Results 4,861 to 4,875 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
10-04-2013, 14:15 #4861
ααα μαλιστα τωρα καταλαβα πως το εννοεις Ελη μου
Πινκ 11 ποντους συνολο κ το λες ετσι απλα? ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! αυτο ειναι μεγαλη επιτυχια πρεπει να πετας απο την χαρα σου! Σε 15 μερες ολο αυτο? Χιλια μπραβο!!!! Πηγες στην διατροφολογο σου σήμερα? τελικα τι εκανες ζυγίστηκες? πωπω τρομερη επιτυχία πολυ χαιρομαι για σενα κοριτσακι!!!!
- 10-04-2013, 14:28 #4862
Μπλακ μου όχι τη Δευτέρα έχω διαιτολόγο. Τους πόντους τους μετράω μόνη μέχρι στιγμής ανά 15 μέρες και από Δευτέρα θα τους μετράω και με τη διαιτολόγο. Το προηγούμενο 15ήμερο μου βγήκε απώλεια 12 πόντων και αυτό 11 γι αυτό λέω ότι μάλλον κάτι λάθος κάνω. :lol: Αν και έχω σημειωμένα σε ποια σημεία μετράω τους πόντους για να μη τα ξεχνάω απλά μου φαίνεται λίγο περιέργο.
uzzled: όπως και να χει σ' ευχαριστώ πολύ που χαίρεσαι για μένα, φιλάκιααα :love:
10-04-2013, 19:28 #4863
Originally posted by nowwhat
@ Ελιο μου, ποσο γνωριμο αυτο που εγραψες για το συγκαμα, ποσο ταλαιπωρια εχουμε περασει... ευτυχως ανοικουν στο παρελθον μας .... εμενα βεβαια ακομα με ταλαιπωρουν πληγες και συγκαματα καθως το τελευταιο αντιο της παχυσαρκιας θα δωθει σε επεμβαση πλαστικης οταν εχω την οικονομικη δυνατοτητα... δυστυχως η χαλαρωση οδηγει το ενα δερμα πανω στο αλλο και αυτο οδηγει σε δερματικα προβληματα και ταλαιπωρια... Οπως λεω και γω χαριτολογωντας στην χαλαρωση μου μα το σημαδι στην κοιλια μου απ τα κιλα σου... θα μαρτυραει πως βγηκα απ την αγκαλια σου αγαπητη παχυσαρκια μου....
Έτσι λέω και με την αδερφή μου και με τις άλλες φίλες μου από το φόρουμ που έχουν χάσει πολλά κιλά και άρα και η χαλάρωση είναι αναπόφευκτο κομμάτι...
Μας θυμίζουν ποιες είμαστε και το γεγονός ότι περάσαμε διά πυρός και σιδήρου για να φτάσουμε στο σήμερα. Έχουμε κάνει ένα μοναδικό ταξίδι, αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, έχουμε ψάξει βαθιά μέσα στην ψυχή μας για να βρούμε τις πληγές και να τις γιάνουμε. Και μέσα από όλα όσα έχουμε περάσει έχουμε γίνει καλύτεροι και δυνατότεροι άνθρωποι. Οπότε ναι τα σημάδια μας είναι εδώ για να μας δείξουν ότι παλέψαμε και νικήσαμε!
Και εννοείται στα πλαίσια που μπορούμε είτε με πλαστικές είτε με γυμναστική θα βελτιώσουμε ότι μπορούμε :starhit:
10-04-2013, 19:30 #4864
Πινκάκι μου γλυκό τίποτα δεν κάνεις λάθος!
Το ότι χάνεις πόντους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα φαίνεται και στην ζυγαριά πάντα. Πανηγύρισε την απώλεια σου. Με τόσους πόντους λογικά πρέπει να έχεις πέσει νούμερο παντελόνι!
Συγχαρητήρια για την επιμονή σου! Για πες μας πως νιώθεις τα ρούχα σου;
10-04-2013, 19:31 #4865
Και εμένα η ζυγαριά με δείχνει σταθερά εδώ και μέρες παραπάνω αλλά το παντελόνι μου σήμερα το ένιωσα πιο άνετο και αυτό δεν είναι ιδέα μου
10-04-2013, 19:42 #4866
Σ ευχαριστώ Ελάκι μου. Είναι ωραίο να νιώθεις πιο άνετα τα ρούχα σου :thumbup: Καλά εγώ δε μπορώ να το κρίνω από τα παντελόνια γιατί φοράω σπάνια :P Τη βγάζω κυριώς με φορεματάκια και κολάν. Πάντως όλα μου είναι πολύ μεγάλα πλέον ακόμα και τα παντελονοκολαν και η φορμα την οποία πρέπει να αλλάξω. Το τζιν που έχω χωράει και άλλο παντελόνι από κάτω αν και ήδη ήταν φαρδύ όταν το πήρα. Αποφεύγω τα παντελόνια γιατί μου είναι πολύ στενά στην περιφέρεια και τεράστια στη μέση καθώς είναι δυσανάλογα τα 2 μου μεγέθη και έτσι δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω νούμερο
Στα φορεματάκια συνήθως είμαι στο medium.
10-04-2013, 20:30 #4867
@ Ax βρε Ελι... αχ... καλο το παρασημο αλλα εχει πονο... καθημερινο σχεδον καθοτι τα δερματικα προβληματακια δεν σ αφηνουν να ξεχνας απο που περασες... ειναι μεγαληηη η χαλαρωση και μονο με επεμβαση θα φτιαξει... αλλα οι εποχες δυσκολες και χρηματα δν υπαρχουν, ταμειο δεν καλυπτει... και ειμαι και σχετικα μικρη σε ηλικεια 28 χρονων και οσο να ναι στην ψυχολογια μου αυτο με ριχνει... ας παει ομως, καποια στιγμη θα γινει και αυτο το θαυμα...
10-04-2013, 20:51 #4868
Κοπέλα μου σε νιώθω... Δύσκολο πράγμα η χαλάρωση και εγω μικρή είμαι και δε τη γλύτωσα. Αφού δε μπορώ να βάλω κάτι πάνω από το γόνατο εξαιτίας αυτής. Και ειδικά το καλοκαίρι είναι πολύ σπαστικό. Ελπίζω με τη γυμναστική να σωθεί κάπως η κατάσταση. Εμέβα δε κρέμεται δέρμα γιατί τα κιλά τα χασα πολύυ αργά. Απλά έχω παντού βαθουλώματα και ζάρες και είναι πολύ αντιαισθητικό. Δε ξέρω πόσο χειρότερη θα γίνει η κατάσταση όταν τελειώσω με το χάσιμο των κιλών.
11-04-2013, 00:04 #4869
Πινκακι μου ολα θα γινουν... ετσι λεω και γω σε μενα δηλαδη... σιγα σιγα για ολα εχει λυση...
Φιλια κοριτσια μου καλη νυχτα
11-04-2013, 09:10 #4870
καλημερουδια κοριτσακια!
αλλη μια μερα ηλιολουστη ευχομαι να την απολαυσουμε με χαμογελα και αισιοδοξια!!
εχθες
9:30
βρωμοκρεμα με λιναροσπορο και γκοτζιμπερις
12:30
1 κοματι μανιταροπιτα
15:00
1 κουταλες φασολαδα
2 δαχτυλα φετα
2 μεγαλες γεμιστες ελιες
1 φετα ψωμι ολικης
18:30
κρεμουλα
βρωμοκεικ
μηλο
22:00
μηλο
γαλα με κακαο
1 κομ βρωμοκεικ ακομα...
11-04-2013, 10:02 #4871
Καλημέρα και από εμένα
Pink και Now το θέμα της χαλάρωσης όλες μας απασχολεί. Και εγώ από μικρή πάντα είχα χαλάρωση και στεναχωριόμουν για τις ραγάδες μου που έβγαλα από την εφηβεία ωστόσο αποδέχτηκα το σώμα μου ως έχει και είπα θα κάνω το καλύτερο που μπορώ με ότι έχω. Προσπαθώ με γυμναστική να το κρατήσω σε ένα καλύτερο επίπεδο και εύχομαι με τον χρόνο να το βελτιώσω όσο μπορώ. Τουλάχιστον είμαι ήρεμη πλέον ότι δεν θα το ταλαιπωρήσω με περισσότερα κιλά....
Όσο για το γκότζι που λέγατε πιο πάνω, και εγώ σκέτα δεν τα τρώω ποτέ γιατί έχουν λίγο περίεργη γεύση. Ωστόσο τα βάζω στα βρωμομπίσκοτα μου και όταν κάνω πόριτζ και εκεί είναι πολύ ωραία
Τα χθεσινά μου:
Πρωινό 10.30: 1 φλιτζάνι κεφίρ, 1/2 μήλο και ένα μπισκότο βρώμης
Πρόγευμα 13.00: φράουλες, 1 μπισκότο βρώμης
Σνακ (έξω) 18.00: φράουλες, 1 μπισκότο βρώμης
Γεύμα 19.00: 1 παξιμαδάκι κρίθινο, μισή ντομάτα, 1 φέτα γκούντα
Βραδινό 22.00: 1 μπιφτέκι ψητό, 1 φλιτζάνι ρύζι, Σαλάτα μαρούλι, αγγούρι, ντομάτα, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 3 δάχτυλα φέτα.
Και μία ώρα ζούμπα!:bouncing:
Έχασα λίγο τις ώρες μου γιατί ήμουν από το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα έξω για δουλειές, ωστόσο δεν ζορίστηκα ούτε ένιωσα πείνα. Μετέθεσα το κυρίως γεύμα μου για το βράδυ γιατί ήθελα να πάω γυμναστήριο και ήθελα να πάω με ελαφρύ στομάχι
11-04-2013, 10:29 #4872
Originally posted by pink_90
Σ ευχαριστώ Ελάκι μου. Είναι ωραίο να νιώθεις πιο άνετα τα ρούχα σου :thumbup: Καλά εγώ δε μπορώ να το κρίνω από τα παντελόνια γιατί φοράω σπάνια :P Τη βγάζω κυριώς με φορεματάκια και κολάν. Πάντως όλα μου είναι πολύ μεγάλα πλέον ακόμα και τα παντελονοκολαν και η φορμα την οποία πρέπει να αλλάξω. Το τζιν που έχω χωράει και άλλο παντελόνι από κάτω αν και ήδη ήταν φαρδύ όταν το πήρα. Αποφεύγω τα παντελόνια γιατί μου είναι πολύ στενά στην περιφέρεια και τεράστια στη μέση καθώς είναι δυσανάλογα τα 2 μου μεγέθη και έτσι δυσκολεύομαι πάρα πολύ να βρω νούμεροΣτα φορεματάκια συνήθως είμαι στο medium.
Γλυκο μου αχλαδάκι και ο δικός σου σωματότυπος έχει τις χάρες του. Καταρχήν δεν ταλαιπωρείσαι με μεγάλο στομάχι. Επίσης δεν έχεις πολύ βάρος επάνω οπότε μπορείς να φοράς τα φορεματάκια σου που λες και να είσαι μία κούκλα.
Ο σωματότυπος της καθεμιας μας μας περιορίζει σε κάποια ρούχα. Και εγώ μέχρι τώρα δεν μπορούσα να φοράω τζιν και να μου αρέσω γιατί έχω φουσκωτό στομάχι και πιέζομαι και δεν δείχνει αισθητικά όπως θα ήθελα. Τώρα από εδώ και πέρα όμως θα αρχίσω να τα χαίρομαι, μιας και άρχισα να ξεπρήζομαι κατιτίς. Είχα φίλη που έχει τον δικό σου σωματότυπο και ξέρω από πρώτο χέρι ποσο δύσκολο είναι με τα παντελόνια που σας είναι φαρδιά πίσω στη μέση ενώ στα πόδια είναι στενά
.
Να παίρνεις τζιν που έχουν ελαστικότητα για να αγκαλιάζουν το σώμα σου. Και εγώ τα προτιμώ γιατί εκτός του ότι αγκαλιάζουν καλύτερα το σώμα μου, μου μαζεύουν και το πεταχτό στομάχι μου χωρίς να με κόβουν. Όσο για τα παντελονοκολάν εδώ και δύο χρόνια τα έχω λατρέψει! Είναι η τοπ1 επιλογή μου!
Εφόσον πάντως ακόμη και τα ελαστικά σου ρούχα είναι πλέον φαρδουλά σημαίνει ότι έχεις χάσει πολλούς πόντους, ανεξάρτητα που δεν φαίνεται στη ζυγαριά. Άρα έχεις σίγουρα πέσει νούμερο σε παντελόνι. Συνέχισε κουκλίτσα μου πας πάρα πολύ καλα και δεν το έχεις πάρει χαπάρι!! Κάποια στιγμή τα κιλά θα φύγουν μαζεμένα και θα τρίβεις τα μάτια σου! Κακώς που η διατροφολόγος δεν σου ξεκίνησε από την αρχή το μέτρημα των πόντων... θα ήσουν πιο σίγουρη για την προσπάθεια σου. Άντε να ξεκινήσετε την Δευτέρα και μην μου απογοητεύεσαι! Έχεις ήδη καταφέρει πολλά και δεν έχεις πει ούτε ένα μπράβο στον εαυτό σου. Ξεκίνα να σου λες μπράβο!
11-04-2013, 10:44 #4873
καλημερα κοριτσακια τι κανετε?
Κοριτσια αφου βλεπετε αλλαγη στα ρουχα σας αυτο ειναι επιτυχια! Οσο γι ατην ζυγαρια θα ερθει η στιγμη να το δειξει κ αυτη.
Χτες το βραδυ σας θυμηθηκα πολυ γι ατην κουβεντα μας που καναμε περι ψυχολογιας κλπ.Ενω ειμαι μια χαρα με την διατροφη κ ξερω πως εχω δρομο ακοαμ μπροστα μου ,χτες κοριτσια παραλιγο να την χαλασω αλλα χαρη σε σας κρατηθηκα.Ειναι πολυ αχημο να σου λενε πως παχυνες κ εγινες χονρτη.Γυρισα σπιτι κ απο την μια δεν ηθελα να φαω τιποτα κ απο την αλλη να την πεσω σε οτιδηποτε. Αλλα παλι καλα η φωνη της λογικης δεν με αφησε να κανω τιποτα απο τα δυο κ ειπα οχι δεν θα το βαλω κατω επειδη μερικοι ανθρωποι ειναι χαζοι. Εφαγα κανονικα το γευμα μου απλα δεν σας κρυβω πως στεναχωρηθηκα πολυ ....
ας γραψω κ τα χτεσινα
Π κρεμα βρωμης με 1/2 κγ μελι κ 1 κσ ξηρους καρπους κ φρουτα αποξηραμενα
Δ μπισκοτο βρωμης κ μηλο
Μ 2 κουπες βιδες ολικης κ 3 κσ κιμα κ 1 κσ τυρι κ μαρουλι σαλατα με 1κσ λαδι
Α 2 ακτινιδια , 1 μπαρα wish
Β γιαουρτι με 1κσ ξηρους καρπους,1 κσ κρανμπερις κ μπλουμπερις
Ελακι ποσες κσ ξηρους καρπους μπορουμε να τρωμε ημηρεσιως? ( κ αυτο μπηκε στην λιστα με τις ερωτησεις!!)
Florage πολυ καλα!!!
Ατιμο πραγμα κοριτσια η χαλαρωση ... νομιζω πως το πολυ νερο βοηθαει λιγο ...
Ελη μου σε βλεπω σε λιγο να σου πεφτει το παντελονι κ ναι δεν θα ειναι η ιδεα σου!!!
11-04-2013, 11:15 #4874
Κοριτσάκια καλημερα!! Βλέπω πως σιγά σιγά όλες μπαίνουμε σε ρυθμό και πρόγραμμα κι αυτό αρχίζει να φαίνεται, είτε σε πόντους, στα ρούχα, είτε στη ζυγαριά!! Συνεχίζουμε δυναμικά λοιπόν!!
Τα χθεσινά μου:
- Πρωί: 1 μπάρα δημητριακών + 1/2 μπανάνα
- Ενδιάμεσα: 1 τοστ με τυρί + την άλλη 1/2 μπανάνα
- 1 τονοσαλάτα την έτοιμη σε κονσέρβα, δυστυχώς, αυτή που λέει μεσογειακή με μανιτάρια και ελιές, αηδία, αλλά δεν είχα τίποτα άλλο και την έφαγα...
- Απόγευμα: 1/2 kit kat. Δυστυχώς ήμουν από το πρωί έξω, είχα μάθημα που κράτησε περισσότερο απ' όσο είχα υπολογίσει και δεν υπήρχε τίποτα να φάω! Είχα λιώσει στην πείνα (γιατί με το μεσημεριανό αυτό που να με κρατήσει) και όταν μου την πρόσφεραν δεν άντεξα και την έφαγα! Το καλό είναι ότι μου φάνηκε υπερβολικά γλυκειά, ενώ παλιά τσάκιζα άνετα 2 στην καθισιά μου!!
- Βράδυ: Ριζότο με 1 φλ. ρύζι - μπόλικα μανιτάρια - άνηθο - 2 κ.σ. κρ. γάλακτος light - 2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα + 1 πιάτο χόρτα άγρια βραστά
Σήμερα:
- Πρωί: 1 φρυγ. + 1 φ. Milner + 1 μπανάνα
- Ενδιάμεσα: 1 τοστ με τυρί + 1 φύλλο μαρούλι
- Μεσημέρι: σαλάτα με μαρούλι - κόκκινο λάχανο - καρότο + 2 αυγά βραστά + 1 παξιμάδι κρίθινο
- Απόγευμα: γιαούρτι με λίγο γλ. του κουτ. κολοκύθα σπιτικό
- Βράδυ: 1 μερ. ρεβύθια + 5 ελιές + σαλάτα μαρούλι + λίγη φέτα.
Λέω να πάω και για περπάτημα το μεσημέρι στο πάρκο, μια που έχει και τόσο ωραία μέρα!! :smirk:
11-04-2013, 11:27 #4875
black μπραβο που καταφερες και αντισταθηκες! αυτες τις κρισιμες στιγμες φαινεται αν το εχουμε παρει πραγματικα αποφαση και πρεπει να γεμιζουμε περηφανια που στο τελος λεμε οχι... δεν πρεπει να στενοχωριομαστε , ειδικα για πραγματα που εξαρταται μονο απο μας να τα αλλαξουμε, να πεισμωνουμε πρεπει! για να μπορεσουμε αυριο μεθαυριο να τους τριψουμε στα μουτρα την επιτυχια μας και να κανουμε αυτους που ειναι πραγματικα διπλα μας να νιωσουν υπερηφανοι για μας...
Ελη μου κανει εντυπωση που εσυ ειδικα δεν εκανες τριαδα για πρωινο! και παρολ αυτα αντεξες τοσες ωρες!!! οταν εγω μεχρι τις 7 ειχα κανει 4 τριαδες!!! ειναι η ιδεα μου ή ειμαι η πιο φαγανη εδω μεσα;;
black λαχταριστα τα χθεσινα σου!!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή