Results 4,831 to 4,845 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
08-04-2013, 20:21 #4831
http://www.youtube.com/watch?v=NK4PAnh0gco :lol:
Pink μου μπορώ να σου γράψω πολλούς λόγους για τους οποίους η χαρά που μας δίνουν τα γλυκά είναι τόσο εφήμερη που δεν αξίζει να τα τρώμε και τόσο συχνά αλλά βαριέμαι να γράφω :lol:
Να σας πω αντ αυτού τι έφαγα για σνακ το απόγευμα;;;;
Παγωτό μπανάνα!!!! Χωρίς ζάχαρη
Είχα βάλει μία γινομένη μπανάνα στην κατάψυξη εδώ και μέρες και ήθελα να κάνω ένα πείραμα συνταγή που είχα διαβάσει στο ιντερνετ. Έβαλα την μπανάνα στο μούλτι όπως ήταν κατεψυγμένη, πρόσθεσα και λίγο γαλατάκι, ελάχιστο για να πολτοποιηθεί καλά και έγινε κρέμα μούρλια! Πρόσθεσα μέσα τριμμένα καρύδια και λίγο ταχίνι και έπαθα την πλάκα μου!!!!: bigsmile: :bouncing:
Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε και να βάλετε μεσα ότι καρπούς θέλετε, φρούτα ή ακόμη και κακάο ή ότι άλλο σας κατέβει! Είναι ΤΕΛΕΙΟ το λάτρεψα!
- 08-04-2013, 20:22 #4832
Βέβαια να σημειώσω ότι δεν έχω αλλοτριωθεί τόοοσο πολυ
η σοκολάτα θα αποτελεί για μενα πάντα ΜΕΓΑΛΗ αγάπη.... :lol:
08-04-2013, 20:30 #4833
Μμμμ τέλεια ακούγεται η μπανανοκρεμούλα! Θα τη δοκιμάσω οπωσδήποτε!
09-04-2013, 00:32 #4834
μπραβο ρια!!!:thumbup:
φιλια σε ολες ..
09-04-2013, 09:22 #4835
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Ρια καλως ηρθες !!! Μαλλον εγω καλως σε βρηκα γιατι απο οτι καταλαβα εσυ εισαι απο τις παλιες!!! Οπως κ να εχει εδω ολες μαζι μια χαρα θα τα παμε!!!
Ελακι μου οχι μονο δεν μας πρηζεις εμενα μου αρεσει παρα πολυ το θεμα με τις φωτογραφιες ειλικρινα! Κ μαλιστα χωρις να σε ξερω σε σκεφτηκα χτες το βραδυ που ετοιμαζα το βραδυνο μου κ κατεβασα ωραια χρωματιστα πιατακια κ ετοιμασα το φαγακι μου κ αισθανθηκα πραγματικα πολυ ομορφα κ πανω απο ολα πληρης.Εφτιαξα σαλατα μαρουλι κ εβαλα μεσα χρωματιστες πιπεριες κ τοπιταο ειχε χρωματα διαφορα κ ηταν τρελα.Εφαγα κ λιγο κοτοπουλακι κ μια χαρα!!
Αυτο που λες με την μπανανα το εκανα αρκετα συχνα περσυ κ ειναι ολα τα λεφτα! Μαλιστα εγω εβαζα κ φραουλες μεσα ( δεν εβαζα καθολου ταχινι μονο ελαχιστο γαλα) κ εννοειται κ καρυδια κ εκει να δεις νοστιμια,δοκιμασε το αν θες κ ετσι καμια φορα! ειναι σαν να τρως παγωτο!
Επισης ωραια ιδεα θα ειναι να λεμε κ τροπους παρασκευης για φαγητα για να μην τρωμε συνεχως τα ιδια αλλα κ καμια συνταγουλα ! δεν ξερω αν υπαρχει κατι αντιστοιχο ...
Πινκακι μου ποσο πολυ χαιρομαι που αναθαρρισες!!!
Nowhow μου πολυ μου αρσεσει ο τροπος που γραφεις!!
Λοιπον τωρα που εχω λιγο χρονο ας γραψω τα χτεσινα μου
Πρωινο (7:30) 1 κουπα διαφορα φρουτα,1 αυγο βραστο, 1 φετα ψωμι πολυσπορο φρυγανισμενο
δεκατιανο (11) 1 μηλο κ 1 μπαρα συκο
μεσημεριανο (2:30) 2 κουπες φασολακια με κολοκυθακι κ ντοματουλα μαγειρεμενα με 1κσ λαδι, 3 δαχτυλα φετα κ 2 παξιμαδακια
απογευμα (6) 1 μπισκοτο βρωμης κ φραουλες
βραδινο (9) μαρουλοσαλάτα με πιπεριες χρωματιστες κ κυβακια αγγουρι με μπαλσαμικο κ 1κσ λάδι κ 1 καλαμακι κοτόπουλο κ 1/2 πιτα ολικης αλάδωτη
αυτα , αχ τι καλα ειμαι πολυ χαρουμενη κοριτσακια.Με αυτη την διατροφη εχει φτιαξει η διαθεση μου κ εκτος απο αυτου βλεπω το προσωπο μου κ λαμπει παλι!
09-04-2013, 10:55 #4836
Καλημέρες κι από μένα τριαδοκόριτσα!! Αχ Έλι μου, τι φωτό είναι αυτές, μας ανοίγεις την όρεξη για υγιεινό φαγητό!!
Ριάκι μου, χαίρομαι πολύ που το πήρες απόφαση και γύρισες, μήπως με επηρεάσεις και καταφέρω να παραμείνω στη διατροφή. Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε το βουνό, που λενε!
Λοιπόν, γράφω τα χθεσινά μου:
-Πρωί: 1 τοστ με 1 φ. τυρί + 2 δαμάσκηνα αποξ.
-Ενδιάμεσα: 1,5 ρυζογκοφρέτα + 1 μέτρια μπανάνα
-Μεσημέρι: δεν πεινούσα και δεν έφαγα :thumbdown::thumbdown:
-Απόγευμα: 1 γιαούρτι 2% με λίγο γλ. του κουτ. κολοκύθα σπιτικό (έχω αντικαταστήσει την μισή ζάχαρη με μέλι)
-Βράδυ: 1 φλ. μακαρόνια με τριμ. φέτα και ανθότυρο + μαϊντανό + σαλάτα μαρούλι
Σήμερα
- Πρωι: 1 φρ. με 1 φ. τυρί του τοστ + 2 δαμάσκηνα αποξ.
- Ενδιάμεσα: 1 μπάρα δημητριακών + 2 καρύδια
- Μεσημέρι: 1 τοστ με 1 φ. Milner και μαρούλι και 1 αυγό βραστό + 1 χυμό πορτοκάλι (θα είμαι έξω)
- Απόγευμα: 1 γιαούρτι 2% με λίγο γλ. του κουτ. κολοκύθα σπιτικό
- Βράδυ: δύο μπιφτέκια ζυμωμένα με βρώμη και λαχανικά + σαλάτα με διάφορα λαχανικά
09-04-2013, 11:51 #4837
καλημερααα!!!
χαιρομαι παρα πολυ που βλεπω οτι μπαινουμε συνεχως και περισσοτερες σε δραση! η δυναμη που προσφερετε σε οποιον την εχει αναγκη ειναι πραγματικα ανεκτιμητη ...
πολλες φορες η ανυπομονησια μας για κατι χειροπιαστο σαμποταρει ολη μας την προσπαθεια κι ενω τα πραγματα ειναι τοσο απλα μονοι μας τα κανουμε μπερδεμενα. οταν κανεις κατι κοινως ομολογουμενως καλο για το σωμα σου αργα ή γρηγορα δεν μπορει παρα να φανει. με φυσικο κι αβιαστο τροπο. το αγχος μονο σαμποταρει.
ελη φυσικα και δεν μας κουραζουν οι φωτογραφιες σου, μας εμπνεουν! θα ηταν πολυ ωραιο αν τις μαζευαμε σε ενα νεο τοπικ φωτογραφιες και συνταγες μαζι και να παιρνουμε ιδεες, κατι σαν το σεφ στο αρα πεντε δηλαδη αλλα απο πολλους καλλιτεχνες φτιαγμενο... τι λετε;
να καταγραψω και τα χθεσινα μου
9:30
1 κουπα γαλα
1 κομ βρωμοκεικ
2κγ μαρμελαδα φραουλα χωρις ζαχαρη
12:30
μισο τοστ με ψωμι ολικης γαλοπουλα και μιλνερ
1 μηλο
15:00
1 μεγαλο κοματι σικωτι ψητο
αρκετο μπροκολο 1,5 κσ λαδι
1 φετα ψωμι τοστ ολικης (φετες ζωης χωρις ζαχαρη)
18:30
200γρ ζελοκρεμα
1 κομ βρωμοκεικ
1 αχλαδι (σαν αγγουρι ηταν σε γευση...)
21:00
1 πιατο βρουβα που μολις ειχε βρασει η μαμα με λαδακι με το ματι...
22:00
1 κουπα γαλα με κακαο
λιγο ακομα βρωμοκεικ
09-04-2013, 13:35 #4838
Καλησπέρααα!! Είχα μάθημα οδήγησης και έμαθα ότι 26 του μηνός δίνω, ε ένας πανικός μ' έπιασε :P
Τα χτεσινά:
09:15
1 ποτ.γάλα 1,5%
3 κ.σ βρώμη
1 ακτινίδιο
12:15
1 πορτοκάλι
5 αμύγδαλα
15:15
220 γρ χυλοπιτες ζεας
5 κουτ. κοκκινη σάλτσα (δεν είχε λάδι ή κάτι άλλο μόνο ντομάτα γι αυτό τσίμπησα 2 κουταλιές παραπάνω)
1 πιάτο μαρούλι, 2 κ.σ λάδι
19:00
1 μήλο
5 αμύγδαλα
τσάι με 2 κ.γλ καστανή ζάχαρη
1,5 ντομάτα με 1 κ.σ λάδι
2 δάχτυλα φέτα
Άσκηση: ποδήλατο 20', κοιλιακούς+ασκήσεις στα μηχανήματα 20', διάδρομος 20', περπάτημα 30'
09-04-2013, 15:37 #4839
Κοριτσοπουλα καλομεσημερι, και μιας που εχω λιγακι χρονο ειπα να μοιραστω μαζι σας την λαθος σκεψης της παραιτησης... που οι περισσοτεροι ανθρωποι με διατροφικες διαταραχες εχουμε...
Η σκεψη ασπρο-μαυρο λοιπον εγω την λεω σκακιερα... Αυτη η σκακιερα κρυβεται πολλες φορες πισω απο ενα υπερφαγικο επεισοδιο, πισω απο την απογοητευση και την παραιτηση... Ποσες φορες δεν εφαγες λιγακι παραπανω (1 σοκολατα ή ενα παγωτο ή 1 σουβλακι ) και ακολουθησε μετα το απαν συμπαν ψυγειο? Εγω παντως το εκανα... Το γιατι περα απο θεμα ορμονων βρισκεται πισω απο τη σκεψη σκακιερα δηλαδη εφαγα παραπανω αρα χαλασα το προγραμμα αρα ολα τελειωσαν αρα ας φαω οτι θελω αρα σταματαω την διατροφη μου και τρωω το απαν συμπαν!!!! Η ιδια σκεψη υπαρχει και στο χμ... δεν εχασα, αρα κανω τοσο κοπο τσαμπα, αρα ας φαω σκουπιδια ετσι κι αλλιως δεν χανω αρα υπερφαγικο εν οψη... Λαθος σκεψη, Αρνητικοι συνηρμοι, Αυτοκαταστροφικη Συμπεριφορα, Μειωμενη Αυτοεκτιμηση, Τελειομανια, και υψηλες απαιτησεις κρυβονται πισω απο τη σκεψη σκακιερα που μας ακολουθουν οχι μονο στην διατροφη μας αλλα και σε πολλους αλλους τομεις της ζωης μας....
Ας δουμε λοιπον ποια ειναι η ορθη σκεψη και αν την επαναλαβουμε απειρες φορες στο τελος επικρατει και αντικαθιστα την σκεψη σκακιερα... (εγω ειμαι στην φαση επαναληψη μητηρ πασης μαθησεως .... οποτε ακομα την επαναλαμβανω, οταν νιωθω την υπερφαγια να ξυπναει αλλα και σε αλλους τομεις της ζωης μου) . Αρχικα απομονονεις το πρωτο γεγονος π.χ εφαγα ενα παγωτο παραπανω-> δεν τρεχει καστανο, το φαγα μευγεια μου και χαρα μου... Ολα ακομα παιζονται-> Στο επομενο γευμα θα φαω οτι εχω στο προγραμμα ... Πως διαχειριζεσαι ομως τις τυψεις μετα το υπερφαγικο????? Χμμμμμ και εδω αρχιζουν τα δυσκολα....
Αρχικα γιατι εχεις τυψεις? Γιατι νιωθεις οτι προδωσες οσα πιστευεις ... Αρα οτι αυτα που πιστευεις ή που προσπαθεις να μαθεις δεν εχουν εδραιωθει... αρα εισαι κακος μαθητης αρα ολα τελειωσαν αρα μαυρο αρα παμε παλι πισω και ο κυκλος συνεχιζεται ξανα και ξανα και ξανα....
Ελα ομως που δν ειναι ετσι... οκ... δεν καταλαβα δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις λαθος? Εχεις... αρα προς τι οι τυψεις οεο? Μαθαινεις και μεχρι να μαθεις και 2 και 3 και 5 και 105 θα κανεις το ιδιο λαθος μεχρι στο τελος να εδρεωθει η θετικη σκεψη... απλα ετυχε να ξεφυγω λιγο... δεν εγινε και κατι σοβαρο και να μην ξεσπας ολες τις τυψεις σε ακομα πιο καταστροφικη συμπεριφορα τα παραταω και ξαναμπλουπαπαμ....
υ.γ: 0χι δεν εκανα υπερφαγικο... απλα το γραφω για να τα βλεπω πρωτα εγω και ισως καπου σ αυτες τις γραμμες να αναγνωρισετε και τον εαυτο σας.... Αγαπασε .... Μην περιμενεις απο τους αλλους να σε αγαπησουν... ΑΓΑΠΑ ΕΣΕ ΠΡΩΤΑ ε και αν αρεσεις και σε καναν αλλον κ σ αγαπησει καλως αν οχι... ξερεις πως ο πιο σημαντικος δηλαδη εσυ σ αγαπαει!!!!!!!
Φιλια... κοριτσουδια μου ... ειπα να το γραψω γιατι λεμε λεμε για υπερφαγια τροφες που ανεβαζουν κατεβαζουν σεροτονινες ζαχαρα ... αλλα το ψυχολογικο υποβαθρο το χουμε λιγο στην απ εξω....
09-04-2013, 16:45 #4840
Originally posted by nowwhat
Αγαπασε .... Μην περιμενεις απο τους αλλους να σε αγαπησουν... ΑΓΑΠΑ ΕΣΕ ΠΡΩΤΑ ε και αν αρεσεις και σε καναν αλλον κ σ αγαπησει καλως αν οχι... ξερεις πως ο πιο σημαντικος δηλαδη εσυ σ αγαπαει!!!!!!!
09-04-2013, 22:55 #4841
Πινκακι μου,
ο μονος που πραγματικα θελει το καλο σου εισαι εσυ... οι αλλοι απλα να στηριξουν μπορουν οσο μπορουν και θελουν δηλαδη... Μονο εσυ ο ιδιος γνωριζεις καλυτερα απο τον καθενα πια πραγματα σε ευχαριστουν και πια οχι...
Τωρα για τα κιλα και αν το προβλημα φαινεται... αρχικα θα σου πω να μην βλεπεις ποτε την παχυσαρκια και τα κιλα ως το προβλημα .... ειναι το συμπτωμα και οχι το προβλημα... Καμοια φορα, βλεπω οτι η παχυσαρκια μ εμαθε πολλα παραπανω απο οσα θα ειχα μαθει αν δεν ημουν απο παιδι παχυσαρκη... Εμαθα στο πετσι μου τι ειναι ρατσισμος, διαφορετικοτητα, κριτικη, και πολλα πολλα αλλα....
Επεισης η παχυσαρκια ειναι και μια αμυνα... για σκεψου και θα δεις... εγω χανωντας τα κιλα ενιωσα πως χανω τις αμυνες μου ... ενα ολοκληρο χιουμορ που ειχε βασιστει πανω στο βαρος μου... ενας μεγαλος αυτοσαρκασμος... δεν μπορουσε πλεον να χρησιμοποιηθει... ετσι ενιωσα για λιγο "γυμνη" ... σιγα σιγα το προσπερναω και αυτο οπως πολλα αλλα... παντως εγω προσωπικα ειμαι νιωθω τυχερη που εχω περασει απο το λουκι του παχυσαρκου κ που ισως (δεν νομιζω αλλα ποτε μην λες ποτε) ξαναπερασω....
Οι ανθρωποι πινκακι ειναι σκληροι και η ζωη επισης ... δεν χαριζεται κερδιζεται... εχει ομως διαφορα να παλευεις για κατι απο το να ερχεται φυσικα... εγω ειδα διαφορες συμπεριφορες να αλλαζουν με την μειωση του βαρους μου... καποιοι με αντιμετοπισαν λες και εγινα αλλη (ειμαι βλεπεις πιο μπανικη πλεον... χαχαχαχαχα) Ελα ομως που μαζι με το βαρος αλλαξα προς το καλυτερο και γω ... και επαψα στο μετρο που μπορω να νιαζομαι για τι εντυπωσεις αφηνω (καλα τις καλυτερες αφηνω... αλλα λεμε τωρα.... )
Πινκακι επειδη ειμαστε κοντα σε ηλικεια... σε ριχνω 6 χρονια και επειδη εχω δει σε παλιοτερα ποστ να λες πως σε απασχολει το θεμα αγορι ... θα σου πω κοριτσακι... πως αγορια υπαρχουν πολλα... το θεμα ειναι να βρεις τον ανθρωπο που επειδη εσυ αγαπας τον εαυτο σου θα αγαπας και κεινον ... ;-)
Και γω στην αναζητηση ειμαι μην νομιζεις και απο ανασφαλειες εχουμε και απο ολα (δν τρωω ομως πιτες πλεον ... πασης φυσεως... ειναι επεξεργασμενος ο υδατανθρακας στην πιτα και γω τρωω μονο αυθεντικους και ακατεργαστους χαχαχαχαχα.... τους αλλους ας τους φανε οι αλλοι.... )
Φιλια μικρουτσικο... Φιλια και στα υπολοιπα τριαδοκοριτσα μου....
09-04-2013, 23:29 #4842
nowwhat μου από άτομα που θέλουν το καλό σου αναφερόμουν κυρίως στα άτομα της οικογένειας που σίγουρα στεναχωριούνται όταν σε βλέπουν να βασανίζεσαι μ αυτό το θέμα για χρόνια και χρόνια και δεν ξέρουν τι μπορούν να κάνουν για να σε βοηθήσουν.
Αυτόν τον ρατσισμό που αναφέρεις τον έχω βιώσει και εγώ. Αλλά ξέρεις τι κατάλαβα εμείς τους δίνουμε το βήμα για την κριτική αυτή γιατί τους δείχνουμε ότι μας επηρρεάζει, ότι έχουν σημασία αυτά που λένε για μας. Όντας γενικά σαν άτομο πολύ ευαίσθητη πάντα στεναχωριόμουν, είχα και το κόμπλεξ με τα κιλά και γινόταν μια αλυσίδα όλο αυτό που δε μπορεσα να σπάσω. Είχα και φίλες και πιο γεμάτες από μένα. Δεν άκουσα ποτέ να τις χαρακτηρίζουν με τα ίδια σχόλια(τουλάχιστον μπροστά τους) γιατί δεν έδιναν την αφορμή, γιατί δεν έβλεπαν τα κιλά τους ως πρόβλημα και δεν άφηναν και τους άλλους να το κάνουν. Είχαν αυτό που λέμε αέρα, αυτοπεποίθηση παρά τα κιλά και πάντα είχαν και αγόρια. Σίγουρα δε θέλω κάποιον που θα είναι δίπλα μου μόνο επειδή είμαι όμορφη αλλά αυτή είναι η πρώτη εικόνα. Σίγουρα είναι θέμα και πως διαχειρίζεσαι την εικόνα, τι δείχνεις προς τα έξω, πόσο "διαθέσιμη" φαίνεσαι και αυτό είναι που προσπαθώ να δουλέψω πλέον. Να βάλω στο μυαλό μου ότι και εγώ μετράω σαν γυναίκα.
Όσο για τη συμπεριφορά των άλλων απέναντι μας όταν αδυνατίζουμε σίγουρα αλλάζει. Ειδικά οι κοπέλες, μας βλέπουν πλέον ως "απειλή" γιατί πλέον δεν είμαστε το στρουμπουλο κορίτσι που προσέγγιζαν λίγα αγόρια σπάνια. Ξέρω ακούγεται κακό αυτό που λέω αλλά το χω βιώσει. Είμαστε οι ίδιες κατα βάθος απλά ο κόσμος μας βλέπει σαν άλλες και αυτό καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με τον καινούριο εαυτό μας. Είναι μια πρόκληση και αξίζει
Φιλιά πολλά μπάνικο μωρό!
10-04-2013, 02:00 #4843
Καλησπέρα κοριτσάκια μου
τι μου κάνετε;
Now μου πολύ αληθινά και γνώριμα όσα γράφεις... θέλει πολύ δουλίτσα με τον εαυτό μας για να ξεπεράσουμε την απολυτότητα και την τελειομανία που μας χαρακτηρίζει στο θέμα της "δίαιτας".
Εγώ Νοw μου βγήκα από την σκακιέρα, όπως αποκαλείς τις επιλογές άσπρο-μαύρο, όταν διαπίστωσα ότι μέσα στην απόγνωση μου να χάσω βάρος ξεχνούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και την υγεία μου. Όλα στον βωμό του ιδανικού βάρους! Και το πλήρωσα το τίμημα, το πλήρωσα με την ίδια μου την υγεία, που για τρίτη φορά στην ζωή μου μπλέχτηκα στα πλοκάμια της παχυσαρκίας και πλέον ένιωθα ανήμπορη και εξαντλημένη για να κάνω κάτι για αυτό. Και έτσι για πολυ καιρό είχα σταματήσει να προσπαθώ. Και όταν έβρισκα λίγο κουράγιο και προσπαθούσα έτρωγα τόσο γρήγορα και τόσο δυνατά τα μούτρα μου που πλέον δεν πίστευα ότι θα υπάρξει επιστροφή...για χρόνια το πίστευα αυτό. Ότι για μένα δεν θα υπάρξει επιστροφή στα 70. Ο μόνος λόγος που τελικά με ώθησε στο να προσπαθήσω μία ακόμη φορά, ήταν επειδή πλέον δεν άντεχα να πονάω, πονούσαν τα σωθικά μου, τα γόνατά μου, ο πληγωμένος μου εγωισμός. Με πονούσε που δεν μπορούσα να περπατήσω χωρίς να κουράζομαι, που συγκαιγόμουν τα καλοκαίρια, που έκανα μία μέρα δουλειές και την επόμενη δεν μπορούσα να κουνήσω την μέση μου, που οι αστράγαλοι μου το καλοκαίρι γινόντουσαν τούμπανο από το πρήξιμο . Είχα και την κολίτιδα που με πονούσε η κοιλιά κάθε τρεις και λίγο και άντε να βρω άνετο παντελόνι να φορέσω για να μην πονάω όλη μέρα στο γραφείο. Όλα ήταν δύσκολα, τίποτα ευνόητο και μέσα σε όλα αυτά ένιωθα ένοχη να παραπονεθώ, γιατί ήξερα ότι εγώ τα είχα προκαλέσει στον εαυτό μου. Έτσι τα υπόμενα όλα σιωπηλά και αγόγγυστα. Κάθε αλλαγή εποχής συνοδευόταν από πανικό και αγωνία. Τι ρούχα θα μου μπαίνουν; Πάλι δεν μου κάνουν; Βαλίτσες ρούχα σε μικρότερα νούμερα να με περιμένουν. Και εγώ από το ζόρι μου να το ρίχνω για μια ακόμη φορά στο φαί...και ήμουν μόλις 32 χρονών... μέχρι που δεν άντεξα και είπα ως εδώ! Και μπήκα στο γραφείο του διατροφολόγου μου...
Ο λόγος που δεν τα παράτησα και συνέχισα να προσπαθώ είναι γιατί αρνήθηκα να δεχτώ ότι η ζωή μου από εδώ και πέρα θα είναι μέσα στον πόνο και στην αυτολύπηση. Και αφού δεν μπορούσα να το πάω γρήγορα, αποφάσισα να το πάω με ότι ρυθμό ήθελα. Και ας μου έπαιρνε χρόνια. Είπα αντί να αφαιρώ από τη ζωή μου θα αρχίσω να προσθέτω. Θα κάνω θετικές προσθήκες, όπως ένα υγιεινό πρωινό, λίγο περπάτημα, θα τρώω συχνότερα, θα αρχίσω να τρώω φρούτα, περισσότερα λαχανικά, θα αρχίσω το κεφίρ κτλ.
Μικρές μικρές αλλαγές εδώ και εκεί, ότι μπορουσα, ότι άντεχα. Και σιγά σιγά άρχισα να ξεπρήζομαι, άρχισα να νιώθω λίγο καλύτερα, άρχισα να πονάω λίγο λιγότερο και αυτό μου έδινε δύναμη και σημάδι ότι κάτι κάνω καλά. Και έτσι σιγά σιγά έφερα τα πάνω κάτω! Όχι από την μία μέρα στην άλλη, αλλά λίγο λίγο. Χωρίς τάσεις τελειομανίας, χωρίς απόλυτους στόχους, με γνώμονα μόνο το τι με κάνει να νιώθω καλά.
