τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 315
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 315 of 427 FirstFirst ... 215265305313314315316317325365415 ... LastLast
Results 4,711 to 4,725 of 6392
    Senior Member
    Originally posted by ria
    Originally posted by florage

ria προσπαθησε να χαλαρωσεις οσο μπορεις... μπες σταδιακα σε πιο ισοροπημενη διατροφη, μην περιμενεις αμεσως να τα κανεις ολα αψογα και αγχωνεσαι, ενα βηματακι καθε μερα και να δεις σε καπια φαση θα βγει αβιαστα χωρις να το πολυσκεφτεσαι... αφου εισαι και παλια γνωστης θα τα καταφερεις δεν σε φοβαμαι...
    σε ευχαριστώ πολυ! τελικα ειναι οντως τοσο βοηθητικο να μιλας με ανθρωπους που ξερουν το λουκι που τραβας ....

σας ευχαριστω ολες!

Τονια μπραβο σου! :thumbup:
    ευχαριστω πολυ κουκλα μου !!

Senior Member
    Καλησπέρααααα....!!!

@ria δεν εχει τυχει να μιλησουμε μιας και ειμαι καινουριο μελος αλλα θα συμφωνησω με την Ελη. Κανε μικρα βηματα τη φορα, μικρες αλλαγες μεχρι να νιωσεις ετοιμη ψυχολογικα. Δεν είναι όλες οι περίοδοι της ζωής μας ίδιες! Και φυσικά δεν είσαι χαμένη, εδώ βρίσκουν την δύναμη και απεξαρτιούνται άτομα από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, όχι ότι και το φαγητό δεν είναι δύσκολος εθισμός αλλά καταλαβαίνεις τον τρόπο που στο λέω.

@τονια συγχαρητηρια για την απωλεια! Ετσι να συνεχίσεις!!

@ελακι έλα το ξέρεις κ εσύ καλύτερα από μένα ότι άμα κουνήσουμε λίγο τον κωλαρίκο μας :P μετα δεν θέλουμε να τον βάλουμε κάτω. Πάνε λίγο ζουμπα να ξεδώσεις και από το άγχος!! Γιατί μάλλον άγχος είναι ότι χαλάς τη διατροφή σου την οποία εγώ βλέπω σουπερ!! Πάνε να γεμίσεις ενδορφίνες!! Αφού να φανταστείς εγώ που δε κουνιόμουν το πήρα τόσο ζεστά που από βλακεία μου τραυμάτησα λίγο το πόδι μου νιώθω πόνο και τράβηγμα, καλά να πάθω, από εκεί που δεν έκανα τπτ αποφάσισα να τα κάνω όλα μαζί, εμ δε γίνεται. Και συνέχισα κιολας να το ζορίζω και τώρα μου λέει ο γυμναστής να το ξεκουράσω καμιά βδομάδα και με πιάνει απελπισία. (Δεν πιστεύω ότι τα λέω εγώ αυτά). :P

Senior Member
    Και τα χτεσινά:

12:30
    3 κ.σ βρώμη
    1 ποτ.γαλα 1,5%
    1 μπανάνα

15:45
    150 γρ κοτόπουλο στήθος φιλέτο ψητό χωρίς λάδι
    μουστάρδα
    1 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι
    1/2 κριθαρένιο παξιμάδι Λήμνου

19:00
    1 αχλάδι
    5 αμύγδαλα
    γαλλικός 2 κ.γλ καστανή ζάχαρη-γάλα

22:00
    1 ποτ. κεφίρ 1,5%
    1/2 κριθαρένιο παξιμάδι Λήμνου
    1 μήλο

Senior Member
    Originally posted by pink_90
    @ελακι έλα το ξέρεις κ εσύ καλύτερα από μένα ότι άμα κουνήσουμε λίγο τον κωλαρίκο μας :P μετα δεν θέλουμε να τον βάλουμε κάτω. Πάνε λίγο ζουμπα να ξεδώσεις και από το άγχος!! Γιατί μάλλον άγχος είναι ότι χαλάς τη διατροφή σου την οποία εγώ βλέπω σουπερ!! Πάνε να γεμίσεις ενδορφίνες!! Αφού να φανταστείς εγώ που δε κουνιόμουν το πήρα τόσο ζεστά που από βλακεία μου τραυμάτησα λίγο το πόδι μου νιώθω πόνο και τράβηγμα, καλά να πάθω, από εκεί που δεν έκανα τπτ αποφάσισα να τα κάνω όλα μαζί, εμ δε γίνεται. Και συνέχισα κιολας να το ζορίζω και τώρα μου λέει ο γυμναστής να το ξεκουράσω καμιά βδομάδα και με πιάνει απελπισία. (Δεν πιστεύω ότι τα λέω εγώ αυτά). :P
    Μα πόσο ανώμαλες είμαστε;;; :lol::lol::lol:

Λοιπόν σήμερα παρόλο που κουράστηκα όλη μέρα κάνοντας δουλειές, το βράδυ δεν πρόλαβα να πάω γυμναστήριο και τελικά αποφάσισα να πάω για περπάτημα. Έκανα ένα πολύ γρήγορο περπάτημα για 40 λεπτά έξω στον δρόμο και ένιωσα να ξυπνάει το σώμα μου! Αχ τι χαζές που είμαστε ώρες ώρες! Αύριο έχει ζούμπα στο γυμναστήριο. Θα πάω ο κόσμος να χαλάσει, να φτιάξω και λίγο ψυχολογία, να ανέβει και η διάθεση γιατί τα προβλήματα συνεχίζονται και έχω αρχίσει να λαλάω!
    Το μόνο θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι με τη διατροφή μου δεν αντιμετωπίζω κανενα πρόβλημα. Αν και με ξέρω πολλές φορές όταν είμαι στεναχωρημένη δεν τρώω πολύ και μετά όταν χαλαρώνω με πιάνει να τα φάω όλα. Θα το κοντρολάρω με το γυμναστήριο, ώστε να κρατάω το άγχος μου μετρημένο.

Πινκάκι να προσέξεις το πόδι σου. Άμα του κάνεις ζημιά μπορεί να χρειαστεί να αφήσεις το γυμναστήριο όχι για βδομάδα αλλά για μήνα. Οπότε χαλάρωσε λίγο και εκεί είναι. Μη σκας, κάνε ένα διάλλημα να το ξεκουράσεις ε; Κάτσε 4-5 μερούλες να ηρεμήσεις .
    Πως νιώθεις με την νέα διατροφή; Πεινάς; Δυσκολεύεσαι; Από ενέργεια όλα καλά;

Senior Member
    καλημερα!!!

να δω εγω ποτε θα το παρω αποφαση να ξεκουνηθω λιγο... κατα καιρους που εχω ξεκινησει με διαφορα dvd με σταματαει η χονδροπαθεια που εχω στα γονατα. περισυ επαιρνα το ποδηλατο για τις μετακινησεις μου αλλα μετα φοβηθηκα μην επιβαρυνω κι αλλο το θεμα μου για ποδαροδρομο δεν μπορω αν και μ αρεσει γιατι εχω εναν καλο χρονια στην πατουσα και δεν μπορω να απαλλαγω και γενικα ουτε χρονος ουτε χρημα για γυμναστηριο... ειμαι ενα ματσο δικαιολογιες...

τουλαχιστον με την διατροφη πανε ολα παραπανω απο καλα, νιωθω υπεροχα και καθε μερα που περναει επιτυχιμενα μου δινει ολο και περισσοτερη δυναμη για να συνεχιζω...

τα χθεσινα μου λοιπον...

10:00
    ποριτζ με 1 κουπα γαλα, 2κσ πιτουρο βρωμης 1κσ λιναροσπορο, 2κσ γκοτζι μπερις

12:30
    1 μηλο
    1 κριτσινι λιοσπορου

15:00
    κοτοπουλο φιλετο ψητο
    βρουβα με 1κσ λαδι
    2 κρισπις ολικης

18:30
    1 μηλο
    200γρ κρεμα με ζελατινη
    2 βρωμομπισκοτα χωρις λιπαρα

22:00
    1 κουπα γαλα με κακαο
    2 κουλουρακια ολικης χωρις ζαχαρη
    1 κομποστα φρουτοσαλατα χωρις ζαχαρη(160γρ)

Senior Member
    Καλημέρα τριαδοκόρτισα

Τα χθεσινά μου:

Πρωινό 11.00: 1/2 μήλο, 1/2 αχλάδι, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα γραβιέρα

Πρόγευμα 14.00: 1/2 μπανάνα, 1κ.σ. καρύδια-αμύγδαλα

Γεύμα 18.00: 1 μήλο, λίγο μπανάνα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι, 2 δάχτυλα γραβιέρα

Απόγευμα 20.00: 1 ποτήρι φρέσκο χυμό, 10 αμύγδαλα

Βράδυ 23.00: 1 φλιτζάνι φασολάδα, 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 2 δάχτυλα φέτα

Έφαγα πολύ λίγο χθες, δεν είχα όμως καθόλου όρεξη και με το ζόρι κρατούσα τρίωρα. Απλά περιόρισα τις ποσότητες γιατί πραγματικά δεν κατέβαινε και πολύ φαί και δεν ήθελα να νιώθω το στομάχι μου φουσκωμένο ή να έχω δυσπεψία.
    Έκανα και μία μεγάλη βόλτα περπατώντας σε γρήγορο στυλ με μουσικούλα και ακόμη και αυτό δεν με ηρέμησε. Νομίζω ότι μπορεί να μου έρχεται περίοδος και μάλλον εκεί οφείλεται η μεγάλη αναστάτωση, πέραν των προβλημάτων που έχουμε... Είχα και αϋπνίες χθες και δεν μπορουσα να κοιμηθώ πράγμα που παθαίνω σπάνια. Σήμερα το πρόγραμμα έχει ζούμπα για να ξεδώσουμε και λίγο

Πάντως νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου που τα ψυχολογικά μου κενά αυτές τις μέρες δεν τα γεμίζω με τροφή και παλεύω να βρω άλλες διεξόδους, το σημαντικότερο ότι δεν χρειάζεται καν να προσπαθώ :thumbup:

Senior Member
    Χθες με αφορμή ένα άρθρο που πόσταρε μία φίλη στο φατσοβιλίο σκεφτόμουν για τη συναισθηματική υπερφαγία. Στο παρελθόν με έχει ταλαιπωρήσει πολύ και δεν ήταν λίγες οι φορές που κατάπινα τα προβλήματα μου, την κούραση, την στεναχώρια μου κτλ μαζί με σακούλες πατατάκια και γλυκά... Έκανα μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκα πότε ξεκίνησε αυτή η σύνδεση. Ήμουν 17 χρονών και προετοιμαζόμουν για πανελλήνιες, λόγω έλλειψης χρόνου και πολύ διαβάσματος, βρήκα για πρώτη φορά παρηγοριά στα γλυκά και στο φαγητό. Αυτή η σύνδεση έμελλε να κρατήσει χρόνια... Αν μόνο τότε είχα κάνει το σωστό, αντί να τρώω σοκολάτες και να βλέπω τηλερόραση να πήγαινα μία ώρα για έναν περίπατο στο βουνό που ήταν δίπλα μου, η ζωή μου ίσως να ήταν πολύ διαφορετική.

Μετά συλλογίστηκα το εξής: μελετώντας τα αρχέγονα ένστικτα μας μπορούμε να καταλάβουμε πολλά... Η συναισθηματική υπερφαγία πυροδοτείται συνήθως από άσχημα συναισθήματα και κούραση. Η κατανάλωση τροφής μας παρέχει καταφύγιο και μας δίνει την αίσθηση ότι είμαστε ασφαλείς, όπως ένιωθαν ασφαλείς και και οι πρώτοι άνθρωποι όταν έβρισκαν ένα καλό γεύμα και ήξεραν ότι θα βγάλουν και την επόμενη μέρα, θα επιβίωναν. Είναι γραμμένο στο DNA μας, κατανάλωση τροφής = ασφάλεια, μείωση του στρες επιβίωσης.

Για να την καταπολεμήσουμε λοιπόν χρειάζεται να βρίσκουμε τρόπους να καταπολεμούμε το στρες και να νιώθουμε ασφαλείς κάθε μέρα με άλλους τρόπους εκτός της τροφής. Είναι σημαντικό τις παλιές εγκεφαλικές μας συνδέσεις να τις αντικαθιστούμε με νέες. Ο διαλογισμός, η γιόγκα, ένας περίπατος με μουσική είναι μερικοί τρόποι για να κατεβάσουμε τις ορμόνες του στρες (αδρεναλίνη, κορτιζόλη) και να νιώσουμε ασφαλείς και σε επαφή με τον εαυτό μας. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά κάθε μικρή νίκη, μας απομακρύνει όλο και πιο πολύ από παλιές κακές αυτόματες πράξεις.

Στην τελική όταν ξεσπάμε στο φαγητό για να νιώσουμε καλύτερα καταφέρνουμε το αντίθετο, δηλαδή να προσθέσουμε περισσότερο στρες στο σώμα μας και στην ψυχή μας...

Υ.Γ. Το άρθρο : http://psychologein.dagorastos.net/2...D%CE%AC%CF%89/

Senior Member
    Καλημέρα Φλωράκι
    πως πάει η απενοχοποίηση;

Χθες διάβαζα για το ολόκληρο μεγάλο αχλάδι που έφαγες και χαμογελούσα , σήμερα διαβάζω για χωρίς λιπαρά και χωρίς ζάχαρη χιχιχι

Έλα να το πάμε ένα βήμα παραπέρα! Πόσο ελαιόλαδο θα φάμε σήμερα; Να το κάνουμε 2κ.σ. ;

Senior Member
    Καλημέρααα κορτσούδια μου!! Πως πάνε τα κέφια;;
    Έλη μου θα σου πω αυτό που μου είπες πολλές φορές ν' ακούς το σώμα σου. Ίσως να περνάς μια φάση που να μη θέλει φαγητό ιδιαίτερο. Βλέποντας και κάνοντας!! Βουρ για ζούμπα!! Τη λατρεύω είναι πολύ διασκεδαστική!! Όσον άφορα την διατροφή μου τώρα η αλήθεια είναι πως είναι η πρώτη βδομάδα που ένιωσα πείνα πραγματική αλλά μέχρι στιγμής είμαι εντός προγράμματος δεν έχω ξεφύγει. Έχω μειώσει τις ποσότητες αφ'ενος γιατί μέχρι πρότεινος το βράδυ έτρωγα σαλατούλα, τυράκι, παξιμάδι οπότε τώρα με τα γιούρτια και το κεφίρ είναι μια αλλαγή. :lol: Από ενέργεια τις τελευταίες 2 μέρες είχα πολύ υπνηλία δεν ξέρω αν οφείλεται στη διατροφή ή αν απλά συνέπεσε. Καλά, ποτέ δεν ήμουν και πρότυπο ενεργητικότητας :lol:
    Φλόρα όταν θ αρχίσεις κάποιο είδος άσκησης δε θα θες να σταματήσεις, αυτό κατάλαβα εγώ τώρα πλέον.
    Θα επιστρέψω με τα χτεσινά!!

Senior Member
    Πινκακι μου η πτώση ενέργειας και διάθεσης μπορεί να είναι από την μείωση των υδατανθράκων. Το έπαθα και εγώ την πρώτη εβδομάδα που ξεκίνησα εντατικά διατροφή και ας μην είχα μειώσει όσο εσύ τους υδατάνθρακες. Αλλά με το που έκοψα ζάχαρη και λευκό αλεύρι, με έπιασαν νευρικότητα, ανησυχία, δεν κοιμόμουν καλά τα πρώτα βράδια κτλ και είχα πτώση ενέργειας.
    Μετά την πρώτη βδομάδα άρχισε να μου φεύγει σταδιακά.
    Προσπάθησε να μην καταπιέζεσαι πολύ και αν πεινάς σε παρακαλώ αύξησε την πρωτεΐνη σου (ειδικά σε πρωινό και μεσημεριανό) αφού δεν μπορείς να φας πολύ υδατάνθρακα ναι; Μην το πας 2 βδομάδες με πείνα, θα καταπιεστείς και φοβάμαι μη σου βγει αντιδραστικά. Ρώτα και τη διατροφολόγο σου, δεν θα έχει αντίρρηση είμαι σίγουρη.

Senior Member
    Originally posted by Eli
    Πάντως νιώθω περήφανη για τον εαυτό μου που τα ψυχολογικά μου κενά αυτές τις μέρες δεν τα γεμίζω με τροφή και παλεύω να βρω άλλες διεξόδους, το σημαντικότερο ότι δεν χρειάζεται καν να προσπαθώ :thumbup:
    Όντως να νιώθεις υπερήφανη γι αυτό. Είναι το πιο σημαντικό απ' όλα!! :thumbup:

Senior Member
    Ειμαι Πινκ μου είμαι πολύ υπερήφανη! :saint:
    Δεν σταματάω να μου θυμίζω πως ήμουν και πως είμαι. Μου λέω μπράβο κάθε μέρα

Senior Member
    Έλη μου ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και τις εμπειρίες σου. Ναι αυτό θα κάνω θα τρώω πρωτεϊνη λίγο παραπάνω αν δω ότι δεν αντέχω. Θα καταλάβω ότι δεν μπορώ να κάνω αυτή διατροφή όταν με πιάσει εκνευρισμός, πάντα για μένα αυτό είναι το πρώτο ξεκάθαρο σημάδι ότι κάνω δίαιτα. Μέχρι στιγμής δε το νιώθω, οπότε είμαι οκ θεωρώ. Εντάξει όσο το βλέπω έχω ακόμα υδατάνθρακα απλά προέρχεται εξ'ολοκλήρου από τα παξιμάδια(αυτά της Λήμνου έχουν μόνο κριθαρένιο αλεύρι και καθόλου άσπρο γι αυτό μου τα πρότεινε) κ συνήθως δε θα φάω το βράδυ υδατάνθρακα εκτός από το κεφίρ που μου το έχει με μισό παξιμάδι. Πιστεύω θ αντέξω, απλά συνέπεσε και με μείωση ποσότητας αναγκαστικά οπότε μάλλον γι αυτό νιώθω πείνα. Δεν ζυγίζομαι πάντως γιατί αν δε δουλέψει κ αυτό δε ξέρω τι θα κάνω, φοβάμαι ότι η απογοήτευση θα 'ναι τόσο μεγάλη που δε θα την αντέξω.

Senior Member
    Πινκ μου αν εμένα με έχουν βοηθήσει δύο πράγματα για να δω απώλεια βάρους είναι ένα η γυμναστική και δύο τα παξιμάδια.
    Είμαι βέβαιη ότι θα δεις απώλεια, απλά δεν θέλω να νιώθεις αυτό που λες, ότι η προσπάθεια σου κρέμεται από το τι θα δείξει η ζυγαριά. Γιατί μετά μπορεί να πέσεις με τα μούτρα σε ότι βρεις... αχ και το έχουμε κάνει το λάθος πολλές φορές .

Κοίτα να φροντίζεις να μην πεινάς. Σκέψου ότι τώρα κάνεις ένα πείραμα, να δεις τι φταίει. Αν δεις και το δικό μου διαιτολόγιο έχει μειωμένους υδατάνθρακες, προκειμένου να μην έχω υπογλυκαιμίες και να μπορώ να χάνω βάρος. Ειδικά το βράδυ μου τον έχει μειώσει πολύ πλέον. Τρώω μόνο ένα παξιμαδάκι πάντα κρίθινο και με δική μου ευθύνη μερικές φορές για να μην κουράζομαι τρώω πολύσπορο ψωμί του τοστ, που το παίρνω από τον φούρνο της γειτονιάς μου (κατά παραγγελία χωρίς ζάχαρη). Να φανταστείς όταν τρώω δύο φέτες ψωμί έχω καταντήσει να νιώθω και ένοχη μερικές φορές :crazy: . Εννοείται πως το αποβάλλω ως σκέψη και δεν κολλάω, αλλά η αυτόματη αντίδραση είναι ότι κάτι δεν κάνω καλά..

Μην μου απελπίζεσαι όμως γιατί ακόμη και αν η διατροφολόγος σου δεν δει την απώλεια βάρους που περιμένει, έχει να σου προτείνει λύσεις για σε βοηθήσει. Απλά τώρα σε γνωρίζει, προσπαθεί να βρει τι φταίει... Στην πορεία θα σου προτείνει να πάρεις και βιταμίνες που θα σε βοηθήσουν λογικά. Εγώ έπαιρνα μία πολυβιταμίνη της Lamberts με κανέλα που με είχε βοηθήσει πολύ. Γενικώς υπάρχουν λύσεις, μην χάνεις το κουράγιο σου!
    Τελικά με τις εξετάσεις τι έγινε; Αποφασίσατε να τις κάνετε;

Senior Member
    καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Βλεπω ο αγωνας καλα κραταει κ πολυ χαιρομαι γι αυτο!

Εχω λιγες μερες να σας γραψω νεα μου αλλα πραγματικα ειχα τοσο πολυ δουλεια που δεν προλαβαινα ουτε να κουνηθω απο την θεση μου.

Κ εγω συνεχιζω ακαθεκτη την διατροφη μου.Εχασα κ δυο κιλακια κ 8 ποντους κ ειμαι πολυυ χαρουμενη.
    Αναφορες δεν προλαβαινω να δινω καθε μερα οποτε μπορω θα γραφω.
    Κοριτσια πραγματικα αν εξαιρεσεις την μερα των ζυμαρικων που μετα δεν ξερω γιατι αλλα πειναω, τις υπολοιπες μερες τρωω γιατι εχει ερθει η ωρα για το επομενο γευμα.Δεν σκεφτομαι συνεχως το φαγητο κ ποτε θα φαω κ τι θα φαω ουτε πειναω!
    Το μονο πραγμα που δεν εχω καταλαβει ειλικρινα απο τις 3αδες ειναι η φιλοσοφια του βραδυνο. Οκ ξερω οτι θα πρεπει να ειναι 3αδα σαν το μεσημεριανο η το πρωινο η μετα λεει συνδιασμος αυτων. Δεν καταλαβαινω ομως αν τρωμε μια συγκεκριμενη τροφη το μεσημερι πχ πες οτι φαμε φασολακια ματα το βραδυ τι πρεπει να φαμε για να ειναι σωστο? πρεπει κοτοπουλο πχ με σαλατα κ ψωμι ή οτιδηποτε αρκει να είναι 3αδα? δεν ξεερω αν το καταλαβαινετε αλλα εννοω αν πρεπει να υπαρχει μι ασυνδεση μεταξυ μεσημεριανου κ βραδυνου.Οπως λεει οταν φαμε για κυριως φαγητο κρεας εκεινη την μερα στο πρωινο να μην φαμε αυγο καπως ετσι το σκεφτομαι ... εχω επιλογες βραδυνο κ μου εχει πει ο Ζ να τις τρωω οπως θελω ανεξαρτητου σειρας κ μεσημεριανου αλλα παντα κολλαω σε αυτο. Σκεφτομαι πχ εφαγα το μεσημερι αυτο μετα το βραδυ τι να φαω απο την λιστα ωστε να συνδιαστει σωστα.Βασικα μαλλον σκεφτομαι χαζα κ δεβ θα πρεπει να σκεφτομαι συνδιασμο μεσημεριανου-βραδυνο γι αυτο ρωταω την γνωμη σας.
    Επεισης απο τις επιλογες βραδυνου που ειναι 7 σε συνολο πρεπει να επιλεγω μια καθε μερα η μπορω να φαω μια επιλογη βραδυνου 2 φορες?

επισης κατο αλλο,οταν πατε στο ραντεβου σας κανετε λιθπομετρηση κλπ μετα τι αλλο σας λεει? εμενα κοιταει το ημερολογιο κ μου λεει αν τα πηγα καλα . κ μου δινει το επομενο κ αυτο... εννοω ετσι γινετε ? βασικα αυτη την φορα τα ειχα ολα πολυ καλα κ δεν μου σχολιασε κατι. Θεωρω πως αν κατι δεν κανω σωστο θα μου το πει ετσι δεν ειναι? κ το δευτερο διαιτολογιο που πηρα ηταν σχεδον ιδιο με το προηγουμενο μονο ενα κυριως αλλαζε .. ετσι θα ειναι παντα το ιδιο?

πω πω πολυ σας κουρασα...