τρίωρα & τριάδες γευματων - Page 355
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 355 of 427 FirstFirst ... 255305345353354355356357365405 ... LastLast
Results 5,311 to 5,325 of 6392
    Senior Member
    Καλησπέρα, Κορίτσια

Eλπίζω να περάσατε υπέροχα!!!
    Καλως ήρθαμε όλες πίσω με το καλό και καλή μας συνέχεια!!!

συνεχίζω συντηρητικά με μικρές σε λογικά πλαίσια παρασπονδίες
    και σχετικά για τις μέρες που περασαν που ήταν πολύ χαλαρές λόγω διακοπών είμαι στα ίδια πάνω κάτω. Βέβαια οταν γύρισα απο τις διακοπές με πρώτη μέρα περιοδου ήμουνα 2,5 πάνω αλλά μέσα σε δέκα μέρες
    και με το τέλος της περιόδου επανήλθα στα κανονικά πριν την έναρξη των διακοπών.

πόσο θα ήθελα να αλλάξω δεκάδα σύντομα!!! το 8 έχω να το δω απο το Απρίλη του 2009, θα εκπλαγω και θα πάρω πολύ τα πάνω μου, ανυπομονώ αλλά έχω μάθει ότι σε αυτή τη διατροφή πρέπει να χεις πολύ υπομονή αλλά και οτι ο χρονος σε ανταμείβει!

τα χθεσινά μου
    πρωί: τυρί+παξιμάδι+ροδάκινο
    μεσημεριανό: 2 γεμιστά με λαχανικά +τυρί
    βραδυνό: ντοματοσαλάτα+τυρί+παξιμάδ ι+ 2 μπάλες παγωτό με σπιτικό βύσσινο γλυκό +1 χωνάκι
    (ούτε δεκατιανό ούτε απογεματινό, δεν βόλεψε)
    αυτο το βραδυνό που αποζητώ γλυκό...συνήθεια πολλών χρόνων ..το παλεύω αλλά χθες ειδικά το ήθελα και το ευχαριστήθηκα!

κατα τα άλλα είμαι μεσα στο άγχος , είμαστε σε φάση μετακόμισης στο νέο μας σπίτι στο χωριό
    μέσα στα νεύρα και τους καυγάδες με το σύζυγο, μια κατάσταση περίεργη, νιώθω περίεργα, αφήνω την επι 30 χρόνια γειτονιά μου και κάπως μου φαίνεται..σκέφτομαι τις δουλειές που με περιμένουν και έχω πάθει μια μικρή άρνηση.
    Πάντως μέσα σε αυτό το χαμό, διατηρώ τον έλεγχο σε ότι αφορά το φαγητό, κάτι είναι και αυτό δεν μπορείς να πεις, ε? αν σκεφτώ τι θα έκανα μερικούς μήνες πριν σε ανάλογες καταστάσεις τα υπερφαγικά είναι το μόνο σίγουρο...

σας χαιρετώ , θα επανέλθω μετα τη μετακόμιση με το καλό
    και ελπίζω να πάνε όλα κατ ευχήν γιατί δεν αντέχω άλλο στεναχώριες και βάσανα

προσπαθώντας να τηρήσω κ εγώ τα τρίωρα ,να πω την αλήθεια οτι δυσκολεύομαι κυρίως στην δουλειά να τηρήσω το τρίωρο μεταξύ δεκατιανού κ μεσημεριανού. ενώ τρώω ένα καλό πρωινο κ ένα καλό δεκατιανό, αμέσως μετά θέλω να φάω το μεσημεριανό μου,μάλλον επειδή δν έχω κάτι καλύτερο να κάνω ή γιατί εκείνη την ώρα όλα ησυχάζουν. ότι κόλπο και να κάνω δν μπορώ να κρατηθώ

eve μπορεί να έχεις καταφέρει να επαναπρογραμματίσεις τον εγκέφαλό σου έτσι ώστε όταν αντιμετωπίζεις κάτι δύσκολο,να εστιάζεις σε αυτό και να ξεχνάς το άγχος της διατροφής γιαυτό κ να τα πηγαίνεις μια χαρά. κ όχι να καταφεύγεις σε υπερφαγικό πάρτυ για να ξεχάσεις το πρόβλημα. ελπίζω βέβαια να μην έχεις προβλήματα και άγχοι γενικώς αλλά σκέψου οτι μπορεί να αντιμετώπιζες το θέμα με ένα υπερφαγικό και μετά να μην είχες ούτε καβγαδάκια ούτε δυσκολίες γιατί θα τα κατάπινες όλα.
    καλύτερα έτσι, κ υπομονή

Senior Member
    Ησυχια επικρατει στο τοπικ και ειπα να πω την καλημερα μου και να δω που εχει σκορπισει ο λαος!

Στα δικα μας πανω- κατω κοριτσαρες σταθερα κοντα στο 60-62 λιγο πανω-λιγο κατω... αλλα οχι ακραιες διακυμανσεις... Σιγα-σιγα λεω να βαζω πλωρη για να κατεβω στο 58 ... αλλα χωρις βιασυνες και ζορι... στο χρονοδιαγραμμα μου ειναι μεχρι τα χριστουγεννα δηλαδη σε 4 μηνες απο τωρα να χω χασει τα τελευταια 3-4 κιλακια, αλλα οκ και 1-2 να χασω δεν θα σκασω κιολα. Μισο με ενα κιλο το μηνα το θεωρω εφικτο αν συνυπολογισει κανεις οτι το σωμα εκανε τα διαλλειματα του το καλοκαιρακι

Φιλια σε ολες σας και περιμενω νεα σας.
    Ενδεικτικα η χθεσινη μερα
    Πρωι: 1 κουλουρι θεσαλονικης+ 1 καφες (μισο φλυτζανι γαλα 1.5%, στεβια, 1/2 φλυτζανι καφες)
    Ενδιαμεσα: 10 αμυγδαλα+1/2 μπανανα
    Μεσημερι: Φιλετο κοτοπουλο ψητο με πιπεριες και μανιταρια, ανθοτυρο (2 κουταλιες), λιγα κρουτον (ετοιμα) και σαλατα
    Ενδιαμεσα: 1/2 φετα γερμανικο ψωμι + 2 φετες γαλοπουλα και 1/2 ντοματα
    Βραδυ: 2 κ.σ ξηροκαρπια (σταφιδες, καρυδια, αμυγδαλα, κασιους) + 1/2 γιαουρτι+ 1/2 μηλο+1 κ.σ βρωμη

Senior Member
    καλησπερα στην παρεουλα που ξαναμαζευεται!
    να πω καλο χειμωνα; μπα, νωρις ειναι.... καλο φθινοπωρο να εχουμε με ηθικο ψηλα και θετικη ενεργεια μονο!
    να ναι καλα το Ελακι μας σας ενημερωσε για τον δικο λογο εξαφανισης, δυστυχως δεν ηταν λογω διακοπων αν και δεν εχω παραπονο, παρα την κουραση της σεζον περασα καλα και εκλεψα κι εγω λιγες στιγμες οχι χαλαρωσης αλλα καλοπερασης τουλαχιστον...
    διατροφικα εχω χαλαρωσει παρα πολυ, αλλα με την καλη εννοια, δεν ειμαι με το ρολοι στο χερι αλλα κανω τουλαχιστον 5 γευματα την ημερα με το μυαλο μου παντα να τηρω τις 3αδες 2αδες κι εχω παρατηρησει τα θετικα της διατροφης τοσο στην ψυχολογια οσο και στην ζυγαρια μου. το κρας τεστ εγινε τον αυγουστο που παρα καποια γευματα εξω που ετυχαν και καποια ποτακια και μπυρες το βραδυ (οχι σε καθημερινη βαση αλλα τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα) κι εχοντας ξεμεινει απο μπαταρια στην ζυγαρια και εχοντας μια αρνηση υποσυνειδητη να παρω αλλη ζυγιζομαι τελος του μηνα και βλεπω οτι εχω χασει και μερικα γραμμαρια! για τα δικα μου δεδομενα που εχανα επαιρνα βαρος ακομα και με βαθιες ανασες αυτο ηταν σχεδον θαυμα! τωρα βλεπω επιτελους κι εγω στην πραξη αυτο που τοσο καιρο λεει και ξαναλεει η γκουρου μας!
    επιπλεον ειδα στην πραξη οτι ειναι και για μενα εφικτο να απολαυσω ενα πλουσιο θερμιδικα γευμα και 1ή 2 ποτα ή μια σοκολατα χωρις μετα να ακολουθησει το χαος. κατι που στο παρελθον για μενα ηταν κανονας... και ειναι υπεροχο οταν εχεις απολαυσει χωρις να ερχονται για επιδορπιο οι μαυρες τυψεις... αχ! ονειρο ζω μη με ξυπνατε... εγω τα γραφω αυτα; μακαρι να καταφερω αυτη την συμπεριφορα να την κρατησω για παντα...
    και το καλυτερο το φυλαω για το τελος! εντος της εβδομαδος θα βγω για αναζητηση γυμναστηριου... απο δευτερα πρωτα ο θεος να ξεκινησω... ειμαι αρκετα επιφυλακτικη ως προς αυτο το κομματι , θα καταφερω να το κρατησω; γιατι ειμαι και αρκετα τεμπελα και φοβαμαι μην αρχισω να ψαχνω δικαιολογιες... αλλα ας μην το προδικαζω, γνωριζω καλα οτι μονο καλο θα μου κανει και θα το παλεψω με ολες τις δυναμεις μου... μακαρι να βρεθει και κατι να με τραβηξει αν και στο νησι δεν νομιζω να υπαρχουν και πολλες δυνατοτητες επιλογης... ειδομεν...

Κορίτσια; Είναι καμιά εδώ;;; Σας χρειάζομαι όσο ποτέ.. Θέλω να ξαναγυρίσω στις τριάδες, να νιώθω πάλι χορτάτη, να μου φύγουν οι εμμονές (του τύπου πρέπει να φάω ντόνατ ΤΩΡΑ, αλλιώς τρέμω κυριολεκτικά) και να νιώσω καλά με τον εαυτό μου.. Δεν έχω ζυγιστεί πρόσφατα (χάλασε και η εφεδρική ζυγαριά), αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι... Δεν με νοιάζει άλλωστε τόσο πια το νούμερο, αλλά να νιώσω άνετα στα ρούχα μου, να μη με σφίγγουν όλα μου τα τζην, να μη μου αφήνουν επώδυνα σημάδια οι ζώνες μου.. Και καταλήγω στο ερώτημα: Τί σας έδωσε τη δύναμη να σηκωθείτε, να ξαναγυρίσετε στο πρόγραμμα σας ή να το κρατάτε τόσο καιρό; Τί κάνεις όταν δεν πιστεύεις πια στον εαυτό σου; Όταν έχεις χάσει τις ελπίδες σου ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά, δεν θα τα παρατήσεις, θα τα καταφέρεις..

Senior Member
    Καλημέρα τριαδοκόριτα μου :love:
    Eve μου μην το βάζεις κάτω , οι αλλαγές δεν γίνονται από τη μία μέρα στην άλλη, εγώ έτσι λέω στον εαυτό μου και προχωράω. Όλοι περνάμε δύσκολες φάσεις, να και εγώ από μία τέτοια αναρρώνω τώρα...
    Πέρασα ένα πολύ δύσκολο μήνα με πολύ στρες και πολύ κακή ψυχολογία, οι παλιές κακές συνήθειες βγήκαν στην επιφάνεια και ένιωσα τα παντελόνια μου εκεί που είχα αρχίσει να γίνονται άνετα πάλι να σφίγγουν. Το ότι θέλεις να επιστρέψεις σε αυτό που σε κάνει να νιώθεις καλά είναι το πρώτο βήμα στο να επανέλθεις. Και εγώ μικρά μικρά βήματα κάνω αυτόν τον καιρό και τώρα που συνήλθα λίγο απλώνω χέρι και ζητάω βοήθεια από τους ανθρώπους που ξέρω ότι θα με βοηθήσουν και να μου θυμήσουν πως επιστρέφω πίσω. Φρόντισε να ξεκινάς την ημέρα σου με ένα καλό πρωινό, και επίσης φρόντισε να έχεις αρκετή πρωτείνη στα γεύματα σου ώστε να ανακάμψει το σώμα σου και να μην ζητάς τόσο πολύ υδατάνθρακες. Αν έχεις περάσει περίοδο στρες και τώρα αναρρώνεις σκέψου σαν να ήσουν άρρωστη και πρέπει να ανακτήσεις δυνάμεις.
    Πες στον εαυτό σου καταρχήν, δεν πειράζει που χάσαμε τον ελεγχο το σημαντικό είναι να βρούμε τρόπο να τον ανακτήσουμε. Και έτσι σιγά σιγά άρχισε και πάλι να φροντίζεις πιο πολύ για το τι θα φας και όχι για το τι θα κόψεις για να αδυνατίσεις. Επικεντρώσου στις τροφές που ξέρεις ότι θα σε κάνουν να νιώσεις καλά και να έχεις ενέργεια, και μην ξεχνάς τα συχνά σου γεύματα για να μένεις χορτάτη και πλήρης.
    Εύχομαι να περάσουμε γρήγορα από αυτή τη φάση και αν επιστρέψουμε σε πιο ισορροπημένες καταστάσεις. Για μένα κίνητρο μεγάλο είναι ότι ξέρω ότι θα νιώσω πολύ καλύτερα αν φροντίσω περισσότερο τη διατροφή μου και αν τρώω πιο συχνά, μικρά και θρεπτικά γεύματα.
    Και αν δεν έχεις κουράγιο για άσκηση, άστην για λίγο έξω από το πλάνο. Επικεντρώσου στη διατροφή σου και στο να ξεκουράζεσαι επαρκώς.
    Ελπίζω να βοήθησα λίγο. Και εγώ δεν περνάω την καλύτερη μου φάση και προσπαθώ να μου φερθώ με κατανόηση και τρυφερότητα. Χωρίς να με πιέσω προσπαθώ κάθε μέρα να οργανωθώ καλύτερα και να επαναφέρω τις σωστές μου συνήθειες , ώστε να μην αφήνουν χώρο στις κακές...

Αχ Eli μου πόσο ωραία τα λες!!! Μου δίνεις απίστευτο κουράγιο.. Σ' ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για τα λόγια σου!!! Το κακό είναι πως δεν έχω απαλλαγεί ακόμα από τη λογική του όλα ή τίποτα.. Ή θα τα κάνω όλα τέλεια, διατροφή, γυμναστήριο κτλ ή θα τα χαλάσω όλα, γνωρίζοντας πως μου κάνω κακό. Έχει περάσει ανεπιστρεπτί ο καιρός που ένιωθα καλά όταν έτρωγα σκουπιδοφαγητά, τώρα δεν το χαίρομαι ούτε ενώ τα καταναλώνω.. Θέλω να ξαναγυρίσω στις τριάδες και στην αγαπημένη μου ζούμπα, αλλά δε χρειάζεται να γίνουν όλα μαζί, άλλωστε στη δική μου περίπτωση τουλάχιστον, το άγχος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα.. Ένα- ένα θα γίνουν όλα.. baby steps.. Αρχικά θέλω να σταματάω στην τριαδό ή δυαδομερίδα μου και να μην τρώω μέχρι κορεσμού(κι ας μην είναι κι από τις καλύτερες επιλογές πχ σήμερα έφαγα τηγανιτό ψάρι για μεσημεριανή πρωτείνη, θα τις βελτιώσω κι αυτές σιγά-σιγά)

Junior Member
    Γειά σας κορίτσια! Δεν ξέρω αν με θυμάστε γιατί έχω πάρα πολύ καιρό να γραψω στο φορουμ,παρόλο που κατα καιρούς έμπαινα και σας διάβαζα. Τους τελευταίους μηνες έγινε μι μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Μετακομίσαμε οικογενειακώς το εξωτερικο. Δεν ήταν ξαφνικό,το προγραμματίζαμε καιρό αφού ο άντρας μου ε΄χε φύγει πέρυσι τετοιο καιρο. Εγώ λοιπον με τα παιδια ακολουθησαμε το καλοκαίρι. Τώρα ζούμε σε μια μικρη πόλη στη νότια Γαλλία. Οπως φανταζεστε είχα παρα πολλά θέματα να διευθετήσω όλο αυτό το διαστημα,γι'αυτό και χάθηκα. Κοντευουμε σχεδον 2 μηνες εδώ και σιγα-σιγα προσαρμοζομαστε. Εχουμεβρει ένα ομορφο και βολικο σπιτι,τα παιδια έχουν ξεκινήσει σχολείο. Αυτό φυσικα δεν 'ηταν ε'υκολο,έφηβοι να αφήσουν τις παρέες τους και να προσγειωθούν σε ένα γαλλικο σχολείο με ελάχιστες γνώσεις γαλλικών! Βέβαια τα παιδιά μαθαίνουν εύκολα τη γλωσσα κι έτσι στον 1 μήνα σχολείου έχουν ήδη προοδεύσει αρκετά,ακόμα και φίλους έχουν κάνει. Ευτυχως που εμείς οι γονείς μλάμε πολύ καλά τη γλώσσα και μπορούμε να βοηθ'ησουμε.Τώρα στα διατροφικά,φυσικά τον τελευταίο καιρό δεν κολουθούσα τριωρα και τριάδες,δεν έτρωγα όμως κι ότι έβρισκα με αποτέλεσμα με τη μετακόμιση και την κουραση να χάσω και 2 κιλάκια. Οι Γάλλοι βέβαια έχουν διαφορετικές διατροφικές σνήθειες απο τις δικές μας. Μην πάει ο νους σας στα κρουασαν και στην κρέμα γάλακτος,γιατί πρώτον ατά δεν αποτελούν μέρος της καθημερινής τους διατροφής και δεύτερον καταναλώνουν πολύ μικρές ποσοτητες από αυτά. Σπάνια βλέπει κανείς παχύσαρκους ανθρώπους . Εδώ οι άνθρωποι κάνουν τρια γευματα την ημέρα και αποφεύγουν τα ενδι'αμεσα. Τα γεύματα αποτελούνται από τρια πιάτα. Για να εξηγηθώ,τρώνε πρωινο γύρω στις 7-8, μεσημεριανό 12-13 και βραδινο κατά τις 19.30-20.00. Οταν μιλάμε για τρια πιατα εννοούμε ένα ορεκτικό το οποίο συνήθως είναι σαλάτα ,ένα κύριο πιάτο που είναι κρέας 'η ψάρι ή κοτόπουλο με κάποιο μαγειρεμένο λαχανικό ή ζυμαρικό και ένα επιδόρπιο που μπορεί να είναι ενα φρούτο ή ένα γιαούρτι ή λίγο τυρί. Τα όσπρια και τα λαδερά αποτελούν συνδευτικο του κρεατικού (όσπρια σαλάτα) και ποτέ το κύριο γεύμα. Το βραδυνό περιλαμβάνει την ίδια σειρά πιάτων αλλά σνήθως είναι πιο ελαφρύ (π.χ σούπα,αυγό, φρούτο). Τα γλυκά αποτελούν επιδόρπιο σε 1-2 γεύματα τη βδομάδα με τη μορφή γαλακτοκομικου (κρέμα,ρυζογαλο) ή φρούτου (κομπόστα,ταρτα χωρίς κρεμα). Οι μερίδες τους είναι πολύ μικρές,η σαλάτα είναι όση ένα φλυτζάνι του τσαγιού καιτο κύριο γεύμα όσο ένα πιάτο του φρούτου. Επιπλέον ασκούνται συστηματικά κυρίως στη φύση. Περπατάνε, κάνουν ποδήλατο ,παίζουν τέννις, ότι αρέσει στον καθενα .Η άσκηση είναι μέρος της ζωής τους. Μια χαρά δεν ακούγοται όλα (εκτός από τα λαδερά και τα όσπρια που έχουν ,και πολύ σωστά, την τιμητική τους το ελληνικό τραπέζι) ? Η γενιά των γονιών μας πάντα τλείωνε το γεύμα της με ένα φρούτο ή ένα ελαφρύ σπιτικό γλυκ΄ακι που και πού, εμείς γιατί όχι? Εκείνο που εμένα με προβληματίζει είναι οι ώρες των γευμάτων. Καλά ας πούμε ότι μεταξύ μεσημεριανού και βραδινού κάνω το σνάκ μου στις 16.00 αλλά μεταξύ πρωινού και κυρίως γεύματος που να το χωρέσω? Αν δεν το κάνω, πειράζει? Το διαστημα των 4 ωρων μάξιμουμ είναι εντάξει αναμεσα στα γεύματα? Νομίζω επίσης ότι αν κάνω 1-2 σνακ την ημέρα δε θα μπορώ να τρώω επιδορπιο (φρούτο ή κομπόστα χωρίς ζαχαρη) μετά τα γεύματα ώστε να μην αυξήσω την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Ευχομαι σε όλες καλο φθινόπωρο και καλή δύναμη στις προσπάθειες τους.:blush:

Senior Member
    Γεια χαρά σε όλους, παλιούς και νέους

Τι κάνουμε? το έχουμε παραμελήσει το topic λιγάκι...
    αλλά θέλω να πιστεύω ότι όλοι συνεχίζουμε ακέραιοι προς τον στόχο μας...

τα νέα μου σε γενικές γραμμές καλά
    μετακομίσαμε στο χωριο, εχουμε 3 στρέμματα οικοπεδο με λουλούδια δέντρα , βάλαμε και κηπάκο τα χειμωνιάτικα και περιμένουμε τη σοδεια...
    εννοείται ότι μέσα στο τρελό ρυθμό της μετακόμισης λίγο το βάψιμο, λίγο το καθάρισμα , λίγο η ταχτοποίηση
    νομίζω ότι τονώθηκε το μυικό μου σύστημα και έχασα και 2 κιλά,
    βέβαια το παράκανα, κουράστηκα υπερβολικά και μου βγήκε στο δεξί χέρι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα
    που το κληρονόμησα στην εγκυμοσύνη μου αλλά το είχα ξεχάσει δεν με ενοχλούσε καθόλου
    τελικά όλα λειτουργούν αθροιστικά, συσσωρεύονται..σε αφήνουν για λίγο και μόλις κουραστείς σου βγαίνουν διάφορα...
    τέλος πάντων, διατροφικά τις τελευταίες 6-7 εβδομάδες δεν κρατάω ημερολόγιο, γενικώς προσπαθώ να τρώω πιο υγειεινά , και κάνω καλύτερες επιλογές αλλά έχω την αίσθηση ότι το χασα λίγο τις τελευταίες μέρες
    και απο σήμερα θα κρατήσω για μερικές μέρες ημερολόγιο να δω τι γίνεται όντως ξεφεύγω ή είναι αυτή η παλια εμμονή με το φαγητό που γυρνάει και νομίζω πάλι ότι κάτι κάνω λάθος?
    θα δείξει..η αλήθεια είναι ότι τώρα που ταχτοποιηθήκαμε για τα καλά στο σπίτι και έχουμε μπει στη ρουτίνα μας, σχετικά έχω πιο ελεύθερο χρόνο και λίγο εκείνη η ώρα το απογεμα προς το βράδυ με ζορίζει, εχω το φαγητό στο νου μου, και για αυτό η ανησυχία για το αν κάνω παρατυπίες ή όχι, λίγο δυσκολεύομαι ίσως είναι ακόμα θέμα προσαρμογής..

παράλληλα με μένα και ο άντρας μου τους τελευταίους 2 μήνες προσέχει και αυτός και λίγο η μετακόμιση λίγο ο κήπος έχασε 10 κιλά χωρίς να το καταλάβει...απο 93 πήγε 83, πάντως τον προειδοποίησα να μην αλλάξει δεκάδα πιο γρήγορα απο μένα γιατί αλοίμονο του....χα..χα..χα...

aprile, καταρχήν σου εύχομαι να σας πάνε όλα καλά στο νέο σας ξεκίνημα! τώρα σχετικά με τις απορίες για το πρώτο διαστημα που εφαρμόζεις την διατροφή πρέπει να είσαι τυπική στις ώρες και στα γεύματα.. αν μπορείς μείωσε τις ποσότητες για να τρως 5 γεύματα, αν πάλι δεν μπορείς να κάνεις 5 γεύματα και παραλείπεις τα ενδιάμεσα εφόσων δεν σε οδηγούν σε λήψη περισσότερης τροφής στο επόμενο γεύμα δεν νομίζω να χεις πρόβλημα.. καλύτερα πάντως θα ήταν να τρως κάτι και ας είναι και πολύ μικρή ποσότητα, θα το παρατηρήσεις και αναλόγως το επαναδιαμορφώνεις το πλάνο σου...Καλή επιτυχία!

Senior Member
    Καλησπέρα κοριτσάρες!!! Χαθήκαμε εντελώς!!! Μπήκα να σας πω τα νεα μου για τα οποία ειμαι πολυ πολυ χαρούμενη!!!! Εκεί που πιστευα οτι μονο μια επέμβαση θα με εσωζε, διαβασα και ξαναδιαβασα μερικά μηνυματα του Φιλιππα... και μπορώ να πώ οτι μου κόπηκε η φόρα!!!! Ξεκινησα εδω και αρκετες μέρες τριωρα τριαδες με αρκετές όμως θερμίδες και αρχικά κατάφερα να ανακόψω την ανηφόρα και να κόψω τις υπερφαγίες. Ξεκίνησα κ τον παλιο έρωτα εν ενόματι Curves , που τελικά με μικρό παιδί ειναι η μόνη ασκηση ( +το ποδηλατο το οποίο χρησιμοποιω συχνά για δουλειες μεσα στη πόλη) που μπορώ να κάνω χωρις αγχος τις ωρες των δραστηριοτήτων του.
    Φιλιππε σου χρωστάω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
    Κορίτσια εσεις τι κάνετε?

Senior Member
    σήμερα εφαγα

πρωινό--->2 φρυγανιες ταχινι+μελι

δεκατιανό--->τοστ με διπλο τυρι +μηλο

μεσημεριανο---->ψαρι ψητό+σαλάτα βραστη+1 φετα ψωμι

απογευματινό--->1 μπανάνα +1 φρυγανιά με δυο φετες τυρι

βραδινό---->γάλα με δημητριακά

είναι περίπου 1700 θερμιδες αλλα θα συνεχισω ετσι μεχρι να νιωσω οτι μπορω να κατεβω χωρις να βιαζομαι να χασω βαρος. Σιγουρα χανει κανεις λιπος με αυτη τη σουπερ διατροφη... κ αποφευγει τη χαλαρωση μαζι με γυμναστικη...

νερό 2 λιτρα
    γυμναστικη ποδηλατο μεσα στη πολη και curves :starhit:

Senior Member
    Γειά σου Ρία! Δε διαβάζω συχνά το τόπικ αλλά το τσέκαρα μιας και είδα πως έγραψες εσύ... ε δε περίμενα αναφορά σε μένα :bisou:

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να σκεφτώ ποιό ποστ μου πιθανόν να σε βοήθησε, πολύ χαίρομαι όμως γι'αυτό!!! Τέλεια αρχή, keep going strong!!!

Senior Member
    Να με και γω που χα πολυ καιρο να μπω...

Ρια παμε γερα!!!!! Πιστεψε το μπορεις και στο λεω εγω που ακριβως με τον ιδιο τροπο και εχωντας αποφασισει πως μονο με χειρουργιο θα τα χασω... επεσα μια μερα πανω στην ιστορια του Φιλλιπου! Φιλιππε δεν κανω καμια πλακα παιδια εσυ και η Κλικ εισασταν για μενα η δυναμη!!! Ειδα πως τα καταφεραν κι αλλοι και ετσι τα καταφερα και γω!!!!

Ριακι γινεται στο λεω με 100% σιγουρια ασε που χτες που εγραψες το μνμ ηταν η Παγκοσμια μερα κατα τις παχυσαρκιας τυχαιο δεν νομιζω!!!!

Για την ιστορια να πω πως εχω χασει και δυο κιλακια απο οσα δειχνει το τικερακι μου και ειμαι αισιως στα 60 !!!! Μετραω 45 κιλα απωλειας χωρις επεμβαση με τριαδες (συνηθως ) οχι ομως παντα και πολυ γυμναστικη!!!

Φιλιππε συνεχισε να γραφεις αποτελεις εμπνευση και εφαλτιριο για πολυ κοσμο μεσα σε αυτους και γω!!! Και επισης επειδη καπου πειρε το ματι μου οτι θελεις να κανεις και κοιλιοπλαστικη οπως και γω χρειαζομαι απαραιτητα μια, αν εχεις περισοτερες πληροφοριες αν το εχεις ψαξει ηδη ενημερωσε με σε παρακαλω... (εγω το εχω ψαξει σχετικα λιγο το θεμα, ακομα τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν για αυτο)

Senior Member
    μπράβο, βρε now
    μου δίνεις πολύ κουράγιο, πάνω που έχω κολλήσει με 1/2 κιλό πάνω κάτω ανα εβδομάδα
    και νομίζω ότι δεν κάνω κάτι καλά..αλλά είπαμε αυτή η διατροφή θέλει υπομονή...
    αλήθεια σε πόσο χρονικό διάστημα είχες αυτή την φανταστική απώλεια κιλων;
    προσωπικά, αυτή η διατροφή είναι ότι πιο ευεργετικό έχω κάνει στο σώμα μου..
    εχω μαζέψει σε πόντους αρκετά, με κάνουν ρούχα που τα φορούσα πιο αδύνατη
    αλλά δεν ξέρω σαν ξαφνικά να βγήκα απο το σώμα μου και να με κοιτάω αντικειμενικά
    και ακόμα δεν μου αρέσει το είδωλο μου στον καθρέπτη και απορώ πως το επέτρεψα να μου συμβεί ακόμα μία φορά και εθελοτυφλούσα τόσο καιρό..τόσα χρόνια δηλαδη...
    αυτές τις μέρες έχω το συναίσθημα του ανικανοποίητου...αυτό που οδηγει συνήθως και στο φαγητό ..κρατιέμαι με νύχια και με δόντια...
    χθες με βοήθησε η τσάπα και η χτένα, αφού ασχολήθηκα με τον κήπο για 2 ώρες τουλάχιστον , εγινα παπί στον ιδρώτα, σήμερα όμως ειναι εργάσιμη, μέχρι να πάω σπίτι θα χει νυχτώσει...και θα με πιάσει πάλι αυτή η χαζή διάθεση....
    θα το παλέψω, σε καμια περίπτωση δεν ξαναγυρνάω στα παλιά.....
    Καλη συνέχεια και δυναμη σε όλους!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Γειά σου Ρία! Δε διαβάζω συχνά το τόπικ αλλά το τσέκαρα μιας και είδα πως έγραψες εσύ... ε δε περίμενα αναφορά σε μένα :bisou:

Ειλικρινά δυσκολεύομαι να σκεφτώ ποιό ποστ μου πιθανόν να σε βοήθησε, πολύ χαίρομαι όμως γι'αυτό!!! Τέλεια αρχή, keep going strong!!!
    Καλά, πλάκα με κανεις???? η πορεια σου, το πεισμα σου, ο προγραμματισμός σου ...Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ειναι για εμενα μεγαλο μαθημα!! Πιστεψε με χαιρομαι πολυ για το ''θαυμα'' που καταφερες! Το αξιζεις 100%... και ζηλευω κιολας αν θες να μαθεις!!!