10-04-2013, 10:00 #4844
καλημερα!!!
τελικα ειναι απιστευτο το ποσο μας ενωνει το προβλημα του βαρους κι η διαχειρηση του. ιδιες σκεψεις-προβληματισμοι ιδια συναισθηματα , ιδιες ανασφαλειες παρομοια αντιμετωιση αο τους γυρω μας που μας αγγιζουν με τον ιδιο τροπο και τελος ιδια αντιμετωπιση της καταστασης, επιτελους αυτη τη φορα με τον σωστο τροπο...διαβαζοντας την καθε μια σας ειναι σαν να διαβαζω την ψυχη μου...
σας ευχααριστω που υπαρχετε και τα καταθετετε ολα αυτα βοηθοντας η μια την αλλη με τον τροπο ακριβως που θελετε να βοηθηθειτε.
εγω βαζιζω προς ολοκληρο μηνα χωρις υπερφαγικο, εχω σταματισει και να τα σκεφτομαι , ξερω οτι εχω πολυ δρομο μπροστα μου αλλα νιωθω οτι καθε μερα που περναει δυναμωνω αρκετα και σωματικα και ψυχικα ωστε οταν με ξαναεπισκευτει η σκεψη να μπορω να την διωξω πιο ευκολα.
τα χθεσινα μου
11:00
ποριτζ με 1 κουπα γαλα 3κσ βρωμη 1 λιναροσπορο 2γκοτζι μπερις. ειναι τελικα το αγαπημενο μου πρωινο, καθε φορα που ετρωγα κατι διαφορετικο το αποζητουσα...
14:00
αρκετο χρυστοψαρο
καροτα και κρεμυδακια βραστα
2 κουταλες σουπα αυγολεμονο κανονικη με ρυζι (λευκο)
16:30
1 κοματι μανιταροπιτα
19:00
1 μηλο
200γρ ζελοκρεμα
1 κομ βρωμοκεικ
μαρουλι ροκα
2 φετες καπνιστο σολωμο
2 κρισπις ολικης
10-04-2013, 10:13 #4845
καλημέρα κοριτσάκια τι κανετε>
Now ποσο δικιο έχεις σε ολα αυτα που γραφεις!!!!
florage μπραβοοοοοο!! πολυ μεγαλη επιτυχια! Ενας ολοκληρος μηνας! Τελεια!!! Κ η διατροφούλα σου πολυ καλη! Να σου πω τι γκοτζε μπερι ειναι καλο?
Να γράψω κ εγω τα χτεσινά μου
Πρωι (7:30) 1 γιαούρτι με 1κσ δημητριακά ολικής,1 κσ ωμους ξηρούς καρπούς,1κσ σταφίδες κ 1/2 κγ μέλι
Δεκατιανο (11:00) 1 αχλαδι, μια μπάρα σύκο
Μεσημεριανο (2:30) 2 μετρια μπιφτέκια ζυμωμένα με βρώμη ,σχεδον μια κουπα ρύζι με πολλα λαχανικά μέσα κ σαλάτα μαρούλι-πιπεριές με 1κσ λάδι κ μπαλσάμικο
Απογευμα (6:00) 1 κούπα φρούτα κ 1κσ μειγμα ξηρών καρπών κ φρούτων
Βράδυ (9:30) 1 μετριο μπιφτέκι με μιση ντομάτα,1/5 αγγουράκι λιγο πιπερια με 1κσ λάδι κ 1 μαξιμαδάκι.
Πως σας φαινονται οι ποσότητες? αυτο ακομα δεν πορω να το καταλαβω αν τρωω σωστα σε ποσότητα....
Τα μπιφτέκια ειναι μισο κιλο κιμας με μια ντομάτα ,1 αυγο,κρεμμυδι ,ξυδι μυρωδικα κ 3 κσ βρωμη.Απο αυτο το μείγμα εβγαλα 8 μπιφτεκια. Με το μπιφτέκι ειδικα παντα μπερδέυομαι δεν μπορω να καταλαβω καλα ποσο ειναι το 2 μετρια μπιφτεκια.ναι στο κυκλο των δαχτυλως χορουσαν ανετα ουφφφφφφ....
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή