Results 5,521 to 5,535 of 6392
Thread: τρίωρα & τριάδες γευματων
-
01-12-2014, 01:40 #5521
Ω.. Τέλεια.. Άμα βρω αύριο χρόνο θα τα επιχειρήσω
Σήμερα λίγο ξέφυγα.. Φάγαμε εκτός μεσημέρι και βράδυ επίσκεψη. Αλλά οι Κυριακές τέτοιες είναι
Παρέλειψα το πρωινό γιατί θα τρώγαμε νωρίς το μεσημέρι
Κι έτσι ήπια καφέ νες με δυο σταγόνες στέβια με ένα μπισκότο βρώμης και ένα καρότο
Μεσημέρι: καλαμαράκια τηγανιτά, μια φέτα ολικής, σαλάτα πολίτικη, χόρτα, 2 ποτήρια λευκό κρασί, μας κεράσαν γλυκό στο τέλος δεν ήθελα αλλα ειχε κάτι ωραία μπισκοτάκια με κύμινο και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και τσίμπησα ένα...
Απόγευμα: Καφέ ελληνικό σκέτο κι ένα μικρό κομμάτι πάστα φλώρα (η μαμά μου με βάζει σε πειρασμούς)
Βράδυ: Ήπιαμε κρασάκι κόκκινο με φίλους και είχαν ξηρούς καρπούς και ποπ κορν και λίγα φουντουογαριδακια. Προσπάθησα να μη φάω πολύ... και προτίμησα κυρίως ποπ κορν και σταφίδες...
τώρα η αλήθεια είναι ότι ψιλοπεινάω, αλλά είναι νύχτα...
- 01-12-2014, 12:53 #5522
Μην καταναγκάζεις τον εαυτό σου με σκέψεις τύπου είναι νύχτα. Είναι προτιμότερο να φας κάτι έστω και μικρό την ώρα που πεινάς παρά αργότερα να δυναμώσει το συναίσθημα και να φας κάτι που ούτε θα το θες πραγματικά αλλά θα είναι η εύκολη λύση επειδή δεν κάλυψες την οργανική σου πείνα!!
01-12-2014, 15:50 #5523
τσα!! να ειμαι κ εγω παλι εδω!! πολυ χαρηκα που γεμισε παλι το θεματακι μας.
Θα προσπαθησω να μπαινω οσο μπορω να τα λεμε!!
Πινκακι μου γλυκο χιλια μπραβο για την πορεια σου!! Συγχαρητηρια κοριτσακι μου εισαι ΘΕΑ!!!
01-12-2014, 22:40 #5524
Λειπει ο Μαρτης απ τη Σαρακοστη? Οχι... αρα εδω ειμαι και γω!!!!
Ευπυθος αναφερω οτι με τα τουτα και τα κεινα, με τα πανω και τα κατω συνεχιζω την πορεια σταθερα και αμετακινητα... Απο βαρος κυμαινομαι σταθερα στο 60-63 :bouncy:
Απο γυμναστικη την καθημερινη της συντηρησης, γιατι μου χει γινει συνηθεια και αμα δεν κανω λιγη γυμναστικουλα τα νευρα μου βαρανε μπιελες....
Και μια που λεμε για διατροφουλα ας γραψω και γω τιμης ενεκεν την σημερινη μου:
Πρωι: πανκεικ βρωμης, με κανελα και μπανανα +1 φλυτζανι γαλα
Συνταγη αν ενδιαφερεστε Βγαινουν 2 μεγαλα πανκεικ (η μεριδα ειναι το ενα απο αυτα +1 φλυτζανι γαλα) 1 αυγο 2 κουταλιες βρωμη, λιγο γαλα, 1/2 μπανανα στο μπλεντερ, στεβια κατα βουληση, κανελα πολυυυυ χτυπαμε να γινει χυλος ψηνουμε σε αντικολητο για 3-4 λεπτα απο καθε πλευρα
Ενδιαμεσα: Μηλο
Μεσημερι (στη δουλεια): το δευτερο απο τα πρωινα πανκεικ +10 αμυγδαλα +1 καφε
Ενδιαμεσα: 1 αυγο σφιχτο+1/2 φετα γερμανικο ψωμι
Βραδινο: 1 φετα περκα στο φουρνο με κρεμμυδια, ντοματα+ 2 παξιμαδακια κριθινα μικρα +μικρη πρασινη σαλατα με 1κ.γ λαδι!
Ελλιο να μπαινεις να μας λες νεα σου! Πινκακι τα σεβη μου, ολα βαινουν καλως βλεπω και χαιρομαι... Μπλακ γελκομ μπακ ¨) Καλη αρχη και καλη συνεχεια στα καινουργια κοριτσια μας ¨)
01-12-2014, 23:11 #5525
Βρε βρε βρε σαν τα χιόνια! Περινενα να εμφανιστειτε, μου λειψατε πολύ! Τσουπρες μου σας ευχαριστώ για τα ομορφα σας λόγια! Αντε να πάρει λίγο φωτιά το τοπικ μας! Μπλακ μου περιμένουμε τα νέα σου! Ναου μου συγχαρητήρια που συνεχίζεις σταθερά τη καλή διατροφή και γυμναστική.. Όσο γι αυτό που λες για τη γυμναστική νιώθω ακριβώς το ίδιο! Σας φιλώ!
02-12-2014, 10:11 #5526
Καλημερα!!!
Αντε βρε κοριτσια να ξαναμαζευτουμε παλι!
Κ εγω σταθερα εκει στα 67-86 κ τωρα αρχισα προσπαθεια μπας κ χασω επιτελους αυτα τα 6-7 κιλα που θελω.ενα διαστημα εκει το καλοκαιρι στις διακοπες πηρα παλι 3-4 κιλα τα εχασα κ συνεχιζω.Γυμναστικουλα κανω κ εγω καθε μερα σχεδον ( τις καθημερινες ) κ η αληθεια ειναι οτι μου εχει γινει συνηθεια. Φοβερη εκτονωση!!
Μπραβο Ναου μου , ειναι πολυυυ συμαντικο που εισαι τοσο πολυ καιρο σταθερη στα κιλα σου! Το σημαντικοτερο δεν ειναι να φτασουμε σε ενα επιθυμητο νουμερο αλλα να μεινουμε εκει κ εσυ το εχεις καταφερει. Πολυ καλη κ η διατροφη σου!
καλη αρχη κ καλη συνεχεια κ στα νεα μελη της ομαδας.
Ελλακι περιμενουμε νεα σου!!!
Να γραψω κ εγω ενδεικτικα τα χτεσινα μου
Π γιαουρτι 2% με 1/3 μπανανα,1κγ μελι κ 6 αμυγδαλα
Δ μηλο + λιγα αμυγδαλα
Μ 2 μετρια μπιφτεκια σχαρας με μια μικρη βραστη πατάτα , κουνουπιδι-μπροκολο βραστο με 1κσ λαδι κ λεμονι
Α γιαουρτι με αχλάδι
Β μια μικρη βραστη πατατα,1 αυγο βραστο κ αγγουροντοματα με 1κγ λαδι
Ναου πολυ ωραια η συνταγη για τα πανκεικς θα τα κανω το απογευμα στο γιο μου. Στο τηγανι βαζεις λαδι;
02-12-2014, 18:46 #5527
κοριτσάκια καλησπέρα και από μένα! πολύ χαίρομαι που είμαστε πολλές να τα λέμε!
@black κάνω και εγώ αντίστοιχη συνταγή για τα pancakes. Αν το τηγάνι σου είναι καλό αντικολλητικό και το ξέρεις ότι γενικά δεν κολλάει (πχ σε ομελέτα) δεν χρειάζεται λάδι. Απλά άστο να κάψει πολύ καλά στην αρχή, μετά ρίξε το χυλό και χαμήλωσε την ένταση για να μην σου καουν τα pancakes. Αν νομίζεις ότι μπορεί να σου κολλήσουν, το καλύτερο είναι να ρίξεις δύο - τρείς σταγόνες λάδι σε χαρτί κουζίνας (ή καλύτερα σε βαμβάκι) να αλείψεις λίγο το τηγάνι και θα σου γίνουν τέλειες! Μπορείς να ρίξεις και ένα κουταλάκι λιναρόσπορο ή chia seeds για έξτρα γεύση και βιταμίνες!
@marulenia αν σε πιάνει πείνα αργά ή θές να μασουλήσεις κάτι τέλος πάντων... κόψε καρότα σε στικς και ρίξτους λίγο ξύδι, αλάτι και πιπέρι! υγιεινό σνακ χωρίς πολλές θερμίδες και τέλειο για μασούλημα τις μεταμεσονύκτιες ώρες! :bouncing:
Μια χαρά παέι και εμένα η διατροφή! Με έχει βολέψει αρκετά!
Να τα πω και εγώ μια που τα λέμε!
Πρωινό: Βρώμη με μισή μπανανα ψιλοκομμένη και γιαούρτι
Σνάκ: λίγα καρύδια με 1 δαμάσκηνο
Μεσημέρι: Αραβική ολικής με γαλοπούλα, τυρί και σαλάτα μαρούλι
Σνακ: 1 digestive χωρίς ζάχαρη με την υπόλοιπη μισή μπανάνα
Βράδυ (δεν το χω φάει ακόμα): 1 αυγό βραστό, 2 παξιμαδάκια μικρά και καρότο-λάχανο σαλάτα
02-12-2014, 21:45 #5528
Μπράβο, μπράβο και ξανα-μπράβο!!! Ωραίες διατροφούλες βλέπω, γυμναστικούλες βλέπω όλα βαίνουν τέλεια!!! Είμαστε σούπερ ομάδα!! Άντε να γράψω και εγώ τα δικά μου αν και δεν είναι τυπική μέρα μου καθώς σηκώθηκα πολύ αργά και μέχρι να φύγω για τη δουλίτσα μου δε πρόλαβα να φάω μεσημεριανό και φυσικά δεν είχα πεινάσει κιολας
Πρωινό (12.30) το καθερωμένο
Μεσημέρι (16.30) 1 γιαούρτι και μια μπανάνα
Απόγευμα (18.00) 1 μεγάλη χούφτα με στραγάλια και σταφίδες
Βράδυ (21.15) 1 μπολ φασολάδα, μισό κεσεδάκι κοτατζ, σαλάτα λάχανο-καρότο
20 γραμ σοκολατα 97% κακάο
edit (00.00) 1 ακτινίδιο+1 χουφτιτσα αμύγδαλα
02-12-2014, 22:09 #5529
Γεια σας τριαδοδυαδούλες
Pink έκανα τα μπισκότα και θα ήθελα να σε ρωτήσω δύο-τρια πράγματα. Ωραία γίναν, αλλά μάλλον δε μου διαλύθηκε καλά το ταχίνι κι εχει μια ταχινίλα γενικά, αλλά νόστιμα... Πόση ώρα τα ψήνεις; Τα κάνεις επίπεδα ή καπως φουσκωτά; Κι ο λιναρόσπορος πρέπει να είναι σπασμένος ή σε μορφή σπόρου;
02-12-2014, 23:32 #5530
Δέκα λεπτά τα ψήνω μαρουλένια. Επίπεδα τα κάνω. Όπως έγραψα στη συνταγή ο λιναρόσπορος πρέπει να είναι σπασμένος γιατί αν τον βάλεις ολόκληρο έτσι και θα τον βγάλεις στην τουαλέτα μετά. :P Όσο για το ταχίνι δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο :/
03-12-2014, 10:26 #5531
καλημερααα!!
Μπραβο βρε κοριτσια πεταει η ομαδα λεμε!!
jewel ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες συμβουλες!! Πολυ καλα τα πηγες χτες, απλα θα ελεγα πως το βραδυ που αν καταλαβα καλα εφαγες το κυριως μπορουσες να φας δυο αυγα βραστα ,κατα τα αλλα αψογη!!!
Πινκακι μου κ εσυ τελεια, μπραβο!!!
μαρουλενια τα μπισκοτα αυτα απλωνουν.Εχουν γενικα μια αισθηση του ταχινιου αλλα αν σου αρεσει η γευση του δεν θα εχεις προβλημα.
Ας γραψω κ εγω τα χτεςσινα μου
Πρωι 1 ποτηρι γαλα 1,5% με 3 κσ βρωμη κ 1κγ μελι ( το εκανα κρεμα)
Δ μηλο
Μ φιλετο κοτοπουλο στην σχάρα με 4 κσ ρυζι καστανο κ σαλατα αγγουροντομάτα με 1κσ λάδι
Α μπανανα κ αχλάδι
Β γιαουρτι 2% με 3 κσ μουσλι σπιτικο
Για το μουσλι εχω ανακατεψει σε μια γυαλα 3 κουπες βρωμη, μια κουπα δημητριακα ολικης χζ, 1 κουπα σταφιδες κρανμπερις κ λιγοτερο απο κουπα αμυγδαλα κ φουντουκι αωμα ψιλοκομμενα κ τρωω απο αυτο γιατι το ετοιματζιδικα ειναι φουλ στην ζαχαρη.
03-12-2014, 12:43 #5532
Black μου υπέροχη διατροφή! Με τα φρουτακια βάλε κατιτις όμως :-P
04-12-2014, 15:45 #5533
Καλησπέρα τριαδοδυαδούλες,
βρήκα ένα άρθρο που λέει τώρα που θα ρθουν τα γιορτινά τραπέζια πως να το αντιμετωπίσουμε με τις τριάδες...
Σε γενικές γραμμές όταν θα ακολουθεί γεύμα εκτός σπιτιού όπως στις διακοπές ή σε μια γιορτή ή απλώς σε μια έξοδο φαγητό όπου συνήθως υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά απ' ότι πραγματικής ανάγκης για τροφή, μια γενική οδηγία που συνήθως προτείνω, είναι υπολογίσεις να σερβίρεις στο πιάτο σου μια μερίδα φαγητό σύμφωνα με τις ανάγκες σου όσον αφορά την 3άδα του γεύματος και στη συνέχεια ή κατά τη διάρκεια να έχεις το πλεονέκτημα να φας μέχρι 10 – 15 μπουκιές ή πιρουνιές από οτιδήποτε άλλο ζηλέψεις από το τραπέζι.
04-12-2014, 17:52 #5534
Το διάβασα και εγώ το άρθρο τις προάλλες και το βρήκα πολύ σωστό!
Πάρτε ένα και από εμένα:
Απαλλαχτείται από το διαιτολόγιο!
05-12-2014, 21:25 #5535
ειιιι που είστε τριαδοκόριτσα;;; πφφφ μ' αυτόν τον καιρό τίποτα δεν μπορείς να κάνεις
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή