τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 311
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 311 of 427 FirstFirst ... 211261301309310311312313321361411 ... LastLast
Results 4,651 to 4,665 of 6392
    Senior Member
    Καταρχάς να πω κ εγώ καλό μήνα γιατί το παρέλειψα. :P
    Αχχ δε ξέρω πως μπορώ να σας ευχαριστήσω για τα λόγια σας και το ενδιαφέρον σας! Είστε υπέροχες!!
    @Έλη μου όντως αρκετά ακριβές οι εξετάσεις αλλά απ' όσο φαίνεται αξίζουν το κόπο. Όσο για το άρθρο που μου παρέθεσες για τις πολυκυστικές πολύ ωραίο και κατατοσπιστικό, ήδη σχεδόν όλα τα αναγνώρισα στον εαυτό μου. Με προειδοποίησε για την ινσουλινοαντίσταση σε σχέση με τις πολυκυστικές και η ενδοκρινολόγος, ένα παραπάνω που έχει και ο παππούς μου διαβήτη (ο μπαμπάς μου λέει ότι γι αυτό αντέδρασε άσχημα η μαμά μου γιατί δε θέλει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να περάσω και εγώ ότι περνάει ο μπαμπάς της, ίσως να 'ναι κ έτσι δε ξέρω). Στο μόνο που έχω διαφορά σ αυτά που λέει το άρθρο είναι ότι το λίπος μου δεν είναι συγκεντρωμένο στην κοιλιακή χώρα. Εκεί είμαι σχεδόν πλάκα αντίθετα η περιφέρεια είναι...άστα! Λέω άμα χάσω κ άλλα κιλά να προσπαθώ να πείσω ότι είμαι σαν την μπιγιονσε χαχα :P Ακόμα έχω καταλάβει ότι πέρα από το ότι είναι πιο δύσκολο να χάσω δε θα φτάσω στο ιδανικό βάρος, το ξέρω. Για την άσκηση η αλήθεια είναι ότι όλοι οι γιατροί μου έχουν πει ότι μ αυτά τα προβλήματα δε πρέπει ποτέ να τη βγάλω από τη ζωή μου.

@nowwhat μου γλυκιά ευχαριστώ που μέσα στα δικά σου βρίσκεις τον χρόνο να με συμβουλεύσεις. Είναι πολύ σημαντικό ν' ακούω τις εμπειρίες σας ίσως έτσι καταφέρω και δε χάσω άλλο πολύτιμο χρόνο. Δεν ήξερα ότι είναι "κολπάκι" αυτό με τ αμύγδαλα δηλ. βοηθάνε τ αμύγδαλα στη ρύθμιση της ινσουλίνης; Σίγουρα η διαδικασία είναι σπάσιμο νεύρων, ελπίζω το αποτέλσμα να με δικαιώσει και να πω ότι ναι άξιζε η όλη ταλαιπωρία. Ευχαριστώ και πάλι.

Σας φιλώ γλυκά :love:

Senior Member
    Α επίσης το μηχάνημα έδειξε ότι αύξησα τον βασικό μεταβολισμό μου κατά 10 θερμίδες Μάλλον άρχισε να κάνει δουλειά το γυμναστήριο

Senior Member
    Αχ καλέ τι ξεχασιάρα! Καλό μας μήνα!!! :love:

Μπράβο Πινκάκι μου , μπράβο σου που συνεχίζεις να παλεύεις ακόμη και όταν η επιβράβευση έρχεται με το σταγονόμετρο. Ωστόσο το αναγνωρίζεις και χαμογελάς :thumbup:
    Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι με τη νέα διατροφή που σου έδωσε η διατροφολόγος θα δεις το σώμα σου να ξυπνάει. Προσπάθησε να την τηρήσεις όσο πιο καλά μπορείς ώστε να μπορέσετε να βγάλετε σωστά συμπεράσματα. Μην χάνεις το κουράγιο σου γλυκιά μου, ο δρόμος είναι μακρύς, αλλά όταν θα τελειώσεις το ταξίδι σου όχι μόνο θα έχεις καταπολεμήσει το περιττό σου βάρος, αλλά θα έχεις βοηθήσει και την συνολική υγεία σου όσο δεν φαντάζεσαι! Συνέχισε να φροντίζεις τον εαυτό σου

Senior Member
    κοριτσακια μου συγνωμη που παρεμβαινω στο θεμα αλλα με ενδιαφερει καθοτι κι εγω με hashimoto και εχω το μπαμπα με διαβητη τυπου β και εκεινος με hashimoto. λετε να κανω αυτη την εξεταση επειδη δεν χανω???

αυτη τη βδομαδα εχω παλι ραντεβου στον διαιτολογο κι αν δεν εχω χασει παλι παιδια θα χτυπαω το κεφαλι μου στο τοιχο. κανω οτι μου ειπε κατα γραμμη δεν εχω παρεκλινει καθολου απο το προγραμμα.

Senior Member
    Ελάκι μου ευχαριστώ για τα λόγια εμψύχωσης. :love: Ναι θα το κάνω για μένα, θα πολεμήσω με κάθε μέσο που έχω, μου το οφείλω

Τόνια μου συζήτησέ το και μ' ένα γιατρό ή τη διαιτολόγο σου. Πάντως αν είσαι διατεθειμένη να δώσεις τα χρήματα να τη κάνεις γιατί όχι, να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Αν επιτρέπεται τι διατροφή κάνεις, πόσο καιρό; Γυμνάζεσαι; Και πως προσδιορίζεις το ότι δε χάνεις, δε χάνεις γραμμάριο από την αρχή εννοείς;

Senior Member
    pink εδω και ποσο καιρο προσπαθω δεν χανω ρε παιδι μου. περπατημα κανω στο διαδρομο η εξω και αν δεν προλαβαινω παω παντου με τα ποδια ετσι κι αλλιως και τα παιδια στις υποχρεωσεις τους κλπ... γενικως κινουμαι.
    διατροφη τριαδων κανω . ξεκινησα με διαιτολογο (τον ειχα παλια ) και περιμενω μπας και δω φως!!!

ειχα απο το Φλεβαρη ανωμαλιες στον θυροειδη παλι και μου εδωσε εxtra χαπι για να ρυθμιστει . εβαζα κιλα.
    το ζαχαρο μου τα τελευταια χρονια ειναι στο 100 γιατι λογω του μπαμπα το τσεκαρω. ειχα κανει και καμπυλη η οποια ομως ηταν καλη.

δε λεω ειχα κανει και τα υπερφαγικα μου λογω κακιστης ψυχολογιας αλλα εχω καιρο που εχω μηδεν υπερφαγικα(να ναι καλα η αγια τριαδα) και γυμναζομαι και ελπιζα να δω κατι καλο. θα δουμε τη Πεμπτη που θα παω.

Senior Member
    Τόνια μου συζήτησε το με το διατροφολόγο να σου πει. Αν δει ότι κάνεις το πρόγραμμα και δεν μπορεί το σώμα σου να ανταπεξέλθει τότε αν έχει την ανάλογη εκπαίδευση θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει για το τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνεις, αν πρέπει να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου και αν παράλληλα θα χρειαστεί να πάρεις και συμπληρώματα. Ωστόσο έχεις και το χασιμότο που αν δεν είναι ρυθμισμένο και αυτό συμβάλλει στην δυσκολία για απώλεια βάρους... οπότε και αυτό πρέπει να ρυθμιστεί όπως και να χει για να μπορέσεις να χάσεις βάρος φυσιολογικά. Εύχομαι να έχεις ένα καλό ραντεβού και ότι χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε

Senior Member
    Αχ κοριτσια αχ... υπερφαγικο και μαλιστα βαρβατο... αχ και παλι αχ και βαχ....

Η ιστορια ως εξης μου προτεινε ενας συναδελφος να παμε για φαγητο εκει κοντα στο γραφειο μιας και εχουμε πολυυυυ δουλεια αυτες τις μερες... Δεν το ξερω καλα και δεν ηθελα να κανω το γνωστο παραγγελνω την σαλατα μου για μενα γιατι ντραπηκα (τωρα το ποσο με συχτηριζω για αυτο να μην πω) ... Το παιδι κινηθηκε σε μεζεδακια με αποτελεσμα να φαω πολυ παρα πολυ γιατι αυτα ειναι το στοιχειο μου ... αν μου βαλεις πολλες επιλογες παει καηκα... Μετα το τελος του φαγητου και αφου γυριζαμε ειπα αφου το χαλασες σημερα π το χαλασες φαε και ενα παγωτο να τελειωνουμε (αχ και βαχ παλι ) ... Ε οπως καταλαβαινεται η ζαχαρη συν τα υπολοιπα τα οποια ηταν ηδη υπερφαγικο απο μονο τους πυροδοτησαν μια εξαρση πεινας και θυμου απεναντι σε μενα και τον τροπο που εφαγα... Ατιμες τυψεις εσεις τα προκαλειται ολα ... αν δεν τις ειχα δεν θα συνεχιζα... Μετα το παγωτο ακολουθησαν και αλλα διαφορα... δεν τα κατεγραψα πουθενα ουτε στο προσοπικο μου ημερολογιο που το συνιθιζα ακομα και στα υπερφαγικα... Δεν ηθελα... οι τυψεις που νιωθω πολλες... λες και ειμαι αλλος ανθρωπος ....

Τα σκεφτομαι ολα, προσπαθω να σκεφτω λογικα οτι και τι εγινε ανθρωπος εισαι μια μερα δεν πηγε καλα οκ... αυριο ειναι μια νεα μερα... απο την αλλη ομως νιωθω πως πουλαω την ψυχη μου στο διαβολο... πως σπαω ολα οσα εχω καταφερει... αλλα δεν εχω εδρεωσει...

Και οσο ακουω αυτο το ελα βρε εσυ τωρα που αδυνατισες φαε οσο θες ... μου ερχεται να τους φωναξω πως παλευω ακομα... ειμαι εδω και παλευω ενα προβλημα που δεν μπορουν να καταλαβουν... ειμαι εδω και παλευω καθε μερα με αυτο που ολοι οι ανθρωποι το εχουν μεσω επιβιωσης... Ο αλκοολικος οπως και οι καπνιστες δεν ξαναβαζουν στο στομα τους την ουσια που ειναι εθισμενοι... εγω παλευω καθε μερα να κραταω τις ισορροπιες με αυτη....

Σορρυ για την καταθεση ψυχης αλλα νομιζω πως μονο οποιος το χει περασει μπορει να καταλαβει...

Senior Member
    Να συμπληρωσω εδω, πως εχωντας ψαξει αρκετα σε μενα η σημερινη υπερφαγια πατησε πανω στην αρνητικη σκεψη ολα ή τιποτα... δηλαδη αφου δεν τηρησες το προγραμμα σου... αρα το χαλασες για σημερα... αρα φαε οσο θες ... Αυτη η αρνητικη σκεψη ειναι πηγη πολλων κακων ... Θα μπορουσα να ειχα σκεφτει ενταξει, δεν πειραζει εφαγες αρκετα, αλλα δεν τελειωσε η μερα οτι εγινε εγινε σε αυτο το γευμα παμε στο επομενο... δεν ειχα την ψυχραιμια, δεν ημουν αρκετα δυνατη, δεν ξερω...

Η μερα κλεινει, και δεν ηθελα να παω για υπνο κρατωντας το μεσα μου... Αυριο ειναι μια καινουργια μερα ... και η επεισοδιακη υπερφαγια δεν εχει καταλαβει ποσο πεισμα κουβαλω...

Senior Member
    Now μου μην χάνεις το κουράγιο σου, με υπομονή όλα θα διορθωθούν
    Πιστεύω ότι το χάνεις γιατί έχεις πολλές τύψεις όπως είπες. Μην γυρνάς την πλάτη στην κατάσταση, μάθε από αυτήν. Δεν γίνεται να είσαι ρομποτάκι κάθε μέρα, και δεν μπορεί η διατροφή σου καθημερινά να είναι τέλεια. Θα βγεις έξω μια φορά στις τόσες και θα φας τα μεζεδάκια σου, μπορεί να φας ακόμη και το παγωτάκι σου αν το λαχταράς, και μετά θα επιστρέφεις σπίτι σου και θα επιστρέφεις και στην διατροφή σου, στο επόμενο γεύμα σου. Μην στερείς τα πάντα από τις απολαύσεις στον εαυτό σου, αν του στερήσεις πολλά, η υπερφαγία και οι τύψεις δεν θα φύγουν ποτέ.
    Δούλεψε το κομμάτι απενοχοποίηση τροφών, μάθε σιγά σιγά να επιτρέπεις μικρές απολαύσεις στον εαυτό σου μία εδώ και μια εκεί. Άνθρωποι είμαστε και τα έχουμε όλοι ανάγκη

Εγώ πάντως από τότε που κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να στερούμαι τις γεύσεις, τότε ήταν που άρχισα σιγά σιγά να καταφέρνω να ελέγχω τις ποσότητες. Υπάρχει τρόπος να έχεις τα πάντα στην καθημερινή σου διατροφή ακόμη και το γλυκό σου, ακόμη και το μεζέ σου. Δεν θα σε παχύνει αν το φας σωστά. Τα υπερφαγικά και οι τύψεις μας παχαίνουν, οχι μία μέρα που θα βγούμε έξω με φίλους και θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα και ένα γλυκό. Μία έξοδος για φαγητό και γλυκό είναι δώρο που οφείλουμε να κάνουμε στον εαυτό μας που και που .

Βαθιά ανάσα και πάμε πάλι με νέες δυνάμεις :love:

Ας σκεφτούμε τρόπους που σου ταιριάζουν, ώστε να αρχίσεις να απενοχοποιείς τροφές.
    Αύριο το πρωί οργανώσου και φρόντισε να κάνεις ειρήνη με τον εαυτό σου και τον φροντίσεις

Senior Member
    Now μου θα συμφωνήσω σε όλα με την Ελη. Δε παχυναμε επειδη ξεφύγαμε μια μερα απο το πρόγραμμα, έστω και κατα πολύ. Συνέχισε αύριο κανονικά τη δίατροφή σου και μη σκεφτεσαι το σημερινο. Ολα μας γινονται μαθηματα σ αυτη τη ζωη. Ο Χατζιδάκις ειχε πει καποτε ότι όταν συνηθίζεις το τερας αρχίζεις να του μοιαζεις. όποιος δε φοβαται το προσωπο του τερατος δηλ παει να πει οτι του μοιάζει γιατί εχει συνηθίσει τη φρικη και φοβαται την ομορφια. Εμείς είμαστε εδώ γιατί "φοβομαστε" το "τέρας" που λεγεται υπερφαγια αλλα δε θα γινουμε ενα μ αυτο, θα τ' αφησουμε πισω, ίσως παντα να υπαρχει στο πισω μερος του μυαλου μας οτι αν ξαναφαμε μια μερα παραπανω θα γυρισουμε στις παλιες μας συνηθειες αλλα δεν ειναι ετσι, στο χερι μας ειναι. Δεν ξερω αν βγαζω νοημα σε σας ετσι οπως τα γραφω (εγω πάντως καταλαβα τι θελω να πω :lol: )

Πινκ τι ήπιες; Πλάκα κάνω και εγώ κατάλαβα.:wink2:

Now δεν χρειάζεται τίποτα αλλό απο τα κοιμηθέις ήρεμη και να ξυπνήσεις αισιόδοξα χωρίς να σκέφτεσαι το σημερινό. Το όλα ή τίποτα είναι και εμένα η αιτία όλων των υπερφαγικών μου και δεν οδηγεί πουθενά..Στην ταβέρνα μπορεί να έφαγες πολύ και μετά να έφαγες και το παγωτάκι αλλά αυτό το κάνουν ΟΛΟΙ. Το μετά είναι το πρόβλημα και αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Αυτές οι καταραμένες τύψεις. Σε παρακαλώ μην έχεις και αύριο απο δαύτες! Ολα θα πάνε καλά!:yes:

Senior Member
    Κοριτσια μου καλημερα και ευχαριστω για την υποστηριξη!

Συνεχιζουμε σαν να μην εγινε...

υ.γ: Αυτο που με ενοχλει δεν ειναι το υπερφαγικο αυτο καθ' αυτο... εννοω οτι εφαγα παραπανω κτλ... Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι ενω εχω χορτασει συνεχιζω και τρωω... καταλαβαινεται τι εννοω οτι δεν τρωω επειδη πειναω ή επειδη το ευχαριστιεμαι... κι αλλες φορες εχω φαει παραπανω και με παρεα και εχω πιει και πολυ αλλα αυτα δεν τα βαζω στα υπερφαγικα γιατι εκει οντως περναγα καλα και το απολαυμβανα... Χτες ηταν καθαρο υπερφαγικο ... νομιζω πως η πιεση που εχω απο δουλεια, και αλλα αγχοι βρηκε εμμεση διεξοδο εκει... δεν εχει σημασια πλεον οτι εγινε εγινε... Καινουργια μερα με αρκετες υποχρεωσεις και τρεξιμο διατροφικα τωρα σαν να μην εγινε παω να φαω τη βρωμοκρεμα μου για πρωινο να παρω ενεργεια

Φιλια πολλα κοριστοπουλα!

Senior Member
    Originally posted by Eli

Εγώ πάντως από τότε που κατάλαβα ότι δεν χρειάζεται να στερούμαι τις γεύσεις, τότε ήταν που άρχισα σιγά σιγά να καταφέρνω να ελέγχω τις ποσότητες. Υπάρχει τρόπος να έχεις τα πάντα στην καθημερινή σου διατροφή ακόμη και το γλυκό σου, ακόμη και το μεζέ σου. Δεν θα σε παχύνει αν το φας σωστά. Τα υπερφαγικά και οι τύψεις μας παχαίνουν, οχι μία μέρα που θα βγούμε έξω με φίλους και θα απολαύσουμε ένα πλούσιο γεύμα και ένα γλυκό. Μία έξοδος για φαγητό και γλυκό είναι δώρο που οφείλουμε να κάνουμε στον εαυτό μας που και που .
    καλημερα σε ολους!!! Ελη μου ποσο δικιο εχεις... πρεπει ολοι μας σταδιακα να απενεχοποιησουμε αυτες τις τροφες που θεωρουμε αμαρτωλες και να τις ενταξουμε στο προγραμμα μας... με μετρο και τροπο ωστε να παιρνουμε μονο την ευχαριστηση χωρις τις ενοχες που στην ουσια αυτες ειναι τα ορεκτικα του δαιμονα της υπερφαγιας... απο κει ξεκινα παντα...
    now αν ειχες τσαματησει στο παγωτο πειθοντας τον εαυτο σου οτι τα ευχαριστηθηκες γιατι τα αξιζεις μια στις τοσες γιατι εισαι υπο πιεση αυτες τις μερες οποτε δεν ειναι εγκλημα ενα χαλαρο γευμα οπου δεν υπαρχουν θερμιδες και αριθμοι τοτε μεχρι εκει δεν ηταν υπερφαγικο. υπερφαγικο για μενα ειναι το μετα απο αυτα που πυροδοτηθηκε απο τις ενοχες γι αυτα...

για μενα εχθες ηταν μια ιδανικη μερα . απολαυσα ολα μου τα γευματα, δεν πεινασα λεπτο και ημουν συνεχως μες στην τρελη χαρα. η συνειδητοποιηση οτι εκλεισα μηνα στα 3ωρα με μονο 3 υπερφαγικα κι αυτα στο πρωτο μισο του μηνα το δευτερο μισο καθαρο συντελεσε κατα πολυ στην ευφορια μου... μαλιστα 4 μερες τωρα μου εχω ταξει ενα παγωτακι 0% (ο προμηθευτης μου μου εκανε ενα ολοκληρο κιβωτιο δωρο γιατι του επεσαν κι εσπασαν μερικα και θυμηθηκε οτι περισυ τα καταναλωνα αβερτα οποτε με προτιμησε) ειπα λοιπον θα φαω ενα καποια στιγμη αλλα μετα το σνακ μου αλλα ελα που 3 μερες τωρα ενω το σκεφτομαι πριν το σνακ μετα απο αυτο νιωθω τοσο πληρης που δεν το θελω!! τα γραφω και δεν τα πιστευω!!!

τα χθεσινα μου

9:30
    ποριτζ με πιτουρο βρωμης λιναροσπορο και γκοτζι και γαλα φυσικα

12:15
    1 ταχινομπισκοτο
    1 μικρο μηλο

15:00
    κοτοπουλο φιλετο με μουσταρδα μανιταρια ππεριες κρεμυδι στο αντικολητικο τηγανι και 1 κουπα βιδες ολικης συν μια μικρη αγγουροντοματα με 1κσ λαδι

18:30
    κρεμα ζελατινης (200γρ)
    1κομ βρωμοκεικ
    1 μικρο μηλο

21:30
    1 πιατο βρουβα με 1κσ λαδι
    1 φετα ζωης ολικης (επιτελους ψωμι που δεν ειναι γλυκο!)
    1 φετα μιλνερ και 1 γαλοπουλα

23:00
    1 ποτηρι γαλα με κακαο

τελος να πω οτι εχω ενθουσιαστει με το "σεφ στο παρα 5" θαρεις και ολες οι συνταγες (εκτος αυτων με την μερεντα που σνομπαρω) εχουν γραφτει για μενα! διαβαζα κι ετρεχαν σαλια!!! αλλα και οι συμβουλες που δινει μια και μια!!! τελικα αυτο το βιβλιο θα γινει το ευαγγελιο μου!!

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Τόνια μου συζήτησε το με το διατροφολόγο να σου πει. Αν δει ότι κάνεις το πρόγραμμα και δεν μπορεί το σώμα σου να ανταπεξέλθει τότε αν έχει την ανάλογη εκπαίδευση θα μπορέσει να σε καθοδηγήσει για το τι εξετάσεις χρειάζεται να κάνεις, αν πρέπει να αλλάξεις κάτι στη διατροφή σου και αν παράλληλα θα χρειαστεί να πάρεις και συμπληρώματα. Ωστόσο έχεις και το χασιμότο που αν δεν είναι ρυθμισμένο και αυτό συμβάλλει στην δυσκολία για απώλεια βάρους... οπότε και αυτό πρέπει να ρυθμιστεί όπως και να χει για να μπορέσεις να χάσεις βάρος φυσιολογικά. Εύχομαι να έχεις ένα καλό ραντεβού και ότι χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε
    Σε ευχαριστω παρα πολυ κουκλα ναι θα του το πω. εννοειται οτι τηρω το προγραμμα μου χωρις να τρελλαινομαι χωρις να πιεζομαι . Ξερεις τι μου αρεσει που μαζι το φτιαξαμε δεν μου ειπε φαε αυτο , το αλλο κλπ . Ξερει οτι εχω παιδια και δεν μπορω κι ουτε θελω αλλωστε να τρωω ξερεις μπριζολα και σαλατα, ψαρι και σαλατα κλπ... κανουμε τριαδομεσογειακη διατροφη και πολυ μου αρεσει και μου παει!! ηδη εχω φτιαξει τις προτασεις μου για την επομενη εβδομαδα. :starhit::starhit::starhit::starhit::starhit: