα σας πω εντυπωσεις !!!
    Ευτυχως λογο τελος του μηνα το χω ριξει στο χορτο του βουνου που ειναι δωρεαν μεχρι να πληρωθω, χαχαχαχαχαχα

@ Δημητρα καθε αρχη και δυσκολη... Μην σκεφτεσαι πραμα και ολα θα παρουν το δρομο τους...

υ.γ: Σημερα μου ειπε η κοπελα στο βιολογικαδικο που σας ειπα και συνταγη αλλη για βρωμη ... 1 Αυγο+ λιγο Γαλα+ 3-4 κουταλιες βρωμη ψιλοκομμενη+ ελαχιστο μπεκιν στο τηγανι αντικολητικο γιναιτε λεει σαν κρεπα, αναλογα ποσο χοντρο το θες μπορει να βγαλει 2 "κρεπες"... Και απο πανω βαζεις οτι θες μελι, κανελα, σοκολατα φρουτα... Δεν το χω δοκιμασει ακομα μολις το φτιαξω θα σας πω γιατι ακουγεται ενδιαφερον...

Senior Member
    @ Ελακι τωρα ειδα οτι ειναι θεμα δουλειας... Μην ανησυχηται κοριτσι μου!!! Η κριση ειναι για ολους μας δυστυχως και εγω περασα μια πολυ δυσκολη περιοδο λογο δουλειας και ανεργιας αλλα ολο και κατι γινεται ... και εγω βρηκα κατι και τα κουτσοβολευω τωρα...

Ηρεμια και ψυχραιμια σε σενα για να μπορεις να στηριξεις και τον συζυγο σου... Μεσα απο την καρδια μου ολα να πανε καλα γιατι προσφατα το περασα και γω οποτε σας καταλαβαινω πληρως (ηταν εκεινος ο 1.5 μηνας που δεν κατεβαινε μπουκια... )

Φιλια κοριτσια μου ...

Senior Member
    sweet από διατροφή και γυμναστική πάω τέλεια θα έλεγα... από ζυγαριά όχι και τόσο. Σε λίγους μήνες κλείνω τα 23. Ναι χαίρομαι που μέσα σε τόσες δυσκολίες έχω τους γονείς μου να με φροντίζουν και να με ποστετεύουν. Αν δεν τους είχα δε ξέρω τι θα γινόταν. Πάντα έχουν εμένα και την αδερφή μου πρώτη προτεραιότητα ό,τι κ αν γίνει, άσχετα που καμιά φορά τους στεναχωρώ πάντα εκτιμάω όσα μου δίνουν. Ακόμα κ όταν πρινα 5 χρόνια περίπου που βγήκαν τα μόρια κ είδαμε ότι έβγαλα 18.000 σχεδόν και έκλαιγαν από περηφάνεια μου είπαν να πάω στη σχολή που θέλω το παιδαγωγικό και ας έπρεπε να πάω επαρχία (τότε αυτή η σχολή ήταν από τις πιο υψηλές σε βάση) ενώ παιρνούσα σε όποια άλλη σχολή ήθελα εδώ. Δε μου παν ούτε μια φορά να πάω σε άλλη σχολή για μην έχουν τόσα έξοδα...και τότε τα οικονομικά μας δεν ήταν καθόλου καλά. Και όσο ήμουν φοιτήτρια δε στερήθηκα τίποτα απολύτως. Συγκινήθηκα τώρα που διάβασα εσάς. Έχετα πολύ σοβαρότερα προβλήματα και εγώ καθομαι και σκάω για ένα νούμερο ζυγαριάς και επειδή δε βρίσκω αγόρι :P .

Τελοσπάντων, τα χτεσινά:
    09:15
    1 ποτ.γάλα 1,5 %
    3 κ.σ κλασσικά βρώμη
    1 μπανάνα

12:15
    1 πορτοκάλι
    1 χούφτα ξηρούε καρπούς

15:15
    250 γρ σπανακόρυζο με 1 κ.σ λάδι
    2 δάχτυλα τυρί
    1 φ.ψωμί ολικής

18:15
    γαλλικός γάλα-2 κ.γλ καστανή ζάχαρη
    1 μήλο
    1 βρωμομπισκότο

21:45
    1 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι
    2 δάχτυλα τυρί
    3,5 παξιμαδάκια σίκαλης

άσκηση cross fit 1 ώρα, περπάτημα 25 λεπτά

Senior Member
    και ένα τραγουδάκι να ελαφρύνει το κλίμα. Όσες έχουν κάνει ζούμπα ίσως να ξέρουν και χορευτικό χαχα. Ελάτε κορίτσια να κουνηθούμε

http://www.youtube.com/watch?v=5NNi4JIwsCo

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Φλώρα μου σε ευχαριστώ για την ευχή σου :starhit:
    Ο άντρας μου έχει σοβαρές δυσκολίες στη δουλειά του εδώ και καιρό και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, ζούμε ειδικά τις τελευταίες μέρες πολύ στενάχωρες και στρεσαριστικές καταστάσεις και το χειρότερο δεν μπορώ να τον βοηθήσω πέρα από την συμπαράσταση μου. Το σπίτι μας κρέμεται από το μοναδικό εισόδημα που φέρνει στο σπίτι, μιας και εγώ 1.5 χρόνο τωρα είμαι άνεργη και αδυνατώ να βρω δουλειά μέσα στην τρέλα της κρίσης. Νιώθουμε την αδικία να μας πνίγει και ειλικρινά αν δεν αντέχω κάτι είναι η αδικία :sniffle:
    Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και να λέω στον εαυτό μου ότι και αυτό θα το ξεπεράσουμε όπως τόσα άλλα και πάλι θα βρούμε νέες ισορροπίες... απλά είναι κουραστικό να ζεις οριακά συνεχώς...

Όσο για το νούμερο, σίγουρα μου έδωσε χαρά, και κυρίως επιβεβαίωση ότι η διατροφή μου λειτουργεί πολύ σωστά. Αλλά μέσα στη δίνη των εξελίξεων πήγε ασχολίαστο... Εξάλλου να πω την αλήθεια, επειδή είμαστε σε ένα τόπικ που πρωτίστως είναι σημαντικό να δίνουμε βάρος στο να απαλλαγούμε από τη διαταραχή, καλό είναι να μην αποκτούμε εμμονή με τα νούμερα. Δεν λέω ότι η επιβράβευση μετά από μία μεγάλη μάχη δεν θέλει μπράβο, αλλά τα κιλά που χάνουμε είναι το αποτέλεσμα μίας προσπάθειας. Οπότε λέμε μπράβο για τα όσα έχουμε κερδίσει και όχι για αυτά που έχουμε χάσει .

Αυτό το οποίο χαίρομαι περισσότερο είναι ότι το σώμα μου έχει αρχίσει να αποσυμφορείται, η μέση μου, τα γόνατα μου, ο ώμος μου. Δεν πιέζομαι μέσα στα ρούχα μου, περπατάω με τόσο μεγαλύτερη άνεση και ενέργεια και άλλα πολλά. Το πρόσωπο μου, έστω και τώρα που είμαι στεναχωρημένη λάμπει και αυτά είναι κατακτήσεις ανεκτίμητες για μένα.
    Ελη μου καταρχην ευχομαι να πανε ολα καλα!! σε καταλαβαινω απολυτα . Πριν λιγες μερες πουλησαμε το αυτοκινητακι μας (κλαψ κλαψ) δεν ειχαμε ουτε την ασφαλεια να δωσουμε , να με δεις να τα τρεχω παντου ποδαρατα να βλεπεις τη μικρουλα μ να περπατα μιση ωρα απο το σπιτι στο μπασκετ των αγοριων (δεν παει λεωφορειο ) .

κατα τ'αλλα χαιρομαι για σενα για τα αλλα θεματακια !!!υγεια πανω απο ολα δυναμη και ψυχραιμια!!!:smirk:

Senior Member
    Αχχχχχχχχχχ αυτο ειναι;;;;Το κανουμε στη ζουμπα!!!!!!!!!!
    Και αλλο ενα που λεει για αγαπη...

Senior Member
    Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, προσπαθώ να λέω στον εαυτό μου ότι έτσι είναι η ζωή και εκεί που τη στρώνεις εκει στα χαλάει. Θα την παλέψουμε και αυτή τη δυσκολία... δεν θέλω να πω λεπτομέρειες απλά παίζει να φάει σοβαρή μείωση μισθού ο άντρας μου, και εκτός των άλλων δουλεύει από το πρωί κυρολεκτικά μέχρι το βράδυ για να συντηρήσει το σπίτι μας. Και ακούει και προσβολές και άδικες κατηγορίες και από πάνω... πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος; Φοβάμαι μη μου πάθει κατι...
    Το μόνο που μου δίνει δύναμη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον, που είναι πολύ δυνατή και μας κρατάει γερά στα πόδια μας και ενωμένους.
    Δήμητρα μου δυστυχώς δεν έχουμε παιδάκι, γιατί και σε αυτό ακόμη η ζωή δεν μας τα έφερε έυκολα. Έχω πει την ιστορία μου αλλά μάλλον τότε δεν ήσουν στο φόρουμ για να τη διαβάσεις. Οι σάλπιγγες μου έχουν καταστραφεί από μία πάθηση που έχω (ενδομητρίωση) και πρόσφατα έκανα χειρουργείο και διαπιστώσαμε τη ζημιά. Προσπαθούσαμε 1.5 χρόνο αλλά από τι αποδείχτηκα τζάμπα. Τώρα πια μόνο με εξωσωματική μπορούμε να πιάσουμε παιδάκι, αλλά προς το παρόν δεν έχω περίοδο λόγω θεραπείας που έκανα μετά το χειρουργείο. Οπότε όπως καταλαβαίνεις ένας λόγος που απογοητεύομαι είναι ότι φοβάμαι μη σταθεί εμπόδιο όλη αυτή η κατάσταση στο να αποκτήσουμε παιδάκι. Που ενώ το λαχταράω, τρέμω με τη σκέψη πως θα του παρέχω ότι χρειάζεται...
    Σε ηλικία είμαι 34, σύντομα θα κλείσω τα 35 και ένας λόγος που θέλω πολύ να αδυνατίσω είναι γιατί για να έχω τις καλύτερες δυνατές πιθανότητες για να πιάσουμε με εξωσωματική, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαι ούτε καν υπέρβαρη και η προσπαθώ να κατεβάσω τα ποσοστά της λεπτίνης μου (ορμόνη) που είναι στο Θεό και δυσχεραίνουν στη σύλληψη...

Βαθιά ανάσα αααααααααααααχ

Προσπαθώ να βάλω δυο μπουκιές στο στόμα μου και να φύγω. Έχω εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων σε Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές σήμερα στα ΚΕΚ που πάω και κάνω σεμινάρια τους τελευταίους δύο μήνες. Να δούμε με τι μυαλό θα δώσω εξετάσεις...

Σας φιλώ και ευχαριστώ για τη συμπαράσταση :love:

Υ.Γ. Πινκάκι μου γλυκό μου κοριτσάκι, κάθε ηλικία με τα δικά της. Αλίμονο αν από τα 22 σου είχες τέτοια προβλήματα και τέτοιες ανησυχίες. Δεν μειώνουμε και δεν υποτιμούμε τα όσα ποθεί ο καθένας μας να έχει στη ζωή του. Και εγώ στην ηλικία σου κουκλίτσα μου τα ίδια είχα ανάγκη να ζήσω στο έχω ξαναπεί