Results 4,846 to 4,860 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
10-04-2013, 10:14 #4846
Καλημερες, καλημερες,
@Πινκακι, ναι η οικογενεια μας μας αγαπαει αλλα υπαρχει ενα αλλα εδω... που παιρνει πολυ συζητηση... γιατι πιστεψε με και η οικογενεια μας οσο κι αν μας αγαπαει και λειτουργησε με βαση το δικο μας καλο εχει μεριδιο ευθυνης (τουλαχιστον για την παιδικη παχυσαρκια) και εδω ειμαι λιγο καθετη γιατι βλεπω γυρω μου συνεχως συμπεριφορες επιβραβευσης των πιτσιρικαδων με φαγητο και εκει ειναι εμενα ο μεγαλος μου πονος οταν βλεπω πιτσιρικια παχυσαρκα εκει δεν μπορω.... γιατι οχι δεν φταει το παιδι διοτι δεν εχει αναπτυξη ακομα την κριτικη σκεψη ... και λαθος διατροφικη εκπεδευση οδηγει στην βεβαιοτητα ενος παχυσαρκου ενηλικου (κι αν οχι παχυσαρκου ενος ενηλικου με κακη σχεση με το φαγητο...) για παραδειγμα χτες ημουν στο σ/μ ενας μικρουλης περιπου 2 χρ. βαριοταν στο καροτσι και γκρινιαζε η μαμα του για να τον ηρεμησει του εδωσε στο χερι ενα σοκολατενιο αυγο για να το φαει οταν θα φυγουν .... Δεν εχω κατι με την σοκολατα... εχω ομως με την επιβραβευση μεσω του φαγητου γιατι ο μικρος καταλαβε δεν γκρινιαζω σημαινει κερδιζω σοκολατα αρα τι ειναι το φαγητο? επαθλο.... το φαγητο ομως ειναι μεσω θρεψης και απολαυσης οχι επαθλο... Δεν κρινω την μανουλα του, δεν την ηξερα την κοπελα και ειναι λογικο πως το να μεγαλωνεις ενα παιδι ειναι πολυ δυσκολο πραγμα... μα αν μπορουσα να μιλησω θα το λεγα... οχι για την σοκολατα αλλα για τον λαθος τροπο προσεγγισης της τροφης....
Τωρα για την εξωτερικη εμφανιση, τα αγορια και ολα τα συναφη... ναι παιζει ρολο η πρωτη εικονα... και μαλιστα μεγαλο ΑΛΛΑ θα δεις και συ μεγαλωντας λιγο πως εκεινο που μετραει ειναι η δευτερη εικονα και οχι η πρωτη... δεν εχει σημασια ποσους μπορεις να γοητευσεις (πολλουςςςςςςςςςςς ) αλλα εχει σημασια να γοητευσεις και να γοητευτεις απο εκεινον που μπορει να δεχτει περα απο την εικονα σου και σενα με τα καλα, τα στραβα, και τα αναποδα μας
@ Ελιο μου, ποσο γνωριμο αυτο που εγραψες για το συγκαμα, ποσο ταλαιπωρια εχουμε περασει... ευτυχως ανοικουν στο παρελθον μας .... εμενα βεβαια ακομα με ταλαιπωρουν πληγες και συγκαματα καθως το τελευταιο αντιο της παχυσαρκιας θα δωθει σε επεμβαση πλαστικης οταν εχω την οικονομικη δυνατοτητα... δυστυχως η χαλαρωση οδηγει το ενα δερμα πανω στο αλλο και αυτο οδηγει σε δερματικα προβληματα και ταλαιπωρια... Οπως λεω και γω χαριτολογωντας στην χαλαρωση μου μα το σημαδι στην κοιλια μου απ τα κιλα σου... θα μαρτυραει πως βγηκα απ την αγκαλια σου αγαπητη παχυσαρκια μου....
Τα φιλια μου κοριτσουδια μου... και σε σας και στα υπολοιπα τριαδοκοριτσα!!! επιστροφη στη δουλεια τωρα...
- 10-04-2013, 10:17 #4847
@ Φλωρακι, οι διατροφες σου σουπερ βυ δε γουαι (σε απταιστα ελληνιγκλισ) ... βοηθα, βοηθα να ξεσηκονουμε συνταγες και οι υπολοιποι
@ Βλακ... το γκοτζι ειναι φρουτο αποξηραμενο, ακρως υγεινο και οφελιμο απο γευση οκ, δεν τα σπαει και γω προσφατα δοκιμασα αλλα οκ τρωγεται....
10-04-2013, 10:22 #4848
Σορρυ βρε Μπλακ... νομιζα οτι ειχα αλλαξει χαρακτηρες στα αγγλικα... Black ηθελα να γραψω και οχι Βλακ ... αντε φιλια κοριτσια μου!!!
10-04-2013, 10:57 #4849
χαχαχα σιγα βρε !!! ουτε καν το προσεξα!!!
10-04-2013, 11:11 #4850
Originally posted by nowwhat
Σορρυ βρε Μπλακ... νομιζα οτι ειχα αλλαξει χαρακτηρες στα αγγλικα... Black ηθελα να γραψω και οχι Βλακ ... αντε φιλια κοριτσια μου!!!
Καλημέρα τσούπρες μου!
10-04-2013, 11:16 #4851
Μπλακ μου και εγώ χτες μπιφτεκάκια έφαγα και ω τι σύμπτωση πάντα και εγώ έχω ένα θέμα με την μερίδα χιχιχι
Ωστόσο μην ανησυχείς, λίγο πάνω λίγο κάτω δεν χάλασε ο κόσμος. Ορίστε και μια φωτογραφία για να σε καθησυχάσει
2 μπιφτέκια μέτρια, 1 φλιτζάνι ρύζι με καρότο - αρακά
και χόρτα με 1κ.σ. ελαιόλαδο
10-04-2013, 11:28 #4852
ευχαριστω πολυ κοριτσια, για την διατροφη σιγουρα εχω δουλεια να κανω ακομα, εχθες την σουπα την απολαυσα, δεν θυμαμαι απο ποτε ειχα να φαω ψαροσουπα και να φανταστειτε δεν της ειχα ποτε ιδιαιτερη αδυναμια. οσο για τις αντιστασεις μου τελευταια ουτε καν χρειαζεται να τις επιστρατευσω και το λεω και δεν το πιστευω!!!
black τα goji berries θεωρουνται σουπερ τροφη, ισχυρα αντιοξειδωτικη κι απο μονα τους ειναι ψιλοανοστα αλλα μεσα στο ποριτζ με λιγο γλυκαντικο ειναι υπεροχα! και κανουν πολυ καλη δουλεια και για την δυσκοιλιωτητα... ειναι σαν πορτοκαλι μικρες σταφυδες και τελευταια τα βρισκεις παντου.
στα μπιφτεκια εφαγες και μεσημερι και βραδυ λιγοτερο απο 200γρ κιμα νομιζω ειναι μια χαρα σαν ποσοτητα, σιγουρα πολυ δεν ειναι. αλλα θα μπορουσες να τριψεις και διαφορα λαχανικα μεσα αφου πρωτα τα περασεις απο τηγανακι να φυγουν τα πολλα υγρα κι ετσι θα γινοντουσαν πιο μεγαλα πιο αφρατα και πολυ πιο θρεπτικα και γευστικα. τελευταια περναω και το κρεμυδι απο το αντικολητικο να στεγνωσει πριν το προσθεσω στον κιμα και νομιζω ειναι πολυ πιο νοστιμα ετσι και δεν βγαζουν καθολου κρεμμυδιλα παρολο που βαζω παρα πολυ... δοκιμαστε τα!
nowwhat το περισευουμενο δερμα ειναι πολυ μικρο τιμημα κι οταν θα μπορεις θα το αντιμετωπισεις κι αυτο και θα το αφησεις πισω σου. εσυ εκανες την δουλεια που σου αναλογουσε (να το αδειασεις) που ηταν και η πιο δυσκολη τωρα μολις βρεθουν τα χρηματα θα γινει και η τελευταια πινελια...
10-04-2013, 11:38 #4853
Ας γράψω και τις δύο μέρες μου:
Προχθές Δευτέρα:
Πρωινό 8.00: 1 ποτήρι χυμό φρέσκο, 1/2 κρητικό τόστ με γραβιέρα και λίγο μελι
Πρόγευμα 11.30: 1/2 μπανάνα, 1/2 κρητικό τοστ, 2 ελιές (δοκίμαζα στην λαϊκή)
Μεσημέρι 15.00: 1 φλιτζάνι όσπρια (φακές, φαγόπυρο, μαυρομάτικα φασόλια) με λαχανικά (αγγούρι, αβοκάντο, μαϊντανό κτλ) 1 παξιμαδάκι κρίθινο, 3 δάχτυλα φέτα
Απόγευμα 18.00: 1 μπανάνα κεταψυγμένη αλεσμένη στο μουλτι με 1 κ.σ. καρύδια και 1κ.γ ταχίνι (παγωτό!)
Βραδινό 21.00: 1/2 φλιτζάνι όσπρια με λαχανικά, 3 δάχτυλα φέτα, 1 κρίθινο παξιμαδάκι
Αργότερα: Ένα τοστ πολύσπορο με 2 φέτες τυρί, 2 ζαμπόν και μαγιονέζα :crazy:
Προχθές πάλευα όλη μέρα να μην φάω παραπάνω. Είχα απίστευτη πείνα από το μεσημέρι και μετά και δεν μπορούσα να την ισορροπήσω. Τι νερά έπινα, τι τσάι έφτιαξα, τι το απόγευμα έκανα το τρικ με την μπανάνα παγωτό τζίφος! Ε έφαγα το τοστ το βράδυ με τα όλα του και έσκασα! :lol:
Νομίζω η πρώτη περίοδος μου έφερε αναστάτωση μεγάλη. Δεν είχα λιγούρες πριν, αλλά με το που ξεκίνησε η περίοδος γυάλισε το μάτι μου! Πεινούσα πολύ και για αυτό έκανα και το ΣΚ μεγαλύτερα γεύματα, ειδικά βραδινά. Ωστόσο το ξέρω ότι αν τρώγομαι με τα ρούχα μου είναι θέμα χρόνου πότε θα την κανω την μπινιά. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι φοβερό. Κάτω από άλλες συνθήκες θα είχα φύγει για το περίπτερο! Ακόμη πρησμένη νιώθω και η ζυγαριά μου συμφωνεί επίσης. Εκείνο το 87.9 το είδα μόνο για μια μέρα και μετά το χαιρέτησα
10-04-2013, 11:48 #4854
Φλώρα συγχαρητήρια για τον ένα μήνα!!!:roll::bouncy:
Εννοείται πως το ζητούμενο είναι να γίνεται χωρίς να πιέζεσαι, το θέλεις, το διεκδικείς και με την διατροφή πετυχαίνεις να κρατάς τον εαυτό σου μακριά από ανθυγιεινές συνήθειες. Αυτό είναι τεράστια επιτυχίαααα!
Χθεσινή μέρα:
Πρωινό 11.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, φράουλες, μία φέτα πολύσπορο ψωμί με ταχίνι-μέλι
Πρόγευμα 15.00: 1 αχλάδι, 1κ.σ. ξηροί καρποί
Γεύμα 18.00: 2 μπιφτέκια, 1 φλιτζ ρύζι με αρακά και καρότο, χόρτα βραστά με 1κ.σ. ελαιόλαδο
Απόγευμα 20.00: 2 φράουλες, 1 μπισκότο βρώμης, 10γρ σοκολάτα υγείας
Βραδινό 22.00: 1 μπανάνα +3 φράουλες (κατεψυγμένα) αλεσμένα με 1κ.σ καρύδια, 2κ.γ. ταχίνι και ένα μπισκότο βρώμης
1.00: 4 φράουλες
Καλύτερα χθες αν και πάλι πεινούσα, σήμερα εύχομαι να νιώθω καλυτερα και να μην γυαλίζει το μάτι μου...
Παρατηρώ ότι όταν πεινάω ή δεν νιώθω καλά νομίζω ότι έχω φάει παραπάνω, γιατί περνάνε πολλά από το μυαλό μου και ας μην τα έχω φάει. Τι αρρώστια είναι τούτη;;; :grind:
Βλέπω και ξαναβλέπω την ημέρα μου και προσπαθώ να με πείσω ότι ήμουν εντάξει. Επικεντρώθηκα στους ξηρούς καρπούς και στο ταχίνι γιατί ξέρω ότι είναι τροφές που με ηρεμούν αλλά ότι έφαγα το έφαγα νορμάλ.
10-04-2013, 12:33 #4855
ευχαριστω Ελη μου, δεν τον εκκλεισα ακομη τον μηνα αλλα ειμαι στην τελικη ευθεια και με την ψυχολογια που εχω το θεωρω δεδομενο οτι θα γινει.
Ελη σιγουρα δεν ειναι καθολου πολλα αυτα που εφαγες, απορω πως μπορεις να τα βλεπεις ετσι... αλλα ουτε οτι πειναγες συνεχεια ειναι καλο... εγω σε τελοιες φασεις πεινας ξεγελαω τον εαυτο μου με πολλα λαχανικα σε μεγαλη σαλατιερα να χορταινει το ματι κι ετσι εχω την συνειδηση καθαρη.
παραδοξος κι εγω σε αυτην την περιοδο μετα με επιασε η γουρουνια και τσακιζα τα σοκολατακια και τα παγωτακια. φαση ειναι θα περασει...
10-04-2013, 12:36 #4856
μια χαρα ηταν κ οι δυο μερες σου Ελη μου μην αγχωνεσαι καθολου! ειδικα η χτεσινη ηταν κ πολυ λιγα μαλιστα.Το βραδυνο ελαχιστο πως να μην πεινας. καλα αυτο το αισθημα πως τρωμε παραπανω να δω ποτε θα το αποβαλλουμε.Προχτες ειχα φτιαξει μπριαμ κ δοκιμασα ενα κολοκυθακι να δω αν ψηθηκε καλα κ στιγμιαια με πιασαν ενοχες πως δεν επρεπε κ τα γνωστα .. παλι καλα μετα απο λογο λεω οκ ηρεμισε δεν παχυνε κανεις με μια φετουλα κολοκυθακι ψητο ουτε χαλας καμια διατροφη με αυτο . κ μαλιστα για να το κανω δυαδα δοκιμασα κ μια τσιμπια πατατα κ ησυχασα... αμαν πια με αυτες τις τυψεις με το φαγητο !!!
Οσο γι ατην ζυγαρια λενε πως την 8η μερα μετα την περιοδο ειναι η "αληθινη" μετρηση.Οποτε μην απελσπιζεσαι κ ειμαι σιγουρη πως το 7αρακι το εχεις στο τσεπακι σου!!
αααα τωρα που σε πετυχα να σε ρβτησω κατι, το εχω βαλει βεβαια κ στην λιστα να ρωτησω την επομενη βδομαδα τον αρμοδιο αλλα μεχρι τοτε ειναι η αντικαταστατης του χαχαχα. Οταν γραφει στα διαιτολογια κοτοπουλο,ψαρι,κρεας πρεπει να τα κανουμε μονο ψητα ή οπως θελουμε αρκει να εχουν 1-2 κσ ανα μεριδα? γιατι ελεγα για αλλαγη να εκανα το κοτοπουλο στο αντικολλητικο με πιπεριες χρωματιστες μανιταρια κ μουσταρδα. δεν εννοω ο αλλος τροπος να ειναι τηγανιτος τεοιες μικροαλλαγες.ευχαριστω πολυ πολυ !!!
Ενταξει με τα μπιφτεκια ετσι ηταν κ τα δικα μου !!!
Florage ειχα βαλει ντοματα -κρεμμυδι κ δυοσμο μεσα.Αλλες φορες βαζω κ πιπερια.Θα δοκιμασω το κολπακι σου την επομενη φορα, θα βαλω κανα καροτο κ κολοκυθι!!! αυτα ειναι ωραια τιπς μπραβο!!!!
10-04-2013, 12:37 #4857
ναι Ελη μου συμφωνω κ εγωοτι οτνα πειναμε το σωμαμας μας στελνει μηνυμα πως κατι δεν γινετε καλα.Μηπως πρπ να αυξησεις λιγο τις ποσοτητες?
10-04-2013, 12:41 #4858
Νομίζω μου έλειπε η σοκολάτα υγείας Φλώρα, μου είχε τελειώσει και είπα να μην πάρω για λίγο καιρό. ΧΘες τελικά πήγα και πηρα και έφαγα λίγο και τσουπ ηρέμησα.
Σίγουρα το να νιώθω πείνα και ανησυχία δεν είναι καλό και δεν έχω συνηθίσει έτσι. Για αυτο και εγώ ανησύχησα και άρχισαν να με πιάνουν τα διαόλια μου. Δεν είναι η πρώτη φορά, παλιά έχανα την μπάλα, τώρα είμαι ψύχραιμη, απλά προβληματισμένη και σκέφτομαι τι είναι αυτό που χρειάζομαι. Δεν είναι εύκολο πάντα να ακούμε το σώμα μας και να διακρίνουμε τις ανάγκες του, θέλει εκπαίδευση.
Πάντως δεν πιστεύω ότι έφαγα λίγο τις προηγούμενες μέρες ώστε να δικαιολογεί την πείνα μου. Την αποδίδω καθαρά στο θέμα της περιόδου και ίσως και στην φάση που είμαι με την αγωγή που κάνω με τα συμπληρώματα. Περνάω φάσεις ανόδου και φάσεις πτώσης, μέχρι να φτάσω σε σημείο ισορροπίας. Τεσπα αφού είμαι καλά και δεν ξεσπάω σε υπερφαγικά και άλλα όμορφα που έκανα παλιά, δεν θα πρέπει να με πειράζει. Τείνω καμιά φορά να έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό μου όταν παίρνω φόρα. Μετά επιστρέφω στην θέση μουunk:
10-04-2013, 12:49 #4859
Originally posted by black
ναι Ελη μου συμφωνώ κ εγω οτι οτνα πειναμε το σωμαμας μας στελνει μηνυμα πως κατι δεν γινετε καλα.Μηπως πρπ να αυξησεις λιγο τις ποσοτητες?
Δεν ξέρω πως ακριβώς να το εξηγήσω, έχει να κάνει με τον φόβο απώλειας του ελέγχου. Παλιό κατάλοιπο που ακόμη πολεμάω να ξεπεράσω...
Όταν πεινάω σκέφτομαι τι να φάω, σκέφτομαι τι έχει ανάγκη το σώμα μου και παράλληλα σκέφτομαι να φάω βλακείες. Έτσι περνάει από το μυαλό μου πολύ φαί και μετά νομίζω ότι το έφαγα κιόλας :lol:
Είναι που και η ζυγαριά μου μέρες τώρα με δείχνει ένα με ενάμισι κιλό πάνω και νομίζω ότι κάτι δεν κάνω σωστά.
Ε ρε δεν πάμε καλά λεμεεεεεεεεε! :lol:
Μην ασχολείστε μαζί μου, είμαι τρελή! :lol:
10-04-2013, 12:54 #4860
Καλημέρα τσούπρεςςς!!!
Έλη μου αυτή την αίσθηση την εχω και εγώ πολλές φορές όταν πεινάω ότι έφαγα παραπάνω, μάλλον σκεφτόμαστε φαγητό και νομίζουμε ότι το φάγαμε κιόλας :lol:
Nowwhat μου και εγώ διαφωνώ τελείως με το να χρησιμοποιείται το φαγητό σαν μέσο επιβράβευσης. Στη δικιά μου περίπτωση όταν ήμουν μικρή μεγαλύτερη "ζημιά" μου έκαναν οι γιαγιάδες που με μπουκωναν συνέχεια επειδή δεν ήθελα να φάω και ανησυχούσαν. Χαρακτηριστικά λέω πως όταν ήμουν μικρή με κυνηγούσαν για να φάω και μετά με κυνηγούσαν για να μην φάω :lol: Καλά δε το συζητώ πόσο εκνευριστικό ήταν αυτό το "μη τρως τόσο πάχυνες κτλ" και μετά από λίγο "πάρε μια σοκολάτα". Τεσπά ό,τι έγινε έγινε πλέον η ευθύνη είναι δική μας να το αντιστρέψουμε.
Η μέτρηση σήμερα έδειξε ότι έχασα 11 πόντους, μάλλον λάθος τους μετράω τελικά δεν εξηγείται αλλιώς :P :lol:
Τα χτεσινά:
10:50
1 ποτ.γάλα 1,5%
3 κ.σ βρώμη
1 αχλάδι
13:10
1/2 μπανάνα
5 αμύγδαλα
16:00
1 κομμάτι σολωμό
1/2 παξιμάδι Λήμνου
1 πιάτο μαρούλι με 1 κ.σ λάδι